![]() |
CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
Cem Can Ankaragücü'ne!
Ankaragücü'nde sözleşmelerindeki opsiyon maddesinden dolayı yaşanan sorun nedeniyle takımın Avusturya kampına gitmeyen Abdurrahman Dereli ile Sedat Bayrak'ın Sivasspor'a verilmesinin ardından, bu kulüpten de Cem Can'ın Başkent ekibiyle anlaştığı öğrenildi. Abdurrahman ile Sedat'ın yeni kulübüyle 2 yıllığına anlaşma sağladığı, Sivasspor'un bu transfer için Ankaragücü'ne Cem Can'ın yanı sıra 500 bin YTL de transfer ücreti vereceği bildirildi. |
--->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
CEM CAN İYİ BİR FUTBOLCUYDU KEŞKE BU FUTBOLCU GÖNDERİLMESEYDİ
|
cem can geçen sezon çok oynadı ama kanatlardan gerekli bindirmeleri yapamadı
|
tüh yazık olmuş gerçekten çok iyi bir futbolcumuzdu umarım gitmez
|
-->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
cok kötü olmusya cem can hem cok yönlü hemde cok iyi bir oyuncuydu hemde cok gencti inş. basarılı olur
|
napalim 500 bin bide cem can
cem can iyi futbolcu ama orada yasir oynar mohamede yer acilir bide abdurahmana ben 1 veya 2 milyonu bile kabul ederim süper oyuncu |
Cem Can ikisinden de iyi futbolcu neyden bahsediyorsunuz cem can tam bi joker her yerde oynuyabiliyor ve istikrarlı abdurrahman ve Sedat bi hafta iyi diğer hafta kötü oynuyor bide üstüne para verdik bu nasıl iş anlamadım. Tamam abdurrahman cok kaliteli bir oyuncu ama Cem can ondan kat ve kat daha iyi...
|
cem canı göndermek bence büyük bir hata olur..son derece profesyonel bir oyuncu...ark.dediği gibi tam bir joker...
|
bence tam yerinde olmuş bir transfer.abdurrahman ve sedat daha yararlı olurlar.
|
bi dk ya kazık yemişiz o zaman 500 bin + cem 1 trılyon da n fazla eder bence cem can ıkısınden de ıyı futbolcu hem genc hem dınamık hem ıstıkrarlı mücadeleci centilmen fena kazık yedik cok fena hemde cem can bu takımın cok onemlı bır elemanıydı cok yazık cok sedatın oynadıgı yerde 6 futbolcumuz var sedat cok onemlı degıl abdurrahman ıyı futbolcu ama onun ıcın cem can + 500 bın vermek cok buyuk kazık yemek tarihe gececek bir kazık yemısız hayırlı olsun
|
çok yerinde bir transfer bence.abdurrahman ve sedat çok iyi oyuncular
|
[B][COLOR="Indigo"]ABDURRAHMAN İYİ FUTBOLCU AMA CEM CAN'IN GÖNDERİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM. TABİ HABER DOĞRUYSA. GENELDE BU HABERLER FOS ÇIKIYOR[/COLOR][/B]
|
2 kulübede hayırlı olsun güzel transferler yaptık ama cem can da gitmemeliydi
|
gerçekten üzüldüm CEM Can ın gitmesine yaralı futbolcularımızdan biriydi..
|
-->: --->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
[QUOTE=Divriği58-;231786]bi dk ya kazık yemişiz o zaman 500 bin + cem 1 trılyon da n fazla eder bence cem can ıkısınden de ıyı futbolcu hem genc hem dınamık hem ıstıkrarlı mücadeleci centilmen fena kazık yedik cok fena hemde cem can bu takımın cok onemlı bır elemanıydı cok yazık cok sedatın oynadıgı yerde 6 futbolcumuz var sedat cok onemlı degıl abdurrahman ıyı futbolcu ama onun ıcın cem can + 500 bın vermek cok buyuk kazık yemek tarihe gececek bir kazık yemısız hayırlı olsun[/QUOTE]
bir tek sen biliosun ya bu işleri Bülent UYGUN Mecnun baskan anlamıo sen anlıosun lafa bak tarihi kazık yemısız demekki bi bildikleri varki verdiler tamam iii oyucu cem can ama kazık yedık felan olmuo |
cem can guzel oyuncuydu.yolu acık olsun;)
|
bence güzel bi transfer olmuş (tabii doğruysa) cem can takımımızın en zayıf halkalarından biriydi kanımca.. abdurrahman ise büyük katkı yapar inşallah sivasıma.. emeklerin için teşekkürler cem can, sivasıma hoş geldin abdurrahman..
