![]() |
KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3
[img]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2017_sivas280000.jpg[/img]
Cumhuriyet Kupası 4'lü futbol turnuvasının açılış maçında, Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor, ev sahibi Sivasspor'u 4-3 mağlup etti. Bu sonuçla Kasımpaşaspor finale yükseldi. Sivasspor Kulübü tarafından her yıl sezon öncesinde düzenlenen, ancak bu yıl hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde olması nedeniyle ertelenen turnuvaya Sivasspor'un yanı sıra Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, Konyaspor ve Kasımpaşaspor katıldı. Oyuncu değişikliği sınırlamasının olmadığı turnuvanın ilk maçında her iki takımın teknik adamları da as-yedek futbolcularına şans verdi. İlk yarısı Kasımpaşaspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona eren maçın 25. dakikasında, sıcak hava nedeniyle karşılaşmanın orta hakemi Barış Yüksektepe kısa bir süre sıvı molası verdi. Zevkli ve pozisyonu bol geçen maçın ikinci yarısında etkili ataklar geliştiren Sivasspor, Gökhan, Musa ve Yasir'in attığı gollerle skoru 4-3 yaptı. Sivasspor'un son dakikalarındaki atakları sonuç getirmeyince, karşılaşmadan 4-3 galip ayrılan Kasımpaşaspor finale yükseldi. Bu karşılaşmanın ardından turnuvanın ikinci maçında Konyaspor ile Denizlispor mücadele edecek. CUMHURİYET KUPASI Cumhuriyet'in kuruluşunun 75. yıl dönümü dolayısıyla ilk kez 1998 yılında düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı ilk yıl Çaykur Rizespor kazandı. Ev sahibi Sivasspor'un bugüne kadar 4 kez müzesine götürdüğü kupayı kazanan takımlar şöyle: 1998: Çaykur Rizespor 1999: Konyaspor 2000: Mersin İdmanyurdu 2001: Sivasspor 2002: Sivasspor 2003: Sakaryaspor 2004: Sivasspor 2005: Sivasspor 2006: Kayseri Erciyesspor Stat: 4 Eylül Hakemler: Barış Yüksektepe, Soner Küçük, Serhat Körpe Sivasspor: Akın, Abdurrahman, Ferhat (Dk. 61 Devran ), Murat Sözgelmez, Aytaç, Sezer (Dk. 61 Musa Aydın ), Gökhan Bozkaya (Dk. 61 Mehmet Yıldız ), Gurbanov (Dk. 69 Yasin Karaca ), Bernard Okorowanta (Dk. 61 Yasir ), Cvetkov (Dk. 73 Sezgin ), Muhammed Ali Kasımpaşaspor: Tolga, Fatih Akyel, Cihat (Dk. Colibaly ), (Dk. 54 Yekta ), Göksel, Fransergio (Dk. 46 Barboros ) Gökhan Caba, Yasin Sülün, Ünal (Dk. 46 Andre ), Cisse, Serdar Akdoğan, Alparslan (Dk. 46 Ruşen ) Goller: Dk. 23 Serdar Akdoğan, Dk. 39 Cisse, Dk. 45 Fransergio, Dk. 45 Yasin (Kasımpaşaspor), Dk. 57 Gökhan Bozkaya, Dk. 73 Musa Aydın, Dk. 85 Yasir (Sivasspor) Sarı kartlar: Dk. 53 Gökhan Bozkaya (Sivasspor), Dk. 88 Tolga, Dk. 90 Andre (Kasımpaşaspor) |
--->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3
BU ARADA KASIMPASANIN 2 GOLU SIVASLILARDAN GELMIS SERDAR AKDOGAN VE FRAN SERGIO YAZIK OLMUS AMA ONEMLI OLAN LIGDE YENMEK
|
çok kötü olmuş kendi kurduğumuz cumhuriyet kupasında finala kalmadan yeniliyoz yazık
|
kötü bir durum...keşke finale kalsaydık...
|
Rakibi küçümsemenin her zaman sonu böyle hüsran olmuştur.Yedek oyuncu ağırlıklı çıkıp 4 gol yemek Sivasspor a hiç yakışmamaktadır.Adı büyük olan ama oynanan oyuna ve kadroya baktığımızda büyüklüğüne yakışmayan Cumhuriyet kupası takımların hazırlık maçı görüntüsü vermektedir.Neden bir Türkiye kupası gibi bir TSYD Kupası gibi ciddi maçların oynandığı taraftarın hop uturup hop kalktığı rekabetin zirvede olduğu bir kupa gösterisi olmasın.Takımların , teknik direktörlerin, oyuncuların ve taraftarın önemsediği bir Cumhuriyet kupası istiyoruz.
