![]() |
TARAFTARA CAĞRI!!
Bülent Uygun ''Bugün 20.30'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Oynanacak Oftaşspor maçına tüm taraftarlarımızı stadyuma davet ediyoruz. Takımın başarılı olması ve başarıya destek olunması için taraftaftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Uygun, Bugün yapacakları Oftaşspor maçında taraftarları stadyumda görmek istediklerini de sözlerine ekleyerek “Sivas’ın ve Sivaslının bir Sivasspor’u var. Bu takımı desteklemek amacıyla tüm Sivaslılar seferber olmalı. Sivasspor Sivas’ın çehresini değiştiren önemli bir etken. Bu nedenle her maçımızda taraftarlarımızı yanımızda, yanıbaşımızda görmek istiyoruz. Oftaşspor maçında tüm taraftarlarımızı stadyuma davet ediyoruz. Takımın başarılı olması ve başarıya destek olunması için taraftaftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi. |
--->: TARAFTARA CAĞRI!!
[B]Sivas da olcaktım Vallahi kaçırmazdım o maçları da inşallah yoğun ilgi olur...[/B]
|
ben o konudan şanşlıyım çok şükür. Bide kombinem var daha ne isterim yaa.. ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
BENDE SİVASTA OLCAM İDMAN BİLE KAÇİRMAM Kİ SİZ MAÇ KAÇİRASİNİZ
|
taraftarın bu macta tribünleri doldurması lazım.bazı maclarda tribünler bos oluyor.takımın basarısı icin elimizden geleni yapmamız gerekir.
|
-->: TARAFTARA CAĞRI!!
çok doğru sölüyorsun bülent hocam.ama şöle bi bakın bakalım etrafınıza çalışan kişilere çalışmayanlara.ne göreceksiniz sizler halen SİVAS ın gerçek yüzünü görecek kadar sivas lı olmadınız.
|
taraftarda artık bos bırakmasın yaaa.
bu takıma ayıp oluyor.. |
MAÇ SAATİ KAÇTA BİLEN VARMI ACABA............
|
20.30 gardaş.....................
|
Bülent hocanın cağrısına sivaslılar ve sivassporlular olarak duyarlı olmalıyız stadyumu doldurmalıyız saha ve seyirci avantajını kullanmalıyız bu bir fırsattır sonra bu puanları aramayalım ilerde sıkıntı yaşamamak için hep beraber stadyuma
|
ßiz Sivasın Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Sivaslı Olmanın Farkına Vardık.
Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Ölene Kadar Şimdi Diyeceksin Lan TürKOPAT Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik.SİVAS SEVGİSİ BİR BAŞKA OLUR DEDİKK.. |
gercektende arkadaslar maci kacirmayin biz malesef yurtdisinda olan arkadaslar gidemiyoruz siz kacirmayin
|
valla bende sivasta değilim yoksa her maca giderdim.sivasspor 2.ligdeyken tüm maclarına gidiyordum süper lige cıktı biz didime yerlestik sans yaw:D
|
ben maça gidiyorum kapalıda ..........
|
maça gidenler kale arkasında bi taraftar toplulugu war BU MAÇTA ORAYA İİ BAKIN!!
|
taraftarın takıma sahip cıkması lazım ozellikle kendı evımızde oynadıgımız karsılasmalarda tribünleri doldurmamız gerekiyor..
|
tüm sivaslı taraftarın destek olması lazım , ayrıca güzel bir maç olacak yenecez oftaşı
|
hep destek tam destek başka takımımız yok lütfen SİVASSPOR için elimizden geleni yapalım tribünleri dolduralım
|
bir sivasspor taaftarı olarak uygunun bu çağrısına riayet etmek görevimiz..inşallah cumartesi günü statayız..
|
Haydi taraftarlar, bu maçta hep beraber orada olalım.
Stadımızı dolduralım tıka basa. |
bencede artık sivas halkı takımın olduğunun farkına varmalı
il merkez nüfusu 350 bin toplamda sivas nüfusu 850.000 artık 16,000 kişilik stadın bize dar gelmesi lazım |
bilet fiyatları gayet güzel bence yarınki macta yigidoların stadı doldurması lazım.
|
[B][COLOR="Red"][U]hem BİLETLERDE ucuz VALLA bence SİVASTAKİ işi OLMAYAN herkezin GİTMESİ lazım BENCE.......[/U][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=eyuphan58;249392][B][COLOR="Red"][U]hem BİLETLERDE ucuz VALLA bence SİVASTAKİ işi OLMAYAN herkezin GİTMESİ lazım BENCE.......[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
haklısın kardes aynen katılıyorum.... |
Selam hemsolar sahsen ben anlamiyorum!! neden bu takimi yanliz birakiyor hemserilerimi sadece bir sivas var birde sivasspor var eger sivasliyim diyen sivassporun yaninda olmali o türbunler dolmali yani, oyuncularda daha cok istahla oynamali. sivasta eger o sitadi dolduracak sivasli yokmu simdi ??? 2ligteyken daha cok seyirci geliyordu.
|
--->: -->: TARAFTARA CAĞRI!!
[QUOTE=mesut_tncsvs;249352]bencede artık sivas halkı takımın olduğunun farkına varmalı
il merkez nüfusu 350 bin toplamda sivas nüfusu 850.000 artık 16,000 kişilik stadın bize dar gelmesi lazım[/QUOTE] VALLAH COK HAKLISIN GARDAS BIR KAYSERI KADAR YOKMUYUZ YANI ONLAR KOCAMAN SITADI DOLDURUYORLAR. |
abi sivasspora destekk verinnnn tribunde takmimizi war gucunuzle destekleyin sampiyon sivasspor
|
inş. yoğun ilgi olur ...
:) :D |
iftarı açan hemen stata çöksün................
|
haydi yiğidolar stadı bugün dolduralım.... çoluk çocuk yaşlı genç hep beraber...
|
[B]insallah stad dolar ve takimi yalniz birakmazlar
dilerim bütün gruplar + taraftarlar yine TEK YÜREK olarak takimi desteklerler gecenki görüntü bizleri cok mutlu etmisti umariz hep böyle devam eder [/B] |
inşallah stadyum dolu olur... hadi maçaa
|
[QUOTE=SivasLady;249648][B]insallah stad dolar ve takimi yalniz birakmazlar
dilerim bütün gruplar + taraftarlar yine TEK YÜREK olarak takimi desteklerler gecenki görüntü bizleri cok mutlu etmisti umariz hep böyle devam eder [/B][/QUOTE] insallah söyledigin gibi olur.gecenki görüntülerin devam etmesi tek istegimiz. |
--->: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;249689]AYAAGINDAA KUUNDUURRAAAAAAAAAA :d:d:d:d[/QUOTE]
Marathondayımmm:)................................ |
TARAFTARLARRR SIZLERI BEKLIYORUZZ
|
TAM DESTEKKK ICINN HEPBERABERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
--->: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX
[B][COLOR="Red"]Sivasspor'umuzun Bu Akşam Oynayacağı G.oftaş Mücadelesınde Bizlerde 12. Adam Olarak Trıbundekı yerlerımzıı Alacağız[/COLOR]..!!
[img]http://img523.imageshack.us/img523/3024/dsc02139nu0.jpg[/img] [B]Bizler Taraftar Olarak ( [COLOR="Red"]67 adına [/COLOR]) Trıbundekı Gorevımızı YERINE GETIRIYORUZ.. inşallah Sivassor'umuzda Kendı Saha Ve Seyırcısı Onunde Galıp Gelır...[/B] [COLOR="Red"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/COLOR]..!!! [COLOR="DarkGreen"]Hep Destek Tam Destek[/COLOR]..[/B] [CENTER][COLOR="White"] ,[/COLOR][/CENTER] |
İNŞALLAH ORADA OLACAĞIZ BU AKŞAM......................
|
TARAFTARLARI BEKLERIZ MACAAA DESTEK
|
insallah macı kazanırızzzzzzz............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |