![]() |
VOLKAN ÜNLÜ
[img]http://www.futbolig.com.tr/resim/futbolcular/4135.jpg[/img]
[B][I]Doğum Tarihi ve Yaşı: 08/07/1983 ( 24) Doğum Yeri: Almanya Görev Yeri: Kaleci Forma No: 67 Boy: 190 cm Kilo: 87 kg Sözlesme:3 yıl Geldiği takım:Bayer Leverkusen Oynadığı takımlar:Beşiktaş,Çaykur Rizespor,FC Schalke 04,Bayer Leverkusen. [/I][/B] |
-->: VOLKAN ÜNLÜ
eger bu trasfer bittiyse ii olmus ama aklıma bişey takıldı 24 yasına olmasına ragmen bu 6.takımı neden acaba
|
--->: -->: VOLKAN ÜNLÜ
[QUOTE=yigido Atilla;233933][B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkSlateBlue"]Sivassporla Mükavelemi imzaladi gardas.????? Dogru ise Mükkemmel bir Transfer. Petkovice le cok iyi bir Rekabete girecekler ve kalemiz emin ellerde olacak....... [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B][I]Evet Volkan Ünlü´yü Sivassporumuz 3 yıllık sözleşme yaparak Renklerine Bağladı.[/I][/B] |
--->: VOLKAN ÜNLÜ
çok iyi kaleci inşallah akını satarlar anti akın
|
Tam bir yedek oyuncusu Beşiktaş,Çaykur Rizespor,FC Schalke 04,Bayer Leverkusen. bu takımların hiç birinde 11 de oynamadı sadece beşiktaşta 1 2 macta cıktı reflekslerı güzel ama bir tabir vardır kaleci oynaya oynaya gelişir...
|
SİVASSPOR KALİTELİ Bİ KALECİ ŞART PETKOVİÇ HER SEZON EN AZ 8 MAÇ OYNAYAMIYO AKINDA YERINI DOLDURAMIYOO VOLKANIN TRANSFERIYLE BERABER KALEDE DE REKABET OLUCAK İNŞALLAH TAKIM OYUNUYLA HIRSIMIZ MÜCADELEMİZLE BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİRİZ
|
hayırlı olsun iyi kaleci almanyada süperdi bence
|
bence ii tarnsfer................... volkan ünlü takip ettigime göre
|
[B][COLOR="Indigo"]VOLKAN RIZA HOCA ZAMANINDA BEŞİKTAŞ'a GİMİŞTİ. AAM FAZLA ŞANS BULAMAMIŞTI. SONRA ANADOLU TAKIMLARINA GİTTİ. BENCE PETKOVİÇ'İN ARKASINDA İYİ BİR ALTERNATİF OLACAKTIR.[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Navy"]Hayirli ugurlu olsun basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
hayırlı olur inşallah takımımıza
|
fizk ve kondüsyon bakımından gayet iyi bir kaleci SİVASSPOR'da bir şeyler yapar
|
artık akın kaleyi zor görür..
kesinlikle volkan iyi bir kaleci. umarım iyi bir şans yakalar ve kalemizde yabancı kontenjanından kurtuluruz. ben inanıyorum volkan çalışır kaleye geçerse birdaha bırakmaz.. iki taraf içinde hayırlı olsun... |
bu takimlarda hic görmedim bu arkadasi eger is bittiyse hayirli olusun
|
İyi bir transfer. En azından rakabeti artırır.
|
gerçekden oynadığı külüblere bakılırsa bu adam boş bi adam deil.
ama harunuda bi kenara atmak olmaz diye düşünüyorum.. |
oynadığı takımlara baktığımız zamn bu transfer harika gibi görüküyor
|
Volkan Ünlü
Volkan Ünlü nezaman bize transfer oldu arkadaşlar.Hiç haberimiz yok.Bazı sitelerde Sivassporun futbolcu listesine baktığımda gördüm.İyi olmuş aldığımız.Kalemiz sağlamlaştı :)
|
kaleci kontejyanını doldurmaya yönelik bir transfer şans bulması zor..
|
arkadaslar bu sene kac tane transfer yaptik allah askina saydinizmi yahadi ben kafadan attiyom 20 transfer yaptik peki kac oyuncu satik onu konusmak bile istemiyom :D
|
Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun inşallah takıma katkı sağlar oynadığı klüplere bakacak olursa hiç de boş bir kaleci değil.
|
volkan çok iyi kaleci ben oynadığı hazırlık maçlarında gördüm ama transfer sezonu kapandı.ocak da mı gelecek
|
ŞÖYLE MİLLİ TAKIMA VERECEK BİR KALECİMİZ OLSA KEŞKE...
