SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GALİBİYETİMİZ TARAFTARA .. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13227)

SivasSpor.Com 01.10.2007 08:43

GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

[IMG]http://www.memleketsivas.com/img/8327.jpg[/IMG]

Bursaspor'u 3-2 yenen Sivasspor'da futbolcular galibiyeti maçı izlemeye gelen yaklaşık 15 bin taraftara armağan etti. Takım kaptanı ve maçın galibiyet golünü atan Mehmet Yıldız, kötü başladıkları maçı iyi bitirdiklerini söyledi.

Özellikle ilk yarı kötü oynadıklarını belirten Mehmet Yıldız, "Devre arasında arkadaşlarımızla konuştuk. İkinci yarı daha iyi oynadık ve maçı çevirmesini bildik. Galibiyeti bizi izlemeye gelen taraftara armağan ediyoruz" diye konuştu. İlk yarıdaki Sivas'ın kendileri olmadığını belirten Sedat Bayrak da "İkinci yarıda sahada bambaşka bir Sivas vardı. Bizi izlemeye gelen taraftara teşekkür ediyoruz." dedi.

Abdullah DuMaN 01.10.2007 08:45

-->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

BENCE BU SENE İLK DEFA BU KADAR DOLMUŞTU STAD

puar 01.10.2007 08:46

--->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

2 0 dan sonra sivas gol gol sesleri radyoda resmen kulaklarımızı kazıdı gerçektende macı 12 adam kazandırdı gördükki seyirci oldumu sivassporumuz ne olursa olsun kazanıyor.

alisinan aslan 01.10.2007 09:02

maçı radyodan dinledim.inanın bu maç 3-2 ye gelirse neler olur diye düşünüyordum.muhteşemsiniz yiğidolar.taraflı tarafsız herkesin taktirini kazandınz.HELAL OLSUN SİZE.göğsümüzü kabartınız.

sivas_kangallı 01.10.2007 09:06

sivas artık kimse tutamaz.....

yunuss 01.10.2007 09:08

helal olsun gündemin zirvesinden inmeyecegiz her adımımız olay ne mutlu SİVAS lı olana

yunus IŞKIN
SİVAS HAFİK
YENİKÖY'LÜ

puar 01.10.2007 09:13

mac 2 1 olduktan sonra eminim herkez benim gibi düşünmüştür bu taraftar ve futbolcularla bu macı ceviririz diye ve oyle oldu.

spainloco 01.10.2007 09:52

2-0 geldiğindeee bazı basındaki arkadaslar yazılarını yamaya başlamıslardı tesaduf buraya kadar tarzı amaa iknci yarı öle bi siwas wardıkı sastılar kaldılarrr.. onlaraa bu fırsatı wermediğin içinnn tesekkurler siwasım!!!!!!!

ELTURCO 01.10.2007 09:53

[B]valla bu hafta SİVASSPOR umuz maçı hariç diğer stadların taraftar yönünden hali içler acısıydı. Tüm Türkiye ye nasıl taraftar olunur nasıl 2-0 yenikken bile nasıl takımın arkasında olunur dersi verdik. Helal olsun yiğidolara[/B]

sivasli_yldrm 01.10.2007 09:55

öncelikle stadı dolduran o taraftarı oradan boynu bükük ayırmadığı için sivassporumuza teşekkürler valla benim gördügüm sadece rakip seyirci ile bizim seyirci arasında az bi boşluk vardı oda zaten olması gerekiyo herşey için teş sivas

Yiğiter 01.10.2007 10:02

-->: --->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

[QUOTE=puar;255808]2 0 dan sonra sivas gol gol sesleri radyoda resmen kulaklarımızı kazıdı gerçektende macı 12 adam kazandırdı gördükki seyirci oldumu sivassporumuz ne olursa olsun kazanıyor.[/QUOTE]

dün taraftar gerçekten güzeldi...2-0 yenik duruma düştükten sonra bile tezahüratı kesmedik...ikinci yarının başlamadan önce takımı tribünlere çağırdık onlar da tribüne geldiler..yani yenilsiniz de arkanızdayız dedik..onlar da size yenilmek değil şov yakışır dedi..ve şovu yaptılar...dün çok bağırdık gerçekten..

puar 01.10.2007 10:12

--->: -->: --->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

[QUOTE=yigiter187;255856]dün taraftar gerçekten güzeldi...2-0 yenik duruma düştükten sonra bile tezahüratı kesmedik...ikinci yarının başlamadan önce takımı tribünlere çağırdık onlar da tribüne geldiler..yani yenilsiniz de arkanızdayız dedik..onlar da size yenilmek değil şov yakışır dedi..ve şovu yaptılar...dün çok bağırdık gerçekten..[/QUOTE]

macı dinlerken gerçektende çok duygulandım sivas gol gol sesleri acayip inliyordu orda bulunan 15bin kişiyiede bu yakışırıdı en güzel sözleride sedat soyledi bu taraftar onunde kotü futbol oynama lüksümüz yok diye.

