SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MUSA AYDIN SİVASSPOR´DA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11678)

hafikli_yigido 26.06.2007 13:07

MUSA AYDIN SİVASSPOR´DA

[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_musaaydin2706.jpg[/IMG]
Musa Aydın ile başlayan transferlerin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Hem iç transferde hem de dış transferde arayışlarımız sürüyor dedi

Sakaryaspor’lu Musa Aydın kendisini iki yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye dün imza attı.
Teknik Direktör Bülent Uygun’un katıldığı imza töreninde görüşlerini dile getiren Sivasspor’un yeni transferi Musa Aydın “Sivasspor formasına kavuşmaktan mutluluk duydum. Yiğidoların başarısı için çaba sarf edeceğim. Teknik Direktör Bülent Uygun ile Sivasspor başarılı olacaktır, bu başarıda benimde katkım olursa ne mutlu bana” dedi.
[B]TRANSFER DEVAM EDECEK
[/B]Musa Aydın’ın takıma kazandırılmasıyla özellikle sağ kanatta önemli bir sorunun ortadan kalktığını dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Musa çok yakından tanıdığım bir futbolcu. Sivasspor’un başarısı için çaba sarf edeceğine inancım sonsuzdur. Sivasspor’da başarılı olacak, takımı başarılı kılacak sporculara ihtiyacımız var. Musa’da onlardan birisi” dedi.
Musa Aydın ile başlayan transferlerin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Hem iç transferde hem de dış transferde arayışlarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde kadromuza kazandırdığımız sporcularla birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Kazanan Sivas olacak. Yiğidolar ligde fırtına gibi esecektir” dedi.

altuntas58 26.06.2007 13:15

-->: MUSA AYDIN SİVASSPOR'DA

SİVASSPORUMUMZA Hayırlı olsun iyi bir oyuncu

zaralıenes 26.06.2007 13:18

nerde yazıyo arkadaşlar yaa söyleyin çabuk

velibircan 26.06.2007 13:20

--->: MUSA AYDIN SİVASSPOR'DA

[B]bende duydum bu transferi hayırlı uğurlu olsun....[/B]

kakikli 26.06.2007 13:32

bu yılın bombası bu bizim için...
musa çok enerjik çok dinamik kaliteli yetenekli bir sporcu...
artık ön liberoda teknik kapasitesi yÜksek bir oyuncumuz var...
yasir gibi çok koşar ama yasirden fazlası yetenekli olması, isabetli şut çekebilmesidir...
HAYIRLI OLSUN, HOŞGELDİN MUSA...

talha58 26.06.2007 13:32

[B][COLOR="Indigo"]MUSA AYDIN SAMSUNSPOR'DAN HATIRLADIĞIMIZ BİR SAĞ KANAT ADAMI. SAMSUNSPOR KÜME DÜŞÜNCE SAKARYASPOR'A GİTMİŞTİ. YANILMIYORSAM GENÇ MİLLİ TAKIMDA DA OYNAMIŞTI. ONU DAHA ÇOK DÖRT BÜYÜKLERE ATTIĞI GOLLERLE BİLİYORUZ. MESELA GEÇEN TIL GS'YE BU YIL FB'YE. ZATEN SAKARYA YEDEK KALECİ CENK İLE BERABER MUSA'YI SERBEST BIRAKMIŞTI. YANİ BU TRANSFER GERÇEKLEŞTİYSE BONSERVİSSİZ ALMIŞIZDIR.

BİR HABER DE BENDEN .. HEMŞEHRİMİZ ADEM DURSUN GENÇLERBİRLİĞİ İLE YENİDEN ANLAŞAMADI. VE BÖYLECE BONSERVİSİNİ ELİNE ALDI. BEN BÜYÜK İHTİMALLE SİVASSPOR'A GELEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. [/COLOR][/B]

kakikli 26.06.2007 13:37

ADEM DURSUN SİVASSPOR A GELMEZ.GEÇEN SENE SİVAS YERİNE ANTEPE GİTMİŞTİ.
HAYRETTİN VARKEN ADEM DURSUNA FORMA VERMEZLER...

velibircan 26.06.2007 13:43

[QUOTE=kakikli;225547]ADEM DURSUN SİVASSPOR A GELMEZ.GEÇEN SENE SİVAS YERİNE ANTEPE GİTMİŞTİ.
HAYRETTİN VARKEN ADEM DURSUNA FORMA VERMEZLER...[/QUOTE]

