![]() |
ALANYASPOR-ALTAD2000
Arkadaşlar herkese merhaba..Herkesin kupada bildiği gibi sizinle karşılaşıcaz..Bilmiyorum bi org yapıcakmısınız ama gelicekseniz haberimiz olsun en güzel şekilde karşılıyalım..gelen baş tacıdır..ayrıca sitemizede bekliyoruz [url]www.altad2000.com[/url]
dostça bir maç olması dileklerimle Erhan Özyiğit Site yöneticisi Saygılarımla.. |
--->: ALANYASPOR-ALTAD2000
erhan gardaş baktım sitenize.videolarınız çok güzel.altada başarılar.
2 saat önce bakmıştım.sende hatırlattığın için sağol tekrardan.spor kardeşliktir.gelen taraftarlarımız önce allaha sonra size emanet.gösterelim hep beraber centilmenliği.biz neyin ne olduğunu biliyoruz.eyvallah hoş geldiniz. |
ALANYA MACINA GITMEYI COK ISTEDIM AMA TURIZM BU ISTEN IZIN ALAMADIK MALASEF,AMA DOSTCA BIR MAC OLSUN KAZANAN SIVAS OLSUN.ALANYA SPORA TFF 1LIG YOLUNDA BASARILAR!!
|
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
alanyaspora başarılar dileriz.inşallah centilmence bi maç olur.bir an önce sizi süper ligde görmek isteriz.
|
bizi zaten bilen bilir..yeterkı guzelce gelınsın en gguzel sekılde karsılarız..videoya bakan arkadasım ornek bolu macı..
taraftar gelmesede sivasın gerçek nüfusunu bılıyorum benım bıle burda 5-6 sivaslı arkadasım vardır :) misafir tribünü doluaktır mutlaka...gelenler en guzel sekılde karsılanıp ugurlanıcaktır merak etmeyin |
alanyaspor'a başarılar.göstermiş olduğunuz misavirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.kardeş ilçe alanya il olacağı için artık kardeş ilimiz olur.altada başarılar
|
tebrik ederiz misafirci tutumunuz için antalyasporlularda böyle zaten.sivasımız kazanır inşallah.dostça bir maç olaccağından şüphem yok.
|
Hoş geldin sefa geldin kapımız iyiniyetli ansanlara herzaman açık
|
alanyaspora basarilarrr dilerzz eywallah:D:D
|
arkadaşlar takımımız şuanda alnyadadır.trabzondan direk alanyaya uçmuşlardır.canlı yayında bülent hoca söledi.
|
alanyasporlu taraftarlara teşekkür ederiz.ins.dostca ve centilmence bir karsılasma olur..
|
alanyaya 1. lig yolunda başarılar
|
inş. güzel bi maç olur
başarılar her 2 takımada |
[B]Alanyaspor'a başarılar dileriz... Sitemize hoş geldiniz...[/B]
|
evet takımınızın ilk antremanınıda gördük arkadaşlar..mehmet yıldız ı göremekdik gelmedimiz acaba?bide bizim kurutemizlemeci arkadaş var.takımınızın çamaşırları için kaldıkları otele gitmişler bülent hoca ıle gorusmusler.takımınız bugun 12 ye kadar gezdıler sehırde..kesın olarak bı org yok demi sivastan..
walla biz akdenizliyiz kanımız sıcak olur..dediğim gibi içinizde sorun olmasın en güzel şekilde agırlanırsınız..ama tur bize daha cok lazım be biz yenelim..sivas zaten bu sene ilk 5 e girecektir..ALANYAMIZ ALICAK ŞANS YOK SİZE :) |
-->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=özyiğit07;253168]evet takımınızın ilk antremanınıda gördük arkadaşlar..mehmet yıldız ı göremekdik gelmedimiz acaba?bide bizim kurutemizlemeci arkadaş var.takımınızın çamaşırları için kaldıkları otele gitmişler bülent hoca ıle gorusmusler.takımınız bugun 12 ye kadar gezdıler sehırde..kesın olarak bı org yok demi sivastan..
walla biz akdenizliyiz kanımız sıcak olur..dediğim gibi içinizde sorun olmasın en güzel şekilde agırlanırsınız..ama tur bize daha cok lazım be biz yenelim..sivas zaten bu sene ilk 5 e girecektir..ALANYAMIZ ALICAK ŞANS YOK SİZE :)[/QUOTE] alanya bir üste çıksa da zaten birşey yapmaz.zaten sivas karşısında da birşey yapmaz..alanya halkının maça ilgisini büyük olacağını tahmin ediyorum..selamlar alanyaya.. |
[QUOTE=özyiğit07;253168]evet takımınızın ilk antremanınıda gördük arkadaşlar..mehmet yıldız ı göremekdik gelmedimiz acaba?bide bizim kurutemizlemeci arkadaş var.takımınızın çamaşırları için kaldıkları otele gitmişler bülent hoca ıle gorusmusler.takımınız bugun 12 ye kadar gezdıler sehırde..kesın olarak bı org yok demi sivastan..
walla biz akdenizliyiz kanımız sıcak olur..dediğim gibi içinizde sorun olmasın en güzel şekilde agırlanırsınız..ama tur bize daha cok lazım be biz yenelim..sivas zaten bu sene ilk 5 e girecektir..ALANYAMIZ ALICAK ŞANS YOK SİZE :)[/QUOTE] açıkcası bu maç dışı çalışmalar var her grupların.ama biz şunu biliyoruzki türkiyenin ve dünyanın her yerinde yiğido var.O maçta inanıyoruzki o bölgedeki ve çevre illerdeki yiğidolar gidecektir.Şuan maça gidilecek diye bir açıklama kimseden gelmedi.buna zaten gerek yok.dediğimiz gibi artık o bölgedeki yiğidolar gelir. |
canım kardeşim benim..ben zaten biliyorum heryerde sivaslı oldugunu..sivas istanbuldan sonraki en cok nufusa sahip şehir..ama tabıkı dısardakılerle..emınımkı mısafır dolucaktır..ben sadece ordan gelen varmı yokmu onu ogrenmek ıstıyorum..sehır dısında karsılamak ıcın..
|
--->: -->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=yigiter187;253170]alanya bir üste çıksa da zaten birşey yapmaz.zaten sivas karşısında da birşey yapmaz..alanya halkının maça ilgisini büyük olacağını tahmin ediyorum..selamlar alanyaya..[/QUOTE]
bir üste çıksa elbet elenir gruplarda ama sadece ayakbastı parası olarak 100bin dolar var.belki bu size bişey ifade etmez ama bizim için büyük bi para onu bırak prestiji var demi.. |
[QUOTE=özyiğit07;253174]canım kardeşim benim..ben zaten biliyorum heryerde sivaslı oldugunu..sivas istanbuldan sonraki en cok nufusa sahip şehir..ama tabıkı dısardakılerle..emınımkı mısafır dolucaktır..ben sadece ordan gelen varmı yokmu onu ogrenmek ıstıyorum..sehır dısında karsılamak ıcın..[/QUOTE]
istanbuldan ve sivastan gelen yok kardeşim. o bölgedeki bir kaç arkadaşımız gitmek için hazırlık yapıyor.sayı belli değil.İlgin için teşekkür ederiz.Güzel görüntüleri maç sonrasında senden bekleriz. ama alanya ama sivas Hiç farketmez.Güzellikler bizlerle olsun yeterlidir. |
[QUOTE=video58;253177]istanbuldan ve sivastan gelen yok kardeşim.
