SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kombine Bilet Kampanyası... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1213)

serhankaburcuk 21.07.2005 18:28

[i]Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....

Böyle bir projemiz var...Ne dersiniz...?????

Görüşlerinizi bekliyoruz...[/i]

1967_DERNEK_10UR 21.07.2005 18:47

[quote=serhankaburcuk][i]Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....

Görüşlerinizi bekliyoruz...[/i][/quote][size=6][i]SERHAN ABIYE KATILIYORUM ...ÖZELLİKLE ŞEHİR DIŞINDA VE YURT DIŞINDA Kİ YİĞİDOLAR HERKES BİRER KOMBİNE ALSA TAKIMA BÜYÜK DESTEK OLUR..HAYDİ YİĞİDOLAR BU KAMPANYA YA KATILALIM.......[/i]

GuNaY 21.07.2005 18:49

[color=blue][b]burada takıma yardım dusuncesiyle hareket ederek bu sekilde bir kampanyaya destek verilebilir... 8) [/b][/color]

veysel 21.07.2005 18:51

pilavdan dönenin kasigi kirilsin

1967_DERNEK_10UR 21.07.2005 18:55

[color=red][b][i]YİĞİDOLAR İNŞALLAH BU KAMPANYA GEREKTİĞİ DEĞERİ BULUR..............[/i][/b][/color]

sivas58net 21.07.2005 22:32

[quote=serhankaburcuk][size=2][i]Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....

Görüşlerinizi bekliyoruz...[/i][/size][/quote]

[size=3][b][color=red]+İMZA[/color][/b][/size]...............

1967_DERNEK_10UR 21.07.2005 22:34

[size=2][color=red][b][i].......YİĞİDOLAR BU TRANSFER DÖNEMİNDE SİVASSPOR'A BİR DESTEK DE TARAFTARDAN GELSİN....YİĞİDOLAR DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ...........[/i][/b][/color][/size]

1967_DERNEK_TUĞRUL 21.07.2005 22:37

[b]MADDİYETİ İYİ OLAN TARAFTARLARIMIZIN İLGİ GÖSTERECEGİNE İNANCIMIZ SONSUZ.... İNSALLAH KAMPANYAYA İLGİ YOGUN OLUR VE AMACLAR VE HEDEFLERDE YERDE KALMAZZ....... SİVASSPOR İCİN SEVE SEVEE..........[/b]

agumus_58 21.07.2005 23:17

Çok güzel bir proje. Böylece hem maddi imkanı olup maça gelemeyenler takımına fayda sağlar hem de maddi imkanı olmayan ama takımını herdaim desteklemek isteyen taraftar da madur olmaz. Hem madii hem manevi destek diye ben buna derim. Bu arada SİVASSPOR MARŞLARI kaset ve cd si piyasada diyorlar ama ben Ankarada bulamadım. Takımıma ufak bir katkım olsun diye uğraşıyorum ama nafile. Bulan ve alan varsa bi haber versin. Nerden temin etmiş. Başkanımız da geçenlerde yakınıyordu zaten çıkardık kimse alımıyor diye.

GuNaY 22.07.2005 00:23

[size=2][color=blue][b]biletlerin biteceginde suphem yok... yeterki herkesi bir sekilde bu kampanya ve surecten haberdar edelim!![/b][/color][/size]

1967_DERNEK_10UR 22.07.2005 12:20

YİĞİDOLAR STADYUM İNŞAATINDAN SONRA KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLACAK...

1967_DERNEK_TUĞRUL 22.07.2005 13:57

[quote=gunay][size=2][color=blue][b]biletlerin biteceginde suphem yok... yeterki herkesi bir sekilde bu kampanya ve surecten haberdar edelim!![/b][/color][/size][/quote]

[size=2][color=blue][b] ++ İMZAAAAA[/b][/color][/size]

1967_DERNEK_10UR 22.07.2005 14:11

BU SENE İNŞALLAH KOMBİNE BİLET SATIŞLARI İYİ OLACAK MADDİ DESTEK LAZIM...HEMDE ÇOK ....

kangalli58yasin 22.07.2005 14:50

KOMBINE BILETLER SATISI COK IYI FIKIR
HEM ZATEN MADDI VE MANEVI DESTEGE LAZIM

1967_Dernek_Ayhan 22.07.2005 15:55

KOMBİE BİLET KAMPANYASI SİVASSPOR İÇİN İNŞALLAH FAYDALI OLUR...SİVASMIZIN KAZANSIN...

serhankaburcuk 25.07.2005 13:50

[b][i]Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....

Görüşlerinizi bekliyoruz...[/i][/b]

1967_DERNEK_10UR 25.07.2005 13:53

[b]YİĞİDOLAR HERKES GÜCÜ YETTİĞİ KADAR KOMBİNE BİLETLERE İLGİ GÖSTERSİN...[/b]

LütfiÜnal 25.07.2005 14:00

ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKILER DESTEKLEMELI CÜNKI SIVASTAKI KARDESLERIMIZ ZATEN IMKANLARI EL VERDIGINCE YAZ,KIS,SICAK,SOGUK,DEPLASMAN,KENDI SAHAMIZ DEMEDEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIGI SAGOLSUNLAR GÖSTERIYORLAR.BIZLERDE ONLARA YAPABILECEGIMIZ EN UFAK KATKI OLARAK MADDI IMKANLARIMIZA GÖRE KOMBINE BILET DESTEGI VERMELIYIZ.
BU BIZLERIN SIVASLIYIZ DIYORSAK BEDAVA DEGIL BOYNUMUZUN BORCU VE SIVASLI TARAFTARLIGIMIZI SADE SÖZDE DEGIL BIRAZ FEDAKARLIK YAPARAK GÖSTERMELIYIZ.
CÜNKI BEN SIVASTAKI TARFTARLARIN OKUL HARCLIKLARINDAN BIRIKTIREREK MACA GITTIKLERINE GÖZÜMLE SAHIT OLDUM.BU KARDESLERIMIZI RENCIDE ETMEK ICIN YAZMIYORUM ONLARIN SIVASSPOR ASKINI ANLATMAK ISTIYORUM.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.

1967_DERNEK_10UR 25.07.2005 14:04

[quote=LütfiÜnal]ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKILER DESTEKLEMELI CÜNKI SIVASTAKI KARDESLERIMIZ ZATEN IMKANLARI EL VERDIGINCE YAZ,KIS,SICAK,SOGUK,DEPLASMAN,KENDI SAHAMIZ DEMEDEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIGI SAGOLSUNLAR GÖSTERIYORLAR.BIZLERDE ONLARA YAPABILECEGIMIZ EN UFAK KATKI OLARAK MADDI IMKANLARIMIZA GÖRE KOMBINE BILET DESTEGI VERMELIYIZ.
BU BIZLERIN SIVASLIYIZ DIYORSAK BEDAVA DEGIL BOYNUMUZUN BORCU VE SIVASLI TARAFTARLIGIMIZI SADE SÖZDE DEGIL BIRAZ FEDAKARLIK YAPARAK GÖSTERMELIYIZ.
CÜNKI BEN SIVASTAKI TARFTARLARIN OKUL HARCLIKLARINDAN BIRIKTIREREK MACA GITTIKLERINE GÖZÜMLE SAHIT OLDUM.BU KARDESLERIMIZI RENCIDE ETMEK ICIN YAZMIYORUM ONLARIN SIVASSPOR ASKINI ANLATMAK ISTIYORUM.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/quote][b]LÜTFİ BAŞKANIMIZA KATILIYORUM VE İMZAMI ATIYORUM+1967+KAŞE+MÜHÜR...HERKES SİVASLI OLUR AMA SİVASSPOR'LU OLAMAZ...[/b]

1967_DERNEK_MUSTAFA 25.07.2005 14:07

[quote=LütfiÜnal]ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/quote][b]

++ İMZA..MI ATIYORUM[/b]

serhankaburcuk 25.07.2005 14:10

HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/quote]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Başkanım bu yazınız bizi gerçekten çok duygulandırdı... Size kampanyaya destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum...Ve diğer yiğidolarada örnek teşkil eder diye umut ediyorum...Sivasta gerçekten okul harçlığını biriktirip maça gelen genç kardeşlerimiz var...Bu proje ile Hem Sivasspora katkı sağlanacak hemde Burada Sivas aşkı ile yanan gençlere yardım edilmiş olunacak...

Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğidolara teşekkür ediyoruz...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

hannover_kartal58 25.07.2005 14:26

bugün saat 16.00 son antremana cikiyorlar. yarin saat 13.00´de Hamburg´dan istanbul´a ucuyorlar. :lol:

1967_Dernek_Murat 25.07.2005 14:38

[quote=sivas58net][quote=serhankaburcuk][size=2][i]Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....

Görüşlerinizi bekliyoruz...[/i][/size][/quote]

[size=2][b][color=red]+İMZA[/color][/b][/size][/quote]BU KONUDA SERHAT ABIYE KATILIYOR VE DESDEKLERINIZI BEKLIYORUZ HAYDI YIGIDOLAR BIRLIKDE EL ELE OMUZ OMUZA HEDEF KOMBINEDE REKOR KIRMAYA

serhankaburcuk 25.07.2005 14:46

[size=2][i]Haydi yiğidolar şimdi destek zamanı....[/i][/size]

lezgi 26.07.2005 01:23

GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞ

LütfiÜnal 26.07.2005 13:42

[quote=lezgi]GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞ[/quote]
GARDAS HERSEYI YÖNETIMDEN BEKLEMEK YANLIS OLUR BIZLER TARAFTAR OLARAK KENDIMIZ BAZI SEYLER ÜRETIP YÖNETIME SUNMALIYIZ.BIZLER BÖYLE BIR POTANSIYEL VARKEN DEGERLENDIRMEMIZ LAZIM.
YOKSA YÖNETIM STATLAMI ILGILENSIN,TRANSFERLEMI,KAMPLAMI YOKSA BIZLERIN GÖRMEDIGI BIR YIGIN ISLEMI.ONUN ICIN BIZLER HAZIRLADIGIMIZ LISTEYLE YÖNETIME GIDERSEK ONLARIN TERS BAKACAGINI ZANNETMIYORUM.BILAKIS TARAFTARIN DESTEK OLDUGUNU GÖRÜNCE DAHA SEVINECEKLERDIR.

1967_DERNEK_10UR 26.07.2005 16:18

[quote=lezgi]GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞ[/quote][b]TARNSFER DÖNEMİNDEYİZ VE STADYUM İNŞATTI VAR ŞU ANDA YÖNETİM GEREKTİĞİ KADAR MEŞGUL BAZI İŞLERİDE TARAFTARIN ORGANİZE ETMESİ LAZIM...BU KAMPANAYA YI BİZ DERNEK OLARAK ÜSTLENDİK...UMARIM GEREKTİĞİ İLGİYİ GÖRÜR...[/b]

efsanedavulcu 26.07.2005 16:36

[quote=serhankaburcuk][quote=LütfiÜnal]ARKADASLAR KOMBINE BILET KAMPANYASINA ÖNCELIKLE SIVAS DISINDAKI HEMSERILERIMIZ OLMAK ÜZERE HERKES MADDI IMKANLARI CERCEVESINDE DESTEKLEMSI LAZIM.GAYET TABIIKI SIVASTAKI ARKADASLARIMIZDA ELINDEN GEKDIGINCE KAMPANYAYA KATILMALI.
HAYDIN YIGIDALAR HERKES CEVRESINE ANLATSIN KOMBINE BILET KAMPANYASI HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/quote]

[size=2][i]Başkanım bu yazınız bizi gerçekten çok duygulandırdı... Size kampanyaya destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum...Ve diğer yiğidolarada örnek teşkil eder diye umut ediyorum...Sivasta gerçekten okul harçlığını biriktirip maça gelen genç kardeşlerimiz var...Bu proje ile Hem Sivasspora katkı sağlanacak hemde Burada Sivas aşkı ile yanan gençlere yardım edilmiş olunacak...

Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğidolara teşekkür ediyoruz...[/i][/size][/quote]

+++++++ imzaaaaaaaa

serhankaburcuk 27.07.2005 14:09

[quote=ultraSivas_58][quote=lezgi]GARDAŞ GÜZEL FİKİR KATILIYORUM AMA BUNU YÖNETİME İLETMEK LAZIM SONUÇTA BU İŞİ UYGULAYACAK OLAN ONLAR BİZ NEDESEK BOŞ[/quote][b]TARNSFER DÖNEMİNDEYİZ VE STADYUM İNŞATTI VAR ŞU ANDA YÖNETİM GEREKTİĞİ KADAR MEŞGUL BAZI İŞLERİDE TARAFTARIN ORGANİZE ETMESİ LAZIM...BU KAMPANAYA YI BİZ DERNEK OLARAK ÜSTLENDİK...UMARIM GEREKTİĞİ İLGİYİ GÖRÜR...[/b][/quote]

[size=2][i]Herşeyi yönetimden beklemek olmaz dedik ve çıktık yola...Kombine bilet kampanyası ile Hem Sivasspora gelir sağlayacağız hemde genç taraftarlarımız için Bilet temin etmiş olacağız....

BÜTÜN YİĞİDOLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ...

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...[/i][/size]

serkankustarci 27.07.2005 14:14

Gardaş kombine bilet fiyatları belli oldumu haberin varmı?

ZARALIHAMZA58 27.07.2005 14:18

cok güzel bir düsünce sahsen ben seve seve sivasimiza destek veririm haydi yigidolar

serhankaburcuk 27.07.2005 14:24

[quote=ZARALIHAMZA58]cok güzel bir düsünce sahsen ben seve seve sivasimiza destek veririm haydi yigidolar[/quote]

[size=2][i]Desteklerinizi bekliyoruz...

İrtibat telefonlarımız :0-346-2211967
0-505-776-51-58(Serhan Kaburcuk(cep))[/i][/size]

1967_DERNEK_10UR 27.07.2005 15:13

[b]DERSTEK OLAN HERKESE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...BU ÇOK KLÜBE ÖRENK BİR KAMPANYA TEŞKİL EDECEK...FİYATLAR İSE STADYUM İNŞAATINDAN SON RA BELLİ OLACAK...[/b]

serhankaburcuk 27.07.2005 15:15

[size=2][i]Desteklerinizi bekliyoruz...

İrtibat telefonlarımız :0-346-2211967(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği)
0-505-776-51-58(Serhan Kaburcuk(cep))[/i][/size]

1967_DERNEK_10UR 27.07.2005 15:18

[b] İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

İRTİBAT TELEFON:(0346)221 1967...[/b]

serhankaburcuk 27.07.2005 15:26

[quote=ultraSivas_58][b] İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

İRTİBAT TELEFON:(0346)221 1967...[/b][/quote]

[size=2][i]İnşallah Sivasspora maddi anlamda bişeyler yapabiliriz....[/i][/size]

1967_DERNEK_10UR 27.07.2005 15:30

[quote=serhankaburcuk][quote=ultraSivas_58][b] İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

[size=2][i]İnşallah Sivasspora maddi anlamda bişeyler yapabiliriz....[/i][/size][/quote][b]REİS BÖLE BİR KAMPANYA SES GETİRİRSE NE MUTLU BİZE ...[/b]

serhankaburcuk 27.07.2005 15:31

[quote=ultraSivas_58][quote=serhankaburcuk][quote=ultraSivas_58][b] İNŞALLAH HEDEFİMİZ OLAN RAKAMA ULAŞILACAK VE KOMBİNELER KLÜBE BÜYÜK MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK...ORGANİZE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

[size=2][i]İnşallah Sivasspora maddi anlamda bişeyler yapabiliriz....[/i][/size][/quote][b]REİS BÖLE BİR KAMPANYA SES GETİRİRSE NE MUTLU BİZE ...[/b][/quote]

[size=2][i]Valla Sivaslı yiğidoların ilgisine bağlı ...Bekleyip göreceğiz...

HEP DESTEK TAM DESTEK....[/i][/size]

1967 dernek serkan20 27.07.2005 15:57

[b]fikir muhteşem ewt gardaşlar maddi durumu elverenler yardımda bulunsun
hep destek tam destek[/b]

kangalli58yasin 27.07.2005 16:15

NE MUTLU SIVASIMIZA NE MUTLU BIZE COK IYI FIKIR
YARDIM EDENLERE TESEKKÜR EDERIM
SEY BANKA NUMARASI FILAN YOK MU?????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:42.