![]() |
KANFORY SYLLA
[img]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2843-07831102112bg.jpg[/img]
KANFORY SYLLA İsim : Kanfory Sylla Doğum tarihi : 07.07.1980 Uyruk : Gine Mevki : orta saha Önceki kulup :Yunanistan’ın Ethintos Asperas Boy : 1,82 Kilo : 79kg Sözleşme:3 yıl |
--->: KANFORY SYLLA
sivasspora hayırlı olsun siyahi oyuncular güzel olur buda onlardandır inş.
|
-->: KANFORY SYLLA
[B]SİVASSPOR için hayırlısı olsun inşallah...[/B]
|
Futbolcunun tam ismi : KANFORY SYLLA. Gine milli takımının son kadrolarının hepsinde var. Detaylar ve maclarindan görüntüler ektedir.
Kanfory SYLLA 27 ans 1.82 m 79.00 kg Club : Ethintos Asperas/Greece Matchs : 3 Avertissements : 1 0 Buts marqués : 0 |
iyce oyuncu inşallah faydalı olur...............
|
HAYIRLI OLUR INS SIVASSPORUMUZA INSALLAHA GUZEL KATKI SAGLARRR.ISMIDE ZORMUSS AMA LAKABI KESINN KONFORR TUM STADI SALLA OLUR:))
|
takımımıza hayırlı uğurlu olsun inş. takıma faydalı oolur
|
[B]Hayırlı, uğurlu olsun..........[/B]
|
takımımıza hayırlı olsun inşallah güzel işler yapıcak
|
İnşallah sivasspor'a faydalı olur..
|
hayırlı olur inşallah
.................... |
Tipi pek futbolcuya benzemiyor, ama insallah ben yaniliyorumdur. Hayirli olsun. Mevkisi neresi acaba?:):):)
|
[B]Sivasporumuz en iyilerine layık hayırlı olsun.....[/B]
|
[B][I]interenette ben de arastirdim kim oldugunu malesef fazla bir sey bulamadim sadece yasi kilosu boyu vs, kapali kutu internette ortasaha oynuyor yazilmis ama ortasaha mevkinde cok yer var ben de bulamadim hayirli olsun[/I][/B]
|
duyduğuma göre her takımda hiç yedek oturmamış
|
Hayırlı olur inşallah. Başarılar diliyorum.
|
[COLOR="Blue"]inşallah sivasspora başarılı olur....[/COLOR]
|
[B]Uygun, Gine Milli Takımı'nda ön libero oynayan ve Yunanistan Ligi'nde Ethintos Asperas takımında forma giyen Kanfory Sylla ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Bu gece Sylla'nın kente geleceğini ifade eden Uygun, şunları kaydetti: ''Şu bir saat itibariyle de Gine Milli Takımı'nın ön liberosu olan Yunanistan Ligi'nde oynayan Kanfory Sylla ile anlaştık. Yarın sabah imzasını atıp, lisansını yetiştirip büyük bir ihtimalle de lig maçının kadrosuna alma ihtimalimiz doğuyor. Seyirciye bir tane kara boğa aldık. Beğeneceği, hoşuna gedeceği iyi bir futbolcu aldığımızı düşünüyorum. Kanfory Sylla, inşallah Sivasspor'a 3 yıl boyunca en iyi şekilde hizmet eder.'' [/B] |
diallo'nun talimatı ile alınmış bir oyuncu inşallah diallo gibi iyi oyuncudur
|
Sivasspor hayirli olur insallah !
Bence Müslümana benziyor ama belki de yaniliyorum ?!?! |
Sylla Kasımpaşa maçında oynamadı. Hazır değilmiymiş ? Bilen var mı ?
|
OFTAŞ maçında hani numarayı giydi bilen var mı ? TFF verilerinde 8 numara yazıyor. Gazetelerde 16 yazıyor. Hangisi doğru ?
|
[QUOTE=Kokomo;250860]OFTAŞ maçında hani numarayı giydi bilen var mı ? TFF verilerinde 8 numara yazıyor. Gazetelerde 16 yazıyor. Hangisi doğru ?[/QUOTE]
Yanılmıyorsam 8 numarayı giymişti. ilk macta bişey söylemek olmaz ama ilerisi için cok umut vermedi gibi |
YERİNDE BİR TRANSFERDİ YÖNETİMİ TEBRİK EDERİZ..
|
evet ilk maçta yorum yapmak doğru olmaz ama pek uyumlu değil di umarım düzelir
|
arkadaslar zamanla takima alisir ve adapta olur siz sylla nin yarinde olsaydiniz yeni bir ulke o ulkenin dilini bilmiyorsunuz sonra ailenen ilgilen onlari mutlu et esyalari gelene kadar ev tutana kadar banka hesap numaralari gelene kadar ulkenin havasina suyuna alisana kadarr hohoooooho
|
inşallh katkısı olur ve uyumda sorun çekmez devran ve yasirle forma için savaşacak iyi olan oynar
|
ORTA SAHYA GÜÇ KATAR İNŞALLAH TAKIMIMIZIN BAŞARISINDA ÖNEMLİ ROL OYNAR
|
kanfory gerçekten başarılı..özellikle son maçta kayserispor maçında çok başarılı buldum..kendini daha iyi geliştirse ilk 11e girme şansı yüksek bence..
|
Sivassporun çok önemli bir futbolcusu olan kanfory sylla her gecen gün daha iyi olacaktır uyum sorununu atlatmışa benziyor yinede kolay değil yabancı bir ülke hiç bilip tanımadığın insanlarla beraber olmak zor bir olay
|
ben şahsen kendisini iyi bulmadım sıradan oyuncu gibi geldi bana...
|
Takımımıza verdiğin katkılardan dolayı teşekkür ederim.
|
SYLLA MODERN ÖN LİBERO MU?
C.tesi maça gidenler hatırlarsa defans anlamında sorunumuzda vardı.özellikle ilk 20 dak.aca düşündünüzmü? sorun oyunun iki yönünü de aksatan ön liberoda olabilirmi?Ön libero karşı atağı kesen, kazandığı topla hucum organizasyonuna başlayan(M.Topal ve Aurello yu hatırlayın)hatta hucuma katkı yapan oyuncu.Önliberonuz eğer top yapamıyor ve oyun zekası yoksa sorun vardır.
Sılla top kazanıyor deseniz bile bu önliberoluğun %30 dur.Topu olumlu kullanacak,şut çekecek,pas yüzdesi çok iyi olacak ve oyun kurmak için oyun zekası çok iyi olacak.Top kazanmanın dışında bunları yapamayan bir oyuncu ve yabancı kontenjanı için kullanılmayacak oyuncu sanırım. Önliberomuzda var aslında.Sezer BADUR-Onur TUNCER Haydi haydi sılladan iyiler.Top yaban ön libero olunca ibrahim musa ve öndeki orta sahaların oyun kalitesi artar ve kötü görünmezler. |
--->: SYLLA MODERN ÖN LİBERO MU?
[B]Bizde Devran gibi bir futbiolcu var bu bolgenin adamai ne yazik ki kullanamiyoruz...
Ayrica bizim ileride top tutacak ofansif bir orta sahaya ihtiyacimiz var. Aslinda kadromuzda Sergio diye bir futbolcu var bu bolgede rahatlikla oynayabilecek fakat bu oyuncuyu istedigimiz gibi kullanamiyoruz...[/B] |
bnce burda sadece ön liberoyu eleştirmek yanlış..tüm defans sistemi bilica girene kadar toparlanamadı gerçi normal bu dha ilk haftalar ama takımdan genel olarak umutluyum..bu sne yine zorlarız diorum.
|
doru tüm defans kötü oynadı dorusu bu
|
[B]Siz Bülent Uygundan Daha İyimi Biliceksiniz.
Adam orda oynuyor görevini yapmaya çalışıyor adam futbolcu tabi almak istiyor ama paraveren yok bi ön libero getirin parasını verin oynasın lütfen konu açmış olmak için böyle saçma düşüncesiz konular açmayınız.[/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;403289][B]Siz Bülent Uygundan Daha İyimi Biliceksiniz.
Adam orda oynuyor görevini yapmaya çalışıyor adam futbolcu tabi almak istiyor ama paraveren yok bi ön libero getirin parasını verin oynasın lütfen konu açmış olmak için böyle saçma düşüncesiz konular açmayınız.[/B][/QUOTE] istersen bülent Uygun söyledi diye kendimizi damdan atalım.Ayrıca arkadaş kibarca sormuş sizce o bölgenin admı mı diye.bence daha iyisi gelene kadar o bölgenin adamı o sen de ne düşünüyorsan onu yaz avukatlık yapma.Sen niye karışıyorsun milletin düşüncelerine.herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? |
sivasspor lige güzel bir giriş yaptı taşlar yerine oturacak.
sivasspora başarılar dilerim. |
sılladan once bence onur elestırılmelı,nası oynuyo bu adam ben anlamıs deılım yaa.gecen senede ılhanın 11 cıkmasını anlayamıyodum hep dıodum keske sol acıga bı adam alınsa dıe faruk alındı gercekten super bı transfer
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:23. |