![]() |
MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
ligin üç haftası geride kalmasına rağmen kaptan tam anlamı ile performansını takıma veremedi umarım bundan sonraki haftalarda çok daha iyi olur.
|
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[B]inşallah öyle olur performansı fazla iy değil...[/B]
|
[B]Muhammed in, duran toplarımızı kullanma becerisi çok iyi. Bir futbolcudan her zaman aynı istikrarı bekleyemeyiz.İnşallah Eski Muhammed e kavuşuruz.[/B]
|
ben artık ondan bir fayda sağlayabileceğimizi sanmıyorum...
|
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
bence o kişinin takımda yeri yok arkadssss.. izledğim maçlarda performansı çok kötü önceden duran toplarda basarılıydı simdi fener maçında gördük onlarıda iyi kullanamıyo. takımımıza iyi bir 10 numara lazım
|
[COLOR="RoyalBlue"]Mohammed'in bu takımda her zaman iş yapacağına inandım.inşallah istediğimiz mohammed ali kurtuluş dönecektir.[/COLOR]
|
[B]Onun yeri forvet arkası ancak önlibero oynatılıyor... Bu şekilde ondan gol bölgelerinde fayda beklenemez...[/B]
|
[QUOTE=yigiter187;241228]ben artık ondan bir fayda sağlayabileceğimizi sanmıyorum...[/QUOTE]
bende sanmıyorum.. takımın en zayıf halkalarından kanımca m.ali.. |
arkadaşlar muhammedin yeri bugün gs da lincolnün yeridir.yani orta sahanın ortasıdır ve duran topları kullanmasıdır.sanki orta sahada yalnız kalıyor gibi geldi bana.bize bi orta saha alınmalı ..
|
BENCE KENDİ PERFORMANSININ ÜZERÜNDE VE ÖZVERİYLE OYNUYOR.ÇÜNKÜ ÖN LİBEROLUK KOLAY İŞ DEİL.BEN FAYDALI OALACAĞINA İNANIYORUM.HATILARSANIZ OYNAMA GARANTİSİYLE ALMADIK.ŞU ANDA BÜLENT HOCA ONU OYNATIYORSA HER FUTBOLCU GİBİ FORMAYI O ALMIŞTIR.
|
ben niye aldığımıızı hala anlıyamıyorum. takıma hiçbir faydası yok. bülent hocayıda bu konuda kınıyorum çünkü kendisi bir açıklama yapmıstı. ben kendimden büyük topcu almam diye bunu söylerken rapaiçi kastedmişti. rapaiç 34 yaşında peki mohammed kaç yaşında???? o da 34
|
ama inşallah beni utandırır. iyi performans sergiler
|
--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;241227][B]Muhammed in, duran toplarımızı kullanma becerisi çok iyi. Bir futbolcudan her zaman aynı istikrarı bekleyemeyiz.İnşallah Eski Muhammed e kavuşuruz.[/B][/QUOTE]
fenerbahce macında o becerisini yansıtamadı ne yazık ki.. kullandıgı korner ve serbets vuruşların hepsinde başarısızdı.. düzelir umarım. |
arkadaşlar hemen kestirip atmayın ilerliyen haftalarda çok iyi işler yapacağına inanıyorum
|
Muhammetali sivassporda her zaman direk oynayacak kapasitede bir futbolcu zaman içerisinde daha verimli olacağını diliyorum sabırlı olursak muhammet alinin takıma ne kadar katkı sağlayacağını hep beraber görürüz ben kaptana güveniyorum
|
mohammed bu takımda forma giyemez...
görüyorsunuz 3 haftada bir tane alkışlanacak pas hareket asist orta yokkk... bülent inanıyorum ki yeni transfer yapar ve mohammede 11 de yer vermez. anca iç saha da oynayabilir. özellikle deplasmanda oynayamaz... |
bence artık giden oyuncu takıma geri döndüğünde faydalı olmuyor
|
ADAMI EN VERIMLI DONEMINDE YOLLUYOSUN SONRA KOTUYKEN ALIYOSUN NE DIYIM YANI
|
-->: --->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=ShaLaLa;241311]fenerbahce macında o becerisini yansıtamadı ne yazık ki.. kullandıgı korner ve serbets vuruşların hepsinde başarısızdı.. düzelir umarım.[/QUOTE]
[B]Fenerbahçe maçında bende Muhammed i beğenmedim. Ama Trabzon maçına giden bir arkadaşımız o maçta çok beğenmiş. Futbol bir takım oyunu, bazen futbolcunun kişisel başarısı olmasa bile bazı boşlukları doldurabiliyor. [/B] |
bjk dan fahri tatan biçilmiş kaptan hoca anlaşsada alsak valla.
|
TEK KELIMEYLE FENERBAHCE MACININ EN KÖTÜSÜYDÜ
BÜLENT HOCA NEDEN 90 DAKIKA TAHAMMÜL ETTI ANLAYAMADIM BEYPINARLI58 |
[QUOTE=puar;241219]ligin üç haftası geride kalmasına rağmen kaptan tam anlamı ile performansını takıma veremedi umarım bundan sonraki haftalarda çok daha iyi olur.[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Blue"][CENTER][B] ONUN YERİ ÖNLIBERO DİİL ORADA YINE COK DA GÜZEL OYNUYOR FORVET ARKASINDA BI MACINI İZLEYIN ONDAN SONRA GORUN SIZ MUHAMMED ALIYI ORHAN ABI BU ARADA KAPTAN ALİ DİİL M.YILDIZ:)[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT] |
eskisi gibi deil ne derseniz deinn benceeee................
|
80 den sonra oynar artık yaş olarak bitmiş koşmuyor
|
muhammed alinin sivasspor da süper ligde oynayacak kalitede bir futbolcu değil...2 maçta varlık gösteremedi ön libero kesici oynuyor...allah aşkına fatih atik gibi inanılmaz bir orta saha elemanın var onu değerlendir ve kazan
|
bnce Muhammedın yerıne iyi bir yabancı oyuncu almalıyız etkısız kalıo Muhammed
|
[B]Muhammed artık bitti diyenler, Muhammed in bugünkü başarısından sonra acaba ne diyecekler merak ediyorum.
Muhteşemdin Muhammed, Seninle gurur duyuyoruz.[/B] |
ewet ilk haftalarda mohammed aliyi kotuluyenler gerçek performansını gorduler son 2 maçta da maçın yıldızıydı
|
[B]Evet Muhammed Ali nin arkasindan sallayanlar simdi nerde acaba yorumlarini merak ediyorum.Muhammed Ali bu takimin ABISIDIR.eski maclara giden arkadaslar bilir .
Ve her takima da bir abi lazimdir. Zaten Muhammet Ali oynayacak durumda olmadiginda da kenara cekilmeyi bilir. O karakterde bir oyuncu. Dilerim ki Muhammet Ali futbolu biraktiktan sonra da Sivasspor a hizmetlerini surdurur. Tesekkurler Muhammed Ali. Tesekkurler BUYUK KAPTAN...[/B] |
Tebrikler büyük kaptan bence de biraz ağır eleştirilmiş umarım böyle devam eder bursa maçında harika oynadı
|
burda muhammed ali ölmüş bitmiş diyen yok ama performansında düşüklük var ilk haftalarda orta alanda defansa yakın oynadğı için çok koşması gerekiyordu o yüzden macı iyi çıkaramıyordu oyun sistemindeki değişiklik ve antremanlarındaki başarısı ile eskiye dönüş yaptı bence eleştiriler yapıcı eleştirilerdi.
|
--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=jakobieen;241247]bende sanmıyorum.. takımın en zayıf halkalarından kanımca m.ali..[/QUOTE]
PARDON (SİVAS 3 (MUHAMMED 2) - bursa 2) |
alex kendini duran top ustası sanıyor ama turkcell süper ligin en iyi duran top usatssı MUHAMMED ALİ
|
2.yarıda baska bir sivasspor vardı sahada.muhammed bir kez daha frikiklerin ustası oldugunu gösterdi.mehmet yıldız skoru belirledi tebrikler yiğidolar.yiğidolara selam galibiyetlere devam;)
|
[B]İlk yarıda kullandığı serbest vuruşlarda iyi değildi ancak arkadaşları gibi O da ikinci yarı bambaşkaydı...[/B]
|
muhammed ali bence iyi oyuncu ama performance yoq
|
MOHAMMED ALİNİN PERFORMANSI HARİKA BENCE ŞU ANDA..SON İKİ HAFTADA 3 GOL ATTI..HELAL OLSUN EFSANE KAPTAN..TAM GAZ DEVAM
|
sivasa geldiğinden beri en çok sevdiğim futbolcuların başında geliyor diyarbakıra gittiğinde çok üzülmüştüm ama neyseki geri geldi çok şükür giderekte performansı artıyor inşallah daha iyi olacak....
|
süperligde ilk iki maçta çok kötüydü hatta çok kızmıştım ama toparladı beni yanılttı helal sana
|
kendisinin çok iyi çalışması vede takıma katkısı gerçketnde net bi şekilde görülüyor devamı inş gelir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:44. |