|
yazık olmuş neyse hiç yoktan 3. olmak için çaba harcayalım inş. yeneriz 2. maçımızda
|
böyle bir sonuç bekliyordum fazla şaşırmadım
|
[B]bülent hoca öle takım sürülürmü sahaya ya katletti resmen maçı [/B]
|
-->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3
BU SENE DE ALAMADIK YAW 45. DK KADA 2 GOL YEDİK UZATMADA
|
ya 4-4ü yakalamıştık hakem yanlış bir kararla ofsayt verdi golümüzü saymadı!
|
[QUOTE=Sivas_Bey;246895]Rakibi küçümsemenin her zaman sonu böyle hüsran olmuştur.Yedek oyuncu ağırlıklı çıkıp 4 gol yemek Sivasspor a hiç yakışmamaktadır.Adı büyük olan ama oynanan oyuna ve kadroya baktığımızda büyüklüğüne yakışmayan Cumhuriyet kupası takımların hazırlık maçı görüntüsü vermektedir.Neden bir Türkiye kupası gibi bir TSYD Kupası gibi ciddi maçların oynandığı taraftarın hop uturup hop kalktığı rekabetin zirvede olduğu bir kupa gösterisi olmasın.Takımların , teknik direktörlerin, oyuncuların ve taraftarın önemsediği bir Cumhuriyet kupası istiyoruz.[/QUOTE]
[B]aynen katılıyorum kardeş bende daha güçlü takımların olduğu ve daha ciddiye alınan bir turnuva izlemek isterim böylece turnuvayada ilgi artar...tamam teknik kadroda belki yedeklerin durumunu görmek veya as oyuncularını lig maçları nedeniyle riske etmek istemeye bilir ama bu turnuva bu kadarda hafife alınmamalı en azından ev sahibi olarak bir final oynamalıyız yoksa ne anlamı kaldı ev sahipliğinin veya turnuvanın kurucusu olmanın...[/B] |
arkadaslar ilk yarıda sivasspor adına hiç bir şey yoktu ve skor 4-0 ..
2. yarıda oyuna hakım olduk bır tane golumuzu vermedı hakem (ofsayt gerekcesıyle) maç malesef 4-3 bıttı |
[B][CENTER][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]ofsaytla uzaktan yakından alakası olmayan [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]ulusoy???[/FONT][/COLOR] kadar temiz golümüzü vermedi yazık oldu[/FONT][/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Kasımpaşa'da tanıdık simalar var. Sivassporumuzun eski oyuncuları Fran Sergio ve Serdar Akdoğan. Ayrıca Sivaslı olan eski milli oyuncu Ender Alkan. Bunun yanı sıra Bjk'tan tanıdığımız Yasin ve FB ile Gs'den tanıdığımız Fatih Akyel. Adamlar toplama takım yapmışlar. [/COLOR][/B]
|
[COLOR="Blue"]hiç kimseyi küçümsememek lazım küçük görürsen böyle vakalarla karşılaşır 4 gol yersin buda bize ders olmuştur inşallah[/COLOR]
|
adamlar ligde 4 haftada zor güç bi 3 puan aldılar ama böyle 4 lü turnuvalarda felaket oluyorlar yanılmıyorsam konya nın düzenlediği mevlana kupasınıda kaznamışlardı cumhuriyet kupasınıda alırlarsa helal olsun adamlara
|
Maçı 90 dk. dikkatlice izledim. Yedeklerimiz çok kötü durumda. Özellikle sol tarafımız (Ferhat + Gurbanov) inanılmaz defans hataları yaptı. 4 golde o kanattan geldi. Defansın göbeği (Aytaç + Murat) sol taraftanda kötü ! olunca ilk yarı 0-4 bitti.
Okorowanta yetenekli oldugunu gösterdi ama şu an idman eksigi nedeni ile çok zayıf. Sezer de hayal kırıklığı yarattı. 2.Yarı aslar girince işin şekli değişti. Süper baskı kurduk. 3-4 yaptık. Maçın 90.dk'sında net golümüzü Maalesef SİVASLI hakemimiz vermedi ve yenildik. Bu arada Kasımpaşa'nın 4.golü 45+4 de geldi. Ama 4.Hakem 2 dk. uzatma göstermişti ! Yani işin özeti yedeklerimizin ve hakemlerin sayesinde yenildik. As kadromuz hala çok iyi durumda. |
oww yani ilk yari 4-0, iykide 4-3 olmus eger oyuncu degistirmeseydik farki baya acarlardir olsun yine yedek ve eksik kadroyla iyi mücadele etmisler süpersiniz yigidolarim daha iyilerini bekleriz sizden.