Adem Dursunu unutun.hayatta gelmez.gelsede oynatılmaz.

cenk5821 26.06.2007 13:51

adem dursun oynatmazlar hayrettin varrr musa hayirli olsun

hafikli_yigido 26.06.2007 13:53

adem dursun stoper.hayrettin sol bek.gelirse banko oynarr

kakikli 26.06.2007 14:05

[QUOTE=hafikli_yigido;225554]adem dursun stoper.hayrettin sol bek.gelirse banko oynarr[/QUOTE]

ilkkez duydum adem dursunun stoper oynadığını...
ben bildim bileli yılllardır sol bekte oynuyo..
ama öle bi yeteneği varsa bilmem...
yok abisi bizi istemeyeni bizde istemeyiz..
geçen yıl bizi istememişti...

ceza_tolga_rep 26.06.2007 14:08

adem durrsun stoper de oynar yıllardır.bende ilk defa sol bek diyen duydum.canlı bile izledim adam stoper oynuyor ayrıca sivaslı.

musa aydın gerçekden alınması gereken bi oyuncuydu.süper lig kalitesi olan,hızlı dinamik bi adam.bence faydası mutlaka olacaktır.hoşgeldin musa..

hafikli_yigido 26.06.2007 14:10

adem dursun gerek beşiktaşta gerek gaziantepte stoper ve sol bekte oynamaştır.çok yönlü bir oyuncudur.ilk defa duyabilirsiniz ama doğru duymuşsunuzdurr

ceza_tolga_rep 26.06.2007 14:17

Musa imzaya kaldı,Vermout Sırada

Musa imzaya kaldı, Vermout sırada

Transfer sezonunun suskun takımlarından Sivasspor, Sakaryaspor'un etkili futbolcularından Musa Aydın trasnferinde sona yaklaştı.

Ligtv.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre, Sakaryaspor'un geçen sene başında Samsunspor'dan transfer ettiği Musa ile görüşmelerde son noktaya ulaşan Sivasspor'un, Hapoel Tel Aviv'de top koşturan İsrailli orta saha oyuncusu Gil Vermout'la da görüşmelerini sürdürdüğü, ancak bu futbolcuyla Belçika'nın Gent ekibinin de ilgilendiği belirtildi.

hafikli_yigido 26.06.2007 14:27

--->: Musa imzaya kaldı,Vermout Sırada

musa aydınla 2 yıllık sözleşme imzalandı bilee

hafikli_yigido 26.06.2007 14:30

adem dursun gerek beşiktaşta gerek gaziantepte stoper ve sol bekte oynamaştır.çok yönlü bir oyuncudur.ilk defa duyabilirsiniz ama doğru duymuşsunuzdurr
.......

HALIL 26.06.2007 14:51

-->: Musa imzaya kaldı,Vermout Sırada

oh bee guzel bir transfer sivasspora yarari dokunur insallah

sivas_kangallı 26.06.2007 14:54

--->: Musa imzaya kaldı,Vermout Sırada

inşallah ..............................

sivas_kangallı 26.06.2007 14:54

hayırlı uğurlu olsun...............

ceza_tolga_rep 26.06.2007 14:57

-->: Musa imzaya kaldı,Vermout Sırada

inşalah.dokunacakır mutlaka...süper oyuncu bence..

HALIL 26.06.2007 14:59

arkadaslar bir sorum olacakti muhamed ali kurtulus on libero oyuncusumu ?

HALIL 26.06.2007 15:02

peki ama kangele de sag bek oyuncusu o ne oldu demeki yalan

samet yıldız 26.06.2007 15:48

transferimiz hayırlı olsun musa abi sivasspora glerek hem kendini mutlu etti hemde sivassporlu u ve yiğidoları mutlu edecek

Engin58 26.06.2007 15:50

[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

yigido Atilla 26.06.2007 16:15

Hayirli Olsun Musa Aydina basarilar diliyorum..[B][I][/I][/B]

Turan 59 26.06.2007 16:25

Takımımıza hayırlı uğurlu olsun.Faydalı olacağı kanaatindeyim.

sandal5877 26.06.2007 16:27

bu kardeşimizde dogruyu bulmuş helal olsun
vede hayırlı olsun...

