![]() |
PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
arkadaslar belki abartılı yada fazla ileri gitmiş olabilirizde merak ettim görüşlerinizi alayım dedim.
pazartesi olası liderlikte gazetelerde takımımızla ilgili ne gibi bir başlık görebiliriz. [B][COLOR="Red"]YİĞİDOLAR LİDERLİĞİ KAPTI[/COLOR][/B] |
--->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
futbol federasyonu 2 haftadır toplanıyor ama hala maçın sonucunu tescil etmedi.dün dikkatimi çekti trt 1 teleteksinde bir gün önce 15 puanımız vardı ve 2. durumdaydık.bugün baktım tekrar 12 puan olmuş ve 3. sıradayız.federasyonun bu inadı neden acaba.maçı tescil etmemek için başka formul arıyorlar heralde.
|
BENCE HİÇ BAHSETMEZLER SİVASTAN NE DE OLSA ANADOLU TAKIMI DERLER
|
[B][COLOR="Red"]ZİRVENİN YENİ ADI SİVAS
SİVAS EN TEPEDE[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Geçen yıl Manisa'ya ne başlık atmışlarsa onu atarlar. Ama bence biz havaya girmeyelim. Konsantre olalım. Bu maç önemli bir mücadele. [/COLOR][/B]
|
[B]YİĞİDO KIL PAYI
(2.LİĞİMİZ İÇİN YAZACAKLAR :) )[/B] |
-->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
... [B]BİRİ SİVASI DURDURSUN [/B] ...:)
|
HOŞ GELDİN SİVAS veya Yeni Lider Sivas, yazıp geçiştirecekler. TRT de ki Stadyum Proğramında yine BJK,GS.FB ve TS maçlarını utanmadan sıkılmadan verecekler. Arkadaşlar lider olursak proğramı e mail bombardımanına tutalım.
|
-->: --->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
[QUOTE=GuNaY;254619][B]YİĞİDO KIL PAYI
(2.LİĞİMİZ İÇİN YAZACAKLAR :) )[/B][/QUOTE] Hayırdır hemşerim şüphen mi var. Beşiktaş Cimbomu bizde Bursayı yeneriz. İşlem tamam olur. Gönlünü rahat tut. |
ZİRVE SİVASA YAKISIYOR.............
|
[COLOR="Red"][B]"Anadolu Yiğidoları Büyük Oynuyor"[/B][/COLOR]
veya [B][COLOR="Red"]"Yiğidoya Liderlik Yakışır"[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslim58;254613]futbol federasyonu 2 haftadır toplanıyor ama hala maçın sonucunu tescil etmedi.dün dikkatimi çekti trt 1 teleteksinde bir gün önce 15 puanımız vardı ve 2. durumdaydık.bugün baktım tekrar 12 puan olmuş ve 3. sıradayız.federasyonun bu inadı neden acaba.maçı tescil etmemek için başka formul arıyorlar heralde.[/QUOTE]
haklısın benimde dikkatimi çekti 2-3 gün öncesine kadar 2. sıradaydık su anda 3. sırada görünüyoruz.bu federasyon ne yapmaya calısıyor.:mad: |
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]YİĞİDO YERİNDEN MEMNUN!!!! VEYA
ZİRVE YİĞİDOYU TATMİN ETMEDİ!!!!!!!!!![/B][/FONT][/COLOR] |
--->: -->: --->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞE
[QUOTE=ofgurleyuk78;254639]Hayırdır hemşerim şüphen mi var. Beşiktaş Cimbomu bizde Bursayı yeneriz. İşlem tamam olur. Gönlünü rahat tut.[/QUOTE]
[B]Evet biraz öyle, Gerçi derbileri tahmin etmek güçtür ama Gs alır gibi geliyor maçı, bu durumda da bizim bir sonraki haftayı beklememiz gerekir. Bizim maçı alacağımızı düşünüyorum. Zaten olması gerekende bu, kendi maçlarımızı almalıyız, diğer takımlar ile hesaba girmek için henüz erken...[/B] |
...[B]Hükmen Lider [/B]_(yeni şafak)... :)
|
zorlarına gider hiç bahsetmezler tv lerde konuşmazlar bu yüzden lig tv yi kapattırdım
|
[QUOTE=nazimgulturk;254614]BENCE HİÇ BAHSETMEZLER SİVASTAN NE DE OLSA ANADOLU TAKIMI DERLER[/QUOTE]
aynen katılıyorummmm...:mad:...:mad: |
YİGİDO GÜMBÜR GÜMBÜR GELİo........
|
vallahi ulusal basını bilmem ama yerel basında şu manşet atılmalı
ZORUNUZA MI GİTTİ!!! |
[B][I]Yigido Tutulmuyor , Kim Tutar seni Yigido , Yigidonun gözü zirvede. Sivassporu Tutana Askolsun...insallah Bursayi yenerizde, Medya Sivassporu Cilalar ve parlatirlar. Cünkü bunu oynadigimiz Futbolla hak ediyoruz....[/I][/B]
|
har zaman kardeşim sivasımız tamamnen şampiyonlar liğine gitcek bu sene :D
|
ZİRVENİN YENİ SAHİBİ SİVAS
sivasspor galatasarayın puan kaybettiği haftada,aldıgı Bursaspor galibiyeti sonucu liderliğe yukseldi ve çıkışının bir tesadüf olmadıgını gösterdi.... SİVASSPOR BURSASPORU BALİLİ 2 VE MEHMET YILDIZIN ATTIGI GOLLLERLE 3-0 MAĞLUP ETTİ....(fazlamı attık ne) :))) |
[B]SİVASIN ZİRVE İNADI [/B] OLABİLİR
|
[B]Dillere Destan Bir Yiğido Gelir!...[/B] (foto mehmet Yıldız'ın Gol sevinci).
|
inş öyle olacak zirve bizim inş.
|
1:sivas uygun adım birinci
2:soke söke lider 3:yiğidonun gücü 4:zirvede yiğidolar 5:sivaslıların gücü |
pazartesi günü gazetelerdeki sür manşet... LİGİN YENİ RENGİ KIRMIZI-BEYAZ
|
[COLOR="black"][COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]ben lig tv email attım ve düzeltiler bizi 3 gösteren sitelere email atalım.[/FONT][/B][/COLOR][/COLOR]
|
[B]ANADOLUNUN LİDERİ KOLTUKTA[/B].............
|
Sivas dur durak bilmiyor galibiyet serisine devam yeni lider SİVASSPOR
|
[QUOTE=hollywarnrvn;254731]Sivas dur durak bilmiyor galibiyet serisine devam yeni lider SİVASSPOR[/QUOTE]
bun ne yawww destanmı yazıyo gaZete ama çok iyi düşünce yükselen yıldız yiğido |
Bu hafta gazetelerdeki süt manşet aynen şöyle olur diye düşünüyorum [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
YİĞDO LİĞİ YENDİ KOŞTU ZİRVEYE KONDO[/COLOR][/FONT] |
[B][COLOR="Navy"]TÜRKİYE GERÇEK LİDERİNİ BULDU...
YOLUNUZ AÇIK OLSUN YİGİDOLAR Sivasspor.Com Haber Gazetesi :D:D[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Beyler bence acele etmeyelim. Maça konsantre olalım. Bursa maçı zor maç. Önce maçı bir geçelim. [/COLOR][/B]
|
Arkadaslar bursa macı gercekten cok zor olcak bu vıraj bızım ıcın cok onemlı bu hafta bız taraftarla stadda buyuk ıs dusuyor SİVASSPORUMUZA destek olmalıyız 90 dakıka hıc susmadan ıste o zaman bursasporuda devırıp zırveye konabılırz eger bole olursa manset Sivasspor ve Yigidolar Tam Gaz
|
DE BAKAM LİDER KİM........ YİĞİDO.........
|
ANNEEEEEEEEE SİVASSPOR GELİYOOOOR!!!
|
manisaya yapyacaklarini bize yapmaya calisacaklar AYIP KARDESIM BIRAKIN BAK HERKES ALIN TERIYLE OYNUYO PARASINI KAZANIYO OTURDUGUNUZ YERDEN PARA YEMEYE DOYMADINIZMI ALLAH GÖZÜNÜZÜ DOYURSUN YUHHHHHHH BU KADARDA CIRKIN FUTBOL OLMAZ SIVASSPOR SAMPIYON OLACAK O KADAR AVUSTURYADAN SELAMLAR
|
LİGİN ZİRVESİNDE SERT BİR HAVA ESİYOR
|
bence gecen seneki manisa nın durumundan sonra fazla abartmazlar hatta geri düşecek bile derler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:05. |