![]() |
bence
kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2 |
[quote=Bilmiyorum]bence
kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2[/quote] BU ARADA YEDEKLERİ UNUTTUM 1-Akın vardar 2-Hakan Turan (timur) 3-Hayrettin 4-Mustafa er 5-murat akkan 6- yasir 7-m.Yıldız tabi bu şimdilik daha yeni transferler olacak |
BİLMİYORUM DEMİŞKİ:::
bence kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2 BU ARADA YEDEKLERİ UNUTTUM 1-Akın vardar 2-Hakan Turan (timur) 3-Hayrettin 4-Mustafa er 5-murat akkan 6- yasir 7-m.Yıldız BENCE OLUR... NEDEN OLMASIN???? :) :) :) :) |
[size=6]hayirlisi olsun[/size]
[img]http://www.sipastv.com/spor/idealkadro/ftbl-4-.JPG[/img] |
:roll: :roll: :roll: [size=6][size=24][color=red]BENCE BU KADROYA BİRAZ DAHA TRANSFER YAPILMALI.YAPILMASADA İLK 10 KESİN GİRERİZ.[color=orange][/color][/color][/size][/size] :lol: :lol: :lol:
|
TRANSFERLER İYİ AMA İKİ YABANCI HAKKIMIZI İYİ DEĞERLENDİRİP ORTA SAHAYA VE FORVETE KALİTELİ YABANCILAR ALARAK ORTA SAHAYA İKİ DE KALİTELİ YERLİ ALMAK EN AKILLICA KARAR OLUR ÇÜNKÜ LİG UZUN BİR MARATON SAKATLIKLAR VAR CEZALAR VAR BENCE KADRO İYİ AMA TAKVİYE ŞART
|
TRANSFERLER GÜZEL HEMDE ÇOOOOK GÜZEL SİVASSPORDAN BU SENE FAZLA BİŞEY BEKLEMEMİZ LAZIM AMA İLK DEFA SÜPER LİGDE OYNAMAK KOLAY DEGİL HER YÖNÜYLE DESTEGİMİZİ EKSİK ETMEYELİMM
|
KADRO IYIDE AMA DAHA COK YABANCI OLSA??
YA CEZALI YADA SAKAT OLURLARSA IYI OLMAZ ONUN ICIN DAHA FUTBOLCU LAZIM HEMDE FORVET VE ORTA |
[size=6][color=blue][b]kadro ilk yıl için iyi oldugunu düşünüyorum... belki gelecek bir iki takviye olursa daha da iyi olur... ilk 5 bence bu yıl için başarı olur... diger yıllarda artık bizden korsunlar :twisted: :twisted: [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]kadro ilk yıl için iyi oldugunu düşünüyorum... belki gelecek bir iki takviye olursa daha da iyi olur... ilk 5 bence bu yıl için başarı olur... diger yıllarda artık bizden korsunlar :twisted: :twisted: [/b][/color][/size][/quote]
ne ilk beşi sondan beşinci olursak sen yat kalk şukret |
[size=6][color=blue][b]sükretmem için bazı sartlar olması gerekmez!!! senin dusuncen olabilir yazıyı okursan zaten oluruz demedim, olursak başarılı dedim!!! istersen anla sonra eleştiri yapmaya çalış!!![/b][/color][/size]
|
[size=6][b][i]Arkadaşlar Sivasspor yakında süper bir forvet daha alındıktan sonra transferi kapatacak...[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=6][b][i]Arkadaşlar Sivasspor yakında süper bir forvet daha alındıktan sonra transferi kapatacak...[/i][/b][/size][/quote]
yöneticilerde öyle diyor ama fenerbahçeden 1 ve ya 2 oyuncu daha alınacak tahminim gürhan kiralık , kemal kiralık |
Şu andaki mevcut kadroya ve Lorant'ın 3-5-2 düzenine göre
Petkoviç Diss Sergio Hayrettin Müslimcan Musa Kuş Hakan Bayraktar Ertuğrul Cem Karaca Mehmet Yıldız Andersson |
[quote=sivasli60]Şu andaki mevcut kadroya ve Lorant'ın 3-5-2 düzenine göre
Petkoviç Diss Sergio Hayrettin Müslimcan Musa Kuş Hakan Bayraktar Ertuğrul Cem Karaca Mehmet Yıldız Andersson[/quote] kardeş güzelde muhammed ali yi her halde unuttu mehmet yıldız yerine onu koysan daha güzel |
[quote=Bilmiyorum]bence
kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2[/quote] |
Orta sahanın yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Forvet te Anderson un yanına hareketli ve rakip Defansı yıpratıcı birine ihtiyacımız var. |
BENCEDE ORHAN ABI
imza |
[quote=Orhan_Nilay]Orta sahanın yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Forvet te Anderson un yanına hareketli ve rakip Defansı yıpratıcı birine ihtiyacımız var.[/quote] [size=6][b][i]Evet size katılıyorum...Bence ortasahaya yırtıcı pres yapan bir adam lazım...Ve forvetede Andersonn' un yanına bir adam alınmalı...[/i][/b][/size] |
1- Petkoviç
2- Musa Kuş 3- Hakkı 4- segio 5- Smail Dıss 6- Cem Karaca 7- Hakan Bayraktar 8- Dias 9- Anderson 10- Muahammed Ali 11- Mehmet Yıldız |
[quote=Bilmiyorum][quote=gunay][size=6][color=blue][b]kadro ilk yıl için iyi oldugunu düşünüyorum... belki gelecek bir iki takviye olursa daha da iyi olur... ilk 5 bence bu yıl için başarı olur... diger yıllarda artık bizden korsunlar :twisted: :twisted: [/b][/color][/size][/quote]
ne ilk beşi sondan beşinci olursak sen yat kalk şukret[/quote] [b]abi sen ne umutsuz ne karanlık bir insansın yaww walla sana hayret ediyorum ne biçim sivaslısın sen yaww inşallah şu takım ligi ilk 10 içinde bitirsinde göreyim o zaman senin yüzünün alcağı ifadeyi sivasspor seni mahçup etsinde gör[/b] |
İyi bir kadro sayılır ama unutmayalımki bizim kadromuz kadar rakiplerin kadrolarıda önemli..
SİVASSPOR olarak oyuncuların altenatifi olmalı.Yani yedek kulübemiz çok zayıf.Bu yarışta en önemli şey ilk 11 kadar YEDEK KULÜBESİDE ÇOK ÖNEMLİ.Maalesef bizde çok zayıf.. |
[quote="Orhan_Nilay"]
1- Petkoviç 2- Musa Kuş 3- Hakkı 4- segio 5- Smail Dıss 6- Cem Karaca 7- Hakan Bayraktar 8- Dias 9- Anderson 10- Muahammed Ali 11- Mehmet Yıldız[quote][b][color=red][/color][size=7][/size]aynen altına imzamı atarım[/b][/quote] |
Ayrıca bizim kadromuz kadar rakiplerimizinde kadrosu çok önemli.
Lig uzun bir yarış ve kadro büyük revizyondan geçti oyuncular ilk kez bir arada oynayacak.Ve alternatifleri çok az. ZARALI |
cok iyi bir kadro orta sahaya ve bide forvete yabanci oyuncu aliniursa bu is tamamdir gunay gardasimin dedigi gibi ilk 5 zorlariz insallah
|
[quote=serkan20m][quote=Bilmiyorum][quote=gunay][size=6][color=blue][b]kadro ilk yıl için iyi oldugunu düşünüyorum... belki gelecek bir iki takviye olursa daha da iyi olur... ilk 5 bence bu yıl için başarı olur... diger yıllarda artık bizden korsunlar :twisted: :twisted: [/b][/color][/size][/quote]
ne ilk beşi sondan beşinci olursak sen yat kalk şukret[/quote] [b]abi sen ne umutsuz ne karanlık bir insansın yaww walla sana hayret ediyorum ne biçim sivaslısın sen yaww inşallah şu takım ligi ilk 10 içinde bitirsinde göreyim o zaman senin yüzünün alcağı ifadeyi sivasspor seni mahçup etsinde gör[/b][/quote] İNŞAALLAH 10. OLURDA PİŞMAN OLURUM AMA BU KADROYLA 13.14 OLURUZ BU YAZILAIMI LİG BİTİNCE ANLAYACAKSINIZ |
[color=darkred][b]hayrettin ne ya nerden cıktı ben onun amatolugunu bılırım ıkı metreye top adamayan adam sımı super lıgde oynıcak bu bana cok koyuyor onun yerı cımentospor adam nerelere geldı bence 18 kısılık kardoda bıle olmamalı dıger arkadaslar cok ii bence takım guzel oldu arkadaslar ama hayrettını gecın gormedınız mı bu sene attıgı her top taca cıktı bu adam sorarım sıze nasıl oynucak super lıgde bırakın duygusallıgı sıvasspor daha oncemlı ben o adam anca cımentosporda oynar byeee[/b][/color]
