![]() |
HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
[CENTER][IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/altay280.jpg[/IMG][/CENTER]
Kasımpaşa 43 yıllık bir aradan sonra Süper Lig'e merhaba dedi. Kasımpaşa, normal süresi 2-2, uzatma dakikaları 3-3 berabere biten karşılaşmada, penaltı atışları sonunda Altay'ı 7-6 yenerek, Süper Lig'e çıktı. Oynanan play off maçında karşı karşıya gelen Altay-Kasımpaşa maçı nefesleri kesti. İlk yarı 0-0 sona erdi. 50. dakikada Kasımpaşa Erhan ile 1-0 öne geçti. 55. dakikada Kasımpaşa'dan Serdar kırmızı kart gördü ve bu dakikadan sonra Kasımpaşa 10 kişi mücadele etti. 72.dakikada Altay Mehmet'in attığı penaltı golüyle beraberliği yakaladı. 84.dakikada yine penaltıdan Muzaffer'in attığı golle Altay 2-1 öne geçti. 90.dakikada Kasımpaşa Alparslan'ın attığı golle tekrar beraberliği yakaladı 2-2. Normal süre berabere bittiği için 15 er dakikalık uzatma devreleri oynandı. 97. dakikada Altay Aydın'ın golüyle 3-2 öne geçti. 120. dakikada Kasımpaşa Erhan'ın golüyle tekrar beraberliği yakaladı ve maç uzatmalar dahil 3-3 sona erdi. Penaltı atışlarına geçildi ve penaltı atışları sonucunda Kaşımpaşa penaltılarda Altay'a 4-3 üstünlük sağladı. Kasımpaşa’da Cihat, Aydın, Erhan ve Ömer penaltı atışlarını golle sonuçlandırırken, yalnızca Ünal’ın kullandığı atış gol olmadı. Altay’da ise Muzaffer, İbrahim ve Yasin atışları gole çevirirken, Aydın ve Kenan atışlardan yararlanamadı. Normal süresi 2-2, uzatma dakikaları 3-3 sona eren final maçını, penaltı atışları sonucu 7-6 kazanan Kasımpaşa, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ardından Turkcell Süper Lig’e yükselen üçüncü takım oldu. |
-->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
[B]Böyle bi şey olamazzzzzz.
Yazıklar olsun Altay sana .. İnşallah önümüzdeki 100 yıl süper lige çıkamassın.!!!! Bi takım bu kadar mı gol kaçırabilir. Yazıklar olsun sana. Saçma sapan son dakka golleri yedinnn....:'( Tebrikler Kasımpaşa diyecek başka lafım yok. çok üzüldümm...İzmir ağlıyoor İstanbul Süper ligi ne hoş geldin Kasımpaşa.!!!![/B] |
altay senin allah belanı versin ne aptal takım yaa..istanbul da 5 ledi,hadi hayırlısı...
|
--->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
[B]Kasimpasa hosgeldin
tebrik ederim 10 kisi kalmalarina ragmen maci almayi bildiler Altay büyük firsatlar yakaladi ama hic degerlendiremedi maci iyi oynayan kazandi[/B] |
YAZIK OLDU ALTAY'A HEMDE ÇOK YAZIK. KASIMPAŞA NE HOŞ GELMESİ. TAKSİM..DEN AŞAĞI KASIMPAŞA. İZMİR HAKİKATEN AĞLIYORDUR ŞİMDİ. ELLERİNE SAĞLIK ALTAY, HELAL OLSUN SANA.
|
Futbol yetenek işi...Yeteneksizlerin başarılı olacağı nerde görülmüş.Kasımpaşalı futbolcular başardı ve çıkmayı hak etti.Ama seyircisi olmayan ya da yetersiz seyircisi olan bir takım daha süper ligde mücadele edecek.İstanbul'un 5.takımı olması da cabası!