o bölgedeki bir kaç arkadaşımız gitmek için hazırlık yapıyor.sayı belli değil.İlgin için teşekkür ederiz.Güzel görüntüleri maç sonrasında senden bekleriz. ama alanya ama sivas Hiç farketmez.Güzellikler bizlerle olsun yeterlidir.[/QUOTE] hım işte bunu sormak istedim bende.maç fotolarını yetkili arkadaşınıza mail yoluyla atarım maç akşamında..kazanan dostluk olucak emin olun |
MAÇIN KARNESİ
STAT: Milli Egemenlik HAKEMLER: Muhammet Kaymaz (6), Vakur Antalyalı (6 ), Serkan Kırkyaşaroğlu (7) ALANYASPOR: Hamit (8), Taner (7), Kenan İmirhan (7), Sercan (7), Cemil (4), Kenan Köse (6), Metin Telle (7) (Dk.81 Metin Kurt), Serkan (8), Nedim (6) (Dk.46 Adem 7), Cüneyt (6) (Dk.46 Uğur 6), Kürşat (6) İZMİRSPOR: Taylan (6), Tolga (6), Volkan (6), Hasan (6), Serdal (6), Alparslan (6), Mehmet (5) (Dk.63 Ersan 5), Cemal (6), Ahmet (7) (Dk.46 Cenk 5) (Dk.74 Burak 5), Serkan (6), Alican (7) KIRMIZI KART: Dk.44 Cemil (Alanyaspor) SARI KARTLAR: Metin Telle, Serkan (Alanyaspor), Tolga (İzmirspor) GOLLER: Dk.6 Metin Telle, Dk. 79 (Alanyaspor) ŞİMŞEK FİRESİZ Alanyaspor 10 kişi kaldığı maçta İzmirspor’u Metin Telle ve Serkan’ın golleri ile 2-0 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Şimşek bu sonuçla evdeki yenilmezliğini sürdürdü. TELLE’NİN KAFASI Alanyaspor maça hızlı başladı henüz 6. dakikada sol kanattan kazanılan atışı Serkan kullandı, arka direkte topa çok iyi yükselen Metin Telle’nin kafa vuruşu üst köşeden filelere gitti: 1-0. İzmirspor ilk pozisyonuna 23’üncü dakikada girdi. Ani gelişen atakta Serkan Bensol’un ortasında kale alanı içinde Tolga’nın kafa vuruşu üst direkten döndü. Top kaleci Hamit’te kaldı. 24’üncü dakikada sağ kanattan gelişen İzmirspor atağında Tolga’nın ceza sahası içinden sert şutunu Hamit güçlükle çeldi. 29’uncu dakikada Alanyaspor rakip ceza alanı dışı sağ çaprazında serbest vuruş kazandı. Metin Telle’nin doğrudan kaleye şutunda topu kaleci Taylan sağ köşeden çıkardı. 40’ıncı dakikada İzmirspor bu dakikada tüm hatlarıyla Alanyaspor kalesine yüklendi. Ahmet’in uzak mesafeden şutu kaleci Hamit’ten döndü. Topu önünde bulan Tolga’nın vuruşunu Hamit kontrol etti. CEMİL ATILDI Karşılaşmanın 44.dakikasında topsuz alanda rakibini sert bir müdahale ile yere indiren Cemil, yardımcı hakem Vakur Antalyalı’nın ikazıyla hakem Muhammet Kaymaz tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. İlk yarı Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 60’ıncı dakikada İzmirspor beraberlik golü için Alanyaspor kalesine yüklendi. Alican’ın ceza sahası içinden sert şutunda Hamit topu son anda sağ köşeden kornere gönderdi. 79’uncu dakikada Alanyaspor Uğur’la ani atağa kalktı. Bu oyuncunun pasında sağ kanatta topla buluşan Taner, ceza sahası ön çizgisindeki Metin Telle’yi gördü. Metin Telle topu daha uygun durumdaki Serkan’a aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcunun plase vuruşu ağlarla buluştu 2-0. resim içi... Alanyaspor 10 kişi kalınca karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında ikinci golü atıncaya kadar büyük sıkıntılar yaşadı. MAÇTAN NOTLAR Karşılaşma güneşli bir havada futbola uygun bir zeminde yaklaşık 1500 futbolsever önünde oynandı. Mücadeleyi Kaymakam Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Alanyaspor Kulüp Başkanı Selçuk Doğan'la birlikte izledi. Teknik Direktör Muharrem Uğur, Turgutlu maçından farklı olarak Mete'nin yerine Metin Telle'ye ilk onbirde görev verdi. Maçtan önce Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri soyunma odasına inerek futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi. Cemil'in kırmızı kart görmesiyle birlikte yeni transfer Adem bu sezon ilk kez forma giyme şansı buldu. Alanyaspor maça yeni yaptırılan Turuncu - Yeşil çubuklu formasıyla çıktı. |
Haydi herkes Sivas maçına
Haydi herkes Sivas maçına Alanyaspor Kulüp Başkanı Selçuk Doğan, tüm Alanyalıları Çarşamba günü oynanacak olan Sivasspor maçına davet etti. Kulüp Başkanı Selçuk Doğan zorlu Sivas maçı öncesi herkesi maça davet etti. Doğan," Kulübümüz için büyük önem taşıyan bu önemli maçta tüm Alanya`yı yanımızda görmek istiyoruz. Sivasspor, Galatasaray`la birlikte ligin en formda ekibi. Alanyaspor`da bu sezon sahasında hiç kaybetmedi. Çok zor bir maç olacak, ama kazanacak inancımız ve gücümüz de var. Bu maçta Alanyaspor`un futboluna olumlu etki yapacak en büyük etken 1. dakikadan 90. dakikaya kadar verilecek olan destektir. Maça gelen herkes takımına bu anlamda gönülen sahip çıkmalı. İnşallah bu maçta turu geçer 4 büyük takımdan birini Alanya`ya getiririz" dedi. |
serik den geliyoruz.sivasspor u yalnız bırakmayacaz.bu arada alanyaspor 1948 de kurulmuş sivasspordan nerdeyse 20 yıl önce.şimdiye kadar hiçbir başarısını duymadım
|
evet daha süper ligi yok kardeş..ama işte belli olmuyo sivas la alanyayı bir tutma yinede sen :)
|
organızeye gerek yok orda haddınden fazla sıvaslı var zaten :D
alanyaya basarılar.mısafırcı tutumunuzdan dolayı tşkler.. |
bekleriz geleni gardaşım herzaman
|
alanya da rus ve alman cıbıllar var futbolcularımızın aklını çelmesinler:))
bu arada serik bölgesinden gelecek varsa otobüs kaldırabiliriz.söylesinler yeter |
walla sezon kapanmak üzere ama akıllarını karıştırcak kadar var.heleki kaldıkları otelde :)
|
başarılar ama hiç şansınız yok maçta...
|
arkadaşlar alanyaspor da forma giyen "Metin Kurt"un SİVASlı olduğunu biliyormuydunuz?
Metin Kurt Kişisel Bilgiler Doğ. Yeri: SİVAS Doğ. Tarihi: 6 Myıs 1980 Uyruk: TC |
ya alanyali kardeslerimiz kendi forumlarinda yazmiski sivas turkiye kupasina onem vermiyo halbuki bizim hedefimiz final ayrica macta mehmet yildiz oynamica dialloda oyle
hurdoganda okudum mehmet tedavi icin istanbula diallo da belcikaya gitmis ama olsun biz balili ile isi halederiz insallah iki takima da basarilar dilerim insallah bu maci 4-0 aliriz |
arkadaslar maci bir tv veya bir radyo verecekmi bilgisi olan versin
|
tv radyo vermiyo ama sıtemızden takıp edebılırsınız yazılı olarak arkadaslar konusurlar
|
-->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=özyiğit07;253438]tv radyo vermiyo ama sıtemızden takıp edebılırsınız yazılı olarak arkadaslar konusurlar[/QUOTE]
arkadaşlar bide maça gideceksiniz mutlaka lütfen resimleri çekp bizim sitemize koyarmısınız???? |
resimler videolar koyulacaktır haberdar ederiz alanyalılar olarak..
takımın bugunku ıdmanı admıne gonderdım resımlerı |
[QUOTE=yigidomustafa58;253348]arkadaşlar alanyaspor da forma giyen "Metin Kurt"un SİVASlı olduğunu biliyormuydunuz?
Metin Kurt Kişisel Bilgiler Doğ. Yeri: SİVAS Doğ. Tarihi: 6 Myıs 1980 Uyruk: TC[/QUOTE] [B]Evet biliyordum, Çünki çocukluk arkadaşım :)[/B] |
serkan da sizde oynamıs zamanında
|
büyük gün geldi..sizlere başarı diliyorum
|
[QUOTE=özyiğit07;253622]büyük gün geldi..sizlere başarı diliyorum[/QUOTE]
bayaı heyeceanlısın :) eğer maca gitme imknın olur vede resim filan çekerseniz gerek taraftar gerekse mac resimlerinde koyarsan seviniriz...bizde alanyaya başarılar diliyoruz keşke başka takımla oynasaydınızda yenseydiniz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:13. |