|
ILK 10 GIRMEK ZOR OLUR AMA BIZ YAPARIZ
|
[size=6][color=blue][b]kimse merak etmesin bu takım ligi ilk 10 da rahat rahat bitirir :wink: :wink: [/b][/color][/size]
|
[quote=Orhan_Nilay]1- Petkoviç
2- Musa Kuş 3- Hakkı 4- segio 5- Smail Dıss 6- Cem Karaca 7- Hakan Bayraktar 8- Dias 9- Anderson 10- Muahammed Ali 11- Mehmet Yıldız[/quote] BU KADRO ILK 10 A GIREMEZSE BEN IKAMETGAHIMI BURSAYA ALDIRIRIM :!: :?: |
[quote=Bilmiyorum][quote=Bilmiyorum]bence
kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2[/quote] BU ARADA YEDEKLERİ UNUTTUM 1-Akın vardar 2-Hakan Turan (timur) 3-Hayrettin 4-Mustafa er 5-murat akkan 6- yasir 7-m.Yıldız tabi bu şimdilik daha yeni transferler olacak[/quote] |
KADRO IYIDE AMA ORTA SAHAYA BIR IYI YABANCI LAZIM
|
petkovic
hakan bayraktar diss ismail fran sergio hayrettin yerlikaya musa kus ertugrul arslan ibrahim(muhammet ali) cem karaca andersonn mehmet yildiz |
[quote=Bilmiyorum][quote=Bilmiyorum]bence
kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2[/quote] BU ARADA YEDEKLERİ UNUTTUM 1-Akın vardar 2-Hakan Turan (timur) 3-Hayrettin 4-Mustafa er 5-murat akkan 6- yasir 7-m.Yıldız tabi bu şimdilik daha yeni transferler olacak[/quote] Muslim Can Diyarbakirspor'da, Mustafa Er de henuz imzalamadi. Ama kadro tam benim dusundugum gibi, 4 numarada Hayrettin olacak tabi.. |
DAHA OYUNCULAR GELICEK
|
Yeni Transferlere Göre Kadromuz
Kale 1-Petkoviç Defans 2-Diss Smail (orta) 3-Fran sergio (orta) 4-Hakkı (Sol Açık) 5-Murat DUman yada Timur (Sağ Açık) Orta Saha 6-Hakan Bayraktar (ortasaha ortası) 7-Ertuğrul yada Serkan (ortasaha ortası) 8-Musa Kuş (sağ Kanat) 9-Hayrettin yada Cem Karaca (sol Kanat) Forvet 10-M.ALİ.KURTULUŞ (sol) 11-ANDERSON ricardo de dos santos (sağ) yedekler 1-Akın vardar (Kaleci) 2-Hakan Turan 3-Cem Can 4-Yasir 5-Murat Akkan 6-Memet Yıldız 7-Emenuel Diaz |
[quote=Bilmiyorum]Yeni Transferlere Göre Kadromuz
Kale 1-Petkoviç Defans 2-Diss Smail (orta) 3-Fran sergio (orta) 4-Hakkı (Sol Açık) 5-Murat DUman yada Timur (Sağ Açık) Orta Saha 6-Hakan Bayraktar (ortasaha ortası) 7-Ertuğrul yada Serkan (ortasaha ortası) 8-Musa Kuş (sağ Kanat) 9-Hayrettin yada Cem Karaca (sol Kanat) Forvet 10-M.ALİ.KURTULUŞ (sol) 11-ANDERSON ricardo de dos santos (sağ) yedekler 1-Akın vardar (Kaleci) 2-Hakan Turan 3-Cem Can 4-Yasir 5-Murat Akkan 6-Memet Yıldız 7-Emenuel Diaz[/quote]cem can ile emanuel diaz yedek oturmaz cem kaliteli futbolcu emanuelda yedek oturaksa ta brezilyadan niye geldi. |
BENCE BU TRANSFERLER YETERLİ DEĞİL İLK 10 BİLE OLMAZ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN :roll: :roll:
ZOR YANİ SÜPER LİGDE KALIRSANIZ ÇOK İYİ DERİM BEN SİVASSPOR 4MİLYON YTL HARCADI TRANSFERLERE ARKADAŞLAR TAKVİYE LAZIMMMMMM |
[color=brown][size=6]KAYSERİLİ KARDEŞİM SİZ ÇOK İYİ TANINMIŞ OYUNCULARI TRANSFER ETTİNİZ BİZİMKİLER İN SAMBACILARI TANINMAMIŞ AMA ÇOK CAN YAKACAĞA BENZİYOR.BİZİMKİLER CAPONE Yİ DE ALIRSA ÇOK İYİ OLUR ŞU AN BOŞTA AMA BU KADRO RAHAT İLK 10 A GİRER.A.SEBAT BİLE 2 SENE BU LİGDE KALDIYSA SİVAS'IMIZ O ZAMAN HİÇ DÜŞMEZ[/size][/color]
|
DAHA OYUNCU LAZIM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:52. |