|
[B]Bu maç öncesinde kime sorsanız Altay'ın lige çıkmasını isterdi, İzmir gibi bir büyük kentimizin takımının süper ligde yer alması açısından. Ancak maç sonucuna göre Kasımpaşa lige yükseldi. Ben maçı sonuna kadar takip ettim Kasımpaşa 65 dakika 10 kişi mücadele etti ve hep son dakika golleri ile Altay'ı yıktı. Ne olursa olsun Kasımpaşa'nın bu başarısına gölge düşüremez. 10 kişi kalan takımı hemde öndeyken yenemiyosan ağlamak fayda etmez. Bende Altay kesin çıkar diyodum ama Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum bileğinin hakkıyla buraya geldi. Bu dakikadan sonra bize de tebrik etmek düşer.[/B]
|
Süper İstanbul ve Ankara ligine bir takım daha geldi:
KASIMPAŞA (5.İstanbul takımı) Başarılarından dolayı onları tebrik eder, Süper ligde artık istanbuldaki ve Ankaradaki dernek ve gruplarımızın yapılanmasının önemini birkez daha hatırlatırım. Seyirci potansiyelimizi bence artık harekete geçirmeliyiz ,ama bunu sadece şahısların sırtından değil Kulübümüzün ve İşadamlarımızın destekleriyle başarabiliriz. |
ÇOK ÜZÜLDÜM ALTAY A ONCA GOL KAÇIRDI VE SON DAKİKARLARDA GOL YEDİ GALİBİYETİNİ VE KONTRA ATAGINI İYİ DEGERLENDİRSEYDİ ŞİMDİ ALTAY SÜPERLİGDE OLACAKTI ...............
AMA YİNEDE KASIMPAŞAYİ TEBRİK EDERİM |
lige bu sene cıkanların 3.de hiç birinin bn süper lige heyecan getirecegine inanmıyorum hiç birinin taraftarı yok adam bunların yerine altay malatya gibi takımların gelmesini tercih ederdim ayrıca ist. 5ledi bu cok kötü oldu ankara 3.takım kaldıramıyo 4. cok kötü oldu.
|
Bir açıdan Kasımpaşanın çıkması iyi oldu.İstanbulda yaşayan SİVASLILAR stadyuma gider,takımımızı destekler.Ben Antalyanın düşmesine çok üzüldüm çünkü Sivas buraya gelemeyecek :(
|
[B]Kasımpaşa'yı güzel futbolundan dolayı tebrik ediyor ve süper ligde başarılar
diliyorum.İzmir takımlarının başarısızlığı Kasımpaşa'nın başarısını gölgelememelidir.[/B] |
[B]İstanbul süper lig hiiiçç bitmessinnn....!!!
belediye holding lig hiiiç bitmesinnn!!!! Anadolu klüpleri yavaş yavaş 2 . lig a ya sürükleniyor. Süper lig holding belediye ligi olmak üzere....[/B] |
[B]Altay a yazık oldu Kasımpaşa bu ligi rüyasında görür çıktıkları gibi düşerler çıkan üç takım lige hiç yakışmıyor....[/B]
|
[QUOTE=myway;220141][B]İstanbul süper lig hiiiçç bitmessinnn....!!![/B][/QUOTE]
gardaşım senin adına üzüldüm.. maç başlarken tüm türk halkı gibi bende altay çıksın istiyordum ama maçı izledikçe büyük bi sempati duymaya başladım kasımpaşaya... çok sevdim ben bu takımı... bundan sonra süper ligde 3. takımım kasımpaşa :) :)... [B]forza kasımpaşa [/B] :D .... bu arada bugün izmirli olmayı hiç istemezdim bu ne büyük kahır.... |
Bence çıkması çok iyi oldu . İstanbul B.Bld. ve Kasımpaşanın çıkması ile takımımızın deplasman sayısı azaldı en azından :)
|
Baya cekismeli bir mac olmus. Altayin cikmasini isterdim ama olmadi. Kasimpasaya hosgeldin ve tebrikler
|
yok böle bi takım ya bu kadarmı kacar yuhhhh
|
[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;220149]gardaşım senin adına üzüldüm.. maç başlarken tüm türk halkı gibi bende altay çıksın istiyordum ama maçı izledikçe büyük bi sempati duymaya başladım kasımpaşaya... çok sevdim ben bu takımı... bundan sonra süper ligde 3. takımım kasımpaşa :) :)... [B]forza kasımpaşa [/B] :D ....
bu arada bugün izmirli olmayı hiç istemezdim bu ne büyük kahır....[/QUOTE] y[B]azıklar olsun jacobienn o ne biçim avatar öylee..:D 2 günde sattın büyük altayı emme gün gelir devran döner. elbet o kasımpaşa nın sahası kapanır 5 maç:D izmire elimize düşersiniz:) :)[/B] |
[B]Maçı maalesef izleyemedim,
Ancak gol dakikalarına baktığımda klasik Kasımpaşaspor gördüm :) maçı 90 dk bırakmayan son dakikalarda dahi gol arayan ve hedefine ulaşan :) Özellikle süper lige yükselme maçlarında Malatyaspora ve Altaya 90. dakikada attıkları gollerin süper ligi ne kadar çok istediklerinin bir göstergesi... Hoşgeldin Kasımpaşa...[/B] |
bilmiyorum farkındamısınız...
