SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TARAFTAR´DAN PROTESTO (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12639)

puar 01.09.2007 19:50

taraftardan protesto

Sivassporlu bir grup taraftar, Futbol Federasyonu'nun, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tehir edilen Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrar oynanması yönündeki kararını İstanbul'da protesto etti.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği'nin düzenlediği protesto etkinliği çerçevesinde yaklaşık 15 kişilik Sivassporlu taraftar, Futbol Federasyonu'nun Levent'teki merkezine önünde toplanarak, federasyon başkanı Haluk Ulusoy'u istifaya çağırdı.

Grup adına bir açıklama yapan İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başkanı Alper Kahvecioğlu, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararın adaletsiz olduğunu savunarak, ''Kulübümüze yapılan haksızlığı protesto ediyoruz. Adalet istiyoruz. Bir takım kulüplere ayrıcalık yapılmasını istemiyoruz. Ligin centilmenlik ve dürüstlük içinde geçmesini istiyoruz. Federasyon başkanın herhangi bir kulüp ya da şehrin değil, herkesin başkanı olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

''Ulusoy istifa'', 'Trabzonsporlu başkan istemiyoruz'' şeklinde sloganlar atan taraftar grubu, yaklaşık 10 dakika süren protesto gösterilerinin ardından dağıldı.

01.09.2007

Kaynak : AA

puar 01.09.2007 19:53

--->: taraftardan protesto

[url]http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=32847[/url]

SEMİH-58 01.09.2007 19:53

geregini yaptıgı için istanbuldaki yigidolara saygılarımızı sunuyoruz...

puar 01.09.2007 19:55

azda olsa görevini yerine getiren arkadaslara teşekkür ederim .

xdemox 01.09.2007 19:59

helal olsun koca istanbulda 15 kisi katilmis

gamzeli_58 01.09.2007 20:10

15 kişi mi desteklio siwası be ne diim ki yazıklar olsun

merkez_ismail 01.09.2007 20:55

Abilerım Ben Sıvastayım ve ıstanbldakılerle hıc bı ılgım yok ama sunuda unutmayın bugun cumartesı calısan var ısı olan var saat 12 00 da yapılan bı protesto herksın ısı gucu var bunuda bu sekılde dusunlım

samet yıldız 01.09.2007 21:00

çok az olmuş ya 15 kişi ne zaten istanbul nufüsünun yarısı sivaslı ama katılım çok az olmuş emeği geçenlere teşekkürler yinede

zaralım 58 01.09.2007 21:15

1,5 milyon sivaslının yaşadığı istanbulda 15 kişi ne kadar güzel bir durum

ErdalGüler 01.09.2007 21:39

[B]Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

[COLOR="Blue"]HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN [/COLOR]dedik yola çıktık, bu yolda [COLOR="blue"]SİVASSPOR[/COLOR] değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

[U]Not:[/U] Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...[/B]

ertor58 01.09.2007 22:00

pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

orada bulunan ve eylemi gerçekleştiren 15 yigidoyu tebrik ederim

ceza_tolga_rep 01.09.2007 22:05

-->: taraftardan protesto

15 kişi haaaa vay şer.......ler ya.....

Nightbird 01.09.2007 22:06

[QUOTE=ertor58;244050]pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

[/QUOTE]

ErdalGüler 01.09.2007 22:15

[QUOTE=ertor58;244050]pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

orada bulunan ve eylemi gerçekleştiren 15 yigidoyu tebrik ederim[/QUOTE]

[B]Recep abi Tv58 ile görüştü ancak bununla ilgili bir yayında bulunmadılar. Bununla birlikte o 700 tane derneğin 3 hatta 2 tanesinin bir araya geldiğine şahit olmadım. Lafta kolay bu sözler işte şu kadar dernek var 2 adam gönderse bilmem kaç kiş yapar deniyor, gönderse yapar bunu unutmayın ve ben böye bir etkinliğe sivas derneklerinin hiç temsilci gönderdiğine şahit olmadım... Burada en büyük eksiklik sivaslılar vakfında bence, çünkü bu derneklerinde organize edilmesi lazım ama vakıf buna ön ayak olmuyor neyse anlayacağın olmuyor öyle lafla...[/B]

osman_58_1967 01.09.2007 22:17

İşte bizim birlık ve beraberliğimız bu kadar!!!! yazıklar olsun bizlerden bir MOK olmaz...............

PROTESTOYA KATILAN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.....

ademgoze 01.09.2007 22:59

[COLOR="Red"]işte istanbulu temsil eden 15 yiğido[/COLOR]

[IMG]http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/s3700083.jpg[/IMG]

şampiyon71 01.09.2007 23:02

Akşam TV 58 DE İZLEDİK...
15 KİŞİ YÜREKLİ İNSANLARDI.
ÖNEMLİ OLAN DAVAYA İNANMAK..SAYI İKİNCİ PLANDA GELİR.
KORKAKLARLA VE SAHTE KAHRAMANLARA RAĞMEN
GÜZEL PROTESTO..
TEBRİKLER

şampiyon71 01.09.2007 23:05

TV 58 DE BEN İZLEDİM ,GECE 23 HABERLERİNDE AZ SONRA İZLERSİNİZ
HABERDE GÜZELDİ.

SivasSpor.Com 01.09.2007 23:10

TARAFTAR´DAN PROTESTO

[IMG]http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/s3700083.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu'nun, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tehir edilen Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrar oynanması yönündeki kararını İstanbul'da protesto etti.

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği'nin düzenlediği protesto etkinliği çerçevesinde yaklaşık 15 kişilik Sivassporlu taraftar, Futbol Federasyonu'nun Levent'teki merkezine önünde toplanarak, federasyon başkanı Haluk Ulusoy'u istifaya çağırdı.

Grup adına bir açıklama yapan İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başkanı Alper Kahvecioğlu, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararın adaletsiz olduğunu savunarak, ''Kulübümüze yapılan haksızlığı protesto ediyoruz. Adalet istiyoruz. Bir takım kulüplere ayrıcalık yapılmasını istemiyoruz. Ligin centilmenlik ve dürüstlük içinde geçmesini istiyoruz. Federasyon başkanın herhangi bir kulüp ya da şehrin değil, herkesin başkanı olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

''Ulusoy istifa'', 'Trabzonsporlu başkan istemiyoruz'' şeklinde sloganlar atan taraftar grubu, yaklaşık 10 dakika süren protesto gösterilerinin ardından dağıldı.

1967_Dernek_Ayhan 01.09.2007 23:12

--->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

EVET KANAL 58 DE DE İZLEDİK...

AMA ÇOK AZ KATILIM VARDI...

YİNEDE GÜZEL BİR ORGANİZASYON TEBRİKLER...

ademgoze 01.09.2007 23:14

-->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

arkadaşlar azdık ama bizler inandık ve haberler tüm ajanslara düştü çok site haberi yayınladı tvlerdende takip ettigim kadar kanal1 ve star yayınladı vidioyuda ekliycam

ademgoze 01.09.2007 23:16

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NPUv_KTpCAM"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NPUv_KTpCAM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

CÜSSKB-Aynur 01.09.2007 23:21

[B]15 kişiylede olsa tepkimizi ulusal medyadan duyuran herkese teşekkür ederiz.[/B]

şampiyon71 01.09.2007 23:22

ŞU AN TV 58 DEN ALINABİLİR. HABER

ademgoze 01.09.2007 23:25

trabzonlular hemşerileri için güzel bir gösteri yapmışlar:D
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k8W_2MAywj0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k8W_2MAywj0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

ülküm58 01.09.2007 23:44

şu bizim seyirci varya sadece kahvehanelerde sivassporlu maça gelenler 1 kilo çekirdekle geliyor uyanalım artık sivas ın üstüne oyun çok destek olalım biletsiz kimse girmesin sivasspor un kasasından para çalma bırakılsın unutmayalım ki bu takımdan bizden başka kimsesi yok

hulo58 01.09.2007 23:55

ISTE GERCEK SIVASLILAR istanbulda yasayipda katilmayanlar
ben sivasliyim demesin bundan sonra yazik sizlere.

Yiğiter 02.09.2007 00:24

15 krdeşimizi yürekten kutluyorum yürekleri olduğu için..yazık be haberleri seyredenice içim acıdı üzüldüm...koskaoca sivastanbuldan 15 kişi ha?

yigidoo 02.09.2007 00:36

[QUOTE=ErdalGüler;244037][B]Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

[COLOR="Blue"]HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN [/COLOR]dedik yola çıktık, bu yolda [COLOR="blue"]SİVASSPOR[/COLOR] değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

[U]Not:[/U] Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...[/B][/QUOTE]

Selam aynen katiliyorum size cok haklisiniz,tebrik ederim sizi bu güzel yazinizdan dolayi tesekkürler.

abdullah58 02.09.2007 00:40

YOK YA YANLISLIK VARDIR
BELKI O ANDA ORADAN GECEN 15 SIVASLI VARDIR
YOKSA BENIM HEMSERILERIM BU KADAR DUYARSIZ OLAMAZ
BEYPINARLI58

Yiğiter 02.09.2007 00:49

[QUOTE=Apokan58;244106]YOK YA YANLISLIK VARDIR
BELKI O ANDA ORADAN GECEN 15 SIVASLI VARDIR
YOKSA BENIM HEMSERILERIM BU KADAR DUYARSIZ OLAMAZ
BEYPINARLI58[/QUOTE]

ne kadar duyarlı olduğmuzu tüm türkiye gördü [B]maalesef[/B]

hollywarnrvn 02.09.2007 00:55

yuuhh ya 15 kişi demek Sivas'a Sivasspora verilen değer bu KINIYORUMMM

hollywarnrvn 02.09.2007 00:56

ayrıca katılan arkadaşları yürekten kutluyorum

myway 02.09.2007 01:19

komik duruma düşmüşüz 15 kişilik gruptan 10 dakka protesto...
istanbuldaki yiğidolar sivasspor süper lige çıkınce desteği kestiler anlaşılmaz bi şekilde...:S

lokman 02.09.2007 01:34

Ayıp koca istanbulda 15 kişi topluyoruz. Sonra da sivas sahipsiz değildir diyoruz. O gün orda 30.000 sivas taraftarı toplansaydı. Sivasın sahipsiz olmadıgını anlarlardı. Ama 15 kişi toplanınca Sivasla istedikleri gibi oynama haklarını kendilerinde buluyorlar işte. Ayıp harbi bizim memleketten adam olmaz. Daha birlik olamıyoruz. Sözde 7 milyon sivaslı, sivasspor taraftarıyız ve sivası kimseye ezdirmeyiz. Bu cümleleri yazarken utanıyorum. 15 kişi ne demek?
Bundan sonra istanbulda benim gözümde taraftarımız yok !!!

RECEP_YÜKSEL 02.09.2007 02:06

TÜM YİĞİDOLARA SAYGILAR ORDA 15 DEĞİLDİK ÖNCE SAYIYI DÜZELTELİM 20 KİŞİ O BEŞ KİŞİYİ KİMSE YOK SAYAMAZ RESİMDE OLMAYAN SİVASDAN GELEN DEĞERLİ Bİ ABİMİZ EVET SİVASDAN KALKIP GELEN YANLIŞ OKUMADINIZ FEDERASYONA TAM GİDERKEN GELEN HAKAN KARDEŞ VE BENİM YANIMDA GELEN YİĞENİM OĞLUM VE MAHLEMDEN SİVASLI OLARAK GETEİREMDİĞİM AMA URFALI OLAN KARDEŞİMİZ BUNLARI YOK SAYMAK HAKSIZLIKTIR DİYECEKSİNİZKİ 5 KİŞİ DAHA OLSA NE OLUR BUNU DİYECEK OLANLAR TÜRKİYENİN HERYERİNDEKİLERE ŞUNU SORUYORUM SİZ İSTANBUL Bİ TANIDIĞINIZ ARAYIPTA BAK BÖYLE BİR OLAY VAR GİDİP KATILIN DEDİNİZMİ EĞER DEMEDİYSENİZ O ZAMAN HERKEZ SUÇLU

GELEN TÜM DOSTLARIN AYAĞINA YÜREĞİNE SAĞLIK
SEVDA ÖZVERİ İSTER SEVDA FEDAKARLIK İSTER
SEVDA UĞRUNDA ÖLÜM İSTER SEVDA ENGELERİ AŞMAK İSTER
YÜREKTEN SEVDALILAR OLARAK ORDAYDIK

RECEP_YÜKSEL 02.09.2007 02:11

[QUOTE=merkez_ismail;244020]Abilerım Ben Sıvastayım ve ıstanbldakılerle hıc bı ılgım yok ama sunuda unutmayın bugun cumartesı calısan var ısı olan var saat 12 00 da yapılan bı protesto herksın ısı gucu var bunuda bu sekılde dusunlım[/QUOTE]

PAZAR GÜNÜDE DÜĞÜN VAR GEZİ VAR EĞLENCE VAR KARDEŞ LÜTFEN BİZ PAZARDA YAPTIK ZAMANINDA BU İŞİ BU İŞ YÜREK İSTER ÖZVERİ İSTER VARSA ENGEL TANIMAZ BABSI GELEMEZSE OĞLU GELİR YİĞENİ GELİR 1 MİLYON DİYORUZ OKUL GİDENLER GELSE 1000 KİŞİ OLUR LÜTFEN

yigido Atilla 02.09.2007 04:34

[B][I][FONT="Verdana"]Demekki Kos kocaman Istanbulda tam tamina 15 tane Aslan gibi yigidomuz varmis hepsinin alnindan öpüyorum helal olsun Size Söz verdiniz ve Protesonuzu yaptiniz. Söz veripte Gitmeyenleri O gün Calismayan,isi olmayipta gitmeyen Sivasspora ve memleketi Olan Sivasa 20 dakikasini cok Gören Sivaslilari esefle Kiniyorum..... Tekrar 15 kardesimi tebrik ediyorum helal olsun size.... Gercek sivasliari simdi siz istenbulda bizden daha iyi taniyorsunuz... [/FONT][/I][/B]

ademgoze 02.09.2007 09:09

arkadaşlar sabah gastesinde spor sayfasında çıkmışız bilginize resimli hangi gaztede çıkdıysak gören varsa yazsın ona göre basınıda tanıyalım

ekingölü 02.09.2007 10:03

Arkadaşlar hemen ön yargılı olmayın tatil aylarındayız,çoğunluk memlektye gitti.Az kimse katılmış ama bayağıda ses getirmiş.Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18.