![]() |
DESTEK BEKLİYORUZ...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kırmızı-beyazlı ekibe gönül veren herkesi kulübe maddi ve manevi destek olmaya çağırdı
' Destek gelirse başarı da gelir. Ne kadar destek, o kadar büyük hedef, o kadar büyük başarı. Biz Sivasspor`un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz`` dedi. Yeni sezon UEFA hedeflerine ulaşmak için genç bir kadro oluşturacağını ve bu başarıyı elde edeceklerini söyledi. Uygun, taraftarlarında takımın yanında olmalarını istedi.. [B]DESTEK BEKLİYORUZ[/B] Takımın yeni sezon için maddi ve manevi olarak her türlü desteğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Turkcell Süper Ligi’nde büyük bütçelerle oluşturulan takımlar var ve biz bu takımların yanında bütçe olarak çok küçük kalıyoruz. Bütçemize göre transferlerimizi gerçekleştirip ona göre futbolcu alıyoruz. Milyon dolarlık transfer yapan takımlara karşı elimizden gelenin en iyisini yapıp sahada mücadele ediyoruz. Her alanda başarılı olmak için çaba gösterdiğimiz ligde bizlerden başarı bekleyen Sivaslıların da bize destek olmalarını istiyoruz” dedi. |
--->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.
[COLOR="Blue"]ever her sivaslı maddi manevi destek vermek mecburiyetindedir bu her sivaslının yapacağı bir iştir[/COLOR]
|
[B]İyi günde kötü günde taraftarın senle[/B]
|
Kardeşim ben manevi olarak destek veremem neden derseniz ben izmirde oldugum için sivasa gidip destek verme imkanım yok ama maddi olarak TA veririz bizim çevremiz geniş sivasspor.com olarak siz veya sivas sorumluları sivas adına bi hesap açsınlar oraya para yardımı yapabiliriz böyle bişeyi düşünmeden geçmeyin......
|
Sivasspora ve sivasspor camiasına banka havalesi yoluyla para yardımıda yapabilirim..........
|
-->: --->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.
[QUOTE=balili_58;221694]Sivasspora ve sivasspor camiasına banka havalesi yoluyla para yardımıda yapabilirim..........[/QUOTE]
bencede olabilir..katılıyorum arkadaşım sana bende istanbuldayımm |
Bütün Sivaslıların takımımıza destek olması lazım. 1. ligde kalıcı bir takım olmak kolay değil.
|
-->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.
selam Arkadaslar Nasilsiniz Tabiki destek olacagiz maddi ve manevi.avusturyadan Bütün sivaslilara selamlar sevgiler.
|
Bencede arkadaslar, böyle bir sistem kurmaliyiz, çam sakizi çoban armagani, ne kadar verebilirsek.
Ben Fransa'da yasiyorum ve sigara içiyorum, eger sigarayi birakip ona verecegim parayi her gün bir kenara ayirsam, Sivasspor için para biriktirebilirim. En Fazla bir futbolcu maasi olur ama herkes azar azar bir kenara para koysa, çok para olur. Su sekilde de olabilir, gelin hep birlikte bir kenarda para biriktirelim ve sene sonunda toplayalim bütün parayi ve Sivassporumuza ihtiyaç duydugu mevkiye ve herkesin uygun görecegi bir futbolcu alalim. Hediyemiz olun Sivassporumuza. Nasil ??? (Biraz fazla hayali ediyorum yoksa) |
Mesela Avro olarak hesplarsak, senede 365 gün var ve bu sitede 28000 üye var eger herkes kenara günde 1 avro koyarsa, eder 365 x 28000 = 10 220 000 €. çok para yani. Iyi bir detek olur hem kimi daha az verir, kimide daha çok. Avro degil, YTL'de olabilir o zaman 10 220 000 YTL olue ki yinede iyi para !!!
|
Bir senede çok iyi para toplamis oluruz. Ben Fransa'da kaliyorum ve Fransa'da çok Sivasli var. Sivasli tanidik çok Fransa'da, hepsinden böyle bir kampanya destek olmalarini isterim, kesin hepsi katilir.
|
--->: DESTEK BEKLİYORUZ...
ya arkadaşlar umarım para toplanır sivasspora umarım banka hesabı açıldığında sivasspor adınaa bu söylenen sözler lafta kalmaz
|
bu sezon ligde 4 ankara takımı oldu(gençler birliği,gençleerbirliği oftaş,ankarasporve ankaragücü)buda demekdirki bende sivasın 4 maçında staddayım elimden ggelenin fazlasını yapacağım bu demek değilki sadece ankarada kalacağım ankara ya yakın olan maçlarada geleceğim
|
-->: DESTEK BEKLİYORUZ...
