![]() |
HAYDİ STADYUMA....
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/ss.jpg[/img]
Sivasspor Bursaspor maçında başarıya ortak olmak amacıyla taraftarları stadyumda görmek istediklerini dile getiren Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal “Bugün 4 Eylül Stadyumunda bayram havası yaşamak istiyoruz. dedi Turkcell Süper Liginde ikinci sırada yer alan takımımızı desteklemek ve başarısına ortak olmak amacıyla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu nedenle taraftarlarımızı yanımızda görmek arzusundayız” dedi. [B]LİDER OLABİLİRİZ[/B] Galatasaray’ın bugün Beşiktaş ile yapacağı maçtan çıkacak olan iki sonucunun Sivasspor lehine olacağını da sözlerine ekmeyen Ünsal “Galatasaray’ın puan kaybı bizim lider olmamızı sağlayacak. Bursaspor maçında alacağımız galibiyet bizim liderlik koltuğunu elimize geçirmemizi sağlayacaktır. Lider olma keyfini yaşamak ve takımın başarısına ortak olmak için tüm taraftarlarımızı yarın 4 Eylül Stadyumunda görmek istiyoruz" dedi. [B]İKİ SAAT ÖNCESİNDE STADYUM AÇILACAK[/B] Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, maçın başlamasına iki saat kala stadyumun açılacağını ve taraftarların içeriye alınacağını da sözlerine ekleyen “Maçın başlamasına az bir zaman kala izdiham yaşamak yerine, taraftarlarımızı bir saat önceden stadyumda görmek istiyoruz” dedi. |
--->: HAYDİ STADYUMA....
tabiki olacağız kıskananlar catlasın
|
bu hafta stadyumda boş yer olmaz.yiğidolar stadyumu doldurur sivassporda bursayı doldurur..
|
kıskananlar çatlasın bu hafta 1.yiz ..
|
evet sivasımızı yanlız bırakmayalım stadyuma doldurun
|
[B]bu hafta stad dolmalı bu hAFTA lider olmalıyız[/B]
|
Bu hafta liderliği tatmamız lazım. Bursa maçında inş. stad full dolar.
|
-->: HAYDİ STADYUMA....
Bursasporu bu hafta mutlaka yenip zirveye cıkmalıyız zirvenin yoluda stadyumu doldurup sivasspora şimdiye kadar yaptığımız tezahüratın çok daha fazlasını bu hafta yapmalıyız cünkü önemli bir virajın içine girdik alınımızın akıyla bu işten cıkmalıyız
|
haydi be beşiktaş ilk defa senden bir şey bekliyorum yen şu cimbomu biz zaten bursayı devirecez...
|
bence stad full çekecektir ben bile istanbuldan gitmeyi düşünüyorum maça
|
Cebinde 10 Lirası olan, zaman sorunu olmayan, işi olmayan, maça gitmezse ....ayıp eder.
|
[B]Neticese liderlikle sonuçlanabilecek bir maç kaç senede bir denk gelir bilinmez,
Taraftarın yapacağı tek şey stadı tıkabasa doldurup, sahadaki mücadelenin içerisinde olduğunu rakip takıma hissettirmek..[/B] |
yani artık bu maçtada ful dolması lazım dolmassa ayıp takım liderlige gidio hadi yigidolar maça
|
Selam ya gurbanlar ilk önce biz Bursayi yenmemiz lazimki lider olalim, biz kendi isimize bakalim gerisi gelir. Sivasspor basarilar dilerim Bursaya karsi.
|
[B]gelmede GELECEĞE DON BİÇMEYELİM ARKADAŞLAR BİLİYORUZKİ ALANYASPORADA 5 TANE ATIYODUK NE OLDU TAKIMI HOR GÖRDÜK VE NASİBİMİZİ ALDIK BİLİYORUZKİ BURSA GÜÇLÜ TAKIM AMA BİZ DAHA İYİYİZ ONLARI ZORDA OLSA YENİCEZ *** HAYDİ YİĞİDİM SİVASSPORU SEVDİĞİM İÇİN KARDEŞİMİN ADINI YİĞİTHAN KOYDURDUM YOKSA BATUHAN OLCAKTI[/B]
|
[B]O STAD'DA HER ZAMAN YERİMİZ HAZIR...
BUYRUN MİSAFİR EDELİM....[/B][COLOR="Red"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ.....[/COLOR] |
--->: -->: HAYDİ STADYUMA....
[QUOTE=yigido_furkan;254774]yani artık bu maçtada ful dolması lazım dolmassa ayıp takım liderlige gidio hadi yigidolar maça[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER] İSTERSEN STAD TAŞSIN NE DEĞİŞİR Kİ SADECE MADDİ DESTEK MANEVİ DESTEK "0" ADAM MAÇA GİRER ÇEKİRDEKÇİLERİ SEVİNDİRİR FUTBOLCU Bİ HATA YAPTI MI FUTBOLCUMUZA SÖVER.BÖYLESİ ÖNEMLİ BİR MAÇTA BAĞIRMAYAN OLURSA BENİM SEYİRCİYE TEK SÖZÜM YAZIKLAR OLSUN!!![/CENTER][/B][/FONT][/COLOR] |
niye stad full dolsunki stad full dolup çekirdek sesinden başka ses gelmiyecekse stadın yarısı dolsun stad tezahuratlarla inlesin
|
taraftarın pazar günü karsılasmaya ilgi göstereceginden eminim yiğidolar takımımızı yalnız bırakmaz...
|
BU HAFTA STAT FULL OLACAK ARKADAŞLAR.GERÇİ HER ZAMAN 10BİN RAHAT GELİYOR AMA BU SEFER 15 BİNİ ZORLARIZ GİBİ.
YAVVV STA<T DAHA BÜYÜK OLSA BENCE DAHADA ÇOK GELİR MİLLETT.ÇOK CİDDİ SÖLÜYORUM... |
İNŞALLAH BU HAFTA LİDERLİK KOLTUĞUNU ELE GEÇİRİRİZ
|
bu sene hedef UeeFa Olsun HAydi SivaSSpor GurBEtcİyiz DeStEkLiyORuZ
|
en az oftaş macı kadar destek bekliyorum gerçektende ambiyans çok güzeldi bursalıları eli boş yollamak için tam destek hep destek yiğidolar.
|
BURSA TARAFTARLARI HER ZAMAN BİZİ ZOR DURUMLARDA BIRAKMIŞLARDIR BEN 2004 VEYA 2005 SEZONUNDA ORDA MAC İZLEDİM SİVAS BURSA MACI O ZAMAN COK ZOR DURUMDA KALMIŞDIK STADDA ÜZERİMİZE KAPALI TRİBÜNLERDEN CAKI YAGIYORDU BUNUN CEVAPINI SAHADA GOL OLUP VERMELİYİZ HAYDİ YİGİDOLAR DOLDURUN STADI
|
bugun Gs Bjk macinda eger gs puan kaybederse kesin fulleriz hadi yigidolar maca maca
|
ben istanbuldayım sivasta olsam kesin giderdim benim yerime sizler gidin artık :D
|
DOSTLAR ARKADAS TUM SIVASLILAR MACA GELELIM GELIPTE CEKIRDEK YEMEYELIMMM ::)))SIVASS 1.Cİ EDELIM DESTEKLERINIZLE
|
biz staddaki yerimizi alıcaz inşallah
|
stadı full doldurmamız lazım haydi herkes stadaaaaaaaa
|
Bu hafta lider olacağız Allahın izniyle.
Yapmamız gereken Alanya maçını unutup ligin guclu takımlarından Bursayı evimizde yenmek. |
Bu maçta tribünlerde bir koltuğun bile boş kalmıyacağına inanıyorum ve maç izlemek için değil tezahürat için geliyoruz bunu unutmayalım...
|
[COLOR="Blue"]trübünlerin dolu olması önemli değil mühüh olan hiç susmadan oturmadan desteklemek gerek[/COLOR]
|
TARAFTARIN STADI DOLDURUP İYİ BİR DESTEK VERMELERİ ŞART SEYİRCİ DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BU MAÇTA
|
[B][COLOR="Red"]kale arkadası bıletler kalmamıs ıkı tane maraton vardı AMA EN AZ 20 KISI DISARDA IZLIYO BAZEN[/COLOR][/B]
|
Biz gurbettekilerin kalbi sizle. Başarınız daim olsun. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Lider olamıyoruz ama canımız sağolsun. Elbet onun da vakti var.
|
en son ben dolu trübünleri sebat maçında gördüm stad o zaman eski halındeydi ve her yer doluydı merdivenler bile ama kalabalık vardı destek yoktu inşallah öle olmaz süper ligde üçüncü senemiz süper lig taraftarı gibi oluruz inşallah
|
Bence bizlerin daha çok maça gitmesi lazım. Çünki daha doğru dürüst takım nasıl ateşlenir, takım nasıl desteklenir bilmiyoruz. Üstüne birde derneklerimiz var. Örgütlenmek güzel ama her kafadan bir sesin çıkmasıda kötü. Ve en son olarak çekirdekçiler :) Bu yüzden Sivas Sporun gerçek manada 12. adamı yani taraftarı olduğuna inanmıyorum. Yani 12. adam görevini tam olarak yerine getiremiyoruz. Örneğin bir çarşı grubu gibi olmamız için daha çok yol katetmemiz lazım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:05. |