ligimizi karaktersiz futbolcular istila etti.. bir yıl önce frank ribery,devre arasında dos santos anderson,bir hafta önce ali bilgin, bir gün önce ali uyanık(allum buker)... bu karaktersiz insanlar takımlarını,taraftarlarını,arkadaşlarını en kritik maçlarda satıyorlar... sizin kişiliğinize yazıklar olsun... ama suç bizde bu karaktersiz yabancılara değer verip baş tacı yapıyoruz onlarda bizi ayağa düşürüyor... artık bazı şeylerin değişmesi lazım ama belliki iyi şeyler olmayacak... şimdi yabancı sınırıda kalkıyor... sonumuz hayrolur umarım... |
hep son sanıyede gol attılar 10 kişi kalmalarına rağmen 1.lige çıkması çok buyuk bır basarı maçta tam bır fınal havası vardı çok heycanlıydı tebrıkler kasımpasa
|
[B]Eşine ender rastlanır bir mücadeleydi gerçekten. Kasımpaşa yı kutluyorum maçı bırakmayarak son dakikalarda süper lige uzandılar...[/B]
|
ALTAY DEMİŞTİK AMA KASIMPAŞA ÇIKTI SAOL KASIMPAŞA
|
[COLOR="Green"][B]EVET ARKADAŞLAR BEN HEP ALTAYIN ÇIKMASINI İSTEDİM İNANI ÇOK ÜZÜLDÜM BİR İSTANBULDA YAŞAYAN OLARAK ALATAY DEDİM AMA OLMADI NE DEN OLMADI HERŞEYE RAĞMEN 10 KİŞİ KALAN KASIMPAŞA YÜREĞİYLE İNAÇIYLA OYNADI ALTAY KÖTÜMÜYDÜ HAYIR AMA BELLİ DAKİKALARDA YÜZLERİNE BAKINCA ÜZERLERİNDEKİ YÜKÜN AĞIRLIĞINDA EZİLDİLER ÖRNEĞİN KALECİ GÖKHAN 17 YAŞINDA PENALTILARDA BİRAZ DAHA TECRÜBELİ OLSA ÇIKARIRDI DİĞER Bİ KONU HAKEM TAKDİR HAKLARINI ALTAYDAN YANA KULLANDI AMA ALTAY ELİNE GEÇEN GOL HAKLARINI LAKAİT BİR ŞEKİLDE HARCADI VE SONU ACI BİTTİ EVET BENDE İSTEMEDİM İSTANBULDAN BİR TAKIM AMA ANNELERİNİN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN KASIMPAŞAYA HAKEDER ÇIKTILAR SÜPER LİGDE NE YAPARLAR BİLMEM AMA TAKDİR EDERİM ( SİVASDAN BEŞ YEMEK ŞARTIYLA )
VE BURDAN ARTIK İZMİRE DİYORUM BİRLEŞİN ARTIK YADA AFTAŞI ALIN [/B][/COLOR] |
bir sezonda 5 kez istanbula gidilir mi eziyet yani...bir şehrin süper ligde takımı olması o şehir için çok büyük avantaj ama maalesef anadoluda buna muhtac pek çok şehir varken 9 takımın ankara ve istanbuldan olması çok acı...
|
iSTANBULDAN BU KADAR ÇOK TAKIMIN OLMASI BENCE LİGE ZARARLI NEDEN BU KADAR TAKIM VAR Kİ İSTANBULDAN LİGİN KALİTESİ DÜŞER KEŞKE ALTAY MAÇI ALSAYDDA SÜPER LİGE ÇIKSAYDI. İNŞALLAH LİGİN KALİTESİ DÜŞMEZ
|
[QUOTE=myway;220162][B]yazıklar olsun jacobienn o ne biçim avatar öylee..:D
2 günde sattın büyük altayı emme gün gelir devran döner. elbet o kasımpaşa nın sahası kapanır 5 maç:D izmire elimize düşersiniz:) :)[/B][/QUOTE] süperlig paşasına kavuştu :) forza KASIMPAŞA :D ceza alacağımız aşikar ama izmirde oynanacağından bu kadar emin olma bizde sivasta oynarız sanki :) |
[B][COLOR="Blue"]Kasimpasaya süperligde basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=yigiter187;220187]bir sezonda 5 kez istanbula gidilir mi eziyet yani...bir şehrin süper ligde takımı olması o şehir için çok büyük avantaj ama maalesef anadoluda buna muhtac pek çok şehir varken 9 takımın ankara ve istanbuldan olması çok acı...[/QUOTE]
seneye cimbom,febe ve bejeke düşer inşallahda istanbulun iki takımı kalır :) |
HEM ALTAY'IN ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM, HEMDE SİVASSPOR ADINA....NE GÜZEL SİVASSPOR İZMİR'E MAÇA GELECEKTİ. BİZ BURADA ALTAY SAYESİNDE SÜPER LİG MAÇLARI SEYREDECEKTİK.