Herkes elinden gelen desteği vermeli kimimiz maddi kimimiz manevi desteklerimizle [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORA[/COLOR][/FONT] gereken yardımlarımızı yapalım [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORUN[/COLOR][/FONT] gercek sahipleri biz yiğidolarız ve bu takımı desteklemekte bizim asli görevimiz
|
Sivas'Lıyım DiYen HerKesDen YarDım BekLiyoruz VarıMıZı yoguMuzu KoyMamız Lazım GardaşLArım Bu şehrin KalKınMası iÇin Sivasspor'A İhtiYac Var oNun iÇib HerKesİn duyarlı Olması Gerekiyor..
Seninle Ağladık Seninle Güldük biz Sevdamız Uğruna Cok Can Verdik Biz Kırmızı Ölüm OLsun Beyaz Aşkımız Herkese Nasip Olmaz Biz SİVASLIYIZ |
elimizden geldiği kadar destek olalım....
|
ya kardeşlerim hep birlikte bu tesise müeseseye birlik içinde sahip çıkalım ve inşallah gelecek seneye maçlara bütün sivaslılar gelir ler
|
Arkadaşlar fikirler güzel ama bu bizim bir ytl vererek olacak iş değil yanlış anlaşılmasın demek istediğimde elbet damlaya damlaya göl olur. Benim demek istediğim Sivaslı bir çok iş adamı var bunlar elini cebine atsa emin olun o zaman çok şeyler değişir biz ise türbinleri ful doldurarak zaten takımımıza en büyük desteği vermiş oluruz
|
GARDASLAR Hepinizin fikrine saygi duyyorum icinde bulundugunuz toplumu
ne kadar taniyorsunuz ??? herkesle konustugun zaman mangalda kul birakmazlar herseyiile destek vereceklerini soylerler ama malesef eller cebe deyince 3-5.kisiden baska kimseyi bulamazsin 5,arkadas danimarka sivasspora 4 ay önce destek kampanyasi baslattik iki tane bedava gazetede ilan yaptirdik ama malesef bekledigimiz ilgiyi göremedik malesef yinede gercekten gonul veren üc-bes kisiye kaldi... Allaha amanet olun. yusuf sahin Danimarka |
Sivasspor şehrimizin marka değeri,bizleri bir arada tutan önemli bir etmen ve
herkesin imkanları ölçüsünde takımı maddi ve manevi olarak destekleyeceğine inanıyorum. |
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Indigo"]Sivasspor.com da Acilacak Yardim Kampanyasinda. Ben kendi Adima KOMBINE bilet hediye etmek istiyorum. Maclari 4.Eylül Stadinda canli izleme imkanim olmadigi icin, Benim yerimi Stadta bir genc Sivassporlu Arkadasimin Almasini istiyorum.. Bu 1967 Genc Taraftarlar dernegimi olur , CÜSSKB li Üniversiteli Genc Arkadaslarimiz mi olur hic fark etmez..Sivassporumuzu yalniz birakmayalim....
Atilla........[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
arkadaslar bende bu konusulanlarin lafta kalacagina inaniyorum maglesef ilk once yardimi stad da gosterin destek olun sonra... stadlar bom bos ben fransadayim insallah 7. aydan 8. aya kadar turkiyedeyim sezon ne zaman aciliyo bilmem ama butun maclari kacirmadan stad da yerimi alacam o stad da olmak ne guzzel bisey siz hemen yani basinda gitmiyosunuz yazik
|
[QUOTE=Sampiyom;222099]arkadaslar bende bu konusulanlarin lafta kalacagina inaniyorum maglesef ilk once yardimi stad da gosterin destek olun sonra... stadlar bom bos ben fransadayim insallah 7. aydan 8. aya kadar turkiyedeyim sezon ne zaman aciliyo bilmem ama butun maclari kacirmadan stad da yerimi alacam o stad da olmak ne guzzel bisey siz hemen yani basinda gitmiyosunuz yazik[/QUOTE]
Dogru söylisen gurban, fakat genelikle bizler hep 8.ayin 20sinden sonra geri gidiyoruz maçlarda o zaman basliyor. Ancak Cumhuriyet kupasini izliyebiliyoruz, onunda keyfi okadar olmuyor. Kisin Noel tatillerinde gidiyorum o zamanda ara veriyorlar bu nedir kardesim. Ingilterede adamlar 25 aralik maç yapiyorlar, 1 ocak maç yapiyorlar bizimkiler noel tatiline çikiyor, yok böyle bir sey. |
[B]Başarımız devam ettikçe destek ve sahiplenmede artacaktır[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |