SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BURSA BİLETLERİ SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13148)

SivasSpor.Com 26.09.2007 16:55

BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

Ligin 7. haftasında 30 Eylül Pazar günü, Sivas'ta yapılacak Sivasspor-Bursaspor maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor bilet satış gişesinde satışa çıkarıldı.

Sivasspor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin de satıldığı gişede, [B]kale arkası [/B]tribünü biletleri [B]5 YTL[/B], [B]maraton tribünü [/B]biletleri ise [B]10 YTL[/B]'den satışa sunuluyor. Ligin ilk 6 haftasında aldığı başarılı sonuçlarla zirveye adını yazdıran Sivasspor'a gönül veren taraftarlar, yeşil-beyazlı ekiple oynanacak maçın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Sivasspor'un topladığı 12 puanla, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından ligde 1 maç eksiği ile 3. sıraya yükselmesinin sevincini yaşayan taraftarlar, maçın 5 gün sonra oynanacak olmasına rağmen, biletini satın alabilmek için gişeye uğruyor.
Bazı taraftarların 2'şer, 3'er bilet satın aldığını belirten kulüp yetkilileri, maç gününe kadar biletlerin bitmesinin beklendiğini ifade ettiler.

Ss--58--Ss 26.09.2007 17:07

--->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

alanyaspor yenilgisini üzerimizden cabuk atmamız lazım.hedeflerden biri kaybettik.süper ligde şampiyonluk yolunda ilerlememiz icin bursa macını kazanmalıyız.bunun ıcın stadı dolduralım takımın 12. adamı olarak görevimizi yerine getirelim..

GOSt 26.09.2007 17:09

tesekkürler.saolsın...inş. kazanacaz

hollywarnrvn 26.09.2007 18:07

Çok sevindirici bir haber Pazar günü stadımızın tam dolmasını ümit ediyorum. Sivasspor seyircisini arkasına alarak bu maçı kazanacaktık.

EyüphanAydın 26.09.2007 18:57

[B]STAD DOLMALI YENİ STADIMIZDA YANİ YENİ YAPILAN KOLTUKLAR VE YERLERİ TATMALIYIZ VE MAÇLARA GİTMELİYİZ HAYDİ 7 MİLYONLUK SİVASLILAR HAYDİ SİVAS AKIN İÇİN GİDİYORUZ BU MAÇİ ALCAZ[/B]

altuntas58 26.09.2007 19:55

-->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

Bursaspor biletleri satışa sunulmuş bayağıda ilgi görüyormuş her halde bu hafta 4 eylül stadı ful dolacak idamızı sürdürmemiz için bu macı kesinlikle almalıyız bursasporda öyle cantada keklik değil çetin cevize benziyor bu macı alıp cıkışımızı sürdürmeliyiz

zaralım 58 26.09.2007 20:07

ilk defa bir mağlubiyete sevindim çünkü lige daha çok ağırlık verir ve lige odaklanmış oluruz

ottomanmurat 26.09.2007 20:17

[B]Biletler SudanUucuz Güzelde Sivasa Maça Gitmek Bir Dert Gelmek Bir Dert Kalacak Bir Yer Olmadıgı için Geri Dönüş için Araç Olmadıgı için Maça Gelemiyoruz Daha Erken Saatlere Alınmalı[/B]

YİĞİDOLAR_58_ 26.09.2007 20:29

herkese s.a inşallah bursaspor maçını yeneriz ligde süper gidiyoruz herkese kolay gelsin

sivas_kangallı 26.09.2007 20:35

biletler çok uygun inş stad full dolar.

yigidomustafa58 26.09.2007 21:00

[B]biletlere bakya resmen beleş ya SİVAS da olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah 3 sene sonra SİVAS da Cumhuriyet Üniversitesinde okuyacağımız zaman tüm maçlara kesinlikle giderim..[/B]

stsy21 26.09.2007 22:14

ben,jakobieen,tekin_42,yunusgskaya tribünde olacagız belki yiğiter187 de gelir ama yolculuğa cıkıomus herhalde...

Yiğiter 26.09.2007 22:22

-->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

[QUOTE=stsy21;254062]ben,jakobieen,tekin_42,yunusgskaya tribünde olacagız belki yiğiter187 de gelir ama yolculuğa cıkıomus herhalde...[/QUOTE]

yok kardeş..sırf bu maç için bir gün geç çıkacam yola..beraberiz bu maçta da..;):)

stsy21 26.09.2007 22:25

--->: -->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

[QUOTE=yigiter187;254067]yok kardeş..sırf bu maç için bir gün geç çıkacam yola..beraberiz bu maçta da..;):)[/QUOTE]

Sivasspor aşkı bu olsa gerek,bu maçı da alınca huzurla gidersin artık...

Yiğiter 26.09.2007 22:29

-->: --->: -->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

[QUOTE=stsy21;254068]Sivasspor aşkı bu olsa gerek,bu maçı da alınca huzurla gidersin artık...[/QUOTE]

sivastan ve sivastan ayrı olup da huzurlu olmak ne mümkün :(

ama inşallah sivassporum beni bir galibiyetle uğurlar dadaşların diyarına...

yigido_furkan 26.09.2007 22:40

bnce artık bu maçta stad ful dolmadı inş. bi manı olmassa bnde maçta olucam hocamız yönetım oyuncular ustune dusenı fazlasıyla yapıo sıra bizde degilmi_?

1967_DERNEK_MUSTAFA 26.09.2007 23:00

[COLOR="Blue"]sivasspor bursa karşılaşmasındaki sivasspor resitaline herkesi bekliyoruz[/COLOR]

jakobieen 26.09.2007 23:14

[QUOTE=stsy21;254062]ben,jakobieen,tekin_42,yunusgskaya tribünde olacagız belki yiğiter187 de gelir ama yolculuğa cıkıomus herhalde...[/QUOTE]
belki cüsskb-seyfi, goggo hasan, ve mekan58vatan38 de gelir :)

Yiğiter 26.09.2007 23:18

[QUOTE=jakobieen;254082]belki cüsskb-seyfi, goggo hasan, ve mekan58vatan38 de gelir :)[/QUOTE]

ooh oh iyi olur valla tanışırız biz de bu vesileyle..benim bileti almayı unutma jako...ona göre..bu maç için geç gidiyom unutma..

stsy21 26.09.2007 23:28

--->: -->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

[QUOTE=jakobieen;254082]belki cüsskb-seyfi, goggo hasan, ve mekan58vatan38 de gelir :)[/QUOTE]

mekan58vatan38 gelmiyormuş stadı dolduralım taraftar topla jakobieen bak tekin_42 ve yunusgskaya yı ben ikna ettim ona göre...

Yiğiter 26.09.2007 23:31

jakobien [B]aciz[/B] de geliyormuş inanmayacan ama ....:D:D

git sor istersen...

jakobieen 26.09.2007 23:34

valla yarına bilet kalırmı ben korkmaya başladım :) gelmez o inanma sen.. :D

Yiğiter 26.09.2007 23:42

[QUOTE=jakobieen;254091]valla yarına bilet kalırmı ben korkmaya başladım :) gelmez o inanma sen.. :D[/QUOTE]

bugün sana alyım dedim ama laf dinlemiyon ki...git yarın al biletleri..:mad:

niptuckali 26.09.2007 23:48

s.a gardaşlar sivasspor formalarını istanbulda orginal nerde bulabiliriz.Sadece sivasta mı var.

hollywarnrvn 26.09.2007 23:51

Arkdaşlar bilet fiyatları ucuz diyorsunuz ama her hafta zaten fiyatlar böyle öylede olsa böylede olsa dolduramıyoruz 4EYLÜL'ü. Ama umuyorum bu hafta dolacak.

jakobieen 26.09.2007 23:56

[QUOTE=hollywarnrvn;254098]Arkdaşlar bilet fiyatları ucuz diyorsunuz ama her hafta zaten fiyatlar böyle öylede olsa böylede olsa dolduramıyoruz 4EYLÜL'ü. Ama umuyorum bu hafta dolacak.[/QUOTE]
bu hafta tek koltuk boş kalırsa ayıp yani.. hataylı, konyalı, samsunlu, adanalı :) insanlar gelirken bu müthiş oyunu izlemeye dolduramazsak stadı çok ayıp olur.. düşünün bi kere hayatında hiç maça gitmemiş abim bile geliyor bu maça :)

tv_61 27.09.2007 00:03

[I]hadi yidolar doldurun stadi yenin su bursayi soyle 5-6 farka bizde sevelim zaten bu gidisle bizim takimdan bise olmayacak[/I]

ofozturk 27.09.2007 07:31

inş maçı alırız. stadın full olacak olması güzel ama sadece gol olunda topluca bagırmak olunca kuru kalabalık oluyor. seyircilerin seyirci olmaması gerekir diye düşünüyorum. uzun zamandır gidemiyorum maçlara o yüzden değişim başlamış diyor arkadaslar.

puar 27.09.2007 08:10

bu mac kaçmaz biletlerde her zamanki gibi uygun.
tirbünleri doldurup galibiyetimizde katkıda bulunalım.

SivasLady 27.09.2007 09:27

[B]bilet fiyatlarina denecek birsey yok
her zamanki gibi uygunlar
bu hafta taraftara cok is düsüyor, zirveyi elde edebiliriz
alanya yenilgisinden sonra takima destek olmaliyiz
onlara güvendigimizi ve her zaman yanlarinda oldugumuzu göstermeliyiz
bunun icin herkes stada gitmeli ve takimi desteklemeli
insallah stad dolar ve cosar[/B]

melih1 27.09.2007 10:28

bilet bitiyor diye korkmayın nasıl olsa kapıda taraftar grupları satıyor:D ben hep öyle alıp gırıyorum :D

Abdullah DuMaN 27.09.2007 14:56

[QUOTE=SivasSpor.Com;253910]Ligin 7. haftasında 30 Eylül Pazar günü, Sivas'ta yapılacak Sivasspor-Bursaspor maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor bilet satış gişesinde satışa çıkarıldı.

Sivasspor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin de satıldığı gişede, [B]kale arkası [/B]tribünü biletleri [B]5 YTL[/B], [B]maraton tribünü [/B]biletleri ise [B]10 YTL[/B]'den satışa sunuluyor. Ligin ilk 6 haftasında aldığı başarılı sonuçlarla zirveye adını yazdıran Sivasspor'a gönül veren taraftarlar, yeşil-beyazlı ekiple oynanacak maçın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Sivasspor'un topladığı 12 puanla, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından ligde 1 maç eksiği ile 3. sıraya yükselmesinin sevincini yaşayan taraftarlar, maçın 5 gün sonra oynanacak olmasına rağmen, biletini satın alabilmek için gişeye uğruyor.
Bazı taraftarların 2'şer, 3'er bilet satın aldığını belirten kulüp yetkilileri, maç gününe kadar biletlerin bitmesinin beklendiğini ifade ettiler.[/QUOTE]

AYNEN 2ŞER 2ŞER ALDIK BİZDE BİLETLERİ FİATI GÜZEL

mesut_tncsvs 27.09.2007 19:50

maçtaki yerimizi bizde alıcaz hep destek tam destek dedik başta

EyüphanAydın 27.09.2007 21:04

[B][COLOR="Lime"]İYİ YA BENCE fiyatlar çok iyi YÖNETİM ÇOK İYİ BİLET FİYATLARI KONUSUNDA DOLDURALIM HAYDİ [/COLOR][/B]

poison16 27.09.2007 23:47

Teksaslılar geliyorr...Ölümüne timsahlar

HERYERDEYİZ

1967DERNEK_EMRE 28.09.2007 00:44

[QUOTE=melih1;254187]bilet bitiyor diye korkmayın nasıl olsa kapıda taraftar grupları satıyor:D ben hep öyle alıp gırıyorum :D[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]HADDİNİ BİL DOĞRU DÜZGÜN KONUŞ HER İŞE BURNUNU SOKMA ŞİMDİ SANA SORAN MI OLDU SATIYORLAR MI DİYE BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA SANKİ BİZ O BİLETLERİ UCUZ ALIYORUZ FAZLA GELİYOR NE YAPALIM EVE GÖTÜRÜP SOBADA MI YAKALIM BİRDAHA LAFIN NEREYE GİDECEĞİNİ BİLMEDEN KONUŞMA!!!!!!!!!![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]

M.A.Serhat 28.09.2007 02:06

[COLOR="DarkRed"][FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"][B]Sivaslı hemşehrilerimiz bu konuda hep duyarlı oldular.

Umarım bu maçta da gerekeni yapacaklar.

Bizler gelemiyor olsakta ekran başında olacağız inş.

Yeterki gönüller bir olsun.

1 - 0 olsun bizim olsun ;)[/B][/FONT][/FONT][/COLOR]

GrP_GARDAŞLAR 28.09.2007 08:06

inş bu maçı alıp gs nin bjk karşısında puan kaybetmesini bekliyeceğiz umarım hafta başına lider gireriz bilet fiyatları uygun.gençlere bu konuda yardımcı olmak lazım yeni nesilin içerisindeoluşabilecek gök kuşağı renklerini bırakıp memleketinin takımına günül verebilmesi için maçları kaçırmamamsını sağlamak lazım.

Yiğiter 28.09.2007 11:30

henüz aldığım bir habere göre [B]kale arkaları tamaen tükenmiş[/B],maraton A tribünü de tamen tükenmiş,zaten C tribünü kombine ,geriye B ve D kaldı..o ikisi de yarın birgün tükenir..

NAUGHTYBOY58 28.09.2007 12:30

[QUOTE=melih1;254187]bilet bitiyor diye korkmayın nasıl olsa kapıda taraftar grupları satıyor:D ben hep öyle alıp gırıyorum :D[/QUOTE]

[B]Yorumuna Sayqı Duyarım Ama Lütfen Taraftar qrupları Derken qenel Konuşma Cunkü Satan Vardır Satmayan Wardır;)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57.