|
--->: -->: --->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
[QUOTE=yigido_furkan;231801]bir tek sen biliosun ya bu işleri Bülent UYGUN Mecnun baskan anlamıo sen anlıosun lafa bak tarihi kazık yemısız demekki bi bildikleri varki verdiler tamam iii oyucu cem can ama kazık yedık felan olmuo[/QUOTE]
herkez yazmıs cem can a karsılık 2 oyuncu aldık cem cana karsılık 2 oyuncu aldık tamam oyleyse bı sorun yok ama cem can +500 bın euro verıyosan 500 bın kazık yemıs oluyosun hesap bu kadar basıt ayrıca sedatın oynadıgı yerde sıvassporun 6 futbolcusu var sedat nasıl oynıcak onu gorucem bıde etkısız dıye devre arasında gondersınler o zaman bu 500 bın + cemcan meselesını nasıl actıgımı goruceksın.... bu haberın dogrusu su sivasspor abdurrahman a karsı 500 bın + cemcan yanı 1.2 trılyon vermıstır sedatı ben transfer saymıyorum orda hakkı murat hasan dıallo aytac gıbı oyuncular var |
yönetimi bu kararından dolayı protesto ediyorum geçen yılın en iyi topçusunu satmakta ne demek oluyor arkadaş. bu sene takım çok karışır. ankaragüçlü futbolcular için ankaragücü taraftarı hiç iyi şeyler yazmamış umarım korktuğumuz başımıza gelmez...
|
-->: --->: -->: --->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
[QUOTE=Divriği58-;231808]herkez yazmıs cem can a karsılık 2 oyuncu aldık cem cana karsılık 2 oyuncu aldık tamam oyleyse bı sorun yok ama cem can +500 bın euro verıyosan 500 bın kazık yemıs oluyosun hesap bu kadar basıt
ayrıca sedatın oynadıgı yerde sıvassporun 6 futbolcusu var sedat nasıl oynıcak onu gorucem bıde etkısız dıye devre arasında gondersınler o zaman bu 500 bın + cemcan meselesını nasıl actıgımı goruceksın.... bu haberın dogrusu su sivasspor abdurrahman a karsı 500 bın + cemcan yanı 1.2 trılyon vermıstır sedatı ben transfer saymıyorum orda hakkı murat hasan dıallo aytac gıbı oyuncular var[/QUOTE] 6 tane oyuncu olabilir demekki Bülent hoca gerekli gördüki Sedat alındı ayrıca Cemal Aydın bu iki futbolcu için 750 bin euro getiren alır demişti yani toplarsan 1.5 trilyon eder yanı cepte para kalıo sen kafana takma |
ben sedatın gerekli görülüp alındıgına inanmıyorum sivasspor sadece apoyu istemistir fakat apo sedat yoksa gelmem demistir bu ikisi birbirinden ayrılmaz biri nereye öteki oraya helaya bile birlikte gittikleri söylenio
insallah haber dogrudur cem can Ankaragücümüze gelirse cok faydalı olur ayrıca sunuda belirteyim sedat gecen sene bizim takımda en fazla kırmızı kart gören oyuncuydu hava topuna cıkarken ve bazı posizyonlarda attıgı yumruklarla ünlüdür yolları acık olsun iki klüp icinde hayırlısı olsun |
[QUOTE=markolinkow;231814]ben sedatın gerekli görülüp alındıgına inanmıyorum sivasspor sadece apoyu istemistir fakat apo sedat yoksa gelmem demistir bu ikisi birbirinden ayrılmaz biri nereye öteki oraya helaya bile birlikte gittikleri söylenio
insallah haber dogrudur cem can Ankaragücümüze gelirse cok faydalı olur ayrıca sunuda belirteyim sedat gecen sene bizim takımda en fazla kırmızı kart gören oyuncuydu hava topuna cıkarken ve bazı posizyonlarda attıgı yumruklarla ünlüdür yolları acık olsun iki klüp icinde hayırlısı olsun[/QUOTE] ıyı kazık attınız hayırlı olsun kardes zaten bız sedat ıyı demıyoruz butun ankara dakı arkadaslarımla da konustum hepsı kotuluyolar sıvasa faydası olmaz dıyolar ıyı kazıkk attınız helal olsun bende sıze bıraz bılgı vereyım cem can 1-istikrarlı 2-cok mucadelecı 3-disiplinli 4-efendi cok ıyı transfer yaptınız ayrıca 500 bın euro da yabana atılacak para degıl |
[B][COLOR="DarkSlateGray"]HAYIRLISI OLSUN CEM CANADA BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
bende arkadaşlarima katılıyorum çok arayacagız cem canı hayırlı olsun hocamız istedi bildigi vardır diyelim sivasımıza yeni sezonda başarılar dilerim yiğidom benim.
