![]() |
8 YABANCI´YA EVET.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, yabancı futbolcu transferini 8 ile sınırladı. Federasyon yetkililerinden edinilen son bilgilere göre kulüpler 8 yabancı transfer edebilecek.
Takımların 18 kişilik maç kadrosunda 8 yabancı yer alacak ancak sahada 6'sı forma giyebilecek. Mali Genel Kurul'dan zaferle ayrılan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, yabancı futbolcu transferini 8 ile sınırladı. Federasyon yetkililerinden edinilen son bilgilere göre kulüpler 8 yabancı transfer edebilecek. 18 kişilik maç kadrosunda 8 yabancının da ismi yazılabilecek. Bu yabancılardan sadece 6'sı sahada forma giyebilecek. Kulübede oturan 2 yabancı diğer yabancılarla değişebilecek. Yine ertelendi Federasyonun, kulüplerin "Sezonu açmak üzereyiz. Ama yabancı konusunda netlik olmadığı için transfer yapamıyoruz. En kısa sürede karar verilmeli" isteği üzerine bugünkü yönetim kurulu toplantısı sonrası kararını açıklaması bekleniyordu. Ancak dün akşam yapılan açıklamayla toplantının başka bir tarihe ertelendiği belirtildi. |
--->: 8 YABANCI´YA EVET.
8 yabanci oldu olemii ya bence olmasaydi Turk futbolunun ve futbolcularinin onu kesilmis oldu hayirli olsunn
|
bence kalksa yabanci sinirlamasi...
iyi olan kapmiyo mu formayi... eh diyelim ki hepsi yabanci ozaman orda oynayan türkler daha iyi oynasin alsin formayi... rekabet artar... |
en iyisi hayirli olsun.gelisen gelisirrr..basari sinir tanimaz.hangi takim yabancisiz sanpiyon olmus dunyada..cok guzel olmus cok sevindimmm
|
Cok iyi oldu türk oyuncuların bonservis parası için adamlar dünyaları istiyorlardı cok iyi karar hem ben Türk oyuncualrın önunü keseceğine inanmıyorum aksıne en iyileri cıkıcaktır cünkü oynamak istiyorlarsa cok calışıcaklar buda onları geliştirecektir cok yerinde bir karar hem avrupada başarı için şart... Türk oyuncusu hala amatör zihniyette...
|
-->: 8 YABANCI´YA EVET.
hayırlısı olsun.......................
|
bence iyi oldu hayırlı olsun......
|
hayirli olur insallah turk futbolu ve glecegi icin
|
[B]bu lig türkiye ligi türkler oynasın türkler kazansın türk gençlerim önü açılsın.
türklerden fazla yabancılar oynadıktan sonra ne anlamı var türk liginin tabiki kendi düşüncem[/B]. |
-->: --->: 8 YABANCI´YA EVET.
[QUOTE=zarali_sansar;226075][B]bu lig türkiye ligi türkler oynasın türkler kazansın türk gençlerim önü açılsın.
türklerden fazla yabancılar oynadıktan sonra ne anlamı var türk liginin tabiki kendi düşüncem[/B].[/QUOTE] [B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkSlateBlue"]Dünya ve Avrupa Kupalarinda Basari Istemiyorsak !!!!! Türk Futbolunu kapisini Dünyaya kapatacaksak Futbolumuz 30 sene geriye gitmesini istiyorsak ve Futboldan hic bir basari Beklemiyorsak paralarimizin Türkiyede kalmasini istiyorsak 8-0 yenildik Ama ezilmedik Gibi klasik yorumlari gazetelerde okuyup üzülmeyeceksek sana katilirim . Su da Bir gercekki, Türk futbolu Türkiyeye gelen kaliteli futbolcular sayesinde Patlama yapti Türkiye Dünya 3 cüsü oldu ,Galatasaray Uefa sampiyonu oldu Iyi ve kaliteli yabancilarin yaninda yaninda ve Rakibi olan Türk futbolcusu kendini gelistirecekson 15 senede Türk futbolunun geldigi yer küsümsenemez, Cok yollar kattetik Kaliteli yancilara Evet... Türk futbol Sevenleri Hagi, Carlos, Alex, Hojdonk, Linkoln, Anelka,Taferel, Popesco, Carew, Sota,Schumacher,ve Bana Göre Balili ,ve Petkovic,de bir Star Aklima Gelenleri yazdim Bu Futbolculari Türk futbol severler Türkiyede görmek istiyormu ?????? Bir Futbol Sever olarak Ben Görmek istiyorum Baska Arkadaslar bu konuda acaba neler düsünüyor. Bunlarda benim Yorumlarim katil ve katilmayan tabiki olacaktir Tsk.... [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
birşey yazmaya gerek kalmamiş Atilla abi
herşeyi yazmış zaten teşekkürler atilla abi. |
yabancıya karşı olanları anlayamıyorum.