. |
VOLKAN PANTERLEŞTİ
[B]
Volkan panterleşti MAÇ boyunca 15'e yakın pozisyon üreten Sivas, zaman zaman da kalesinde tehlikeler yaşadı. Ancak rakip, bu pozisyonlarda Volkan'a tosladı. Petkoviç ve Akın'ın yokluğunda kaleye geçen genç file bekçisi, 13 ve 56'da iki yüzde yüzlük golü önleyip geceye imza attı. [/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Gerçekten Görevi Laiki ile yapdı Tebrik ederim güzel bir oyun çıkardı .......[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Dost dediğin düğüne gider gibi halay çeker gibi bir saniye bile düşünmeden koşarcasına kör kurşuna yatmaktır.[/B][/COLOR] |
valla helal olsun dünkü maçta harikalar yarattı ve ayrıca yan toplarda çok etkiliydi harikasın volkan
giydiğin formanın hakkını veriyosun helal olsun |
Dün gerçekten de iyiydi.......
|
haikikaten iyiydi inşaallah braga maçında da kalemizi gole kapatır
|
harika oynadı, solundan atlayıp çıkardığı top mütmişti, ben beğendim kalecimizi
|
en azındn akın gibi yan toplarda pasif kalmıyor. havadan gelen her topu çıkıp aldı. refleks de güzel tebrikler volkan sağol
|
[QUOTE=Divriği58-;233936]çok iyi kaleci inşallah akını satarlar anti akın[/QUOTE]
kardes onu unutma ki Akin olmazsaydi SIVASSPOR intertotoda olmayacaqdi. |
akın beli çok kuvvetli bir oyuncu.Volkan belini daha geliştiremedi.O yüzden rakipler akından korkuyorlar.Volkan daha yavru kaplan :)
|
[B][COLOR="Red"]harikaydı dün...bütün yan topları aldı...[/COLOR][/B]
|
-->: --->: VOLKAN ÜNLÜ
[QUOTE=kakikli;233972]artık akın kaleyi zor görür..
kesinlikle volkan iyi bir kaleci. umarım iyi bir şans yakalar ve kalemizde yabancı kontenjanından kurtuluruz. ben inanıyorum volkan çalışır kaleye geçerse birdaha bırakmaz.. iki taraf içinde hayırlı olsun...[/QUOTE] yigidolar olmuyor ama. gecen sezon peykovic kac mac oynadi yaw galatasaray macinda yedigi golleri unuttunuzmu? golluk butun pozisyonlar gol oldu ve sivas o macta tam 5 gol yedi. nereye getirmek istiyorum; gecen sezonun ucte ikisinde AKIN kaledeydi ve Sivasspor Galatasaraydan sonra en az gol yiyen takim oldu. defans unsuruda onemli tabii ama akinin hakkini yemeyin. cocuk harika maclar cikartti. gucenir sonra. |
Sivasporun imkanı olsa kaleye Casillas'ı alsa.Ama imkanlar bu kadar.
Akın ve Grbalj karşısında kendinden emin ve kalede güven veren Volkan ÜNLÜ. İkiside gelecek vadeden ve Sivassporun kalesini koruyabilecek kaleciler. |
gelecek vaadeden, çok yetenekli bir kaleci...takımımıza uzun süre faydalı olacak...
|
valla düknkü maçta kalitesini gösterdi takıma büyük katkısı olacak şüphesiz
|
[B]volkan iyi oynamakla kalmayıp bence maçında yıldızıydı tebrikler kardeşim hep böyle ol kale bir takımın en önemli mevkii ve sen o sorumluluğu layıkıyla yerine getirdin başarılarının devamı dileğiyle..[/B]
|
BOYU BOSUDA YERINDE
GELECEGIN MILLI TAKIM KALECISI NIYE OLMASIN |
[B]volkanda iyi kaleci başlarılar diliyorum[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30. |