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]Abdurrahman ile Sedat zaten Ankaragücü tarafından gözden çıkarılmıştı. Bu nedenle daha ucuza alınabilirdi. Cem Can'ın gönderileceğini sanmıyorum. [/COLOR][/B]
|
Walla benim bu sezon en cok sevindigim transferlerden biri oldu cem can eger anlattıklarınızda dogruysa müthis bi transfer yaptık Cemal Aydın yine kurnazlıgını yaptı bu ikili (sedat apo) zaten gidicekti ya kkadro dısı kalacaklardı yada bu klüpe satılacaktı artık oynamak istemiyolardı bizde taraftar larak bu ikiliden umudu kesmistik bi takıma gitsinler artık diyoduk acıkcası para gelsin gelmesin hic önemi yoktu yeterki gitsinler huzuru bozmasınlar diyoduk böyle bi para+kaliteli bi topcu karsılıgında transfer gerceklesince ne yalan söyleyim mutlu oldum insallah cem can bizde o ikilide Sivassporda basarılı olur
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]CEM CAN GİTMEZ. SANMAM BIRAKACAKLARINI. [/COLOR][/B]
|
gerçekten çok üzüldüm cem canb gibi gibi bir ıyuncumuzu kaybettiğimiz için...hayırlı olsun ne diyelim başka :((((
|
[B][COLOR="Lime"]yorumsuz[/COLOR][/B]
[COLOR="Lime"] ................................[/COLOR] |
CEM CAN'IN SATILMASINI KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.ÇOK YÖNLÜ İYİ BİR FUTBOLCU.KARARIN YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ İSTİYORUZ.
|
cem can gitmeseee çok iyi olur çünkü gayet genç ve güçü bir futbolcu yazık olur giderse
|
Cem Can bence alınan iki oyuncuya da bedel gelecek vaat eden bi oyuncuydu.İki sene sonra üç büyüklerden birine gider bence yazık olmuş...
|
yaa 250 300 milyarı gözden çıkarıp cem canı kadromuzda tutalım 1-2 yıl sonra o oyuncu direk avrupaya gider
|
cem canı geri İSTIYORUZZZZZZ YONETIME DUYRULUR CEM CANI SATMAYINN
|
cem can gitmemeliydi.gerçekden kaliteli bi oyuncuydu.inşallah yalandır bu haberler.
|
Arkadaşlar hiç boşuna üzülmeyin bu haberin
doğruluğundan emin olmadan ben şahsen inanmam. mademki böyle bir transfer gercekleşti, neden yönetim basın acıklaması yapmıyor. bu haber fos bir haber. kaynağını görmeden asla inanmam. cem cana gelince şu anda mevkisinde türkiyenin en iyilerinden biri. en az 2 milyon dolar eder. bu parayla serveti galatasaraydan geri alır. üstünede bir kac futbolcu daha alırız abdurahman ve sedat cem canın eline su dökemezler yönetim cem can gibi bir futbolcuyu asla satmaz onun için rahat olun asılsız FOS bir haber için boşuna üzülmeyin |
CEM CAN DA ÇOK İYİ ADAMDI AMA GEREK ABDURRAHMAN GEREKSE SEDAT ÇOK İYİ FUTBOLCULAR BENCE SİVASSPORA HAYIRLI OLACAK TRANSFERLER
|
--->: -->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
[QUOTE=altuntas58;231910]Arkadaşlar hiç boşuna üzülmeyin bu haberin
doğruluğundan emin olmadan ben şahsen inanmam. mademki böyle bir transfer gercekleşti, neden yönetim basın acıklaması yapmıyor. bu haber fos bir haber. kaynağını görmeden asla inanmam. cem cana gelince şu anda mevkisinde türkiyenin en iyilerinden biri. en az 2 milyon dolar eder. bu parayla serveti galatasaraydan geri alır. üstünede bir kac futbolcu daha alırız abdurahman ve sedat cem canın eline su dökemezler yönetim cem can gibi bir futbolcuyu asla satmaz onun için rahat olun asılsız FOS bir haber için boşuna üzülmeyin[/QUOTE] inşallah dediğin gibidir cem can kesinlikle satılmamalı satılıyorsada SİVASSPOR KULUBUNUN MENFAATLERI CERCEVESINDE SATILMALI BOYLE OLMAZ |
cem can zaten ankarada yaşıyormuş sivasdan önce hatta bizim mahallede arkadaşlar anlatır işte cem benim arkadaşımdı felan adam mahallesine geri dönmüş keşke sivasda kalsaydı ama futbolcularımız nerede mutluysa orda oynasınlar...
|
--->: -->: CEM CAN ANKARAGÜCÜ'NE
[QUOTE=Divriği58-;231917]inşallah dediğin gibidir cem can kesinlikle satılmamalı satılıyorsada SİVASSPOR KULUBUNUN MENFAATLERI CERCEVESINDE SATILMALI BOYLE OLMAZ[/QUOTE]
yaw arkadas sen futbolu biliyormusunda konusuyorsun yoksa konusmak icinmi konusuyorsun...cem can giderse giderr ne olur sivas spor batarmi ligdenmi duser yerini dolduramazlarmi.hayret ya abdurahmani taniyormusun nasil oynadigini biliyormusun.herneyse isterse abdurahman diger oyuncu samet gelmesin ne olur satilirsa satilir biri gider biri gelirr az mantikli ol yaaa |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:18. |