SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   KUTAY SİVASSPOR'DA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11700)

DOCKA 29.06.2007 08:30

Sivas Kutay'ın peşinde

Sivasspor, Fenerbahçe PAF Takımı'nın kaptanı Mehmet Kutay Şenyıl'ı transfer etmek için harekete geçti. Teknik direktör Bülent Uygun, genç oyuncuyu uzun süredir takip ettiklerini belirterek, "Sivasspor'da yıldızlaşabilir. Onu kadromda görmek istiyorum" dedi. Yöneticiler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan konuyla
ilgili randevu aldı.

hafikli_yigido 29.06.2007 08:36

--->: Sivas Kutay'ın peşinde

göreceksiniz bak.sivasspor fenerbahcenin altyapısından değil a takımından kimler alacak

hafikli_yigido 29.06.2007 08:50

KUTAY SİVASSPOR'DA

Sivasspor kadrosuna dahil etiği yeni transferler dünkü idmana katıldı. Fatih Atik (Fransa) Musa Aydın (Sakarya) Ilgar Gurbanov (Azerbaycan) Burhan Akgün (B.Çekmece) Kutay (Fenerbahçe) Mehmet Golcü (Çanakkale) M.Ali (Diyarbakır)

sivas anadolu gazetesi

kakikli 29.06.2007 08:54

--->: KUTAY SİVASSPOR'DA

hayırlı olsun umarım bu sezon çatır çatır bir sivasspor izleyebiliriz...
bu arada kombineler açıklansa fena olmaz önümüze bakarız bizde...
...BOL ŞANS SİVASSPOR...

kakikli 29.06.2007 09:04

--->: Sivas Kutay'ın peşinde

YAW DELİ OLDUM SABAH SABAH ÖNÜNE GELEN HABER AÇIYOR DİĞER BAŞLIKTADA DİYOR Kİ KUTAY SİVASSPORDA...
LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM.

hafikli_yigido 29.06.2007 09:11

önüne gelen değil.arkadaşımız haber yapmış bende anadolu gazetesinde böyle bir haberin olduğunu gördüm.sözlerinize dikkat edin!!!!!!!!!!!!!!!.burasını başka yerler zannetmeyin.................................

kakikli 29.06.2007 09:14

dediğim yanlış değil, arkadaşınız olabilir ama herkesin haber girmesi doğru değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kempes 29.06.2007 09:22

-->: KUTAY SİVASSPOR'DA

kombineler açıklansa iyi olur
tatile gidenler, gelenler
istediğimiz yerden alamıyoruz sonra
demi yani...

samet yıldız 29.06.2007 09:24

inş transfer gerçekleşir bülent hoca onu sivassporun hatta türkiyenin yıldızı bile yapar

hafikli_yigido 29.06.2007 09:25

ben docka yı tanımıyorum ama sonuçta burada aynı şey için uğraşıyoruz.öncelikle bir konudan haberimiz varsa buraya paylaşmalıyız .zaten bu forum ne için açıldı.sitenin amacını unuttuysanız bu saatten sonra bişiy diyemem.zaten benim girdiğim konular transfer kesin oldumu öyle giriyorum.dediğim gibi burası paylaşım
yeri bilgisi doğru olan yazsın.sizin de bana boş yere konu açıyosun dediği gibi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ayrıca bu ortamda tartışmak istemiyorum

kakikli 29.06.2007 09:32

amacım kimseyle tartışmak değil.
söylediğim tek bir kişi için değil...
son bir haftadır aynı haberler farklı başlıklar altında yeniden açılıyor, eğer rastladıysanız bu haberlere tepkime hak verirsiniz...
dediğim gibi amacım tartışmak, kimseyi kırmak değil.
sadece daha dikkatli olmayı öneriyorum...
sonuçta hepimiz sivasspor sevgisinden dolayı burdayız...
bizim birbirimizle kavgamız olamaz.
KILIÇ KININI KESMEZ....

hafikli_yigido 29.06.2007 09:37

konu açsak bile konusu aynı olunca mesaj olarak geçiyor.zaten aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle

ceza_tolga_rep 29.06.2007 09:38

inş. hallolur.genç oyunculara ihtiyacımız var.

cenk5821 29.06.2007 09:53

hayilrisi olsun birden bi suru adam aldik ya inanamiyorum walla

muRTix1 29.06.2007 09:53

bülent hocaya güvenimiz sonsuz işallah boşa çıkmaz kutayıda çok iyi değerelendireceğine inanıyorum

