![]() |
ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
[IMG]http://www.superspor.com/images/galeri/129/2176/B_044f8b7017f63cefa58a6d254d18665a.jpg[/IMG]
Maç öncesinde görüşlerini dile getiren Bülent Uygun “Çaykur Rizespor güçlü bir ekip. Bizim de gücümüz ortada. Rize΄yi kendi evinde yenerek zirve yarışında var olduğumuzu ortaya koyacağız. ” dedi Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde tesislerde çalışmalarını sürdüren Sivasspor΄da sporcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız düz koşu yaptı. Hafta sonunda kendi evimizde yaptığımız Gençlerbirliği Oftaşspor maçının galibiyeti ile hafta sonunda Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Sivasspor bu maçı kazanarak zirve yarışındaki yerini korumak istiyor. Maç öncesinde görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Bülent Uygun “Çaykur Rizespor güçlü bir ekip. Bizim de gücümüz ortada. Rize΄yi kendi evinde yenerek zirve yarışında var olduğumuzu ortaya koyacağız. Sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız dışında tüm sporcularımla birlikte hazırlıklarımızı aralıksız sürdürmekteyiz” dedi [B]ZİRVE BİZİ BEKLİYOR[/B] Sivasspor΄un zirve için Turkcell Süper Liginde mücadele ettiğini, bu mücadelesini de sezon sonuna kadar sürdüreceğini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Zirve bizi bekliyor. Sezon başlarken bir hedef belirlemiştik, bu hedefe doğru adım adım ilerliyoruz.Sivasspor uluslararası düzeyde de adından söz ettirmek istiyor. Sporcularım bunun bilincinde mücadelelerini sürdürmekte. Hafta sonunda Çaykur Rizespor önünde sahaya puan ve puanlar için çıkacağız” dedi [B]MEHMET YILDIZ “YENECEĞİZ”[/B] Rizespor maçıyla ilgili olarak görüşlerini belirten sporcularda, hedefi galibiyet olarak belirlediler. Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, Çaykur Rizespor maçına galibiyet için çıkacaklarını dile getirerek “Hedefe adım ,adım gitmek için bu maçı almak zorundayız. Sivas’a galibiyet sevinci ile döneceğiz” dedi [B]HAYRETTİN YERLİKAYA[/B] Sivasspor΄un ikinci kaptanı Hayrettin ise, Çaykur Rizespor maçını alacaklarını dile getirerek “Turkcell Süper Liginin en güçlü takımları arasındayız. Rakiplerimiz bizlerden korkuyor. Biz Teknik Direktörümüz Bülent Uygun΄un direktifleri ile sahada yiğidoya yakışır bir şekilde mücadele edecek galibiyet sevinci ile Sivas’a döneceğiz” dedi. |
--->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
inş. zirve bizim olacak
uefa hedefimiz bakarsınız şampiyonlar ligine çevrilir :D |
-->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
anlamiyorum uefa icin oynuyoruz simdi zirve oldu ne guzel cok mutluyuz
|
insallah zirve bizim olacak zaten zirveyi ele gecirirsek daha bırakmayız...
|
kimse bizden zirveyi beklemiyor ama zirveye çıkarsak sürprizi yaparız...rizeyi yeneceğimize inancım tam..inş yanılmam..
|
gs fb bjk nin avrupa öaclarından dolayı liglere tam adepte olmadığı bir ortamda ne yaparsak kardır bence bu sene hedefe en kısa zamanda ulaşacaımıza inanıyrum.
|
Bana Bülent Uyguna ulaşaşcağım bir telefon numarası veya onun özel hotmail adresini ulaştırana Allah ne muradı varsa versin diycem. Biraz garip oldu ama bu tek isteğim. Şimdiden çok teşekkür....
|
zirveye ulaşırız bu hafta.içime öyle geliyor.sanki bu hafta biz kearlı çıkacağız.
|
Bülent hoca iddialı konuşmuşsa yapar... ona güveniyoruz...
ancak Mehmet Yıldız, Balili ve Cvetkov'un kaleye bol bol şut çalışması lazım.... bir sürü gol pozisyonuna giriyoruz ama çok kaçırıyoruz... |
Bülent Uygunun takımı üst tarafta tutması için ne gerekiyorsa yapmasını istiyoruz. Kadro buna müsait, takımın form durumunu üst seviyeye çıkarmasını ve rakiplerden daha çok çalışarak daha başarılı olacağına inanıyorum. Burda teknik kadroya ve futbolculara büyük iş düşüyor. Ben teknik kadroya antramandan önce sabahın erken saatinde(güneşin yeni doğuşuyla) futbolculara serbest koşu 10 km'den az olmamak şartıyla koşu yapmalarını öneririm, bu Sivasspora ek bir kondisyon yükleyecek ve rakiplerden adeta bir boy önde olacaklar, buda başarının bir parçası olur diye tavsiye ederim. İnşallah Sivasspor 4 büyükler diye bilinen takımlardan en az birini geçecektir.
