![]() |
sizce kim kaptan olmali
bu sezon sivasspor takiminda kim kaptan olmali
1.muhamet ali kurtulus 2.hakki hocaoglu 3.hayrettin yerlikaya 4.mehmet yildiz 5.petkovic bence ne hakki ne petkovic cunku iki agressiv futbolcu sivassporun her zaman her yerde basini yakabilir mehmet yildiz olamaz daha tecrubelenmesi lazim muhamet ilk onbirde oynar mi bilmiyorum ama ilk onbirde oynarsa o almasi lazim kaptanlik bandini bence hayrettin olmali ;) |
-->: sizce kim kaptan olmali
muhammed ali kurtuluş................................
|
--->: sizce kim kaptan olmali
MUHAMMED ALİ KURTULUŞ.OYNARSA TAKAR BANDI.KAPTAN OLUR.OYNAMASA YİNE BÜYÜK KAPTANDIR....
|
MUHAMMED OLMAZSA MEHMET YILDIZ...
|
Bu konular bizi aşar ama maksat fikir yürütmekse zaten hakkı kendi isteğiyle kaptanlığı bıraktı Petkovic desen çok ağresif adam kendine hakim olamıyorki SİVASSPORA hakim olsun takıma zarar verir geriye Hayrettin va Muhammet kaldı Hayrettin saten kaptan Muhammet eski kaptan onun kaptanlığınıda yenilersek iki kaptan cıkar bir kaptanda daha sonra secilir sivassporda hekes kaptanlık yapacak kapasitede
|
-->: Sizce kim Kaptan Olmali
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][FONT="Trebuchet MS"]Benim Düsünceme Göre kaptan Devamli ilk 11 Oynayan, Arti Arkadaslari Tarafindan Sayilan ve Sevilen Otoriter ve Sahada Arkadaslarina Örnek bir Futbolcu Olmasi Gerekiyor.
1. Muhammed Ali. ilk 11 de Oynarsa Kaptan olur. 2. Mehmet Yildiz. Su An Bence Kaptanliga en yakin Kisi 3. Hayrettin Kaptanliga yakisir. 4. Petkovic de Düsünülmeli Cok Önemli bir Futbolcu Sorumluluk verildiginde görevi en iyi sekilde yapabilecek bir kimlige sahip [/FONT][/I][/B][/COLOR][/I][/B] |
Bence Mehmet Yildiz, Hayrettin
|
mehmet yildiz bence olamaz ................
|
[QUOTE=yigido_halil_58;226227]mehmet yildiz bence olamaz ................[/QUOTE]
Nicin Mehmet yildiz Olamaz !!!!!!! Halil Gardas Aciklama Yapmamisin ..... |
1.kaptan Muhammed Ali
2.kaptan Hakkı Hocaoğlu |
ya cunku onu nedense goremiyorum kaptanlikta cunku kaptanliga bir tecrubeli biraz yasli insan olmasi gerek herkes tarafindan sevilen sayilan abi gibi ee buda muhamet ali den baska olamaz attila kardasim herkes kendi dusuncesine gore
|
1-muhammet ali
2- petkoviç....... |
bence muhammed ali kurtulus 100%
|
o oynamasa bence hakki hocaoglu 100%
|
mohammet ali kurtuluş kaptan olmalı
|
1.muhamed ali
2.hayrettin....................... |
1. kaPtan efsane MOHAMMET ALİ KURTULUŞ
2. " hakkı baba 3. hayro kardeş olmalı derim |
Ya gardaşlar büyük kaptan yeniden yuvaya döndügüne göre tabiki 1.kaptanımız olarak sahaya çıkacaktır
2. kaptan hakkı dan başkasını düşünemem 3.kaptan tabiki sivasımızın yerlisi hayrettin yerlikyadan başkası kabul edilemez ama kim olursa olsun sonuçta bir tane kaptan çıkacaktır bu takımda sahaya çıkan 11 futbolcuda benim için kaptandır |
murat sözgelmez................
|
bence tek isim var oda hayrettin
|
1.kaptan Muhammed Ali
2.kaptan Hakkı Hocaoğlu |
muhammet ali kurtuluş omalı bence
|
bence de çok boş bir tartışma kaptanlık bandını kimin taktığı değil takımın saha içinde asıl kaptanlığını kimin yaptığı , takımı sahada kimin yönettiği daha önemli
|
muhammed ali kurtuluş............................................