TRAPER 29.06.2007 10:23

tanımıyorum ama inşallah iyidir hadi hayırlı olsun

DOCKA 29.06.2007 12:34

[QUOTE=kakikli;226098]dediğim yanlış değil, arkadaşınız olabilir ama herkesin haber girmesi doğru değil!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

kardeşim herkes falan diye niteleme yapman doğru bir davranış değil biz sivassporla ilgili bir haber gördüm internette ve bunu ilk defada yapmıyorum ne zaman sivassporla ilgili bir habere rastlarsam bunu siteye yazıp bilmeyen veya görmeyen arkadaşlar olur diye paylaşmak istiyorum bunda rahatsız olmanı gerektirecek durumu anlayamadım neden deli oluyorsun anlam veremedim ha illada deli oluyorsan başka sitelerden takip edersin buraya gelip yorum yapmazsın biz faydalı olabileceği düşüncesiyle böyle bi haberi sivasspor sitesinde görünmesinin yararlı olabileceğini düşünmüştüm neden böyle kıl tüy yün şeylere deli oluyorum diye yazarsın anlamam.konu hakkında yorumun varsa yazarsın aksi halde bana yazdığım yazıdan dolayı sataşma hakkını vermez sana :mad:

kakikli 29.06.2007 12:40

[QUOTE=DOCKA;226160]kardeşim herkes falan diye niteleme yapman doğru bir davranış değil biz sivassporla ilgili bir haber gördüm internette ve bunu ilk defada yapmıyorum ne zaman sivassporla ilgili bir habere rastlarsam bunu siteye yazıp bilmeyen veya görmeyen arkadaşlar olur diye paylaşmak istiyorum bunda rahatsız olmanı gerektirecek durumu anlayamadım neden deli oluyorsun anlam veremedim ha illada deli oluyorsan başka sitelerden takip edersin buraya gelip yorum yapmazsın biz faydalı olabileceği düşüncesiyle böyle bi haberi sivasspor sitesinde görünmesinin yararlı olabileceğini düşünmüştüm neden böyle kıl tüy yün şeylere deli oluyorum diye yazarsın anlamam.konu hakkında yorumun varsa yazarsın aksi halde bana yazdığım yazıdan dolayı sataşma hakkını vermez sana :mad:[/QUOTE]

BU YAZI SADECE SANA DEĞİL, VE AMACIM SANA SALDIR MAK DEĞİL..
BENİ ANLAYAMADINIZ...
AYNI HABER AYRI AYRI İKİ BAŞLIK ALTINDA AÇILMIŞ.
AYNI HABERİ TEKRAR AÇMAK SİZCE NE KADAR MANTIKLI!!!

handsome5867 29.06.2007 12:41

fikistür çekilmeden ne kombinesi ne açıklanması mantıklı yorumlar yazın

DOCKA 29.06.2007 12:55

ya arkadaşlar ben bu konuyu açtığımda sabah 9:30 falan gibiydi ve forum konularında böyle bi başlık yoktu ben sivasta kalmıyorum bile sivassporu yanlızca internetten ve gazetelerden takip edip ancak böyle bilgi sahibi oluyorum ve neredn bi haber bulursam yayınlıyorumki sabah diğer sitelerden önce sivasspor.com u açan arkadaşlar varsa çok dolaşmadan takımımızla ilgili haberler edinsin diye benim kızdığım daha doğrusu alındığım benim nickame mim üzerine konuşmalar yoğunlaşmış yaptığım çalışmanın karşılığı bu olmas gerek diye düşünüyorum hem zaten aynı haberle ilgili bir kaç başlık olduğunda site yönetimi bu başlıları tek başlık altında topluyor bunun için kimse boşuna sinirlenip kendini heba etmesin herkes aynı amaç doğrultusunda burada buluşuyor kırıcı ifadeler kullanmamaya özen göstermek gerekiyor eğer yanlış ifadeler kullanıp kırıcı olduysam özür dilerim

altuntas58 29.06.2007 13:00

Bu genc futbolcuyu tanıma fırsatım olmadı bülent hocam uzun süredir takip ettiyse mutlaka iyi bir yetenek olmalı ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsun

Abdullah DuMaN 29.06.2007 14:08

-->: --->: Sivas Kutay'ın peşinde

[QUOTE=hafikli_yigido;226091]göreceksiniz bak.sivasspor fenerbahcenin altyapısından değil a takımından kimler alacak[/QUOTE]