|
İNŞALLAH RİZEYİ YENİCEZ.ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.AMA BİRDE ŞU VAR ZİRVEYEGEÇERSEK GEÇEN SENEKİ GİBİ MANİSASPORUN İŞİNE DÖNMİYEK...
|
GEÇEN SENE DEPLASMANDA BERABERE KALMIŞTIK AMA BU SEFER BÖLE BİŞİ OLMAYACAK İNŞALLAH
|
[QUOTE=nefne;251295]Bana Bülent Uyguna ulaşaşcağım bir telefon numarası veya onun özel hotmail adresini ulaştırana Allah ne muradı varsa versin diycem. Biraz garip oldu ama bu tek isteğim. Şimdiden çok teşekkür....[/QUOTE]
kardeş burdan ne istiyosan yaz kendileri burayı takip ediyor bulent hocanın topicine ama. |
[B]zirve dediğiniz bir şey değil biz gönüllerin takımıyız ama üst sıralar güzel oluyor [/B]
|
Sivasspor galibiyet istiyor
Sivasspor galibiyet istiyor
Turkcell Süper Lig'de sahasında 3 maçta 3 galibiyet elde eden Sivasspor, hafta sonu Çaykur Rizespor'u yenerek ilk deplasman galibiyetine imza atmayı hedefliyor. Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenerek 3'te 3 yapan ve topladığı 9 puanla ligde 3. sıraya yükselen Sivasspor, bu galibiyet serisini deplasmanlara da yansıtmak istiyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarından puan alamayan Sivasspor, 3. deplasman karşılaşmasında Rize'de ev sahibi Çaykur Rizespor'u mağlup ederek 3 puan kazanmayı amaçlıyor. Çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor maçının 3-0 lehine tescil edilmesini bekleyen Sivasspor, Rize'den alacağı galibiyetle ligin zirvesinde yer alan Galatasaray ve Beşiktaş'a bir adım daha yaklaşmak istiyor. Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte, Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak, Muhammed Ali Kurtuluş ve Mamadou Diallo'nun sakatlığı sürüyor. Bu oyuncuların maça yetiştirilmesi için kulüp doktorunun seferber edildiğini belirten yetkililer, zorlu deplasmanda 4 futbolcunun da büyük bir ihtimalle forma giyeceğini belirttiler. Maçın hazırlıklarını bugün akşam 18.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek olan kırmızı-beyazlı ekibin, yarın saat 09.00'da yapacağı idmanın ardından Rize'ye gideceği bildirildi. |
Trabzon maçından 3 puan lehimize tescil edilecek,Rize maçından galibiyetle dönersek Sivastaki Bursa maçına liderlik için çıkarız.
|
Zirvede bize yakışır ben size güveniyorum bu sezon zirve yarışından hiç kopayacağız sivassporun nasıl bir takım olduğunu herkese gösterelim hadi aslanlarım yiğidolar sizden zafer bekliyor
|
hocam asıl sivasın yükselişi uefa ile başlayacak , ilk hedefimiz mutlak uefa olmalıdır, bakın ozaman sivasın süksesine, nere gitse evinde oynayacak herkes ağzı açık kalacaktır
|
HADİ YİĞİTLER DEVİRELİM SU RİZEYİ VE 1 İNCİ OLALIM HEP DESTEK ,TAM DESTEK
|
-->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
[QUOTE=abircan;251440]hocam asıl sivasın yükselişi uefa ile başlayacak , ilk hedefimiz mutlak uefa olmalıdır, bakın ozaman sivasın süksesine, nere gitse evinde oynayacak herkes ağzı açık kalacaktır[/QUOTE]
istanbulda tıklım tıklım(!) oynuyoruz ya istanbul deplasmanlarında onun gibi mi? |
--->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
[QUOTE=yigiter187;252014]istanbulda tıklım tıklım(!) oynuyoruz ya istanbul deplasmanlarında onun gibi mi?[/QUOTE]
[B]Bu konuda sana katılmıyorum, Bu hafta Sivastaydım,İstanbul'daki maçlara oranla biletler maraton 3'te 1'i fiyatına, kale arkası 6'da 1 fiyatına satılıyordu. Maraton haricinde dolu olan tribün yoktu. Bir takım öncelikli olarak kendi evindeki maçları ful oynamalı. Sezon başından beri söylediğim gibi, asıl İstanbul'daki taraftarın vefası Kasımpaşa ve İstanbul B. B. maçlarında görülecek. Eğer o maçlarda da eskisi gibi olmazsa o zaman ciddi anlamda İstanbul Kalesi düşmüş demektir. Korumamız gereken tek Kale(!) kalacak, oda SİVAS...[/B] |
-->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
[QUOTE=GuNaY;252015][B]Bu konuda sana katılmıyorum,
Bu hafta Sivastaydım,İstanbul'daki maçlara oranla biletler maraton 3'te 1'i fiyatına, kale arkası 6'da 1 fiyatına satılıyordu. Maraton haricinde dolu olan tribün yoktu. Bir takım öncelikli olarak kendi evindeki maçları ful oynamalı. Sezon başından beri söylediğim gibi, asıl İstanbul'daki taraftarın vefası Kasımpaşa ve İstanbul B. B. maçlarında görülecek. Eğer o maçlarda da eskisi gibi olmazsa o zaman ciddi anlamda İstanbul Kalesi düşmüş demektir. Korumamız gereken tek Kale(!) kalacak, oda SİVAS...[/B][/QUOTE] 1)sivas konusunda içim rahat zira rakip kim olursa olsun ben stattayım tabi o gün sivastaysam... 2)sivasta 250 bin sivaslı yaşıyor ve bunun 15bini geliyor maça ama istanbulda 1.5 milyon sivaslı var ve 500 kişi gelmiyor..oranladığımız zaman ciddi manada istanbul kalesinin düştüğünü düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.. |
--->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.
[QUOTE=yigiter187;252016]1)sivas konusunda içim rahat zira rakip kim olursa olsun ben stattayım tabi o gün sivastaysam...
2)sivasta 250 bin sivaslı yaşıyor ve bunun 15bini geliyor maça ama istanbulda 1.5 milyon sivaslı var ve 500 kişi gelmiyor..oranladığımız zaman ciddi manada istanbul kalesinin düştüğünü düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim..[/QUOTE] [B]Kişisel oranlara girersek, bende bütün maçlara gidiyorum, ama tek başıma yetmediğimizi görüyoruz. Hep sayılarla uğraşıyoruz, ancak burada deplasman takımı olduğumuzu kimse görmek istemiyor. Ve normal takımlara deplasman takımı ( taraftarı ) olarak gelinmiyor. Beğensekte beğenmesekte ligin en iyi 3 takımının sahasına geliyoruz. Tamam eleştirilerde bir nebze olsun haklısınız, ancak bu kadar aşağılamayı, bu kadar yok sayılmayı İstanbul'daki taraftarlar haketmiyor.[/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİY
[QUOTE=GuNaY;252018][B]Kişisel oranlara girersek, bende bütün maçlara gidiyorum, ama tek başıma yetmediğimizi görüyoruz.
Hep sayılarla uğraşıyoruz, ancak burada deplasman takımı olduğumuzu kimse görmek istemiyor. Ve normal takımlara deplasman takımı ( taraftarı ) olarak gelinmiyor. Beğensekte beğenmesekte ligin en iyi 3 takımının sahasına geliyoruz. Tamam eleştirilerde bir nebze olsun haklısınız, ancak bu kadar aşağılamayı, bu kadar yok sayılmayı İstanbul'daki taraftarlar haketmiyor.[/B][/QUOTE] hayır asla ve asla aşağılamayı ve hakir görmeyi düşünmedim ve kastetmedim..öyle anlaşıldıysa özür dilerim..deplasmana bir kişi bile gidiyorsa sivasın maçına onu anlından öpmek lazım...bu sadece futbolda değil her alanda öyle..işte bakın sanayicilere turizmcilere yatırımcılara sivası önemsemiyor futbolda da böyle..istanbula sivassporun gelmesi yürekli birkaç yüz insan dışında kimse için birşey ifade etmiyor..demek istediğim buydu..yoksa orda 55bin kişilik kadıköyde 100-200 kişi olmalarına rağmen maç boyunca bağıran hemşehrilerimizi gönülden tebrik ediyorum..diyeceksin ki maddi olanaklar..yani 1ç5 milyonun içinde 40 milyonu verecek kadar madidi olanğı olan 100sivaslı yok mu ?var..demek istediğim buydu.. |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ
[QUOTE=yigiter187;252019]hayır asla ve asla aşağılamayı ve hakir görmeyi düşünmedim ve kastetmedim..öyle anlaşıldıysa özür dilerim..deplasmana bir kişi bile gidiyorsa sivasın maçına onu anlından öpmek lazım...bu sadece futbolda değil her alanda öyle..işte bakın sanayicilere turizmcilere yatırımcılara sivası önemsemiyor futbolda da böyle..istanbula sivassporun gelmesi yürekli birkaç yüz insan dışında kimse için birşey ifade etmiyor..demek istediğim buydu..yoksa orda 55bin kişilik kadıköyde 100-200 kişi olmalarına rağmen maç boyunca bağıran hemşehrilerimizi gönülden tebrik ediyorum..diyeceksin ki maddi olanaklar..yani 1ç5 milyonun içinde 40 milyonu verecek kadar madidi olanğı olan 100sivaslı yok mu ?var..demek istediğim buydu..[/QUOTE]
[B]Tabiki var, 40 lirayı verecekte, 400 lirayı verecekte var. Onlarda bizim yanımızda olmaktansa daha rahat yerlere gidiyorlar zaten :( Ben öğrenciyken dahi gidebiliyorsam gitmek isteyen hayli hayli gider. Burada Sivaslı'lığını unutmuş binlerce Sivaslı var. Benim inancım Sivaspor ligde başarı elde ettikçe onlarında Sivas'ı ve Sivasspor'u sahiplenecekleridir. Umudumu hiçbir zaman yitirmeyeceğim :)[/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE
[QUOTE=GuNaY;252023][B]Tabiki var, 40 lirayı verecekte, 400 lirayı verecekte var. Onlarda bizim yanımızda olmaktansa daha rahat yerlere gidiyorlar zaten :( Ben öğrenciyken dahi gidebiliyorsam gitmek isteyen hayli hayli gider. Burada Sivaslı'lığını unutmuş binlerce Sivaslı var. Benim inancım Sivaspor ligde başarı elde ettikçe onlarında Sivas'ı ve Sivasspor'u sahiplenecekleridir. Umudumu hiçbir zaman yitirmeyeceğim :)[/B][/QUOTE]
yani şu sitede şu tür yazıları çok görmüşündür: "koyu bir sivaslı ve galatasarylı olarak....." "fenerliyim ama sivas kazansın..." "olsun kaybettik ama 3 puan yabancıya gitmedi" gibi laflar benim ne demek istediğimi özetliyor aslında..;) |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->:
[QUOTE=yigiter187;252025]yani şu sitede şu tür yazıları çok görmüşündür:
"koyu bir sivaslı ve galatasarylı olarak....." "fenerliyim ama sivas kazansın..." "olsun kaybettik ama 3 puan yabancıya gitmedi" gibi laflar benim ne demek istediğimi özetliyor aslında..;)[/QUOTE] [B]Çok iyi özetliyor. Sivas'ta ve diğer şehirlerde bulunanların bu şekilde bir avantajları (!) olmadığından bizim maçlara gidiyorlar. Burada durum maalesef yukarıda senin özetlediğin gibi. Bu nesili kaybettik bari yeni nesili kazanalım. O da Sivasspor'umun ligde kalıcı ve başarılı olmasından geçiyor. O gün geldiğinde cümle içerisinde kullandıkları "ve, ama, olsun" kelimelerini duymayacağız inşallah :)[/B] |
Valla arkadaşlar bizim gönlümüzde sivasspor için en iyisini diliyor ama unutmayınki rizenin kalecisi çok dehşet bi kaleci eğer bu kaleciyi geçmek istiyorsak çok dikkatli ve planlanmış ataklarla saldırıp kaleye bol şut atmamız lazım zaten kaleciyi geçebilirsek takımın geri kalanı boş alırız bu maçı. Hedefimiz UEFA idi şimdi zirve oldu eğer hedefte zirve kalırsa sezon sonunda zirvede olmasakta UEFA da kesin olmuş olacağız güzel bi olay yani. Rabbim bize bunu nasip eyler inşallah.
|
bu sene ya uefa yada şampiyonlar ligi görünüyor bize..
|
BÜLEN HOCAYA SONSUZ GÜVENİMİZ VAR ZİRVE BUGÜN BİZİMDİR İNŞALLAH.
|
ıns BIZIMDIR ZIRVEEEEEEEEEEE
[COLOR="Red"] 1 Sivasspor 5 15 2 Beşiktaş 6 14 3 Galatasaray 5 13 4 Sivasspor 5 15 5 Kayserispor 6 11 6 Ankaragücü 6 11 7 Trabzonspor 6 9 8 İst. Büyükşehir 6 9 9 Fenerbahçe 5 8 [/COLOR] |
ihtiyatı elden bırakmamak gerektiğine inanıyorum...takımı zirve yarışına zorlamanın bu konuda deneyimsiz futbolcular üzerinde olumsuz etki doğurma gibi sonuçları da vardır elbet...nitekim bunun en somut örneği vestel manisasporun geçen seneki halidir...her maçı ayrı düşünmek lazımdır kanaatimce...rize maçı da böyledir ve sivassporumuz rizeyi devirecek güçtedir...sivasspora başarılar dilerim...Allah yardımcıları olsun...
|
HAYRETTİN İYİ DEMİŞ.KORKACAKLAR BİZDE TABİKİ.YİĞİDOOO
|
[B][COLOR="Red"]inşallah zirvenin tek sahibi olarak gitez inş lig sonuda böyle olurda ŞAMPİYON oluruz[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49. |