yabancı olmasa ilk olarak sivasspor'u ele alalım, biz nasıl takım kurabilirdik... anderson gibi bir türk oyuncu sizce anderson kadar az ücrete oynarmıydı... ayrıca bu 6+2 çok saçma olmuş. eğer ben oynatmayacaksam neden transfer yapayım. yabancı futbolcular kesinlikle hazır olamaz,çünkü her hafta mutlaka ikisi yedek kalacak. ulusoy federasyonu saçmalamaya devam ediyor, g s verilecek cezayı erteleye erteleye 1 ay içinde belirledi. şimdi sıra yabancı sayısında takımların resmi maçları yaklaşıyor hala ortada somut bir sonuç yok... türk futbolunun çağ atlaması dünyaya açılması için ULUSOY İSTİFA... |
şimdi herkes yabancıyla dolduracak türk oyuncuların değeri bilinmeyecek o gençlerin önü açılmayacak olan türk futboluna olacak
|
bence yabancı sınırlaması kalksın
bu yüzzden geçen sezon wooter i oynatamadı oda gitii |
Yabancı futbolcu sayısının sınırlandırılmasından yanayım,6+2 bence yeterli bir
sayı,Atilla ağbi iyi güzel anlatmışta,avrupa takımları ile at başı mücadele edebilecek kapasitede sahip hangi takım var?Sonra Türkiye olarak her zaman övündüğümüz,en önemli değerimiz olarak gördüğümüz gençlerimizin yolunu nasıl açacağız.Tam rekabetçi serbest piyasaya ne ekonomide nede futbolda geçebiliriz.Rekabet eşitler arasında olur,önce eşit konuma gelmeli sonra aynı koşullarda rekabet etmeliyiz.Sivasspor dışınmda ki başka bir takımdan örnek vermem umarım yanlış anlaşılmaz.Fenerbahçe bu sene şampiyon oldu ve en önemli yıldızlarından biri olan Tuncay Şanlı hangi takıma gitti?Niçin şampiyon bir takımı bıraktı? Atilla ağbi kusura bakma senin kadar tecrübeli değilim ve futbol konusunda ki bilgi ve birikimine büyük saygı duyuyorum ancak yazdıkların beni ikna etmedi. |
salam YİĞİDOLARIM Arkadslar yabancı sayısyının arttırılması bence Türk futbolu için iyi bir gelismedir.herseyin hayırlsı.ALLAH sivassporumuzun yanında olsun...
|
BENCE 5 YADA 6 YETRLİYDİ BÖYLECE TÜRK FUTBOLCULARIN ÖNÜ KESİLDİ İYİ OLMAMIŞ
|
-->: --->: 8 YABANCI´YA EVET.
[QUOTE=TRAPER;226128]bence yabancı sınırlaması kalksın
bu yüzzden geçen sezon wooter i oynatamadı oda gitii[/QUOTE] WOOTER OYNAYAMADIĞI İÇİN DEĞİL GECE HAYATI YOK DİE KAÇTI SIKIYA GELEMEDİ SENİN ANLAYACAĞIN ;) ;) |
yabancı sınırı tamamen kalkmalı böylece türk futbolcularla yabancılar arasında iyi bir rekabet olacaktır buda türk futbolunun gelişmesini sağlar eğer yabancı futbolcular türk gençlerinin önünü kesiyorsa yabancı transferi tamamen yasaklansın
|
[B][I][COLOR="Indigo"]FiFa Talimatlarina Göre Her Takima Alt yapidan 2 Genc futbolcu kadrosunda Bulundurma Zorunlugu Getiriyor Yanlisa Düzeltin !!!! Ben Sivasspordan Örnek vermek istiyorum . **** Mehmet Yildiz **** Türk Futbolcusu Santrafor Oynuyor. Rekabetten Kacmadi Sabirla Verilecek Sansini Bekledi Sans verildiginde Yerinde Oynayan Andersondan daha iyi oldugu Icin Sivassporda Kaldi. Bir Örnek Daha vermek istiyorum PETKOVIC Bu Sezon Gördügü kartlarla Kaleyi *HARUN Ve AKIN * Birakti kalede Yeterince Bans Buldular Peki Sanslarini nasil degerlendirdiler Cok Kötü Takima Hic güven vermediler Asla Petkovici Klübeye Gönderecek Kapasiteleri yok. Olmus olsa idi Bu gün kale bu 2 Türk gecinden birine Teslim edilecekti. Türk diye Kaleyi Teslim etmek Dogrumu bence hayir Sivassporun Basarilari her seyin üzerindedir Formayi hak eden giyer. Bir Kac sezon Sonra yabancilarini Iyi secen bir Anadolu Takimi Sampiyon olacak. Bu Sezon ligi iyi takip edenler görmüstür .Istanbul takimlari Anadolu Takimlari karsisinda nasil dagildiklarini görmeyen kalmadi. Tecrübe eksikliginden Anadolu takimlari basarili Olamadilar Bir kac Sezon Sonra Anadoludan bir sampiyon cikacak .Sivasspor Olabilirmi Bilemem ????
insallah bu sezon Uefa Olur Intertoto Olur Sivassporun Avrupa Macerasi Baslayacak [/COLOR][/I][/B] |
cok iyi olmus yerli oyuncularin fiyatlari ucmustu biraz kendilerine gelirler
|
[B][COLOR="MediumTurquoise"]Insallah iyi olur.Hayirli olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
ALINAN KARAR BANA GÖRE SAÇMA! NEDEN YABANCI SINIRLAMASI 8 OLUYOR ZATEN YETERİNCE VARDI ALTI TANE ALIN BU ALTI TANE YABANCIYI KALİTELİ İSİMLERDEN OLSUN GÖREYİM ONDAN SONRA BEN TÜRK FUTBOLUNDAKİ PATLAMAYI
|
8 YABANCI´YA EVET.
[B]Parası olan iyi ve kaliteli futbolcu alacak, küçük takımlar da sıradan futbolcu almak zorunda kalacak.
Bekleyel[COLOR="Blue"][/COLOR]im ve görelim...[/B] |
[B][COLOR="Indigo"]YABANCI SINIRLAMASININ KALKMASINA KARŞIYIM AMA. TÜRK OYUNCULARIN DA KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERİP PROFOSYONLELEŞMESİ LAZIM. FİYATLAR AÇOK ABARTILI. 6+2 ÇÖZÜMÜ BENCE MANTIKLI AMA KRİTERLERİN BELİRLENMESİ LAZIM. MESELA BU 8 OYUNCUDAN EN AZ 3'Ü KENDİ ÜLKELERİNİN MİLLİ TAKIMINDA OYNAYAN OYUNCULAR OLMALI. VE KULÜPLER TRANSFER YAPARKEN KULÜBEDE OTURTMAK İÇİN DEĞİL OYNATMAK İÇİN ADAM ALMALILAR. GELECEĞİ OLAN GENÇ YETENEKLER KEŞFEDİLMELİ.
BENCE ALTYAPILARIMIZDAN İYİ OYUNCULAR ÇIKIYOR AMA ŞANS BULAMIYOLAR. ALT YAPISINDAN OYUNCU ÇIKARIP YETİŞTİREN VE ŞANS VEREN KULÜPLER DE TEŞVİK EDİLMELİ. [/COLOR][/B] |
Yabancı oyuncu sayısının 8 olması parası olan kulüplere yarar anadolu kulüpleri bu sınavda başarılı olacağını hiç sanmıyorum hangi parayla kimi alacağızki?doğru dürüst bir geliri olmayan anadolu kulüpleri için değişen bir şey olmadı sivassporun geliri diji türk aldığı puana göre, federasyon,stad gelirleri ve reklam gelirleri bunların toplamı ülker gurubunun sözde 3 büyüklere verdiği sponsorluğun sadece küçük bir dilimi yani en az 5 milyon euro veriyor biz bu paranın altında bir gelire sahibiz bizimde iyi bir sponsorumuz olması lazım ve çok iyi 3 adet yabancı futbolcu almalıyız başarının o zaman geleceğini düşünüyorum
|
slm bütün sivassporlulara bence yabancı sınırlaması kompile kalkması lazım idi çünkü herkes diyorki yerlilere fırsat verilmeyeceğinden söz ediliyoo hayır efendim ozaman bizim yerli futbolcular daha çok çalışıp kendilerini geliştireceğine inanıyorum ama 8 yabancıya çıkması yinede fena değil saygılarımla herzaman her yerde sivassporum.....
|
Cok iyi oldu türk oyuncuların bonservis parası için adamlar dünyaları istiyorlardı cok iyi karar hem ben Türk oyuncualrın önunü keseceğine inanmıyorum aksıne en iyileri cıkıcaktır cünkü oynamak istiyorlarsa cok calışıcaklar buda onları geliştirecektir cok yerinde bir karar hem avrupada başarı için şart... Türk oyuncusu hala amatör zihniyette...[COLOR="DarkRed"][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:02. |