![]() |
SİVASSPOR YAZ 5858 E GÖNDER
SİVASSPOR YÖNETİMİ KULÜBE DESTEK SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN ÖZEL TELEFON HATTIYLA BÜTÜN SİVASLILARA ULAŞMAYI HEDEFLİYOR.
SİVASSPOR BAŞKANI MADDİ AÇIDAN RAHATLAMAK VE 7 MİLYON SİVASLIYA ULAŞMAK İÇİN BÖYLE BİR UYGULAMA BAŞLATICAKLARINI AÇIKLADI. BAŞKAN OTYAKMAZ LİGDE BİZDEN KAT KAT ÜST SEVİYEDEKİ TAKIMLARLA MÜCADELE EDECEĞİZ BU YÜZDEN MADDİ DURUMUMUZUN İYİ OLMASI GEREKİYOR SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BU KAMPANYAYA DESTEK VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ . SİVASSPOR İÇİN OLUŞTURULACAK TELEFON HATTININ NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEĞİ AÇIKLANMADI KAYNAK:HURDOGAN |
--->: SİVASSPOR YAZ 5858 E GÖNDER
BİZ BUNU ASLINDA SİVASSPOR SÜPER LİGE İLK ÇIKTIĞI SENE SÖYLÜYORUK BU SİTEDE KISMET BU ZAMANAYMIS COK DOGRU BIR UYGULAMA AMA IYI TANITIM IYI REKLAM YAPILMALI GAZETELERDE .. Kİ MILLET MESAJ CEKSIN
|
-->: SİVASSPOR YAZ 5858 E GÖNDER
cok güzel bi uygulama bizimde böylece takıma yardımımız olur
|
ne zamana kadar devam ediyor bu uygulama.
|
harika bir düşünce umarım en kısa zamada destek veririz takımıza
|
çok güzel bir uygulama olur her şey SİVASSPOR için
|
cok iyi bir uygulama olur sivassporumuza yarari dokunur insallah
|
hayirli olsun umarim beklenen katki saglanir
|
çok güzel bir uygulama ben günlük 5 mesaj atarım :D
|
ewt çok guzel bır uygulama ...
|
arkadaşlar şimdiden göndermeyin daha açılmadı innşallah sivaslılar duyarlılıgını gösterecek bence çok iyi bir fikir
|
Biz varız,faaliyete geçmesini dört gözle bekliyoruz...
|
cok güzel bir fikir ama almanyadanda mesaj cekiliyor mu bilen varmi arkadaslardan??
|
çok güzel takımımıza ciddi oranda yardım sağlar
|
[QUOTE=Divriği58-;227537]SİVASSPOR YÖNETİMİ KULÜBE DESTEK SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN ÖZEL TELEFON HATTIYLA BÜTÜN SİVASLILARA ULAŞMAYI HEDEFLİYOR.
SİVASSPOR BAŞKANI MADDİ AÇIDAN RAHATLAMAK VE 7 MİLYON SİVASLIYA ULAŞMAK İÇİN BÖYLE BİR UYGULAMA BAŞLATICAKLARINI AÇIKLADI. BAŞKAN OTYAKMAZ LİGDE BİZDEN KAT KAT ÜST SEVİYEDEKİ TAKIMLARLA MÜCADELE EDECEĞİZ BU YÜZDEN MADDİ DURUMUMUZUN İYİ OLMASI GEREKİYOR SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BU KAMPANYAYA DESTEK VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ . SİVASSPOR İÇİN OLUŞTURULACAK TELEFON HATTININ NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEĞİ AÇIKLANMADI KAYNAK:HURDOGAN[/QUOTE] [B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkSlateBlue"]Bu yardim Kampanyasini 2 gün önce baskanimiz Mecnun otyakmaz Lig Tvde Acikladi .Ben bu konusmayi Lig Tv de canli izledim ve Sivasspor Büyük oynuyor... Topicine yazdim ......[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
ben göndericem inşALLAH hayırlısıyla kişi başı 5 ytlden 1.000.000 sivaslı mesaj atsa sivassporuma 5.000.000 ytl gelir olucak buda baya rahatlatırdı kulübü
|
[QUOTE=Divriği58-;227537]SİVASSPOR YÖNETİMİ KULÜBE DESTEK SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN ÖZEL TELEFON HATTIYLA BÜTÜN SİVASLILARA ULAŞMAYI HEDEFLİYOR.
SİVASSPOR BAŞKANI MADDİ AÇIDAN RAHATLAMAK VE 7 MİLYON SİVASLIYA ULAŞMAK İÇİN BÖYLE BİR UYGULAMA BAŞLATICAKLARINI AÇIKLADI. BAŞKAN OTYAKMAZ LİGDE BİZDEN KAT KAT ÜST SEVİYEDEKİ TAKIMLARLA MÜCADELE EDECEĞİZ BU YÜZDEN MADDİ DURUMUMUZUN İYİ OLMASI GEREKİYOR SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BU KAMPANYAYA DESTEK VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ . SİVASSPOR İÇİN OLUŞTURULACAK TELEFON HATTININ NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEĞİ AÇIKLANMADI KAYNAK:HURDOGAN[/QUOTE] Taraftar olarak lig başlamadan evvel bir an önce bu faaliyetin hayata geçirilmesini yönetimden bekliyorum. Lütfen elinizi biraz çabuk tutun ve gerekli anlaşmalar nelerse GSM operatörleriyle bu anlaşmaları yapın, 7 milyon Sivaslı da takımına bu şekilde destek olsun. Haydi bakalım, sabırsızlıkla bekliyoruz!... |
Yurtdisi icinde yapsinlar.Millet dandik dandik seylere mesaj atiyor, güzel olur ,cok basit bir katki yöntemi.Hele galibiyetlerden sonra yüklenir millet telefonlara:)
|
cok güzel bır uygulama gercekten takımımıza yararlı bır ıs olacaktır....;)
|
vallahada düşünmüştüm be bunu...
|
[B]TAMAM ANLLAŞILDI UYGULAMA COK GÜZEL:)
HADİ ÇALIŞTIRIN PARMAKLARI:D[/B] |
[QUOTE=BOUN;228980]Taraftar olarak lig başlamadan evvel bir an önce bu faaliyetin hayata geçirilmesini yönetimden bekliyorum. Lütfen elinizi biraz çabuk tutun ve gerekli anlaşmalar nelerse GSM operatörleriyle bu anlaşmaları yapın, 7 milyon Sivaslı da takımına bu şekilde destek olsun. Haydi bakalım, sabırsızlıkla bekliyoruz!...[/QUOTE]
Bu haber çıkalı yaklaşık üç hafta oldu ama ne hikmetse bir türlü düşünce fiiliyata dökülemedi. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Yönetim, yönetim duy sesimizi!... |
HAYIRLISI İNŞALLAH EMEĞİNİZE DEĞER
|
çekilin yoldan sivas geliyoooooo.........
|
doğru kimse bize ceza veremez biz yiğidoluyuz........
|
Sivasspora maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim
5858 nolu telefon bir an evvel devreye girmeli damlaya damlaya göl olur sivassporumuza iyi bir gelir getirme yöntemi ile bütün sivaslıyım diyenlere yardım etme fırsatı doğar her şey SİVASSPOR için hep destek tam destek |
takımımıza maddi destek açısından iyi olur inşallah.
hayırlı uğurlu olsun. |
--->: -->: SİVASSPOR YAZ 5858 E GÖNDER
[QUOTE=altuntas58;237648]Sivasspora maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim
5858 nolu telefon bir an evvel devreye girmeli damlaya damlaya göl olur sivassporumuza iyi bir gelir getirme yöntemi ile bütün sivaslıyım diyenlere yardım etme fırsatı doğar her şey SİVASSPOR için hep destek tam destek[/QUOTE] Biran önce faaliyete geçmesini bekliyoruz...... |
EVET FAALIYETE GECMESINI BEKLIYORUZ
|
bence cok guzel bı uygulamaa sivasspora yardımmm ıcın tum sivaslılara seslenıyoruzzzz
|
BU KONUDA Bİ ARALAR HABER ÇIKTI ANCAK HENÜZ TIK YOK. İPTAL Mİ OLDU ACABA?
|
BENCEDE GÜZEL Bİ UYGULAMA SİVASSPORA DESTEK OLMUŞ OLUYOZ.
|
böyle bi UYGULAMA FAALİYATA GEÇSİN HERGÜN Bİ MSJ ÇEKERİM
|
[QUOTE=Divriği58-;227562]BİZ BUNU ASLINDA SİVASSPOR SÜPER LİGE İLK ÇIKTIĞI SENE SÖYLÜYORUK BU SİTEDE KISMET BU ZAMANAYMIS COK DOGRU BIR UYGULAMA AMA IYI TANITIM IYI REKLAM YAPILMALI GAZETELERDE .. Kİ MILLET MESAJ CEKSIN[/
bencede cok dogru bı uygulamaa ama gazeteye ne dıye ılan vereceksın sıvasspora yardım kampanyası dıyemı..? bence bunu sivasın yerel kanalları,radyoları ve sivasspor un resmı sıteleri yapmalı |
güzel bir uygulama emegi gecenlere teşekkürler...
|
[B]bu konu çoktandır var ama şuan faaliyete geçtimni uygulama bilgisi olan varmı?[/B]
|
hayırlı olsun çok güzel bir uygulama...
|
YURT DISI ICIN INSALLAH AYRI HATLAR ACILIR
ALMANYA FRANSA HOLLANDA BELCIKA ISVICRE AVUSTRUYA AVUSTRALYA DANIMARKA ISVEC INGILTERE ITALYA ISPANYA AMERIKA (USA) KANADA YIGIDO HER YERDE VE HERZAMAN SONSUZ DESTEK OLACAK. TV 58 SÜREKLI REKLAM EDILMELI GAZETELERDE VE INTERNET ARACILIGI ILE DUYURULMALI. |
valla yıllar önce düşündügüm fikirler bir bir gerçekleşiyor.nice güzel fikirlere...
|
BÖYLE Bİ FAALİYAT UYGULANIYOMU
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |