![]() |
ERMAN KILIÇ TAMAM.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Sivasspor yönetimi , Elazığspor’un orta saha oyuncusu Erman Kılıç ile prensipte anlaşma sağladı.
Sivasspor yönetimi, uzun uğraşlar sonucunda Elazığspor’un başarılı oyuncusu Erman Kılıç ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetim, resmi transfer dömeninin başlaması ile birlikte Erman Kılıç’ın kendisini kırmız-beyazlı renklere bağlayacak resmi imzayı atacak. |
--->: ERMAN KILIÇ TAMAM.
bana göre sivassporun bu tıp transferlere ihtiyacı var 2 yıl dır takımı kim ayakta tutuyor ???????? hep 2 lig topcular
ilk onbırde 1-cem can 2-m.yıldız 3-hayrettın 4-ilhan ummak 5-murat sozgelmez 6-hakkı hep 2 lıg topcularının bıze faydası var kalıtelı 2 lıg topcularını alalım hatta bana gore elazıga kıralık verdıgımız ertugruluda alalım |
-->: ERMAN KILIÇ TAMAM.
SAKARYA GIBI OLMAYALIM SONRA?TAKIP ETMEDIM AMA ERMANIN NASIL BIR FUTBOLCU OLDUGUNU BILMIYORUM
HERSENE SAGDAN ;SOLDAN BIR SÜRÜ OYUNCU ALIYORUZ SONRADA VERECEK YER ARIYORUZ KÜME DÜSEN TAKIMLARIN COK KALITELI OYUNCULARI VAR EN AZINDAN 1 LIG DENEYIMLERI VAR BEYPINARLI YIGIDO58 |
[B][COLOR="Indigo"]Bu arada Kasımpaşa'ya kiralık verdiğimiz Serdar Akdoğan ne oldu ya . Bilgisi olan var mı. [/COLOR][/B]
|
vala bilgim yok oyuncu hakkinda nasil biri acaba
|
[B][COLOR="Indigo"]Beşiktaş'tan A. Sebat'a giden Erman vardı. O mu acaba?[/COLOR][/B]
|
genç futbolcu ve bu sene elazığda iyi işler yaptı bence alınmasında fayda var
|
[B]Tanımıyorum ama alındığına göre iyi futbolcudur hayırlı olsun....[/B]
|
Hayırlı uğurlu olsun herkeze
......... |
hayırlı ugurlu olsun takımımıza inş. yararı olur bizim bosa verecek paramız yok!!Nude Lindsay Lohan saver
[url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url] |
Güzel oyuncu D spor da ikincilig maclarında takıp ettığim gözume carpan bir oyuncu ama ertugrul (elazığ a kıralık verdiğimiz oyuncu) o daha cok göze batıyordu ;)
|
Yauww 2.Lig Den Oyuncu Alinirmi Allah Askina, 1.Lig de Ve Avrupada Nice Ermanlar var Onlari Gormiyorlarmi???
|
Hayirli ugurlu olsun. Insallah faydali olur Sivassporumuza
|
elazığsporlu birisiyle konuştum orta saha oyuncusuymuş ve bazen sağ kanat oynuyormuş size çok katkısı olur diyo
|
[B]İsimsiz Ve Kaybolacak ß Futbolcu Daha Katıldı Takıma..
Tanımıyorum Ama Umarım Tutar ßu Transfer.. Tabi Umarımmm..![/B] |
hayırlı olsun sivasspor için faydalı olur inş.
|
[QUOTE=furky;220994]Yauww 2.Lig Den Oyuncu Alinirmi Allah Askina, 1.Lig de Ve Avrupada Nice Ermanlar var Onlari Gormiyorlarmi???[/QUOTE]
Alinir niye alinmasin, bence dahi iyileri orda. Besiktas'ta serdar kutulus ve Burak Yilmaz'da ikinci ligden geldiler, ve gayet iyide transferlerdi. Bizede insallah hayirli olur. Tanimiyor nasil birisidir onun için bir sey de diyemiyorum fakat bize orta saha oyuncusu veya oyunculari kesinlikle alinmali. Ertugrul Aslan'da artik gelsin diyorum. Insan oyanya, oyanaya güçlenir. Mehmet Yildiz misali. |
[QUOTE=furky;220994]Yauww 2.Lig Den Oyuncu Alinirmi Allah Askina, 1.Lig de Ve Avrupada Nice Ermanlar var Onlari Gormiyorlarmi???[/QUOTE]
[B]HEMDE GAKKOŞ[/B] DEMİ AMA :D |
-->: --->: ERMAN KILIÇ TAMAM.
2.ligden de alınır 3.ligden de futbolcu alınır sivas spor takımını 2 sezondur ayakta tutan senin 2.ligden gelen futbolcuların takımını iyi analiz et...var olanı herkes alır önemli olan buralardan futbolcu çıkarmak... |
hakan şükür necati ateş bunlarda 2.ligden geldiler
|
[B]Eh nediyelim ki hakkında kimse doğru bir bilgiye sahip değil Elazığda iyi oynamış:D Hayırlısı olsun diyecek bişey yok!![/B]
|
O Beşiktaş'tan Sebat'a giden Erman değil.. O Erman Şimdi Konyaspor'da... Bu Erman başka erman bilginize arkadaşlar.. Sorun olmuş.. yanıtlayalım dedim...