TRAPER 26.06.2007 16:28

kaynak nere bileniniz varmı(tam adres)

hafikli_yigido 26.06.2007 16:33

kaynak benim.daha doğrusunu mu bulacan:>

HALIL 26.06.2007 16:48

ya ligtv.com da yaziyodu kaldirmislar yoksa haber yalanmi ya hem daha sivasspor.com da yazmadi bilmiyom valla

cesur sivas 26.06.2007 16:51

ben buldum nerede yaziyor diye
[url]http://www.sporx.com/transfer[/url]
sol tarafta gelenler yaziyor sa tarafta gidenler

cesur sivas 26.06.2007 16:51

hayirli ve ugurlu olsun gardaslar

turka58 26.06.2007 16:57

[B]Musa Aydın Sivasspor'da
Transfer sezonunun suskun takımlarından Sivasspor, Sakaryaspor'un başarılı futbolcularından 25 yaşındaki Musa Aydın'ı 2 yıllığına renklerine bağladı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugün yaptığı açıklamada Sakaryaspor'lu Musa Aydın'la 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Sakaryaspor'un geçen sene başında Samsunspor'dan transfer ettiği Musa ile anlaştıklarını belirten Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Hapoel Tel Aviv'de top koşturan İsrailli orta saha oyuncusu Gil Vermout'la da görüşmelerinin sürdürdüğü, ancak bu futbolcuyla Belçika'nın Gent takımımın da talip olduğunu belirtti.

Sezon öncesinde 1 yabancı, 1 yerli stoper ve 1 tanede oyun kurucu alacaklarını söyleyen Uygun, "Bonservis bedellerinin fazla olması nedeniyle aceleci davranmıyoruz. Ama kimse merak etmesin, takımımıza gereken transferler yapılacaktır. Şuan için beklemedeyiz" dedi.

26.06.2007

Kaynak : DHA

SivasSporumuza hayirli olsun[/B]

ZYYZ 26.06.2007 17:15

İyi bir oyuncu. Hayırlı olsun.

TRAPER 26.06.2007 17:26

[QUOTE=hafikli_yigido;225602]kaynak benim.daha doğrusunu mu bulacan:>[/QUOTE]

adam gibi soru sorduk sölede bizde bakak

HALIL 26.06.2007 17:30

traper niye boyle sinirleniyosun [url]www.sporx.com[/url] a bak

cemal58yiğido 26.06.2007 18:13

Sivasspor suskunluğunu bozdu!

Transfer sezonunun suskun takımlarından Sivasspor, Sakaryasporlu Musa Aydın'ı 2 yılığına renklerine bağladı.

Teknik direktör Bülent Uygun, bugün yaptığı açıklamada 25 yaşındaki Musa Aydın'la sözleşme imzaladıklarını söyledi. Sakaryaspor’un geçen yıl Samsunspor’dan transfer ettiği Musa'nın dışında başka transferleri olacağını belirten Bülent Uygun, Hapoel Telaviv'de oynayan İsrailli orta saha oyuncusu Gil Vermout'la da görüşmelerinin sürdürdüğü, ancak bu futbolcuyla Belçika'nın Gent takımımın da talip olduğunu kaydetti.

Yeni sezon başlamadan 1 yabancı, 1 yerli stoper ve 1 oyun kurucu alacaklarını söyleyen Bülent Uygun, “Bonservis bedellerinin fazla olması nedeniyle aceleci davranmıyoruz. Ama kimse merak etmesin. Takımımıza gereken transferler yapılacak. Şu an için beklemedeyiz“ dedi.

Hürriyet

Murad_Kelleci58 26.06.2007 18:15

MUSA AYDIN KOMPLİKE TAM BİR ORTA SAHA OYUNCUSU.. YERİ GELDİMİ İYİ BİR ÖN LİBERO, YADA VAZGEÇİLMEZ BİR SAĞ KANAT OYUNCUSU, YADA TAKTİKSEL AÇIDAN SOL KANATTA BİLE KULLANILABİLECEK YETENEKLERİ HAİZ SAYIULI YÖNLÜ OYUNCULARDAN.. UMARIM SİVASSPOR'DA BAŞARILARIYLA ANILAN TAKIMIN TEMEL DİREKLERİNDE BİRİ OLUR.. HAYIRLI OLSUN HER İKİ TARAFA

FurkaN 26.06.2007 18:16

[B][FONT="Comic Sans MS"]Hayırlı uğurlu olsun... Kaliteli bir futbolcu inşaallah bu yıl bize katkısı üst seviyede olur...[/FONT][/B]

yigido_furkan 26.06.2007 18:28

cok güzel bi transfer hayırlı olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:04.