|
bence maçın en iyisi okoronko ydu...
|
Bu gün ben de maça gittim eğer verdiğim paranın şehit aileleine gitmeyeceğini bilmesem verdiğim parayı haram ederim ilk yarı sivasspor hiç bir şey ortaya koyamadı bülent uygun tamamen yedek kadro ile çıktı. Düşününsene siz kendi evinizde düzenliyosunuz bu maçları yedek kadro ile çıkıyosunuz ben şahsen kaleciyi hiç beğenmedim yediği 4 golün 3'ü hatalı idi.hakemde 4. golümüzü vermedi ofsayt yoktu.2. yarıya gelirsek bambaşka bi sivasspor vardı,güzel oynadı ama nasip değilmiş sağlık olsun.Kasımpaşa iyi oynadı kazanmayı hak etti.Finalde kasımpaşa'ya başarılar diliyorum...
|
evet ya son dk da bir gol daha attık ama hakem vermedi ofsayt dedi ofsaytda yoktu bence
|
stada gelenlerin çoğu maçı ciddiye almadı.zaten gelenlerin çoğu da satatta maç kültüründen çok uzaktı..kasımpaşanın attığı her golden sonra alkışlanması fransergisonunsa iki kat daha fazla alkışlanması centilmenlik emareleriydi..ancak maç sonunda sivaslı hakemimize hep bir ağızdan küfür edilmesi çok çirkin ve de ayıptı...
maça gelince..nijeryalı sanırım yorgundu ama iyi toparladı oyunu..sonradan oyuna giren yasin çok hoşouma gitti..yattaraya benziyor biraz...çetkov her zamanki gibiydi.. |
[B]kısmet değilmiş kendi kupamızı müzemize koymak Denizli veya Kasımpaşa'nın alması önemli değil ikiside hiç [COLOR="Red"]Cumhuriyet Kupası[/COLOR] almamışlar.Konyaspor 1999 da almış.bizde 4 kere aldık...[/B]
|
bence ŞU CUMHURİYET KUPASININ TEK MAÇ ELENMESİNİ ŞAÇMA BULUYORUM BENCE BÖYLE OLMAMALİ AMA NAPALİM SAĞLİK OLSUN
|
nasil olduda kasimpasa gibi bir takima yenildik anlamadim ama biz bu kasim pasayi ligde yeneriz biz sivassporuz bize yigidolar derler canlari saolsun bize lig lazim kupa onlarin olsun onlar daha yeni takimlar bir kupalari olsun
|
[QUOTE=samet yıldız;246897]yazık olmuş neyse hiç yoktan 3. olmak için çaba harcayalım inş. yeneriz 2. maçımızda[/QUOTE]
4 kişilik turnuvada ha 3. olmuşsun ha 4 ne farkeder. keşke yine alsaydık kupayı |
ya kötü oldu tabi yedeklerle çıkarsak olacak budur.
|
[B][I][FONT="Verdana"]Takrar gördükkü Sivassporun yedek klübesi Yok Yok Yok !!! Kasim pasa sivassporun yedek kadrosu ile kedi nasil fare ile oynarsa kasimpasada bizimle öyle oynadi. Bunlar sahada nerde duracaklarini bilmiyorlar sol kanat hic yoktu. Bir Macta bu kadar kademe hatasi yapilmaz. Allahtan Bülent hocada bizim gibi dayanamayip sahaya 2.ci devre birkac As futbolcuyu sürmesiyle oyun dengelendi ve golleri siraladik 10 dakika daha süre olmus olsaydi maci cevirebilirdikde. Bu maglubiyet kimseyi korkutmasin ilk 11 As Futbolcularla sahaya cikmis olsaydik kasimpasayi gol manyagi yapardik. Bülent hoca ya hak veriyorum yedek klübesini gözden gecirmesi ve durumlarini görme acisindan cok iyi oldu. Bu yedeklerle iki kulvarda Mücadele edebilirmiyiz Süperlig + Türkiye kupasi bence imkansiz. iki Kulvari birden, götüremeyiz bu yedeklerle olmaz..!!!! [/FONT][/I][/B]
|
ARKADAŞLAR BEN SİZLERİ ANLAMIYORUM YA NE YEDEĞİ NE ASI YEDEK FUTBOLCU AS FUTBOLCU DİYE BİR AYRIM OLMAMALI PROFOSYONEL FUTBOLCU HER ZAMAN HAZIR OLMALIDIR KUPA MAÇI BİR ANLAMDA SİVASIN REKLAMIDİR O YÜZDEN KUPA MAÇLARININ DAHA GENİŞ KAPSAMLI OLMASI LAZIMDIR.MAÇA GİDEN ARKADAŞLARDAN RİCAM YEDEK AS AYRIMI YAPMAK DEĞİLDE HANGİ FUTBOLCU İYİ OYNAYAMADI HAZIR GÖRÜNMÜYORDU YAPILAN TRANSFERLER YERİNDE Mİ ? BUNLARI YAZARLARSA MEMNUN OLURUM.HA BİRDE SİVAS SPORUMUZ 4 GOL YESİN HAKEM 1 GOL VERMESİN KÖTÜ OLSUN BÖYLE ŞEYLERİN ALTINA SIĞINMAK SİVAS TARAFTARINA YAKIŞMAZ ARKADAŞLAR.
SAYGILARIMLA... |
cumhuriyey kupasını biz duzenliyoz adının duyulmasını istiyoz onun için cumhuriyet kupasına onem vermeliyiz biz onem vermeyip yedeklerle çıkarsak rakıpler hiç önem vermez turnuvaya katılmazlar
|
önemli değil önemli olan süper ligde basarılı olmamız...
|
heee önemli değil ya iddaa'da yattı zaten :D
|
bence o kadar telaş edecek bir durum yok yedek ağırlık bir kaç oyuncuda ik maclarına çıkmış iyi bir hazırlık oldu bence
|
dün statta cumhuriyet kupasını ciddiye alan ne bülent uygun ne sivasspor ne taraftar ne de başkasıydı bu kupayı ciddiye alan tek kesim kasımpaşaspordu..tebrik ediyorum..
|
[QUOTE=yigiter187;247154]dün statta cumhuriyet kupasını ciddiye alan ne bülent uygun ne sivasspor ne taraftar ne de başkasıydı bu kupayı ciddiye alan tek kesim kasımpaşaspordu..tebrik ediyorum..[/QUOTE]
yedekleri bu maçta görmeyeceksek hangi maçta görecektik.. bence doğrusunu yaptılar.. |
[QUOTE=jakobieen;247158]yedekleri bu maçta görmeyeceksek hangi maçta görecektik.. bence doğrusunu yaptılar..[/QUOTE]
işte yedekler bile ciddiye almadı..hepsi birysel oynadı bu maçı anlamlı bir kupa maçı değilde kendilerini ispatlama maçı gibi gördüler ve o yönde oynadılar..ayrıca kasımpaşanın 4 golünden sonra "beş,beş" diye bağıran taraftarı(!) da kınıyorum.. |
[QUOTE=yigiter187;247160]işte yedekler bile ciddiye almadı..hepsi birysel oynadı bu maçı anlamlı bir kupa maçı değilde kendilerini ispatlama maçı gibi gördüler ve o yönde oynadılar..ayrıca kasımpaşanın 4 golünden sonra "beş,beş" diye bağıran taraftarı(!) da kınıyorum..[/QUOTE]
kınanacak ne var bunda, asıl ben 4-0 da bile sivasın 5 gol atabileceği inancını taşıyıp ''beş, beş'' diye bağıran taraftarı kutluyorum .. :) |
[QUOTE=jakobieen;247164]kınanacak ne var bunda, asıl ben 4-0 da bile sivasın 5 gol atabileceği inancını taşıyıp ''beş, beş'' diye bağıran taraftarı kutluyorum .. :)[/QUOTE]
HAKİKATEN ÇOK İYİMSERSİN...:)DİYECEK SÖZ YOK.. |
[QUOTE=yigiter187;247170]HAKİKATEN ÇOK İYİMSERSİN...:)DİYECEK SÖZ YOK..[/QUOTE]
bu sivastan herşey beklenir, son dakikadaki gol iptal edilmese bide nerdeyse boş kaleye kaçan gol girse 5-4 yenmiştik ama nasip :) bu arada sergio o takıma çok iyi uyum sağlamış hakkaten en iyi oyuncularımızdan biriydi keşke gitmeseydi.. |
Arkadaşlar bir Sivas/Koyulhisar'lı ve Kasımpaşalı olarak sivasspor adına üzüldüm, Kasımpaşaspor adına sevindim. Sizden isteğim Kasımpaşa'yı sakın küçümsemeyin bu takım 1-2 hafta içinde daha iyi olacak bunu da dün akşam ki maçta herkese göstermiş oldu. Hiçbir takım Sivasspor'un sahasında 4-0 öne geçmemişti bu da ilk oldu.
Herkese hayırlı günler. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |