![]() |
Kazanılan Puanlara Göre Puan Durumu !!!
Trabzonspor 10
Ankaragücü 10 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Manisaspor 6 Bursaspor 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Akaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yıkarıda sivassporumuzun süper ligde aldığı 106 puanın dağılımını belirtiliyor... anlaşılan trabzonsporun bu liderliği kimseye kaptırmak gibi bir niyeti yok... bu yolda trabzonspora başarılar;) |
-->: TRBZONSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI!!!
bence haftaya liderliği ankaragücüne kaptıracak...:D
|
bravoooo:D super bi arastirma olmus:D
|
--->: TRBZONSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI!!!
burda şu sonucta çıkıyor 4 büyük kimmiş sonucu buna cevap vermeye bile gerek yok 4. büyük sivas :)
|
:d:d:d TEBRİKLER TRABZONNN :d:d:d
|
trabzonla ankaraguvu buyuk bir yarış içindeler ama ankaragucu biraz daha avantajlı daha bizle oynamadı
|
hak eden kazansın ama gönlüm trabzonun kazanmasından yana :)
|
[B]Bursa bu hafta 9 puana yükseldi, kardeşleri Ankaragücüde 12 puana çıkacak inş :)[/B]
|
helal be trabzon işte böyle devam et:D:D:D
|
Trabzonspor 10
Ankaragücü 10 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Manisaspor 6 Bursaspor 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Akaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yıkarıda sivassporumuzun süper ligde aldığı 106 puanın dağılımını belirtiliyor... anlaşılan trabzonsporun bu liderliği kimseye kaptırmak gibi bir niyeti yok... bu yolda trabzonspora başarılar HARBİDEN 10 NUMARA ARAŞTIRMA OLMUŞ BENCE TRABZON BUNU İLERLEYEREK DEVAM ETTİRİR.....:D :D AMA DİKKATİMİ ÇEKEN ANKARA VE KONYAYIDA HİÇ YENEMEDİK ONLAR BİZE AYNISINI YAPMASIN :D |
cokk ama cok duygulandim bir trabzonsporlu olarak hepinize yapmis olgunuzyorumlardan dolayi cok teskkur ederim bu konu altinda emegi gecen herkeze cok ama cok tesekkkur ederim
|
Ellerinize sağlık , gerçekten oldukça ilginç bir araştırma olmuş. Umarım liderlik sürekli el değiştir ve rakiplerin bu listedeki puanları sürekli yükselir.
|
güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllll
|
fazla sürmez gardaş inşallah bu hafta ankaragücü lider olacak
|
[B]Ankaragücünü lider yapcaz inşallah bu hafta yakışır başkente :D[/B]
|
trabzon devam et et bole durma
|
SATEN HEP SÖYLÜYORUM LİGE + 4 PUANLA BAŞLIYORUZ DİYE.TS SAYESİNDE
|
[COLOR="Blue"][B]EVET TRABZONN LİDER AMA MAALESEF BU LİDERLİK HAFTA SON ERECEK BİZ ANKARAGÜCÜNÜ DAHA ÇOK SEVİYORUZ ONLARI LİDER YAPACAĞIZ[/B][/COLOR]:D
|
biz kimi istersek onu lider yaparız ee nede olsa ligin en iyi takımıyız.
|
[QUOTE=özgühertaş;257627]SATEN HEP SÖYLÜYORUM LİGE + 4 PUANLA BAŞLIYORUZ DİYE.TS SAYESİNDE[/QUOTE]
oda güzel kayserili arkadaslar alınmasın ama 4 ts 4 te kayseri garanti puanlarımız :) |
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Manisaspor 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yeni lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum :) |
[COLOR="Red"][B]valla helal olsun trabzona bende trabzon dayım ama böyle erformans sergileyecekelrini zannetmiyordum:D[/B][/COLOR]
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yeni lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum __________________ |
konyanın durumu belli beyler haftaya dikkat etmemiz lazım...
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
[QUOTE=puar;254226]Trabzonspor 10
Ankaragücü 10 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Manisaspor 6 Bursaspor 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Akaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yıkarıda sivassporumuzun süper ligde aldığı 106 puanın dağılımını belirtiliyor... anlaşılan trabzonsporun bu liderliği kimseye kaptırmak gibi bir niyeti yok... bu yolda trabzonspora başarılar;)[/QUOTE] bursa spordan 9 puan aldık kardeş 2 si geçen yıl birde buyıl skorlar 3-1 3-1 3-2 yani hep üç attık. |
YUKARI BAKARSAN ORDA VAR ZATEN KARDEŞ :)
|
trabzonspor adına üzücü ankaragücü adına sevindirici bir tabela bu :D umarım trabzon en kısa zamanda liderliği eline alır :D ama ben centilmen bir yiğido olaraktan derim ki hak eden lider olsun :D
|
inşallah bu hafta beşiktaşta bursadan ankaragücünden ve trabzondan eksik olmadığını gösterip bir 3 puanda o katkı sağlayacaktır :)
|
başlığı değiştirmek gerek artık :)
|
[B]İyi olan lider olsun (!) Trabzon'a ve diğer takımlara başarılar...[/B]
|
DEVAMI GELECEK İNŞ ŞU KONYADAN'DA 3 PUAN ALSAK ÇOK HARİKA OLACAK
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
beşiktaşı tebrik ediyorum 6 basamak bnirden yükseldikleri için :)
|
FENERBAHCEYIDE BEN TEBRIK EDIYORUMM:)) KAYSERII BIGIDIK YAPMISS:)) AVRUPA KANARYASINA:)))
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
BENCE CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM TRABZONSPORU
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Denizlispor 6 D.bakırspor 4 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
sıra inş. gs'den puan almaya geldi haydi yiğidolar alisamiyen'i dolduralım
|
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11 Trabzonspor 10 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Denizlispor 6 D.bakırspor 4 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yeni lider gençlerbirliği... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26. |