![]() |
SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yorumları
[B]Turkcell Super Ligde yükselişini sürdüren Sivasspor galibiyet serisini Bursaspor karşısında devam ettirerek başarısını sürdürecektir.
[COLOR="Red"]SİVASSPOR= 2[/COLOR] [COLOR="Green"]Bursaspor= 0[/COLOR][/B] |
--->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yorumları
inş. dediğin gibi olur ben 3-0 diorum
|
İnşallah yeneriz haftaya derbide var yenersek 1. sıraya oturabiliriz.
|
-->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yorumları
valla bu havayla bursa sivastan 3ten az yerse şükür etisn bence...
ben 4-1 diyorum.. |
1-0 olsun bizim olsunda ben 2-1 derim bursa boş bir takım degil.
|
arkadaşlar bence sivasspor maçı 2:0 alır ve lider olur gs ve bjk berabere kalır
|
Bu cıkışımız sürdüğü müddetce Bence bursayı rahat geceriz önüzdeki hafta yine sevinen taraf yiğidolar olacaktır
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPOR ----3[/COLOR][/FONT][COLOR="Green"] BURSASPOR ----1[/COLOR] |
valla fenerle berabere kalan bize yeniliyor. işallah aynısı olur ben 2-1 diyorum...
|
sivasspormz 2-1 alır goLLer mehmet yıLdız we baLiLidn
|
[COLOR="Red"][B]BURSAYI YENERSEK Bİ AKSİLİK OLMASSA GS- BJK MAÇININ SONUCUNA GÖREDE LİDER OLURUZ HAYDİ HAYIRLISI SİVASSPOR-3- BURSASPOR -1[/B][/COLOR]
|
oncelıkle herkes trıbunlere..dolduralım ve takıma guzel bı gurur duydugumuzu bagıralım.maçıda yenerız ıns.tahmınım 3-1
|
1-0 olsun bizim olsun derim.....
|
SİVASSPOR 2
BURSA 0 BITER İŞALLAH SATEN FENER PUAN KAYBETTI TARBZONDA ÇOK RAHATIZ BU MAÇI DA YENERSEK ONLA 9 PUAN DA BIZ İSE 15 HEHEHE |
haydi hayırlısı.
bursayı son 2 maçtan beri 3-1 yenioruz bende yine 3-1 diorum... |
[B]bence gecen sezon oldugu gibi sivasım 3 bursa 0 olur[/B]
|
Aman Nazar Degmesın Rahat Alırız 2 0
|
bursasporu 4 eylülün çimlerine gömeriz....
|
ayakalrımız yere sağlam basmalı ve bu macı almalıyız...
1 0 macı alırız inşallah. |
tüm sivasspor taraftarı gibi benimde beklentim sivasın ligde dört büyük takımı dize fetiren tek takım olması ve busene uefa veya şampiyonlar ligine gidebilme arzusu var ama bursa kolay lokma değil puanına bakınca aşağılarda kalmış maça asılacaktır sivasspor bunu biliyor ve ona göre önlem alacaktır.saygılarımla
bursa 1 - sivas 3 |
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]Sivasspor 3[/FONT][/COLOR] Bursaspor 0 Petkoviç gol yemez ewimizde gene. Goller Mehmet yıldız
|
kolay maç değil mantıklı düşünün gönül kazanması herşey sivası göstersede maç 90+5 dk dır unutmayın herşey olabilir ama gönlümüz sivas kazanacak diyor lakin bu maçta gol düellosu olacak
|
[B]Hafta içindeki trabzon maçının bizim lehimize onanması, h.sonu deplasmanda rizeyi yenmemizin getirdiği hava bizi bu maçta favori olarak gösteriyor.
Son haftalardaki defansımız ciddiyetini bozmadığı sürece forvetlerimiz çok pozisyon bulacak ve atacaklardır eminim. Bursa güçlü bir takım ancak gücünü en çok kendi evinde gösterebiliyor. Ve bu hafta söz taraftarda olmalı, en azından fikstürdeki yerimize bakıp bu maça kesinlikle gelmelisiniz... Tek bir koltuğun bile boş kalmaması gerek... [/B] |
inasllah biz kazanirizzz DILEGIMMMMMMMM SIVAS 2-0 ALIRRRRRR
|
[QUOTE=GuNaY;252819][B]Hafta içindeki trabzon maçının bizim lehimize onanması, h.sonu deplasmanda rizeyi yenmemizin getirdiği hava bizi bu maçta favori olarak gösteriyor.
Son haftalardaki defansımız ciddiyetini bozmadığı sürece forvetlerimiz çok pozisyon bulacak ve atacaklardır eminim. Bursa güçlü bir takım ancak gücünü en çok kendi evinde gösterebiliyor. Ve bu hafta söz taraftarda olmalı, en azından fikstürdeki yerimize bakıp bu maça kesinlikle gelmelisiniz... Tek bir koltuğun bile boş kalmaması gerek... [/B][/QUOTE] bencede şimdi sıra taraftarda takımımızı yanlız bırakmalısınız bu hafta gerçektende rize macındanda kritik kayıpsız gecmemiz gerekir bursayı gösterin kendizi yipidolar. |
BU MAÇA ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ.EĞERKİ BURSA MAÇINIDA KAYIPSIZ ATLATIRSAK KESİN LİDERİZ.
|
şu an mükemmel gidiyoruz 6 da 5 yaptık inşallah bu güzel futbolumuz ve başarımız devam eder sivas 3-1 bursa yı yener diyorum inşallah ALLAH ın izniyle bu maçıda kazanacaz
|
fener maçında bursa feneri sahadan sildi diyebilirim... evimizdeki tüm maçları aldık inşallah bu haftayı da 3 puanla kapatırız.bursa da TUM ve SİNAN K. dikkat edersek bu maç kesinlikle bizim....
|
[COLOR="Red"]sivasspor:2[/COLOR] [COLOR="Cyan"]BURSASPOR:0[/COLOR] BOLE GIDECEK ALLAHIN IZNIYLE
|
[B][COLOR="Blue"]Derbi Berabere Biter Kanısındayım.Sivassporda Bursayı Yenıp BU Hafta Lıder Olur..[/COLOR][/B]
|
maç bizim olsunda sikor önemli değil...
|
SİVASSPOR 3-1 Bursaspor sivas bu maçı büyük taraftar desteğini alarak kazanacaktır
|
[QUOTE=GuNaY;252819][B]Hafta içindeki trabzon maçının bizim lehimize onanması, h.sonu deplasmanda rizeyi yenmemizin getirdiği hava bizi bu maçta favori olarak gösteriyor.
Son haftalardaki defansımız ciddiyetini bozmadığı sürece forvetlerimiz çok pozisyon bulacak ve atacaklardır eminim. Bursa güçlü bir takım ancak gücünü en çok kendi evinde gösterebiliyor. Ve bu hafta söz taraftarda olmalı, en azından fikstürdeki yerimize bakıp bu maça kesinlikle gelmelisiniz... Tek bir koltuğun bile boş kalmaması gerek... [/B][/QUOTE] Sevgili Osman kardeşimin uyarılarını tekrarlamakta fayda var. Maçın skoruna gelince biz Bursa'ya üç atmaya alıştık. Ayaklarımız yere sağlam basarsa ve fazla havaya girmezsek yine üç atarız diyorum. Benim tahminim: Sivas: 3 Bursa: 1 |
gelenek bozulmaz ve 3-1 kazanırız (inşallah)
|
-->: --->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yoru
[QUOTE=GuNaY;252819][B]Son haftalardaki defansımız ciddiyetini bozmadığı sürece ... [/B][/QUOTE]
süper ligde en iyi defansa sahip takımız bence.. milli takımın büyük sorunu savunma için ben terime [B]A.dereli, sedat, murat, hayrettin[/B] dörlüdünü öneriyorum :) şimdiki savunmadan çok daha iyi oynayacaklarından şüphem yok.. |
330 dakikadır gol yemeyen bir defansa sahibiz..nazar değmez inşallah..
|
[QUOTE=yigiter187;253387]330 dakikadır gol yemeyen bir defansa sahibiz..nazar değmez inşallah..[/QUOTE]
birazda forvetlerimiz becerikli olabilse, şapkamı göğe atarım valla :) |
herzamanki gibi devam
sivas:3 bursa:1 |
valahi biz takımıza güveniyoz bence bu maç iki bülentin taktik savaşı olucak ama ben fener karşısında bursayı izledim tuh muh bi forvet almışlar ondan sonrası hikaye bence rahat yeneriz ama destek tam hep destek yenilsekde dünyanın sonu deyil unutmayın arkadaşlar
|
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR:2
Bursaspor:0[/COLOR][/B] tahminim budur... |
sivasspor-2
bursaspor-2 ben ne zaman sivasa versem kaybedeiyoruz..:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:06. |