Adı: Erman Soyadı : ERGİN biz ikinci ligde iken bize iki gol atan Erman Ergin yani.... |
Erman KILIÇ'ı en yi kim tanır... Ertuğrul'a sorun söylesin...
|
BÜLENT HOCANIN VARDIR BİR BİLDİĞİ.
|
artık boş transferlere karnımız tok.hilmi mıhçı,ismail falan hiç bişey yapmadan gittiler.artık yeter.doğru transfer yapsınlar,parayı çarcur etmesinler.iddiadan gelen 2 trilyonu yemesinler 3 tane yabancı 3 türk fıstık oyuncu alıp bitirsinler bu işi.
|
kendisi hakkında bilgim olmadığı için ancak inşallah takıma olumlu katkı sağlar demekle yetiniyorum hayırlısı :D
|
[B]Genç bir futbolcu, hocamız kesin gelecek görmüştür.
Hayırlı olsun[/B] |
bu erman kaç aşında bana bilgi verecek olan varmı
|
[B][COLOR="Red"]Hayırlı Uğurlu Olsun...
SİVASSPOR için ne iyiyse o olsun...[/COLOR][/B] |
Çok guzel ve yerinde bir transfer .. Bülent Hocam iyi tespit etmiş. Gelecek vaat eden bir oyuncu . Sivassporumuza vede Erman'a hayırlı olsun...
|
Hadi hayirli olsun. Bakalim bu futbolcuyu alabilecekmiyiz yoksa yine son anda vazmi gececegiz bu bizde belli olmaz.
|
[QUOTE=samet yıldız;221134]bu erman kaç aşında bana bilgi verecek olan varmı[/QUOTE]
[B] Erman KILIÇ Mevki : Ortasaha Doğum Tarihi : 20.09.1983 Doğum Yeri : Erzincan Boy : 1,68 Kilo : 67 Ayakkabı No : 40 E-Posta : [email]elzspr23@hotmail.com[/email] Web Site : [url]www.elazigspor.org.tr[/url] Oynadığı Kulüpler Bergamaspor, Aliağaspor Hobileri Cinema , Müzik , spor yapmak Tarftara Mesajı Her zaman Yanımzda olsunlar[/B] |
hakkımızda hayırlısı.. bulent hoca işini bilir.. inşallah iyi işler yapar..
|
BİZE OLUMLU YÖNDE KATKI SAĞLAR İNŞALLAH VE DAHADA GENÇ BİR FUTBOLCU GÖRCEZ NASIL BİR OYUNCU OLDUĞUNU
|
ikinci lige düşen takımlarda cok iyi futbolcular var onları almalıyız mesela erciyesteki cenk işler
|
[QUOTE=yasin_kangal;221273]ikinci lige düşen takımlarda cok iyi futbolcular var onları almalıyız mesela erciyesteki cenk işler[/QUOTE]
[B] Cenk işler ibaşkası kapmadan hakkaten biz kapsak çok iyi olacak.Erciyes spor kadrosu genel olarak iyi zaten.[/B] |
Ermanın nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama insallah Sivasspor için hayırlısı olur.
|
arkadaşlar Erman Kılıçtan vazgeçilmiş heralde.Elazığsporun yüksek bonservis ücreti istemesinden dolayı vazgeçilmiş.
|
[B]Erman kılıç transferinden vazgeçildi para konusunda anlaşılamadı....[/B]
|
ERMAN KILIÇ HAKKINDA YORUM
BEN ELAZIĞSPOR TARAFTARIYIM. SİVASSPORA BAŞARILAR DİLİYORUM. ERMAN KILIÇ GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR FUTBOLCU. BİR ELAZIĞSPORLU OLARAK BİZİM TAKIMDAN AYRILMASINI İSTEMEM. AMA EĞER BU FUTBOLCUYU SİVASSPOR ALIRSA KADRONUZA BÜYÜK BİR FUTBOLCU KATMIŞ OLACAKSINIZ. BEN İZMİR'DEN YAZIYORUM. ALTAYI 2-0 YENDİĞİMİZ MAÇI İZLEDİM. İNANIN SONUÇTA ÇOK BÜYÜK KATKISI VARDI. AYRICA ELAZIĞSPORUN DİĞER MAÇLARINDADA BU FUTBOLCUNUN İNANILMAZ PERFORMANSI VARDI. LİG A BİTTİKTEN SONRA SÜREKLİ İNTERNETTEN ÖZELLİKLE BU FUTBOLCUYA KİMİN TALİP OLACAĞINI MERAK EDİP DURDUM. TÜRK FUTBOLU ADINA BÜYÜK ŞEYLER VADEDEN BU FUTBOLCUYA SİVASSPORUN TALİP OLDUĞUNU DUYDUM. MARADONA, SERGEN STİLİ OLAN BU FUTBOLCU UZAKTAN MÜTHİŞ ŞUTLARIDA KAYDADEĞER.
ELAZIĞSPORDA KALMASI EN BÜYÜK DİLEĞİM. ONUN İÇİNDE, SİVASSPOR İÇİNDE, TÜRK FUTBOLU İÇİNDE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYORUM. BÜTÜN SİVASSPORLU TARAFTARLARA SEVGİLER SAYGILAR.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |