SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS´A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11992)

SivasSpor.Com 27.07.2007 20:20

SİVAS´A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM

Fırsat buldukça baba ocağı Sivas'a gelen Beşiktaş'ın Milli futbolcusu Sivaslı İbrahim Toraman, bir günlüğüne de olsa Sivas'a gelerek dostlarıyla hasret giderdi.

Toraman "Kazandıklarımı Sivas'ta değerlendirmek için yatırım yapmak istiyorum" dedi.

Giydiği 58 numaralı formayla Sivaslı'ların gönlünde ayrı bir yer edinen Beşiktaş'ın Milli futbolcusu İbrahim Toraman, kardeşi Fikret'in düğünü için geldiği Sivas'ta önemli açıklamalar yaptı.

Kardeşi Fikret Toraman'ın Hatice Ökten'le hayatını birleştirdiği düğün için Sivas'a gelen İbrahim Toraman, özel yaşantısı ve Sivasspor'la ilgili bir çok konudaki düşüncelerini anlattı.

Sivaslı olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade eden İbrahim Toraman "Bunun bir göstergesi olarak da buraya yatırım yapmak istiyorum.
Amacım kazandığım parayı Sivas'ta değerlendirmek ve Sivas insanının bundan faydalanmasıdır. Daha önceki gelişimde belediye başkanımızla bu konuda görüşmelerim oldu. TSO başkanımızla da bu konuda görüştükten sonra Sivas için neler yapabileceğimize karar vereceğim" dedi.

samet yıldız 27.07.2007 20:23

--->: YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM

zaten sivaslı olan ve başka takımda oynayan futbolcular arasında en hayırlısı bu bazen kabze ara sıra o da

BOUN 27.07.2007 20:26

--->: YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM

Bu haberi okuduğumda gerçekten İbrahim Toraman ile gurur duydum. Kendisini tekrar tekrar tebrik ediyorum. İnşallah yıldızı daha da parlayacak ve hem BJK için hem Milli takımımız için vazgeçilmez olacaktır. Var olasın Büyük Kaptan! Başarılar....

altuntas58 27.07.2007 21:47

-->: SİVAS´A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM

sivasın kocu biricik yiğidosu seninle gurur
duyuyoruz sivasa yatırım yaparak
kendine yakışanı yaparsın yapmış olduğun
yatırımınla hem sen kazanırsın hem sivas hemde
gencler iş sahibi olur şimdiden hayırlı olsun

avare 28.07.2007 03:27

bizim senin gibi sivaslilara ihtiyacimiz var keske tum sivaslilar senin gibi olsa

avare 28.07.2007 03:29

arkadaslar beni yanlis anlamayin tum sivaslilar derken zengin olupta baska yerlerde yatirimlar yapan sivaslilari kastetmistim

Engin58 28.07.2007 08:20

--->: SİVAS´A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM

[B][COLOR="Navy"]HELAL OLSUN IBRAHIM TEBRIKLER GUZEL DÜSÜNCEN.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

ibrahimovic7 28.07.2007 09:18

HayırLı olsun kardeşime bir yastıkta kocayın inşallah. İbrahim abi sanada futbol hayatında başarılar diliyoruz tekrar. İnşallah sivaslı iş adamlarıda senin gibi düşünürler en kısa zamanda!

yerliturkuaz 28.07.2007 09:24

TÜM SİVASLILARDA SENİN GİBİ DÜŞÜNSE YA İBRAHİM TORMAN HEM YÖREMİZ İNSANINADA ÇOK GÜZEL BİR FAYDAN OLUR TÜM SİVASLILARINDA BÖYLE YAPMALRINI BEKLİYORUZ HERŞEY SİVASIMIZ İÇİN

KAYAHAN 28.07.2007 10:21

helal olsun kimin köylüsü bee:D

ErdalGüler 28.07.2007 10:26

Gerçekten güzel bir düşünce memelket sevgisini formasıyla gösteren hemşerimiz eğer uygulayabilirse sivasımıza katkısı olur örnek bir davranış helal olsun...

talha58 28.07.2007 11:31

[B][COLOR="Indigo"]TORAMAN KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR. HELAL OLSUN[/COLOR][/B]

izmirliyigido 28.07.2007 12:55

İNSANIN DOĞDUĞU YERLERİ UNUTMAMASI VE SAHİPLENMESİ GÜZEL BİRŞEY. UMARIM YAPACAĞI YATIRIM, KENDİNE FAYDA SAĞLADIĞI KADAR EN AZ 15-20 AİLEYEDE GEÇİM KAYNAĞI OLACAK TÜRDEN OLUR.

BRAVO İBRAHİM TORAMAN.

.

tavatir 28.07.2007 12:58

[B][COLOR="DarkSlateGray"]helal olsun ibrahim Toraman'a. Sabancı lissesinden aynı sene mezun olduk.[/COLOR][/B]

SEMİH-58 28.07.2007 20:25

işte gerçek bir sivaslı başka diyecek birşey bulamıyorum....

[COLOR="Red"][B]SAGOL[/B][/COLOR]

58nuri58 28.07.2007 21:16

zaten ben bu adama bıtıyorum arkadaşlar

1967_DERNEK_MUSTAFA 28.07.2007 22:18

[COLOR="Blue"]geldiğ yeri unutmayıp maddi manevi destekte bulunan herkese sonsuz teşekkürler[/COLOR]

er_kay58 29.07.2007 01:23

helal olsun ibrahime ben fenerbahçeliyim ama beşiktaşta sevdiğim tek adam herkes toroman gibi olsa saedce sivasta değil memleketin her yerinde futbol gelişiir.....

ozsivasli58 29.07.2007 10:27

[B]Helal olsun İbrahim Toraman'a
imkanı olan Sivaslı'ların
senin gibi düşünmesi memleketimizdeki
işsizliği bitirir.Hayırlısıyla.İnşallah.
Bütün Sivaslı'ları yatırıma bekliyoruz.[/B]

Del Piero 29.07.2007 14:32

[COLOR="Red"][B]TORAMINI BU DAVRANIŞI VE TUTUMU İÇİN KUTLARIM İNSANIN DOĞDUĞU BÜYÜDÜĞÜ YERLERİ UNUTMAMASI BAĞLARINI KOPARMAMASI ÇOK GÜZEL KEŞKE HERKEZ BÖYLE DÜŞÜNEBİLSE [/B][/COLOR]

1967 dernek serkan20 30.07.2007 19:41

[B]ibrahim toramana da böyle düşünmek yakışır[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48.