![]() |
Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[COLOR="Black"]Trabzon deplasmanından 3 puan alacağımıza inanıyorum
Trabzonspor:2 Sivasspor:3[/COLOR] |
--->: Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
inş. dediğin gibi olur ama ts de çok güzel ekip kurdu berabeere yüksek ihtimal
|
bence sivasspor ligde başarılı olur.ama trabzonu 1.hafta maçında yenemez diye düşünüyorum.beraberliğe sevinirim.
|
Ben ordan puanla döneceğimize inanıyorum galibiyet olmasa bile beraberlik olur diyorum SİVASSPOR adına.
|
Banko 1 diyeyim. skor tahmini yapmayacağım.
|
-->: --->: Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=heryerdeyiz61;229527]Banko 1 diyeyim. skor tahmini yapmayacağım.[/QUOTE]
hiçbir maç banko olmayacak bence bu sezon.. |
Lige fırtına gibi gireriz bu maçı alırız inşallah allahın izniyle!
|
Selamunaleyküm beyler...ilk macimizi siz Sivasspora karsi oynuyoruz...umarim zevkli, dostca ve güzel bir mac olur...hak eden kazansin...basarilar...
|
Umarım lige galibiyetle başlarız.İlk maçın Trabzonsporla olmasına sevindik Trabzonlu kardeşlerimizle yine bir araya gelicez inş. Çılgınlar olarak maç günü Trabzondayız...
|
KAZANACAĞIZ BAŞKA YOLU VARMI SİVASA DESTEK TAM ESTEK
|
-->: Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
trabzonspor:1
SİVASSPOR:2 bnce bu maç bizim |
trabzonspor hazır takım bizi yenebilir hak eden kazansın
|
ts:0
sivas:2 pini filix balili mehmet yıldız balili trabzonu sever... |
trabzon deplasmanından 3 puanla donecegımıze ınanıyorum.skor tahmını yapmıyorum ama kazanacagımızdan emınım.;)
|
[QUOTE=Trabzonspor61;229531]Selamunaleyküm beyler...ilk macimizi siz Sivasspora karsi oynuyoruz...umarim zevkli, dostca ve güzel bir mac olur...hak eden kazansin...basarilar...[/QUOTE]
inşallah dediğin gibi olur gardaşım, aynen son maçta olduğu gibi :) [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/1475/04052007787ay5.jpg[/IMG] |
[QUOTE=heryerdeyiz61;229527]Banko 1 diyeyim. skor tahmini yapmayacağım.[/QUOTE]
bencede 1 ama banko değil ;) ........ |
--->: -->: --->: Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=jakobieen;229549]inşallah dediğin gibi olur gardaşım, aynen son maçta olduğu gibi :)
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/1475/04052007787ay5.jpg[/IMG][/QUOTE] bu mactada ayni manzaralari görme dilegiyle;) |
trabzon-1 sivas 1 berabere ama yenerse daha manyak olur :)
|
[B][COLOR="Indigo"]HAK EDEN KAZANSIN.SAYGILARIMLA..SPOR DOSTLUK CENTILMENLIK KARDESLIKTIR.[/COLOR][/B]
|
geçen sezon ki deplasman maçına gitmiştim.
bu sefer ameliyattan dolayı gidemiyecem ama trabzonluu kardeşlerimiz bizi centilmence karşıladılar.onlarda unutmasınlar ki sivasa geldiklerinde centilmence karşılanacaklar. bu maç 2-2 biter diye ümit ediyorum.ama yenebilirizde bu oyun sonuçta. |
12-0 olsun bizim olsun başka bişey istemem :D
|
TRABZONSPOR:0
SİVASSPOR:2 DİDİMLİ YİGİDOLAR.... |
horon deper geliriz
başka yolu varmı 0-2 sivas |
iyi bir santrafora daha ihtiyacımız var. lütfen tşk
|
trabzon 2 sivas 1 heralde bole bıter yaw
|
bu ne ya bazi arkadaslar olumsuz yazmis banko bir beraberlige sevinirimfelan yapmayinn bole hem sivasi destekliyosunuz lige bomba gibi gireriz diyonuz sonrada ilk mactann yenilir dionuz olurmu ya
|
trabzon:1
sivasspor:2 ................ |
yeneriz inş............................................
|
2-1 diyorum sivas alır.
... |
Bu yıl lig geçen yıla oranla daha çetin geçecek gibi gözüküyor.Takımlar iyi transferler yaptı. Geçen yıllarda olduğu gibi Anadolu takımlarında fazla yıldız çıkmadı ya da Anadolu takımları uyandı diyelim.Kadrolarını para karşılığında dağıtmadılar yani yıldızlaşan oyuncularını satmadılar.Bu nedenle Türkcell Süper ligi diğer yıllara oranla daha zor olacak. Bu nedenle maçlar hakkında skor yorumu yapmak yerine duygusal bakarak,gönlümüzdeki takımın kazanmasını dilemeliyiz. Tabi centilmence geçen bir oyun sonucunda dileğini de unutmamak lazım.Malum geçen yıl ve önceki yıllarda hiç olmadık zamanlarda olmadık olaylar yaşandı.Dileğimiz tüm takımların centilmence,tüm seyircilerin takımlarını desteklemelerinin dışında taşkınlık yaratmadıkları olaysız tertemiz bir sezon geçirmek dileğiyle...
Tabiki YİĞİDOLARIN LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMESİ DİLEĞİYLE.... ÜLKEMİZDE BİR ANADOLU TAKIMININ ŞAMPİYON OLMA OLASILIĞI ÇOK ZAYIF HATTA GEÇMİŞE BAKTIĞIMIZDA DÜŞÜNÜLMESİ BİLE ABES BİR ŞEY AMA HEM KENTİMİZE HEM TARAFTARIMIZA HEM DE DÜNYANIN ÇEŞİTLİ KENTLERİNDE YAŞAYAN YİĞİDOLARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR DİYORUM..... HERKESE SEVGİLER SAYGILAR.... |
insallah yenerız......................................
|
--->: -->: Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Selamunaleyküm Yiğidolar.Umarım maç Dostluk fair play centilmenlik içinde geçer ve biz Yeneriz:)
|
insallah aliriz ama ilk mac oldugu icin bereberlik de iyi yigidolara basarilar
|
2-0 alırız 2 golude balili atar
|
trabzon bizi parçalar çünki trabzonlunun tamamı trabzonsporlu bizim ise yüzde ikimiz sivassporluyuz
|
[QUOTE=58svs58;229629]trabzon bizi parçalar çünki trabzonlunun tamamı trabzonsporlu bizim ise yüzde ikimiz sivassporluyuz[/QUOTE]
[B]Taraftarlarla, ortada oynanan oyunu bu şekilde nasıl özdeşleştirdin anlamadım :S [CENTER] Haydi bismillah ilk haftanın tahmininede başladık :) Bol gollü beraberlik olur bence [IMG]http://img55.imageshack.us/img55/4713/4wx3mg8.gif[/IMG] Trabzonspor:3 [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/816/446zl1pq4.gif[/IMG] [COLOR="Red"]SİVASSPORUM:3[/COLOR] [/CENTER][/B] |
ts:1
sivassporum:3(m.yıldız-chetkov-gurbanov veya balili) |
skor tahmini yapmak istemiyorum ama icime dogan trabzon bizi yenecek cunku onlar daha hazir takim
iyi olan kazansin |
Ligin ilk haftasinin klasik skoru 0-0 biter bence ilk haftalarda buyuk takimlarla oynamayi avantaj goruyorum. cunku sezon basinda genelde kotu neticeler alirlar.
|
Trabzonspor/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Benim de içimden beraberlik geçiyor. İlk maçımızda yenilirsek motivasyon açısından hoş olmaz.[/B]
Trabzonspor: 1 (Umut) Sivasspor: 1 (M.Yıldız) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21. |