![]() |
HAKKI KOCAELİSPOR´DA
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/hakki1.jpg[/img]
Serhan Gürkan Kocaelispor Resmi internet Sitesine bugün yaptığı açıklamada, "Uzun uğraşlar sonunda yaptığımız görüşmelerde Sivasspor'lu defans oyuncusu Hakkı ile prensip anlaşmasına varmış bulunmaktayız. Hakkı, yarın Kocaelispor tesislerine gelerek kendisini yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı atacak. Camiamıza hayırlı olsun" dedi |
-->: HAKKI KOCAELİSPOR´DA
hayırlı olsun.bi çok maçta bizi yakı ama birçok maçtada bizi kurtardı.
emektar kaptan yolun açık olsun......... |
GİTMESEYDİ DAHA İYİ OLURDU AMA HAKKINDA HAYIRLISI YOLUN AÇIK OLSUN
|
--->: HAKKI KOCAELİSPOR´DA
hakkı burada oynayamayacagını anladı ondan gıttı bence
|
VERDİĞİ EMEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.YOLU AÇIK OLSUN.
|
[B]Hayırlı uğurlu olsun... Bize katkılarından dolayı teşekkür ederiz, yolu açık olsun...[/B]
|
HAKKININ DEĞERİ YÜKSEKTİR BİZDE İNŞALLAH BAŞARILI OLUR YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYAI TEŞEKKÜRLER.
|
Sivasspor'a yaptıkları için teşekkürler.Başarılar...
|
[QUOTE=Divriği58-;236823]hakkı burada oynayamayacagını anladı ondan gıttı bence[/QUOTE]
SENIN GIBII KENDINI DUSUNEN VE INSANLARI GICIK EDEN BIR TIP GORMEDIM HAYATIMDA,OKADAR YAZILARI OKUDUMDA TEK SEN TEK SEN [COLOR="Blue"]ELBEYLI_58 ALLAH RAHMET EYLESIN DEMEMISSIN;SENIN SIVASSPORLULUK RUHUN BUMU UTANMAZ ARLANMAS PIS AYRIMCI SENII SENII KINIM [/COLOR]KINIM KINIYORUMMMM INSALLAHH BENDE SENIN BURADAN GITTIGINI GORURUMM SEN SIVASLI DEGILSINNN |
[QUOTE=UTKUM_58;236999]SENIN GIBII KENDINI DUSUNEN VE INSANLARI GICIK EDEN BIR TIP GORMEDIM HAYATIMDA,OKADAR YAZILARI OKUDUMDA TEK SEN TEK SEN
[COLOR="Blue"]ELBEYLI_58 ALLAH RAHMET EYLESIN DEMEMISSIN;SENIN SIVASSPORLULUK RUHUN BUMU UTANMAZ ARLANMAS PIS AYRIMCI SENII SENII KINIM [/COLOR]KINIM KINIYORUMMMM INSALLAHH BENDE SENIN BURADAN GITTIGINI GORURUMM SEN SIVASLI DEGILSINNN[/QUOTE] her insan ayni olamaz o not yazdim kisi hic adam olmaz olmayacak olamaz bosune nefes tüketme ve hakkinin emekleri icin tesekürler ederiz yolu acik olsun allaha emanet olsun |
hakkı hem 2.ligde hem süper ligde çok büyük katkıları oldu.hakkının yerinde sedat,diallo,murat,aytaç var neyseki.o frikikleri hiç unutulmaz.başarılar hakkı....
|
Hakkı ya yen ıtakımında başarılar dılıyoruz ve sivasspora katkılarından dolayı teşekkur ederiz ..
|
verdiği emeklerden dolayı tşk ederiz seni unutmucaz kaptan.
|
[QUOTE=UTKUM_58;236999]SENIN GIBII KENDINI DUSUNEN VE INSANLARI GICIK EDEN BIR TIP GORMEDIM HAYATIMDA,OKADAR YAZILARI OKUDUMDA TEK SEN TEK SEN
[COLOR="Blue"]ELBEYLI_58 ALLAH RAHMET EYLESIN DEMEMISSIN;SENIN SIVASSPORLULUK RUHUN BUMU UTANMAZ ARLANMAS PIS AYRIMCI SENII SENII KINIM [/COLOR]KINIM KINIYORUMMMM INSALLAHH BENDE SENIN BURADAN GITTIGINI GORURUMM SEN SIVASLI DEGILSINNN[/QUOTE] HAHAAH HERKES BANA DÜŞMAN KESİLMİŞ BU HOŞUMA GİTTİ ... KONUYA GELİNCE 1-NEDEN KENDİMİ DÜŞÜNÜYOMUŞUM 2-SİVASSPORLULUK RUHUYLA ALLAH RAHMET EYLESIN ARASINDA NE FARK VAR .. ELBEYLI ISIMLI ŞAHIS HAKKI RAHMETINE KAVUŞMUŞ KENDİSİ ÇOK İYİ BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLDUĞU SÖYLENİYOR ARKADAŞI TANIMIYORUM YANİİ ONUN İÇİN AYRICA ALLAH RAHMET EYLESIN DEMEDIGIM ICIN MI PIS AYRIMCI OLDUM NEYIN AYRIMINI YAPTIGIMI BANA ACIKLARMISIN BEN 1 GİDER 1000 GELİR BİLMİYORUM58 , BİLMİYORUM5 ,APDULLAHPAPUR , BİLMİYORUM BUNLAR VE DAHA BIR COK ADRESLE ZATEN BANLANDIM BEN DÜŞÜNDÜĞÜMÜ YAZARIM ISTEDIKLERI KADAR BANLASINLAR SIVASSPORU OLUMUNE SEVDIK SOGUMAYIZDA |
emeklerinden dolayı teşekkürler hakkı kaptan allah yolunu açık etsin bize çok sevdik
|
1.lige cıkmamızda en büyük emeği olan oyuncuların başında gelir Hakkı HOCAOĞLU süper ligde de başarılı bir performans göstermiştir spor yaşantısında başarılar. Hakkıyı iki şekılde aklımdan hiç çıkmıycak
1. Genclerbirliğine frikıkten attıgı gol 2. Galatasaray macında kı hareketi (topu eli ile alıp penaltı yaptırdıgı olay ) [B]HERŞEY İÇİN SAOL BÜYÜK KAPTAN YOLUN ACIK OLSUN...[/B] |
yolun açık olsun artık istanbul yakın oldu sana emeklerin için sagol başarılar
|
[B][COLOR="DarkRed"]HAKKIYA YENI TAKIMINDA BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
sivasspor'a vermiş olduğu emekten dolayı teşekkür eder.başarılarının devamını dilerim
|
[B]kocaelisporda basarılar hakkıya gercekten gıtmesıne uzuldum [/B]
|
ınsallah hakkında hayırlısı olur bızım ıcın kotu bır kayıp tum SIVAS lı kardeslerıme hayırlı ısler
|
[B]hakkında hayırlısı neyse o olsun . sivasspora emeğı coktur tabiki birileri gider birileride gelecektır. yolu açık olsun umarım en zirvelere ulaşır....[/B]
|
-->: --->: HAKKI KOCAELİSPOR´DA
[QUOTE=5841;237101][B]hakkında hayırlısı neyse o olsun . sivasspora emeğı coktur tabiki birileri gider birileride gelecektır. yolu açık olsun umarım en zirvelere ulaşır....[/B][/QUOTE]
İNŞ. BİZDE ZİRVEDE GÖRMEK İSTERİZ HAKKIYI |
hayırlı olsun herkeze
==?===?=spor kardeslik ve barıştır=====? |
hakkı aramıza yani KOCAELİSPOR ailesine hoşgelidnn
|
hakkı ya yaptıkları için tşk ederim
yolu ve bahtı açık olsun |
YOLU AÇIK OLSUN EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER..
MEKANIN CENNET OLSUN ELBEYLİ_58 DOĞAN |
hakkı sivası çıkardığı gibi bizimde 4 yıllık özlemimizi bitireceğinden eminim sivaslı kardeşlerim gözünüz arkada kalmasın hakkı bizim de kardeşimiz ve onu en iyi şekilde layık olduğu şekilde ağırlayacağız
|
[B]hayırlı ugurlu olsun şu zamana kadar sivas için yaptıkları ıcınde tsk ederım bir sivaslı olarak[/B]
|
--->: -->: HAKKI KOCAELİSPOR´DA
[QUOTE=hodri meydan;237269]hakkı sivası çıkardığı gibi bizimde 4 yıllık özlemimizi bitireceğinden eminim sivaslı kardeşlerim gözünüz arkada kalmasın hakkı bizim de kardeşimiz ve onu en iyi şekilde layık olduğu şekilde ağırlayacağız[/QUOTE]
hakkının takımınıza büyük katkı sağlayacağından eminim.yolu açık olsun. inş. başarılarını orada da sürdürecektir, emeklerinden dolayı teşekkürler hakkı... |
Hayırlı uğurlu olsun.Allah yolunu açık etsin.Başarılar
|
HAKKI KAPTANA BAŞARILAR.
UMARIM BEBESİDE SAĞLIĞINA KAVUŞUR. SİVASSPOR'A ÇOK KATKISI OLDU.. GERÇEKTEN BİZE ÇOK FAYDALI OLDU,ONUN EMEKLERİNİ KİMSE İNKAR EDEMEZ... TAKIMA ZARAR VERDİ DİYEN ARKADAŞLAR VAR TAKIMA ZARAR VERMEK NEDİR ANLAMIYORUM, HATALARI OLABİLİR SONUÇTA FUTBOLCUDUR BU HATA YAPAR... BEN İNANIYORUM HAKKI K.S. İLE TEKRAR LİGE DÖNECEKTİR... |
HAKKI KOCAELİSPOR´DA
[B][COLOR="Blue"]Ne olursa olsun, Hakkı Sivasspor forması için mücadele eden bir insandır. Ona bundan sonraki hayatında sadece başarılar dilemek lazım.[/COLOR][/B]
|
fazla oynamıyordu zaten yeni takımında basarılar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |