![]() |
UEFA´YA GİTMEYECEĞİZ!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/roportaj%20(1).JPG[/IMG]
Başkan Mecnun Otyakmaz, kararının tahkim kurulundan döneceğini umut ettiğini belirterek, "Eğer karar değişmez ise UEFA'ya gitmeyi düşünmüyoruz. Kol kırılır yen içinde kalır." dedi Başkan Mecnun Otyakmaz, tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili verilen tekrar kararının tahkim kurulundan döneceğini umut ettiğini belirterek, "Eğer karar değişmez ise UEFA'ya gitmeyi düşünmüyoruz. Kol kırılır yen içinde kalır." dedi. Ligin ilk haftasında son anlarda çakın saha olayları nedeni ile Hakem Bülent Deimirlek tarafından tatil edilen ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nca tarafsız sahada seyircisiz olarak tekrar oynanmasına karar verilen Trabtzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili Tahkim'e başvuran Sivasspor, olumlu sonuç bekliyor. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, başlangıçta alınan karar sonrası Tahkim'e gitmeyi düşünmediklerini belirterek, "Aslında tahkime başvurmayı düşünmüyorduk. Ancak yasal sınırları sonuna kadar zorlamanın doğru olacağı şeklinde telkinler alınca biz de yönetimimizde değerlendirip başvurumuzu yaptık. Oradan çıkacak karar bize ayrıntılı şekilde açıklanacaktır." dedi. Kararla ilgili hakemin "Sahaya çıksaydım 4-5 Sivaslı oyuncuyu atardım" sözünü de değerlendiren Otyakmaz, "Hakem sahaya çıksaydı, yaşanan oalşlar nedeni ile futbolculara kart gösterebilirdi. Bu bizim söylediğimizin aksi değil. Biz şunu savunuyoruz. Henüz maç hakem tarafından sonlandırılmamışken, 30 saniye önemli bir süre, hatta raporlarda 89'inci dakika olarak geçiyor. Hakem son düdüğünü çalmadan önce sahada bulunmaması gereken bir şahıs girip rakip misafir takmın kaptanını milyonlarca izleyicinin huzurunda tokatladığında maç tatil edilme noktasına girmiştir. Bu 10'uncu dakikada da gerçekleşebilecek bir eylem. Hakem düdüğünü çalmadığı, oyunun devam ettiği süreçte birisi girdiği zaman ve bir futbolcuya darpta bulunduğu zaman, o anda maçın tatil edilmesi şartları oluşmuştur. Orada hakemin içeri girmesi doğrudur. Ondan sonra gelişen olaylar varsa disiplin kurulu buna gereken cezayı verir ve vermiştir de. Tahrikler gözönüne alınarak futbolcularımızın cezası düşürülmüştür." dedi. ETKİLEMEK İÇİN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM Otyakmaz, Federasyon yönetiminde bulunan ve daha önce sık görüştüğü arkadaşları ile olay sonrasında bu konu hakkında görüşmediğini belirterek, "Olay olduktan sonra, 20 senedir görüştüğüm bir iki federasyon yönetim kurulu üyesi arkadışım var. Her gün telefonla veya yüz yüze görüştüğüm uzun yıla dayalı dostlarım vardı. Haftdada bir kaç kez sadece sohbet etmek için aradım. Bunun sebebi de rakibimizin düştüğü hataya düşmemek, onları rahat bırakmak ve adil karar vermeleri için ortam yaratmaktı. Ancak rakibimiz böyle düşünmedi, beyanatlar ile sık sık federasyonu huzursuz etmişlerdir diyebilirim." şeklinde konuştu. UEFA'YA GİTMEYİZ Tahkim kurulundan çıkacak karara saygı gösterip uygulayacaklarını söyleyen Otyakmaz, "Adaletin yerini bulması adına tahkim de bunun son mercii olduğuna göre ve ortada hatalı bir karar varsa bu kararın döneceğini düşünüyorum. Dönmez ise de yapacak birşeyimiz yok. Kurallar çerçevesinde kimseyi yıpratmamak için azami özen gösteriyoruz. Her şekilde çıkar maçımızı oynarız. Bize aksi durumda UEFA'ya başvurmamız konusunda da telkinler geliyor. Ama bu işi çok daha fazla uzatıp, Türk futbolunun Avrupa mahkemelerinde bu duruma düşmesini arzu etmem. Kol kırılır yen içinde kalır. 1 veya 3 puan için buna değmez diye düşünüyorum." diye konuştu. |
--->: UEFA´YA GİTMEYECEĞİZ!
YA BOYLE DEDIKDEN SONRA TAHKIM DAHA MACI BIZE VERMEZ KI
|
[COLOR="Blue"]gerekeni mecnun başkan söylemiş kulup başkanı olarak bizlerde saygı duyalım[/COLOR]
|
artık olayı masalarda halletmeye gerek yok en ii cevap cok farklı bi galibiyet olur
|
-->: UEFA´YA GİTMEYECEĞİZ!
bence bu işlerde bazı olaylar var.eğer ki tahkimden sonuç çıkmayıp uefa ya gidilseydi mutlaka 3 puan bizim olurdu.belli ki başka işler dönüyor.yönetim eğer ki uefa ya gitmeyip bu federasyona bi ders vermezse bana göre kendilerininde artık ne zaman gideceklerini düşünmeleri gerekir.
artık bu maç ölmü kalım savaşı olmuştur. |
Bizim Puana Değil Adelete İhtiyacımız var
Bizim Sivasspor olarak puan ihtiyacımız olmadığı gibi inanıyorum ki Trabzonsporun da buna ihtiyacı yoktur.Ancak hangi takım olursa olsun her takıma icin adil kararlar verilsin.
|
yahu niye gitmiyoruz uefaya anlamıyorum..hak arama mevkileri nereyse her birinn kapısını sonuna kadar çalmalıyız..neden gitmiyoruz ..
|
[B]hayırlısı olur inşallah aleyhimize kötü bir şey olmaz...[/B]
|
ya bENCE BAŞKANIMIIZ ÇOK İYİ DEMİŞ VALLA ORAYA GİDİP REZİL OLMAKTANSA VALLA BEKLERİZ DAHA SONRA BEKLERİZ BENCE
|
bence burdan bir sonuç çıkmazsa uefaya gideriz açıklaması yanlış onun içinde bence maç tekrarı kararı değişmeyecek ama bizim başkan herşeyin en iyisini bilir saygı duyarım
|
[QUOTE=eyuphan58;246952]ya bENCE BAŞKANIMIIZ ÇOK İYİ DEMİŞ VALLA ORAYA GİDİP REZİL OLMAKTANSA VALLA BEKLERİZ DAHA SONRA BEKLERİZ BENCE[/QUOTE]
niye rezil olalım yaw :( ________________________ |
Başkanımızın söylediklerine aynen imzamı atarım. Ama Tahkim Kurulu ne karar verirse versin Türk Futboluna sürülen leke uzun yıllar temizlenmeyecektir. Çünkü bu olay 3 puan meselesi değildir. Çoğu arkadaşımın dediği gibi ne Trazzon!un ne de Sivas'ın 3 puana ihtiyacı vardır. Önemli olan Türk Futbolu adına adaletin tescil etmesidir.
|
[B][I][FONT="Verdana"]1-3 puan o kardar önemli degil diyor Baskan. Ben Katilmiyorum Baskanin bu düsüncesine. K.erciyesin son sivasspor macinda 3 puani olmus olsa idi K.erciyes düsermiydi ????? Her puan cok önemli 3 puanla Uefa sansini kacirirsak ve ya ligin altinda olursak ve bize 3 puanimiz olmus olsa idi süperligde kalmis olurduk diyip sacimizi basimizi yolacagimiza hakkimizi aramaliyiz , Türk futbolunu kaosa sürükleyen biz degiliz. UEFA Ya git gitme ama bizim icin 1 - 3 puanin önemi yok ?? Baskanda olsa dememeli !!!!! her puan önemlidir, inanmayan K.erciyes ve Antalyanin Baskanina sorabilir ???? [/FONT][/I][/B]
|
Türkiye'de konu biraz farklı gelişir ve alğılanır.Genel kanaat olarak,futbolun evrensel anlamda anlaşmazlıklarda ortasını bulacak UEFA'dır.Yalnız bizim devletimizde,yapılan yanlı tutumlar ve çıkar çatışmaları ve onların getirdiği haksızlık karşısında UEFA'ya gidecek olsak,bu seferde mağduriyet uygulanacak,çete başları tarafından,vatan hainliği,gibi konu ile bi haber söylemler ortaya atılacak.Haklı olduğumuz davada haksız konuma düşürüldüğümüz gibi,hakem camiasından,spor kamuoyuna aleyhimizde telkinlerde bulunucak ve bize karşı düşmane tutumlar sergilenecek.
(Futbol:Köken olarak ingilterede gelişip,dünyaya yayılan bir futbol olarak kabul edilir ve bu bağlamda,ingiltere'nin başını çekdiği bazı ülkeler tarafından UEFA ve FİFA gibi futbola yön veren kuruluşlar kurulmuşdur.Burda ULUSOY siyasi bir yaklaşım sergileyerek,çıkar amaçlı ortalığı karıştırmakta ve SİVASSPOR'u bu konuya alet etmektedir.Yine siyasetten girince,TÜRBAN ve benzeri konularda AİHM konusu ile bu konu ayırtetmeliyiz,o konu ulusal bir konumuz.Futbol ise hedefinde uluslararası olan temaşa oyunundan ibarettir.) |
ya uefaya gidip rahatça maçı alacağız yada futbolcularımız çıkıp 90 dk. yorulacak ondan sonra maçı alacaz tercih yonetimin
|
uefaya basvursak daha iyi olurdu.....
|
İYİ AÇIKLAMA DEĞİL.BUNDAN SONRA BİZLERİ PATADES YAPARLAR.HATIRLATIRIM...
HAKEMİN SAHAYA ÇIKSAYDIM 3-4 SİVASSPORLUYU ATMAK ZORUNDA KALACAKTIM YAZILI MADDESİ VARDI.BU RAPORU İNCELİYORLARMIŞ.BASARLAR 3 PUANI TS YE... AYRICA GİDEMEYİZZ BİR YERE.LAF AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR. |
UEFAYA DA GİTMELİ CASA DA GİTMELİ..HAKKINI ARAYANA HAKKINI VERİYORLAR ARAMADAN KİMSE GELİP AL SANA HAKKIN DEMEZ..BU SİVASIN MESELESİ DEĞİL TÜRK FUTBOLUNU İLGİLENDİREN BİR MESELE HALİNE GELMİŞTİR..
|
bence öyle düşünmemeli neden uefa kupasına gitmeyelim ki
vermezlerse sivasspor a vermesinler bizde tekrar maçında yeneriz yada ligde hiç maç kalmadımı |
BELKİ UEFAYA DA GİTMEELİM BELKİ ONLARDA TRABZONLUDURLAR
|
Sevgili Başkanım.Aldığın kararlar ne kadar isabetli ve ince mesajlarla dolu,tabii ki anlayana.Seni tüm Sivaslılar adına tebrik ediyor yolun açık olsun diyorum.Helal olsun sana,Sivası layıkıyla temsil ediyorsun.
|
evet BENCE GİTMELİYİZ BÖYLE DEDİKTEN SONRA MAÇ BİZE GELMEZ GİBİ
|
hayırlısı olsun baskanın dediği olur.;)
|
GİDİPTE NAPCAZ FEDERASYON VERMİŞ KARARINI HAKKIMIZ YENMİŞ BİZ SADECE FEDERASYONA SAHADAKİ OYUNUMUZLA KARŞILIK VERMELİYİZ
|
OLSUN BEYLER YİNEDE BAŞKANIMIZ NE EDİYSE O OLUR TEBRİKLER BAŞKANIM
|
Sayin Baskan, varsayalim ki takimimiz sezon sonunda averajla yada 3 puan eksikle küme düstü (Allah göstermesin). Bunun sorumlulugunu tek basiniza üslenebilecekmisiniz, yoksa sapkanizi alip gidecekmisiniz.
Avrupa da hangi ligte olursa olsun bu macin magdur takimin lehine 3-0 tescil edilmsi gerekir. Kurallar vardir. Bu kurallara herkesin uymasi gerekir. Vestel´e yazik degilmi. Gecen yil o onlarda 3-0 hükmen maglup sayilmisti. Kurtlar sofrasinda kuzuluk yapmiyalim, yutuverirler bizi. Hem önümüzdeki maclarda olabilecek taskinliklar da böylelikle engellenebilir.:confused: |
Bu Düsünce ve bu Mantikla Bir yere varilmaz Ney, mis UEFA,ya gitmeyecegiz. 3 Puana ihtiyacimiz yok Cikip fark yapalim .O,zamanda oynadik 3 puan almak icin sonuc ne oldu alamadik nerden biliyorsunuz tekrarinda 3 puan alacaginizi nerden biliyorsunuz fark yemececeginizi neden 3 Puanimizi almak icin UEFA,ya gitmiyoruz O,zaman Liglerde neden kaliyoruz böyle düsünceyle Futbol oynanmaz Böyle düsünmekle takima zarar verdiginizi bilmiyorsunuz .Takima fikir üretmek istiyorsaniz Takima faydasi olacak fikir üretilsin yoksa Hakkimizi vermekle takimin hakkini karsi tarafa hediye etmek anlamina gelir .Biz nicin liglerde oynuyoruz Puan almak yukarilara takimi tasimak bizim icin Her puan önemli yok biz istemiyoruz 3 puani UEFA,ya gitmiyoruzla ne futbol olur ne takim bir bakmisin Depe takla yerdesin iste o,zaman degil 3 puani tek puaninda ne kadar ise yaradigini anlarsiniz bunu Sayin Mecnun baskanin ve taraftarin bir kez daha vede 10 defa düsünmelerini ümit ediyorum bunu yazmakla bana kimse saldirmasin ben dogru gördügümü yazdim
|
UEFAYA GİTMEMİZE GEREK YOK ARTIK ELİMİZ GÜCLENDİ.EĞER MACI HÜKMEN VERMEZLERSE BASKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ CIKAR ASLANLAR GİBİ MACIMIZI OYNARIZ.
