SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON YİĞİDO DEVRAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12186)

OLCAY_58_AKKUS 10.08.2007 07:19

SON YİĞİDO DEVRAN

[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_devran1008.jpg[/IMG]
Geçen sezon bitiminde Ankaragücü ile yollarını ayıran Devran, Sivasspor’la anlaşma sağladı. Birkaç gündür bu futbolcuyla pazarlık halinde olan Kırmızı-Beyazlılar, sonunda mutlu sona ulaştı.

Bir yıllık sözleşme yapılan başarılı savunma oyuncusu, hedefleri olan bir takıma geldiğini vurgulayıp, “Burada başarılı olacağımdan kuşkum yok. Kısa sürede uyum sorununu çözüp, takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi. Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor’da bu maçın hazırlıklarına ara verilmeden devam ediliyor. Futbolcuların hırsı Kırmızı-Beyazlılar’ın yüzünü güldürürken, teknik direktör Bülent Uygun’un, maç kadrosunu şekillendirmeye başladığı belirtildi. Sivasspor, sakatlığı devam eden Fransergio’nun dışında dünkü idmana tam kadro katıldı.

alico58_58 10.08.2007 07:36

İşte son Yiğido !

Geçen sezon A.Gücü ile yollarını ayıran Devran, Sivasspor'la anlaşma sağladı...
10.08.2007

Geçen sezon bitiminde Ankaragücü ile yollarını ayıran Devran, Sivasspor’la anlaşma sağladı. Birkaç gündür bu futbolcuyla pazarlık halinde olan Kırmızı-Beyazlılar, sonunda mutlu sona ulaştı. Bir yıllık sözleşme yapılan başarılı savunma oyuncusu, hedefleri olan bir takıma geldiğini vurgulayıp, “Burada başarılı olacağımdan kuşkum yok. Kısa sürede uyum sorununu çözüp, takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi. Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor’da bu maçın hazırlıklarına ara verilmeden devam ediliyor. Futbolcuların hırsı Kırmızı-Beyazlılar’ın yüzünü güldürürken, teknik direktör Bülent Uygun’un, maç kadrosunu şekillendirmeye başladığı belirtildi. Sivasspor, sakatlığı devam eden Fransergio’nun dışında dünkü idmana tam kadro katıldı.

KAYNAK : FANATİK GAZETESİ

hasantuan 10.08.2007 08:19

-->: SON YİĞİDO DEVRAN

YA NE İŞİMİZ VAR O ADAMLA AHI GİTMİŞ VAHI KALIMIŞ MÜTHİŞ DERECE DE YANLIŞ BİR TRANSFER....

lincoln_58 10.08.2007 08:22

--->: SON YİĞİDO DEVRAN

devran defans değil orta saha oynuyor tam bize göre adam

sandal5877 10.08.2007 08:27

bu kadroda yer bulması cok zor tabiki tercübesine diyecek birşey yok.

gfb34 10.08.2007 08:54

benim kişisel görüşüm devran gibi futbolcuların süper ligde oynayabileceğini zannetmiyorum. olumlu transfer deil.

markolinkow 10.08.2007 09:07

sivas da bu sene bizim artıkları topluyo hadi hayırlısı :D

Abdullah DuMaN 10.08.2007 09:12

YARARI OLACAKSA NEDEN OYNAMASIN

skep06 10.08.2007 09:36

ankaragücü büyüklerin ıskarta futbolcularını bizde a.gücünün yedeklerini topluyoruz.Hayırlısı.Devran erciyeste oynadığı gibi oynarsa belki kadroya girebilir.

sandal5877 10.08.2007 09:38

--->: İşte son Yiğido !

bu devran ortasaha oyuncusu fanatik sallama haber yapmış yine
taki rizeden beri

kakikli 10.08.2007 09:39

öncelikle iki taraf içinde hayırlı olsun...
devran çok koşan mücadele gücü yüksek bir futbolcu.
ama her nedense oynadığı takımlarda tutunamıyor, bu çok büyük soru işareti!!!!
umarım sivas'a sivasspor'a alışır ve bize mutluluklar yaşatır...
tekrar hayırlı olsun...
yeni sezon öncelikle bize sonra tüm takımlara hayırlı olsun...

samet yıldız 10.08.2007 09:40

hayırlı olsun da bülent hoca son 2 yabancı oyuncu alacaz dememişydi

kakikli 10.08.2007 09:43

devranın alınmasının en büyük nedeni bence sergio'nun sakat olması.
ön liberoda yasirin yanında oynayacak dinamik futbolcumuz yok.
umarım takıma uyum sağlar ve sivasspor'a faydalı olur...
şimdiden kötü transfer diye yorum yapmak doğru değil.
futbol sahada oynanıyor...
yinede iki taraf içinde hayırlı olsun...

kakikli 10.08.2007 09:45

[QUOTE=markolinkow;234400]sivas da bu sene bizim artıkları topluyo hadi hayırlısı :D[/QUOTE]

DİKKATİNİZİ ÇEKERİM ARTIK DEDİĞİN FUTBOLCULAR(SEDAT, ABDURRAHMAN) SİZDE OYNAMAK İSTEMEYEN FUTBOLCULAR.
YANİ ONLARI SİZ GÖNDERMEDİNİZ ONLARIN KENDİLERİ GİTTİ...
AYRICA YAPILAN HİÇ BİR TRANSFER ARTIK DEĞİLDİR.
GÖRECEĞİZ ARTIK DEDİĞİN FUTBOLCULARI, ÖZELLİKLE ANKARAGÜCÜ MAÇINDA İZLEMENİ TAVSİYE EDERİM...

buraks58 10.08.2007 09:50

arkadaşlar devran orta saha oyuncusu ve bence çok iyi bi transfer olmuş.inşallah başarılı olacaktır bülent hocamla

buraks58 10.08.2007 09:54

[QUOTE=markolinkow;234400]sivas da bu sene bizim artıkları topluyo hadi hayırlısı :D[/QUOTE]

artık dediğin futbolcularla klubün para konusunda anlaşamadı ve senin artık! dediğin topçular biri geçen yıl en çok oynayan oyuncunuz(sedat) diğeride en çok 11 çıkan oyuncunuzdu(abdurrahman);) hatırlatırım...

Divriği58- 10.08.2007 10:20

hayırlı olsun iyi yedek olur buyuk ıhtımal para vermeden yada cok ucuza almısızdır

samet yıldız 10.08.2007 10:24

artık dediğin adamlarla yeniden imza atmaya çalışıyodunuz ama onlar istemeyince kulupten ayrılınca artıklar oldu dimi

Carismas58 10.08.2007 10:32

[B][COLOR="Indigo"]ÖN LİBERO VE SAĞ KANAT OLARAK OYNAYABİLEN BİR OYUNCU. YANILMIYORSAM FRANSERGİO'NUN SAKATLIĞI NEDENİYLE ALTERNATİF OLARAK ALINDI. [/COLOR][/B]

Turan 59 10.08.2007 10:39

BİR DEVRAN EKSİKTİ,O'DA GELDİ KARE TAMAMLANDI.

Divriği58- 10.08.2007 10:41

BEĞENMEYENLERE SESLENİYORUM SİVASSPOR KASASINDA METELİK YOK VE SUAN 4 TRİLYON BORCU VAR NAPICAK ROBERTO KARLOSU HASAN SASI AURELLO YU MU GETIRICEK

ZYYZ 10.08.2007 10:48

Devran takımımıza faydalı olabilecek, tecrübeli bir futbolcu.

Turan 59 10.08.2007 11:20

Sivasspor'un 4 Milyon YTL borcu varsa,bu ligde 100 Milyon YTL borcu olan kulüp var.

Turan 59 10.08.2007 11:24

Bu nasıl transfer politikası.Fransa'dan futbolcu getiriyorsun hiç oynatmadan geri gönderiyorsun,Devran gibi futbolcuları alıp güya transfer yapmış oluyorsunuz.

neca 10.08.2007 11:25

[B]Devran Süper Lig Tecrübesi olan bi futbolcumuz ben sivasa ayak uyduramamasının bir nedeni olmadığını düşünüyorum çünkü devran
bana göre bu tecrübeyle orta sahada formayı kaptı gibi sivaslı
kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum saygılar....[/B]

Yiğiter 10.08.2007 11:26

-->: --->: SON YİĞİDO DEVRAN

hımmm..evet fener madridin,gs schalkenin beşiktaş fenerin yani her takım birbirin artıklarıyla besliniyor öyle mi?

o zaman şöyle düşünmeli bizim 1 atığımız sizin 4 atığınıza mı bedel oluyor?
sizin için artıkları nereye koyacam diye bir derdiniz olmasa gerek,malum tribünleriniz boş oraya atarsınız:);)

altuntas58 10.08.2007 11:38

Devranın transferi eğer doğruysa bence olumlu sivassporumuza
hayırlı olsun bu transferleri öyle sıradan birileri yapmıyor
çok sevdiğimiz bülent hocamız yapıyor bu olayın iyi veya kötü
olduğunu bülent hoca bizden daha iyi bilir onun için bizler
gayet rahat olalım takımımızı desteklemeye devam edelim

Divriği58- 10.08.2007 11:54

[QUOTE=Turan 59;234444]Sivasspor'un 4 Milyon YTL borcu varsa,bu ligde 100 Milyon YTL borcu olan kulüp var.[/QUOTE]

100 MİLYON BORCU VAR DEDIGIN TAKIM 1 GÜNDE D-SMARTLA SPONSORLUK YAPIYO 7 MİLYON EURO YANI 12 MILYON YTL YI CEBINE KOYUYO AYRICA ALT YAPISIYLA KOMBINE STAD GELIRLERIYLE KUPALARIYLA 3 BUYUKLERDEN BIRI ONLA SIVASSPOR KIYASLANAMAZ AMA TRANSFER POLITIKASINI BEN DE BEGENMEDIM SERVETI 500 BIN EURO + 2 YILLIK KIRALIK OYUNCUYA SATIYOSUN KIRALIK OYUNCU YOK 500 BINDE VERILDIMI BELLI DEGIL

FATIH ATIKI ALIYOSUN GONDERIYOSUN
SAG KANATDDA ASLAN GIBI CEM CAN VARKEN CEMCAN +500 BIN EURO VERIP ABDURRAHMANI ALIYOSUN BEKLESEN ABDURRAHMAN 2 HAFTA SONRA SERBEST KALICAK ZATEN BU YILKI TRANSFER DE BENCE YANLIS YAPTIK
AMA SUDA BI GERCEK KI NE TARAFTAR NE IS ADAMI NE BASIN NE ESNAF KIMSE MADDI DESTEK VERMIYOO SONRADA SIVASSPORLUYUZ ISTE BENIM TAKIMIM BU DIYE NARALAR ATIYOO

ceza_tolga_rep 10.08.2007 11:57

devran defan oyuncusudur.ama orta sahadada oynama yeteneği vardır ve sık sık ileriye çıkar.mükemmel transfer yaptık bu sene.inşalah uyum sağlar ve bizlere mutluluk verir.

gmmetin 10.08.2007 11:59

orta sahada mücadele kapasitesi yüksek bir futbolcu ve hırslı başarlı olur eski formunu tuturursa

spidey58 10.08.2007 12:45

Ya arkadaşlar bu devran eskiden antepde oynayan,uzun saçlı olan devran mı?Eğer oysa iyi transfer bence hayırlı olsun.

omer58 10.08.2007 13:19

ben bu transferi onaylamıyorm daha iyileri olabilirdi,, hiç birinin cem can ın yerini tutacağını zannedmiyormm

Besyo_cu 10.08.2007 14:00

Ne kadar teknıktrektör fulbolcudan anlıyan tecrubelı spor yönetici varsa bu sitede ya az yapıcı eleştiri yapın sonucta Sivasspor forması giyecek kötü olsa neden alınsın bizim destek cıkmamız gerekken kötülüyoz..
[I][B][COLOR="Red"]LÜTFEN ELEŞTİRİLERİMİZ YAPICI OLSUN...[/COLOR][/B][/I]

yigidomustafa58 10.08.2007 15:02

hayırlı uğurlu olsun bu sezon epeyi transfer yaptık inşallah ligde güzel maçlar yaparız...

YavuzTheYigido 10.08.2007 15:40

-->: --->: SON YİĞİDO DEVRAN

[QUOTE=Divriği58-;234458]100 MİLYON BORCU VAR DEDIGIN TAKIM 1 GÜNDE D-SMARTLA SPONSORLUK YAPIYO 7 MİLYON EURO YANI 12 MILYON YTL YI CEBINE KOYUYO AYRICA ALT YAPISIYLA KOMBINE STAD GELIRLERIYLE KUPALARIYLA 3 BUYUKLERDEN BIRI ONLA SIVASSPOR KIYASLANAMAZ AMA TRANSFER POLITIKASINI BEN DE BEGENMEDIM SERVETI 500 BIN EURO + 2 YILLIK KIRALIK OYUNCUYA SATIYOSUN KIRALIK OYUNCU YOK 500 BINDE VERILDIMI BELLI DEGIL

FATIH ATIKI ALIYOSUN GONDERIYOSUN
SAG KANATDDA ASLAN GIBI CEM CAN VARKEN CEMCAN +500 BIN EURO VERIP ABDURRAHMANI ALIYOSUN BEKLESEN ABDURRAHMAN 2 HAFTA SONRA SERBEST KALICAK ZATEN BU YILKI TRANSFER DE BENCE YANLIS YAPTIK
AMA SUDA BI GERCEK KI NE TARAFTAR NE IS ADAMI NE BASIN NE ESNAF KIMSE MADDI DESTEK VERMIYOO SONRADA SIVASSPORLUYUZ ISTE BENIM TAKIMIM BU DIYE NARALAR ATIYOO[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]Kardes yanlisini duzeltmek icin yaziyorum.
Giden Fatih Fransa'dan gelen Fatih Atik degil.Gecen yil kasimpasaya kiralik verdigimiz Lorant doneminde alinan, soyadini hatirlayamadigim oteki Fatih.
Sealam ve saygilarimla[/B][/COLOR]

YavuzTheYigido 10.08.2007 15:43

[B][COLOR="Red"]Devranin oynadigi takimlarda kaninin uyusmamasi Devranin kotu bir futbolcu oldugunu gostermez.Benim hatirladigim kadariyla Caykur Rizede,Konyada, Gaziantepte,Erciyessporda ve Ankaragucunde futbol oynadi.Bu takimlarda 3 yil ustuste oynamis bir futbolcu hatirliyormusunuz?
O halde Devranin o kuluplerde devamli oynamamasi Devrandan kaynaklanmiyor.Kendisine Sivassporumuzda basarilar dilerim.
Selam ve Saygilarimla[/COLOR][/B]

Ss--58--Ss 10.08.2007 17:02

DEVRAN GÜZEL OYUNCU HAYIRLI OLSUN..

zaralım 58 10.08.2007 17:07

belki parasız gelmiştir arkadaşlar ama yinede hayırlı olsun iyi birşeyler yapar inş

harun afacan 10.08.2007 17:11

yanlış adam iyi bir adam olsa boşta kalmazdı

Yiğiter 10.08.2007 17:55

hasan kabze de boşta kaldı necati de...bunlar yanlış adam oldukları için boşta kalmadılar...devranı da öyle düşünsek iyi olur...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40.