AMA İNADINA SENEYE HEM ALTAY'I, HEMDE KARŞIYAKA'YI SÜPER LİGE YOLLAYACAĞIZ... KASIMPAŞA'YA BAŞARI DİLEMEK Mİ? ONU DÜŞÜNMEM LAZIM. ÇÜNKÜ ONLARINDA BAŞARILI OLMASIN DİLERSEK, SENEYE SİVASSPOR, KAYSERİSPOR VE KONYASPOR KÜME DÜŞER... . |
alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. ligde son saniyede telekoma attığı golün acısı dün akşam 3 defa cıktı. egedeki yiğidolar adına üzüldüm istanbul adına sevindim
|
Hak eden kazansın demiştim ve öyle oldu kasımpaşaspor 65 dk 10 kişi oynadı ama oyun disiplininden asla kopmadı altay kadarda kasımpaşaspor gol pozisyonlarına girdi her iki takım içinde oyun ortadaydı heyecan doruk noktasındaydı ben çok beğendim mükemmel bir futbol macı oynandı altaya gecmiş olsun umutlarını seneye taşısın kasımpaşaspora gelince öncelikle tebrik eder süper liğe hoş geldin derim sivasspor macları haric başarılar dilerim bu arada biz istanbulda yaşayanlarada gün doğdu kısmetimiz acıldı artık bizde sivassporumuzun istanbulda 5 macını izleyeceğiz bundan dolayıda sevincliyim kasımpaşasporun bir avuc taraftar gurubu var her halde geldiği gibi gider?????
|
ben beyoğlunda oturuyorum.kasımpaşa-sivas maçını kesinlikle kaçırmıyacağım.kasımpaşa ya hoşgeldin diyip başarılar diliyorum
|
Büyükşehir Bld. ve Kasımpaşanın çıkması bize yani İstanbulda yaşayan Sivaslılara yaradı.Takımımızı ikikez fazla izlicez:):)
|
RECEP TAYYİP ERDOĞAN KASIMPAŞA'YI ÇIKARDI????
|
hoşgelmedin kasımpaşa...
kasımpaşa nın siyasi sebeplerden dolayı süper lig e çıktığını söylemeye gerek yok herhalde semt takımının bence gerçek yeri 2.ve 3.lig dir kasımpaşa 2 sezon önce 3.ligdeydi siyaset sayesinde buralara geldiler seneyede ligde kalacaklarını düşünmüyorum bu sene şehir takımları süper lig e çıkamadı ve semt takımı,şirket takımı oftaş , belediye takımı seyircisi olmayan istanbul belediye çıktı... altay altın tepsi içinde sundu maçı bir takımda bu kadar şans olamaz son saniyelerde ki şans golleriyle süper lige çıktılar... |
[B]LAnet Olsun!!! İStanbul Süper Ligine HOşgeldiniz ßeyler:@[/B]
|
simdi izmir den takım cıkma geyigini bırakalım artık altay süper lige cıksaydı bile taraftar sayısı ne karsıyaka kadar ne göz göz kadar fazla degil
izmir halkı nın 3 te1 i istiodu altayın cıkmasını onlarda gsli febeli becekeli izmirliler seneye kaf kaf süper lige cıkar insallah dün aksam mactaydım 7 den 11 e kadar stadddaydım cok uzadı mac ya ama kasımopasa haketti basarılar süperligde |
-->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
[QUOTE=tanju_58;220219]Büyükşehir Bld. ve Kasımpaşanın çıkması bize yani İstanbulda yaşayan Sivaslılara yaradı.Takımımızı ikikez fazla izlicez:):)[/QUOTE]
abi inşallah 3 buyuklerle yaptığımız maçlar gibi olmaz 60 kişiye maç oynanmaz inş. bu sefer olımoyatı doldurursunuzda turkiye seyirci gorur karabuk maçındakı gibi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00. |