|
her ne kadar mevzuat ve uygulamalar açık şekilde maçın sonucunun 3-0 lehinize tescil edilmesini gerektiriyorsa da, şahsen bu maçın trabzonda ve trabzon seyircisinin önünde yeniden oynanmasını tercih ederim...çünkü sivassporumuzun türkiyenin her yerinde ve her şartta trabzonsporu devirecek gücü vardır...daha önce de bunu bir kaç kez ispatladık...
|
helal sana baskanim...
sen ne dersen o.... kimseyle düsman olmak istemiyoruz... |
[QUOTE=etzel1967;247606]her ne kadar mevzuat ve uygulamalar açık şekilde maçın sonucunun 3-0 lehinize tescil edilmesini gerektiriyorsa da, şahsen bu maçın trabzonda ve trabzon seyircisinin önünde yeniden oynanmasını tercih ederim...çünkü sivassporumuzun türkiyenin her yerinde ve her şartta trabzonsporu devirecek gücü vardır...daha önce de bunu bir kaç kez ispatladık...[/QUOTE]
[B]Çok doğru söylemişsin kardeş bende sana katılıyorum eğer maçıda bi alırsak o kendini bilmezlere ve Türk futboluna bu kara lekeyi vuran ......... çok güzel bir ders vermiş oluruz....[/B] |
başkanımız ne dediyse o olur bize kalan sadece saygı duymaktır.
|
[B]Önemli olan 3 puan değil,Sivasspor'un gururunu ve onurunu savunmaktır.Mecnun ODYAKMAZ olaylardan sonra Sivassporun hakkını savunamazsak istifa etmeyi düşünürüz gibi bir beyanat verirken şimdi de UEFAyı gitmeyi düşünmüyoruz,kol kırılır yen içinde kalır gibi bir ifade kullanarak ters düşünceler sergilemektedir.Sivassporun hakkını savunamıyorsanız istifa edin o zaman dediğiniz gibi.Ya da haksızlığa çanak tutmayın...[/B]
|
Sayın başkanım vermiş olduğunuz karara saygı duyuyorum sivassporun sizin gibi bir başkanı olduğu için bütün sivaslıların gurur duyması lazım sizin UEFA hakkında verdiğiniz mesajları anlayanlar mutlaka anlamıştır evet başkanım kol kırılır gen içinde kalır benim şahsi kanaatimce tahkimde bu olaylarla ilgili sivassporun lehine sonuclanacak kararların cıkması söz konusu olacaktır yoksa başkanımız bu olayları öyle oldu bittiye getirilmesine asla müsade etmez cünkü başkanda futbolun içinden gelen bir adam kuralları gayet iyi bilen neyin nasıl yapılacağının hesabını bilen bir insandır başkana güven gerisini merak etmesen göreceksiniz her şey bizim lehimize sonuclanacaktır
|
bizim başkanımız en iyisini bilip onu yapar saygııııııı
|
burda bazı arkadaşlarımız başkanın yalakalığını yapıyorlar.
tamam başkanın sözü itaattir ama sonuç çıkmazsada uegfaya gidilmelidir..... |
bence başkanın artık haksızlığa boyun eğmemesi gerekiyor
|
uefaya gitmemize gerek kalmayacak gibi gorunuyor macın sivasspora 3-0 verilmesi gündemde.
|
uefaya nıye gıdılmıyor anlamıs degılım
hem hakkımız yenecek hemde haluk ulusoy ve saz arkadaslının yaptıkları yanlarına kar kalacak olacak ıs degıl. |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
başkanı mız gerekeni gereken yerde gereken zaman da yapar hep destek tam desdek....sultanbeyli58
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00. |