![]() |
M.YILDIZ İMZALADI..
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/201549.jpg[/IMG]
Yaklaşık iki hafta önce anlaşma sağlanan Mehmet Yıldız, resmi imzayı dün noterde attı.Sivasspor’un süper yeteneği Mehmet Yıldız daha önce atması gereken imzayı dün atarak, sözleşmesini resmen bir yıl daha uzattı. Yaklaşık iki hafta önce anlaşma sağlanan Mehmet Yıldız, resmi imzayı dün noterde attı. Önümüzdeki sezonda Sivasspor formasını giyecek olan Mehmet Yıldız, Sivasspor’un futbolcusu olmaktan mutlu olduğunu söyledi. DURUMU KRİTİK İki hafta önce Sivas’ta oynanan Sivasspor-G.Oftaşspor maçı öncesi karnından sakatlanan ve daha sonra yapılan kontrollerde yırtık tesbit edilen Mehmet Yıldız, iki hafta aradan sonra ilk antremanına dün sabah çıktı. Takımla birlikte sabah antrenmana çıkan Mehmet Yıldız düz koşu yaptı. Ağrılarının hafiflediğini, ancak kesin durumun Cuma ve Cumartesi günü yapılacak antrenmanlardan sonra netlik kazanacağını belirten Mehmet Yıldız “Bir haftalık aradan sonra takımda oynamayı çok istiyorum, ama tabi son yapacağımız antrenmanın ardından belli olacak. Ben bu maçta oynasamda oynamasamda kazanacağımıza inanıyorum” dedi. |
--->: M.YILDIZ İMZALADI..
hayırlı olsun bir yıl daha bizlerle.
başarılarının devamını diliyorum. |
[B]Bu imza Mehmet'in gelecek yıl Sivaspor formasını giymekten ziyade, yıl sonunda transfer ihtimaline karşı bonservis bedeli hakkı elde etmek için imzalandı.
Böyle bir uygulamayı yapan yönetimi ve Mehmet Yıldız'ı tebrik ediyorum.[/B] |
-->: M.YILDIZ İMZALADI..
[B]Hayırlı olsun en doğrusunu yapmış hem kendi menfaatleri için hem Sivasspor'un menfaatleri için...[/B]
|
--->: -->: M.YILDIZ İMZALADI..
[QUOTE=musab58;254530][B]Hayırlı olsun en doğrusunu yapmış hem kendi menfaatleri için hem Sivasspor'un menfaatleri için...[/B][/QUOTE]
ewt bende aynen katiliyorm................ |
hayırlısı olsun , umarım adı hep sivastaki başarılarıyla anılır, uzun yıllar türk futboluna hizmet eder
|
hayırlı olsun mehmet yıldız eşi bulunmaz bir oyuncu.
|
allah sağlık versede sende biran önce sahalara dönsen o müthiş gollerini özledim.
|
gitti gidecek deniyordu o bukezde tam bir sivas aşığı olduğunu tekrar kanıtladı helal sana mehmet yıldız
|
[B]Hayırlı Olsun Mehmet Yıldızın ßu Sene Son Senesi ßizlerle Ama Ne Yapalım Mehmeti İzlemenın Keyfini Çıkaralım ßence..![/B]
|
[B]hayırlı UĞURLU UĞURLU HAYIRLI OLSUN TEŞEKKÜRLER MEHMET YILDIZ SAOL [/B]
|
Helal mehmet yıldız sen bizim oyuncumussun bizim kalacaksın inşallah bu sene awrupaya gidersek senin değerin artacağına inanıyorum. Bu hafta golün var bursaya balilide atabilir bursaya başarılar şimdiden
|
bu mezamanın haberi 28/9/2007. konuya buyur zamanı gecmiş
|
en iyi kararı vermiş bursa önünde de 2 gol atacağını düşünüyorum
|
Sevilen bir futbolcu. Bizdeki başarıları ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
|
[B]hayırlı uğurlu olsun keşke daha uzun zamanda imza atsaydı 2 yıl gibi[/B]
|
[B]hayirli olsun.iki taraf icinde dogru ve mantiklli bi karar.
insallah o nefis gollerine devam eder.[/B] |
çok sevindim mehmet gardaşımız adına işde bir süper liğ daha balili ve mehmet yıldız klim tutar sivas bizi arkanda tüm sivas harkı hadi devammmmm
|
mehmet kardeş teşekkür ederiz.bu öz verili davranışından dolayı artık sivas onun öz ve öz memleketi.
|
hayırlı olsun çok sewindim.......
|
Mehmet yıldız kendisine yakışanı yapmış helal olsun sana mehmet yıldız sivasspor senin yuvan türk insanı senden daha çok başarılar bekliyor en kısa sürede tekrar milli takımda görmek istiyoruz bunu başararacak gücün var göster kendini haydi alanım
|
saglıgı herşeyden daha önemli...
|
Mehmet Yıldız Sivasspor senınle gurur duyuyor tabıkı bızde
|
hayirlisi olsun insallah bol goller sivasin basarisi icin
|
gol gibi bir imza, hemde mehmet yıldız'ı olmayanlara atılmış bir gol...
|
İMZA ATAN ELLERİ DERT GÖRMESİN :)
|
adam gibi adam mehmet yıldız...allah her zaman yardımcın olsun..seni seviyoruz yiğido...
|
HAYIRLI OLSUN.BIR YIL DAHA IZLEYECEGIZ SIVASSPOR'DA GUZEL FUTBOLUNU VE GOLLERINI.
|
BU İMZA ÇOK İYİ OLDU BENCE MEHMET İMZANIN ETKİSİYLE BURSA MAÇINDA İYİ İŞLER YAPAR UMARIM....
|
YÖNETİM GÖSTERDİKİ İYİ BİR TEKLİFTE MEHMET YILDIZI SATACAK İSTERİZ Kİ UZUN YILLAR SİVASSPOR FORMASINI GİYSİN SİVASIMIZDAKİ BAŞARILARINI SÜRDÜRMEYİ DEVAM EDER UZUN SÜRELER MİLLİ TAKIMADA HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜR TABİ MİLLİ TAKIMA SEÇİLİRSE
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:08. |