SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   UYGUN'UN HEDEFİ FİNAL!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13105)

SivasSpor.Com 24.09.2007 16:25

UYGUN'UN HEDEFİ FİNAL!..

[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/185139.jpg[/IMG]

Süper Lig'de deplasmanda Rizespor'u yenmeyi başaran Sivasspor, Fortis Türkiye Kupası maçında karşılaşacağı Alanyaspor'u mağlup ederek bir üst tura çıkmak isterken teknik direktör Bülent Uygun Kupa'da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini belirtti.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u yenmeyi başaran Sivasspor, Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında karşılaşacağı Alanyaspor'u mağlup ederek bir üst tura çıkmak istiyor.
Ligin 6. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Sivasspor'da, bu karşılaşmanın ardından gözler Fortis Türkiye Kupası'na çevrildi.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla spor otoritelerinin ve taraftarlarının beğenisini kazanan Sivasspor, bu başarıyı Fortis Türkiye Kupası'nda da devam ettirmek istiyor.

Kupanın 2. kademe maçında TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Alanyaspor ile 26 Eylül Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak kırmızı-beyazlı ekip, tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak maçtan galip ayrılarak kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.

-TEKNİK DİREKTÖR UYGUN-

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor gibi güçlü bir ekibi deplasmanda yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ''Zor maç oldu ama kazanmak güzel. Özellikle deplasmanda kazanmak daha da güzel oldu. Futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

Bu maçın geride kaldığını ifade eden Uygun, Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında karşılaşacakları Alanyaspor'u yenmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ligde aldıkları başarılı sonuçları kupaya da yansıtmak istediklerini anlatan Uygun, ''Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hedef olarak finali koyduk. İnşallah finale kadar yükseliriz'' dedi.

Bu arada, kırmızı-beyazlı ekibin Çaykur Rizespor maçının ardından Alanyaspor karşılaşması için önce hava yoluyla İstanbul'a geldiği, İstanbul'dan da Antalya'ya gideceği öğrenildi. Sivasspor'un, Alanya'da kampa gireceği belirtildi.

sarkislali 24.09.2007 16:35

UYGUN'UN HEDEFİ FİNAL!..

ÖNÜNDE EGILIYORUM BÜLENT HOCAM:

Siz göreve geldiginizde bircok taraftar ve bu sitenin üyeleride sizin basarili olamiyacaginizi söylediler. Bense bastan beri sizin basarili olacaginizi iddia etmistim. Size güvenenleri hele sükür yaniltmadiniz.
Büyük takimin hedefleri de büyük olur. Hem de maddi durumuza da katkisi olacak. Insallah basarili olursunuz.

SIZE SONUNA KADAR GÜVENIYORUZ
:D:D:D

puar 24.09.2007 16:41

--->: UYGUN'UN HEDEFİ FİNAL!..

hedef çok güzel ama ağır gitmekte fayda var bence ilk hedef alanya macını gecerek gruplara kalmak gruplardaki rakiplerden sonra daha net konuşuruz.

kızılelmalım 24.09.2007 16:44

BÜLENT HOCAMA SONUNA KADAR KATILIYORUM,BİZİM İÇİN BU SENE FORTİS TÜRKİYE KUPASI HEDEF OLMALI LİGDEDE İLK BEŞ KUPAYA ULAŞMAK LİGDEN DAHA KOLAY TÜM SİVASLILAR HER YERDEN DAHA ÇOK DESTEEKKK.

Del Piero 24.09.2007 16:54

[COLOR="Red"][B]sadece büyük insanların büyük hedefleri olur.. bülent hocam büyüksün hakikaten sivasta yavaş yavaş sembol ve idol bir isim olmaya adaysın ;)

Allah yar ve yardımcın olsun..[/B][/COLOR]

lokman 24.09.2007 17:10

inşallah. zaten finale çıkarsak kupayıda alırız

Ss--58--Ss 24.09.2007 17:30

bence gruptan cıkarsak zirveye ulasırız....hayırlısı olsun.

Murad_Kelleci58 24.09.2007 17:31

İTİRAF..!!

Bülent Hocam itiraf ediyorum.. Sivasspor'un başına teknik direktör olarak geldiğinde inan hiç ümitli değildim...

Mecnun Başkanım itiraf ediyorum... Bülent Uygun'u Sivassporumuzun başına teknik sorumlu olarak getirmenize hiç olumlu bakmamıştım..

Ama inanın şuna da yürekten inanıyordum.. Sizlerin sayesinde belki bu kadar zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda ligin flaş takımı olacağına inancım tamdı..

Ama itiraf ediyorum başrımızın bu kadar çabuk olacağına da pek ihtimal vermiyordum... 41 kere Maşallah, 41.kuruluş yılımızda...

