![]() |
DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
Değerli Sivaslı kardeşlerim..
Tek Ülke Tek Vatan Tek Millet Mantığı ile Türkiyenin Her karışı Bizim Memleketimiz Toprağımız ve Vatanımızdır.. değerli bir arkadasımız Sivaslı ayhan_58 rumuzlu arkadaşımız ve arda58 arkadasımızın [url]http://www.diyarinsesi.biz[/url] Taraftar Sitemizde Yapmış olduğu güzel yorumlar ve oraya gelen diğer Sivaslı kardeşlerimin güzel yorumları beni burda üye olmaya zorladı.. Hepinize sevgiler saygılar.. Allahıma Emanetsiniz.. Başarılar Diliyorum.. |
-->: DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
[QUOTE=Sokrates;229872]Değerli Sivaslı kardeşlerim..
Tek Ülke Tek Vatan Tek Millet Mantığı ile Türkiyenin Her karışı Bizim Memleketimiz Toprağımız ve Vatanımızdır.. değerli bir arkadasımız Sivaslı ayhan_58 rumuzlu arkadaşımız ve arda58 arkadasımızın [url]http://www.diyarinsesi.biz[/url] Taraftar Sitemizde Yapmış olduğu güzel yorumlar ve oraya gelen diğer Sivaslı kardeşlerimin güzel yorumları beni burda üye olmaya zorladı.. Hepinize sevgiler saygılar.. Allahıma Emanetsiniz.. Başarılar Diliyorum..[/QUOTE] hoşgeldin kardeş sitemize..sivaslılar her yerde centilmen davranmak durumundadır...diyarbakırspora başarılar dileriz.. |
--->: DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
Merhaba Diyarbakırlı Arkadaşlar Hoş Geldiniz SeFA Getirdiniz süper lig yolunda sizlere başarılar dilerim.
|
hoşgeldiniz inş yakında süperligde karşılaşırız zevkli maçlar çıkar
|
hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza
|
inşallah tekrar süper lige dönersiniz.
diyarbakır2 başarılar dilerim. |
bende 5 senemi diyarbakır merkezda geçirdim çok güzel bir şehirdir. Karşılıklı güzel niyetlerimiz inşallah futbol karşılaşmalarındada sürer.
|
sitemize hoşgeldiz.....inş süperlige çıkarsınız.
|
Askerliğimi Şırnak'ta yaptığım için ara sıra Diyarbakır'a kaçıyordum.İlk gidişimde Orduevinde ikinci gidişimde Kaplan Otel'de kalmıştım.Ofis caddesinde dolaşmak çok güzeldi.Büyük şehire süper lig takımı yakışır.İnşallah isteğinize çabuk kavuşursunuz.
|
[B]Sitemize hoş geldiniz. 5 yıl boyunca ekmeğini yiyip suyunu içtiğim Diyarbakır'a selamlar.
SPOR, SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR.[/B] |
Bütün iyi Dilek ve Temennileriniz İçin Tüm Yiğidolara Teşekkürlerimi Sunuyorum..
Umarım sizde Süper Ligde ilk 5 ten hiç inmezssiniz. Çünkü Yüreği Güzel olan Memleketin Takımıda En üst sıralarda Olmalı ve hep daha iyiye gitmeli.. Sevgiler Saygılar. Spor Sevgi Dostluk ve Kardeşliktir. |
Mubarek Regaip Kandilinizin size ve Ailenize Dünya ve Ahiret Saadeti Vermesi Dileği ile Kutlu ve Mutlu Olsun
|
TÜM DİYARBAKIR HALKININ VE SİZİNDE REGAİP KANDİLİNİZ KUTLU VE MUTLU OLSUN.
|
DİYARBAKIRSPORA BAŞARILAR DİLERİM.
|
Cevap: DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
nalçacıya yaptıklarınızı unutmadık diyarbakırlılar bekliyoruz sizi konyaya;)
|
hoş geldiniz diyarbakırlı arkadaşlar orada çok zamanım geçti bizi kendi menfaatleri gereği birbirimize düşürmek isteyen kan emicilere inat diyarbakırlılara sevgiler saygılar diyarbakırspora da yakışan lige çıkması dileğiyle başarılar...
|
kardeşliğin kader birliğinin simgesi diyarbakır,,,hoş geldin sefa getirdin
|
[url]http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1133752339493&ref=mf[/url]
bu görüntüleri unutmadık.Bakalım biraz olsun akıllandınız mı?İstiklal marşımızı islıklamalarınızı unutmadık.Bakalım biraz olsun akıllandınız mı?Her deplasmanda olaylar çıktı bakalım biraz olsun akıllandınız mı?? |
[QUOTE=yener_sahin;504990][url]http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1133752339493&ref=mf[/url]
bu görüntüleri unutmadık.Bakalım biraz olsun akıllandınız mı?İstiklal marşımızı islıklamalarınızı unutmadık.Bakalım biraz olsun akıllandınız mı?Her deplasmanda olaylar çıktı bakalım biraz olsun akıllandınız mı??[/QUOTE] Hacı bunlar laftan anlamaz. Şehirlerinde gelen her misafir takıma saldırır ,İstiklal Marşı 'nı ıslıklarlar vs. vs.Böyle bir takımın süperligde işi yok! Geldikleri gibi gidecekler... Yamyamları süperligde istemiyoruz! |
diyarbakırsporu ligimizde görmek istemiyorum
|
Bu Takımda ligi görecek ya kota uygulamak gerek aslında gecen sene nasıl dalavere cevırıp sivası 4. yaptıkları gibi bu senede buna bir çözüm bulsun federasyon istemiyoruz bu takımı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:28. |