|
muhammed ali olmalı 10 numarayıda o almalı
|
% de 100 MUHAMMED ALİ KURTULUŞ olmalı kaptan büyük kaptan
|
herkes dıyokı muhammed alı ılk 11 de oynarsa bu nedem ek oynayacak zaten çaılışıcak oynıycak kaptanda o olucak ne sergen ne alex tek kıral MOHAMMED
|
beyler bence tartışmasız MUHAMMED ALİ KURTULUŞ olmalı...
inşallah o olacak ve bu sene ki yaptığımı yerli ve yabancı transferler le bu sene ligde sivasspora herkes hasta kalacak |
[B][COLOR="Navy"]Muhammed Ali Kurtulus olmali benim düsüncem.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
oynarsa mohammede yakışır o 11 e giremezse kaptanlık eski kaptan hakkı ya yakışır
|
............................................................................................................................................
|
[B]Muhammed ali kurtuluş veya petkoviç.[/B]
|
Bence en idal kaptan HAKKI HOCAOGLU Takima Cok Katkisi oldu ve uyumlu ayni zamanda yetenekli ve takimda oynayan eski kaptan ve oteriteli ayni zamanda takimin en tercübeli adami bence öncelikle düsünülecek tek adam nedenide var söyle bir geriye gidelim kim kaptanligini baskasina verir ama o, verdi SERVETE simdide geri ona aranan Kaptanligi vermek dogrudur diye düsünüyorum ama digerleride olmaz demiyorum tabiki olur .
|
Oynarsa M.Ali oynamazsada Hayrettin onlardan sonrada fransergio bastos
|
MUHAMMED veya HAKKI OLMALI ÇÜNKÜ YAŞ İTİBARI İLE HEPDE TAKIMDAKİ AĞIRLIKLARI NEDENİYLE
|
isimlerin hepside saygıdeger futbolcularımız, ama bence Kaptanlığının yanısıra her tekmeye kafa uzatan canını dişe takan Hayrettini tek gecerim! Sivaslı ruhu 10numara...
|
[QUOTE=yigido_halil_58;226196]bu sezon sivasspor takiminda kim kaptan olmali
1.muhamet ali kurtulus 2.hakki hocaoglu 3.hayrettin yerlikaya 4.mehmet yildiz 5.petkovic bence ne hakki ne petkovic cunku iki agressiv futbolcu sivassporun her zaman her yerde basini yakabilir mehmet yildiz olamaz daha tecrubelenmesi lazim muhamet ilk onbirde oynar mi bilmiyorum ama ilk onbirde oynarsa o almasi lazim kaptanlik bandini bence hayrettin olmali ;)[/QUOTE] FIKRINI SOYLEMISSIN KARDES FIKIR SOYLEMEKSE BENDE MUSA AYDIN DIYORUM;BIR DIYORSUN MUHAMET OYNARSA O ALSIN;BIR DIYORSUN HAYRETTIN ELLE ELEEEEE |
Mohammet Ali eğer transfer edildiyse oynayacaktırki o yüzden alınmıştır oynatılmayacak adamı niçin transfer etsinler ve sivassporumuzun kaptanlığı aynı zamanda 10 numara eksiğini kapatmak içinde şuan da en uygun isim Mohammet Ali KURTULUŞ'tur.Hakkı 2. Kaptan Hayrettin ise 3. Kaptandır. tabi bu benim fikrim..
|
Ya bide petkoviç diyen arkadaşlara sormak istiyorum hakemleri türk defans oyuncuları ve teknikdrektörü Türk olan bir takımda yabancı bir kaleci veya oyuncu ne kadar verimli kaptanlık yapabilirki ne anlata bilir ne savuna bilir ne anlar ne aktarabilir..hem çok agresif kesinlikle kaptanlık yapabileceğini düşünmüyorum.
|
arkadaşlar ben aranıza yeni geldim inşallah hoş vakit geçiririz:D
bence büyük kaptan muhammed ali kurtuluş o olmazsa hakkı veya mehmet yıldız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:30. |