Eli öpülesi insanlarsınız..Ve siz iki büyük insandan inanın özür diliyorum.. Ne olur hakkınızı helal edin.. Saygılar...

abdullahkaya 24.09.2007 17:51

insallah fınal oynarız ve kupayı kazanırızzzzz

abircan 24.09.2007 19:15

ta başından beri beni yanıltmadınız hocam adınıza başlıklar açıp düzdüğümüz methiyeler boşa gitmedi, size olan inancım hep tamdı, başarılarınız devamını diliyorum ve olacağınıda biliyorum :)

EyüphanAydın 24.09.2007 19:29

[COLOR="Purple"][B]BENCE şimdilik SADECE ALANYA MAÇİNİ DÜŞÜNMEK o maçi alırsak GERİSİ kolay olcak inş......[/B][/COLOR]

SivasLady 24.09.2007 19:31

[B]bu sefer kupaya daha cok önem verildigine sevindim
gecen sene takim gayretsiz ve isteksizdi
suan ligde gidisatimiz cok güzel insallah bu kupa maclarinada yansir
hedefimiz büyük hedef final ve dileriz ki ulasiriz hedefimize :)[/B]

BROTHERS58 24.09.2007 20:39

BUGUNE DEK ANGARYA GIBI GORDUM BU KUPAYI AMA KULÜBÜMÜZE KAZANC SGALAYACAGI ICIN UMARIM GIDECEGIMIZ YER FINAL OLUR KUPANIN GIDECEGI YERDE MUZEMIZ,HAYDI HAYIRLISI!!

UTKUM_58 24.09.2007 21:22

BÜLEN HOCAYA GITSIN YARAMAZ DIYENLER;ACABA SIMDI NE DUSUNUYORLARDIR:HELAL OLSUNNN BULENT HOCAMIZ NEDIYORSA INANIRIMM:::YURU BE HOCAMM KIM TUTAR SENI KISKANANLAR CATIR CATIR CATLAMASINN PATLASINNN PATLASINNNNNNNNNNN

samet yıldız 24.09.2007 21:43

inş. fortisde finale kadar geliriz
ondan sonra 2. bile olsak önemli değil
inş. tüm hedeflerimiz gerçeklşecek
nazar değmesin sivasspor çok iyi oynuyor bu futbolu devam ettirir inş

hollywarnrvn 24.09.2007 22:05

Hedef büyük ve sevindirici umarım final oynarız ve uefaya direkt katılmayı garantileriz

talha58 24.09.2007 22:09

[B][COLOR="Indigo"]Bu sene Türkiye Kupası çok önemli. Mutlaka ilerlemeliyiz. Son iki yıl gibi olmamalı. [/COLOR][/B]

cenk5821 24.09.2007 22:55

ewtt insallahhh hem turkiye kupasi hem ordanda ligde olmassa uefa kupasina giderizzzzz

FurkaN 24.09.2007 23:07

-->: UYGUN'UN HEDEFİ FİNAL!..

[B]Avrupa'ya gitmenin en kolay ve kestirme yolu kupa Erciyesspor çok iyi bir örnek...[/B]

adres58 24.09.2007 23:54

[B]Artık Avrupaya yiğido olarak açılmanın zamanı gelmiştir. Fortis Türkiye kupasına maddi kazanç olarak görmemeliyiz. Ki o kadar yüklü bir geliri yok. Bizim için Ligde ilk 3 e girmekten çok toplam taş çatlasa 10 maç sonunda final oynayıp Avrupa heyecanını yaşamamız lazım. En mantıklısı bu Şu anda yeterli kadromuzun olduğu inancı taşıyorum. İnşallah Bülent Hocam bu yazılanları dikkate alır. Fakat olmasa bile onun mutlaka bir bildiği vardır takdir etmek lazım. Biz öyle bir taraftarızki Adımız gibi yiğit'iz.. Her zaman iyi ve kötü günümüzde bizlere rüyamızda bile göremeyeceğimiz şeyleri yaşatan tüm Yönetici ve teknik ekibi kutluyorum. İnşallah bu günler her zaman devam eder. Kötü günlerde de yanınızdayız. Fakat biraz gayret edip Şu Avrupaya gidelim. Kayseriden neyimiz eksik. Hadi hocam her zaman seninleyiz. Alanyaspor maçında başarılar diliyorum. [/B]

stsy21 25.09.2007 00:40

Zaten Sivasspor un bu sene kupayı almaması sürpriz olur...

abircan 25.09.2007 10:15

geçen yıllardaki ilk maçta giresuna vb takıma hediye ettiğimiz turları düşündükçe çıldırıyorum, bize yakışmıyordu, ilk defa hocam finali hedeflediğini belirtiya bu bile yeter , artık büyük takım olacaksak birkaç kulvarda maç yapmaya alışmalıyız başka türlü başarı gelmiyor, başka türlü tecrübe kazanılmıyor, hem lige hem kupaya birlikte asılıp mücadele etmeliyiz, çünkü biz yiğidoyuz
, bize yakışanda bu, olursa olur olmazsa canın sağolsun yiğidom yeterki sen elinden geleni yap

abircan 25.09.2007 10:41

BU YAZI SABAH SPORDAN, DAHA DÜNE KADAR GÖRMEZDEN GELİNEN TAKIM VE YÖNETİCİLERİ SPORCULARI ARTIK YAVAŞ YAVAŞ GÜNDEME OTURUYOR, ARTIK DEĞİŞİME HAZIR OLUN YİĞİDO, ŞIMARMAK YOK

Sivas 'Uygun' adım...
Haftanın dikkat çeken iki takımı vardı. Biri, Denizlispor karşısında 10 dakikada 2-0 geriye düştüğü maçta 32 galip gelen Beşiktaş'tı. Diğeri ise Çaykur Rize deplasmanında 2-0 kazanarak ligde maç eksiğiyle 3. sıraya çıkan Sivasspor'du. Sivas, Tahkim Kurulu'nun bozduğu karar sonrası federasyondan Trabzon maçının 3-0 hükmen galibiyetle tescil edilmesini bekliyor. Bu 3 puan da geldiği takdirde 6 haftada 15 puan toplamış olacak.
Sivasspor'dan bu sezon bu tip bir başarı gelmesi son derece doğal. Lige çıktığı ilk sezon olan 2005-06'da Sivasspor, 43 puanla 8. sırada yer aldı. Bu sezon takımın teknik direktörü, F.Bahçe'den de tanıdığımız Werner Lorant'tı. Geçen sezon 48 puan toplayarak 7. sırada bitirdiği ligde bir önceki sezonun üzerine çıkmayı başardı. 12 hafta takımın başında yer alan Carol Pecze ayrılınca teknik direktörlüğe Bülent Uygun getirildi. Uygun, takım daha 2. Lig'deyken menajer olarak göreve başlamıştı. Süper Lig'de Lorant ve Pecze gibi iki deneyimli teknik adamın arkasında pişti. Göreve geldiği ilk maçta takımı, BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenmeyi başardı.
O yüzden Sivasspor'un bu sezon yaptıkları tesadüf değil. Yıllardır hep birşeyleri üzerine koyarak kendini geliştiren teknik direktör Bülent Uygun, bu sezon ilk 6 haftadaki başarının mimarlarından biri. Futbolcuların başarısı ortada. Yönetim olarak da doğru zamanda doğru işleri yaptığınız zaman başarı kendiliğinden geliyor zaten. Sivasspor, bu sezon üst sıraları zorlayacaktır.

BOUN 25.09.2007 11:28

Hatırlarsanız geçen yıllarda tek hedefimiz ligde kalmaktı ve bu yüzden Fortis Türkiye kupasına asılmıyorduk, asılamıyorduk. Bu sezon ise içerisinde bulunduğumuz konum geçen yıllarla mukayese edilemeyecek kadar iyi, o halde artık Bülent hocamın da dediği gibi Türkiye kupasında zirveye oynama vakti gelmiştir.

Abircan abimin dediği gibi eğer büyük takım olmak istiyorsak bir kaç kulvarda top koşturmayı başarmamız ve bu şekilde tecrübemizi artırmamız gerek.Ayrıca Fortis Türkiye kupası kulüpler için önemli bir gelir kapısı haline gelmiştir. Bizim gibi kısıtlı bütçeyle iş yapmaya çalışan bir kulüp için bu kupayı ciddiye almamız gerekir diyorum.

Son olarak her forumda yaptığım çağrımı tekrarlayım: Lütfen sevgili Sivas'taki Yiğidolar! Bu hafta Bursa maçında takımımızı yanlız bırakmayın. Ligde ikinci sıraya yerleşmiş takımımızı stadı tamamen doldurarak ve tezahürat yaparak hem ödüllendirin hem de motive edin. Bu kadarcık iyiliği de esirgemezsiniz umarım!...:):):)

yigidomustafa58 25.09.2007 13:59

[B]sen onuda yaparsın hocam sen neler başardın sende ki azimle herşey olur...[/B]

cilgin_sivaslim 25.09.2007 14:26

evet hocam nazar degmesin bu mükemmle kadromuzla oyunumuzla yenemeyecegimiz kimse yok alanyayi rahat geceriz artik bazilarinin ve TÜRKIYENIN sivassporu ögrenme zamani geldi

altuntas58 25.09.2007 20:49

Sayın Bülent uygun hocamız hedefimzi büyük tutarak kupada final oynayacağımızı söylemesi bizleri fazlasıyla sevindirdi bizede final oynamak yakışır ayrıca büyük paraların döndüğü türkiye kupasını almalıyız kulübüze maddi destek sağlamış oluruz

MC-T_A_E_Z-DJ 25.09.2007 20:49

Kim tutabilir bizi be..... haydi yiğidolar........

ayazoğlu 25.09.2007 21:12

Hocam kalbinden geçen tüm güzellikleri allah size ve sivasspora yaşatsın

mesut_tncsvs 25.09.2007 22:03

hocam inşallah sizle daha büyük başarılara ilerliyicez

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:39.