ÇOK ZOR RÜYANDA GÖRÜRSÜN:rolleyes: :rolleyes:

bdogan58 05.07.2007 10:09

Süper transfer bu transferlerle şampiyonuz.Bide ze kalanga var bide davut karataş gurbetçi isviçrede thun'da oynuyo...

mayklayk 05.07.2007 10:11

ya bu transfer boşa biz yabancıyı dolduralım

yigido_furkan 05.07.2007 10:37

-->: --->: KUTAY SİVASSPOR'DA

[QUOTE=handsome5867;226162]fikistür çekilmeden ne kombinesi ne açıklanması mantıklı yorumlar yazın[/QUOTE]

kardes kombineyla fikistürün cekılmesıyle ne alakası var onu anlayamadım Sivasın bu sene kendi sahasında oynayacagı maç sayısı belli kımlerle oynayacagımızda bellii

58_cebeci_58 10.07.2007 21:37

kutayın yanında keşke olcanda gelseydi.

58_cebeci_58 10.07.2007 21:37

fenerden madem daha adam alınacak olcanıda alsınlar.

Engin58 10.07.2007 21:50

[B][COLOR="Blue"]Hayirli ugurlu olsun .Saygilarimla...[/COLOR][/B]

Dark Force 11.07.2007 02:11

[B]transferin son günlerinde fenerbahçe a ve paf takımındansivasspora futbolcu yağabilir...[/B]

mucahit_58 11.07.2007 03:47

guzel transfer bence, hayırlı olsun Sivasımıza arkadaşın dediği gibi bi selcuk bide olcan olursa 10numara olur valla..

mucahit_58 11.07.2007 03:49

[QUOTE=mayklayk;227142]ya bu transfer boşa biz yabancıyı dolduralım[/QUOTE]

sayın arkadaşım turkiye en cok bu düşünceden kaybetti, Anadolu klupleri 5para etmez yabancıları zengin etti sadece oysaki bu paraları genclere verip altyapıya harcansa neler olur tahmin bile edemezsin..
Hımm ne olur balili felan gibi kaliteli ve ucuz oyuncu alırsın o ayrı ama adını sanını duymadıgımız birsuru futbolcuya ne boş paralar gidiyor bi bilsen bu yazdığını kendin benimsemezsin..

ofgurleyuk78 13.07.2007 20:20

Huyumuzu bilir, suyumuzu içerler. Yerli her zaman iyidir.

zaralım 58 13.07.2007 21:07

alsın faydası olacaksa alsın desteklerim

ceza_tolga_rep 13.07.2007 21:10

bu sene ilgar kurbanov,ze kalenga damgasını vuracak bana göre.

UTKUM_58 13.07.2007 21:55

alinsin neden olsa genc yetenek birtek kötü tarafi var oda fenerbahceden gelmesi:)

Ss--58--Ss 13.07.2007 22:54

sivassporumuza hayırlı olsun insallah ligi bu sene ıstedıgımız yerde bıtırırız.

sivas_kangallı 13.07.2007 23:12

hayırlı uğurlu olsun sivas için.

yigidomustafa58 19.07.2007 17:28

şimdi aldık mı Kutayı ben onu tam anlayamadım...

mertarcan 22.07.2007 15:30

Sivassporumuzu fenerbahçenin döküntü oyuncularını alarak ikinci takımı haline getiren Bülent hocayı ve yönetimi şiddetle kınıyorum. Türkiye de başka oyuncu kalmadı galiba, gözleri FB den başka bir yere dönemiyor gibi. Lig A' yı izleseydiniz en az 10 tane adam bulabilirdiniz. Bırakın bu işleri, Sivaslıyı madara etmeyin Türkiye' ye...

mertarcan 22.07.2007 15:36

site yöneticileri, siteyi lütfen güncelleyin. eski haberleri arşive kaldırın ana sayfayı bayat haberlerle işgal etmeyin. Sezon başlıyor fasa fiso haberlerle dolu site. transferleri tanıtın, kampı izleyin, kamptan haber verin. İnternet haberciliğini ve site antığını öğrenin artık lütfen. Haberleriniz bile gazetelerin yayınladığı şekliyle ve onların ağzından aynen alınıyor, onları düzeltme zahmetine bile girmiyorsunuz. Kulüp resmi sitesi de aynı zaten. Yazıklar olsun. Adam gibi haber verin lütfen.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:14.