![]() |
VURUCU TİM´DEN MESAJ..
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_balili_myildiz0807.jpg[/IMG]
Mehmet Yıldız ve Pini Balili,Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Takımda inanılmaz bir uyum var. Ligin ilk haftalarından sonra yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte birbirimizi daha iyi tanıyacağız” ifadesini kullandılar. [B]İddialı konuştular [/B]Sivasspor’un golcü isimleri Mehmet Yıldız ve Pini Balili, yeni sezona damgalarını vuracaklarını iddia etti... Rakip kalecilere gözdağı veren ikiliden Balili, “Geçtiğimiz yıl şanssız dönemler geçirdim. Ancak bu sezon bambaşka bir Balili olarak sahalara çıkacağım. Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Takımda inanılmaz bir uyum var. Ligin ilk haftalarından sonra yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte birbirimizi daha iyi tanıyacağız” ifadesini kullandı. [B]Hedefler büyüdü[/B] “Artık Avrupa Kupaları’nda mücadele etme vaktimiz geldi” diyen Mehmet Yıldız ise, “Başarıya ulaşacak iyi bir kadromuz var. Herkes elinden geleni muhakkak yapacaktır. Ben de atacağım gollerle Sivasspor’un hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynamak istiyorum. Balili gibi bir futbolcuyla beraber oynamak da benim için büyük avantaj. Artık ligin başlayacağı gün için beklemeye başladık. Taraftarlarımıza büyük zaferler yaşatacağız” diye konuştu. |
--->: VURUCU TİM´DEN MESAJ..
inşallah bu uyumu ilk maçtan son maça kadar görürüz.sizlere güveniyoruz.
|
balili ve mehmet yıldızdan trabzon macında gol beklıyoruz.ilk macımız hayırlı olsun...
|
-->: VURUCU TİM´DEN MESAJ..
bence Balili atıcak bi de Nordin Wooter atacak başarılar inşallah verdikleri sözü tutar Atakan Balili de Mehmet Yıldız da
|
balili ve mehmet yıldızın performansları guzel ınsallah turkcell super ligde basarılı olarak uefaya gıderiz.
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[COLOR="black"][/COLOR]Sitenin dedigi gibi bu sene balili,ve mehmet yıldızın senesi olur vee cvetkov da unutmamk lazım ankaragücüne attıgı mükemmel frikigi unutamıyorum hoşgörü kupasında.... ihşallah başarılı olurlar....:D:D
|
tabikide Cvetkov u unutmamak lazım o da güzel oynayan forvet oyuncumuzdur...
|
[B][COLOR="Indigo"]Forvetlerimize basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[B]İnşaallah bu yıl gol kralı bizden çıkacak...[/B]
|
ikiside babayiğit ewel allah. Bence bu sezon en çok golleri sivasspor atar çünkü en iyi forvetler bizde var. Bize kaleci şart bence!! Bülent hocam inşallah bi ii kaleci bulur yerli :) cvetkovuda unutmamak lazım çook kaliteli bi oyuncu!!
|
--->: -->: VURUCU TİM´DEN MESAJ..
[QUOTE=yigidomustafa58;233759]bence Balili atıcak bi de Nordin Wooter atacak [/QUOTE]
gardaş senin futbolculardan haberin yok heralde :D:D Wooter gideli yıllar oldu :D:D |
bence hakkı atıcak golü kim atarsa atsın yeterki sivasspor kazansın
|
NASIL BAŞLARSAK ÖYLE GİDER DERLERYA İNŞALLAH İYİ BAŞLAR GOLLE BAŞLARLAR VE SEZONA DAMGASINI VURURLAR.
|
[I][COLOR="Red"]MESAJ ANLAŞILDI.HAYDİ FAALİYET BEKLİYORUZ.
BAŞARILAR[/COLOR][/I] |
[QUOTE]MESAJ ANLAŞILDI.HAYDİ FAALİYET BEKLİYORUZ.
BAŞARILAR [/QUOTE] aynen mesaj alınmnıstır faaliyetebakacaz artık |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:18. |