Sabiha Serin 01.10.2007 10:13

Sivasspor'umuzun bu çok büyük başarısı hepimizi sonsuz mutlu etti.Türk Ulusu Sivasspor'un gücünü bir kez daha anladı, gurur duyduk.
Taraftarımıza da bu çok büyük desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.Herzaman bu desteğini sürdürmesini dileriz..Tüm kamuoyu Sivas'lının tutkunluğunu bir kez daha gördü.Sivas'lı olsun veya olmasın hiç fark etmez tabii. Yüreğinde Sivas sevgisi, Sivasspor sevdası olan herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

Sağolunuz yiğidolarımız sağolunuz
Çok sevinçliyiz çookk
Bu sevinci anlatmaya kelimeler yetmez.......

Saygılarımla.

FurkaN 01.10.2007 10:15

[B]Dün akşam taraftar güzeldi.. Ancak ilk golden sonra taraftar tamamen coştu ve Bursa üzerinde takımımız taraftarla birlikte baskı kurdu...[/B]

mayklayk 01.10.2007 10:17

cılgınlar grubu ikinci yarıya kadar giremedi ondan sonra girdimi bilmiyorum mütis taraftar vardı stadda ilk yarı cıt yoktu ikinci yarı susmadık

sensizim01 01.10.2007 10:45

yüreğini ortaya koyan bütün futbolculara teşekkür ediyorum...

hep destek tam destek.......

Flavio 01.10.2007 10:48

[B]Gerçektenn Mehmet Yıldız çok doğru konuştu.Bugun takım 2 gol attıysa 3.golü büyük Sivasspor taraftarı atmıştır.Bence maça giden herkes bir kahramandır.Teleligde belirtti dolan tek stad bizimki.Umarım yenilgide galibiyette bu hep böle olur;)[/B]

kakikli 01.10.2007 10:49

BİR ARA UMUDUM KIRILDI,SİTELERDE YORUM YAZAN SİVASSPOR DÜŞMANLARI AKLIMA GELDİ.
AĞLADIM AĞLAYACAM, TAKIM İLK YARI KENDİNDEN UZAK BİR GÖRÜNTÜ SERGİLEDİ...
MEHMET YILDIZ CİDDİ BİR DÜŞÜŞ İÇERİSİNDE,SAKATLIKTAN SONRA DÜZELEMEDİ.
YASİR SAKATLIKTAN SONRA KEZA AYNI FORMUNDA DEĞİL...
MUSA SOL KANATTA OYNAYINCA VERİMLİ OLAMIYOR.
İLHANIN 11 DE OYNAMASI LAZIM, HAYRETTİN ÇOK TEK KALIYOR..
BU HAFTA BENCE EN ZOR MAÇIMIZA ÇIKIYORUZ, SEDAT VE ABDURRAHMAN BU MAÇTA KENDİNİ AŞARAK OYNAMALILAR...
NASİP OLURSA MAÇA GİDECEĞİM SİVASTAN...

34-murat-58 01.10.2007 10:59

allahınıza kurban
muhtesemsınız

abdurrahim_58 01.10.2007 11:37

Hlal olsun Sivassporumuza 2-0 dan mac cevirmek kolay iş değil. Sivasspr a gonul veren ve stadı dolduran tum taraftarlara tesekkur ediyorum bu stad sdoldugu sürece sivassporumuzun sirtı yere gelmeyecek inşallah.

abircan 01.10.2007 13:16

dün akşam nefis bir uğur yaptım ikinci yarı ve hepsinde tutturdum, bağırmaktan eşimin kulak zarı patladı, çok nefis bir galibiyet elde ettik, helal sana yiğidom inşallah bu hafta devamını getirirseniz lideriz

Agcalli 01.10.2007 13:46

Sözün özü Sivas Spor yine söyledi sözünü, DURMAK YOK GALİBİYETE DEVAM, LİGE DEVAM, HERŞEY TARAFTAR İÇİN HERŞEY SİVAS İÇİN :D:D

1967_DERNEK_MUSTAFA 01.10.2007 13:47

[COLOR="Blue"]maratonda olmamızın cilvesi taraftarları coşturduk vede karşılığını aldık demekki maratonda olmamız şart oldu[/COLOR]

Army 01.10.2007 13:51

Şaka Gibi!

[B]Büyük hayaller ile çıktığımız Sivas deplasmanında tam anlamıyla Şok yaşayarak dönüyoruz.

İlk yarısında Veli ve Cihan' ın ayağından yakaladığımız goller ile soyunma odasının yolunu tuttuğumuz mücadelenin ikinci yarısında ardı ardına yediğimiz golle ile adeta buz kestik.

Herve Tum' un ilk yarının son dakikalarda yaşadığı sakatlık dolayısı ile yerini Colin Mbesuma' ya bırakması ile beraber oyun düzenin de yaşanan bozulma kalemize gol olarak yansıyınca konsantrasyon olarak dağılan takımımız maçın 76. dakikasında 3. golüde kalesinde görünce ilk yarıdaki 3 puan hesapları ikinci yarıda hiç puan'a dönüştü.

[COLOR="Red"]Bu maçtan çıkartılacak elbetteki dersler var

İlk ders biz taraftarlara... Maçın 2-0 gerisindeki Sivasspor taraftarı ikinci yarı sahada inanılmaz bir baskı kurarak maçın 3-2' ye gelmesinde büyük katkı koydu. Bu tablo Bursa' daki maçlarımızda özellikle maraton tribünündeki taraftarlarımızın ders alması açısından oldukça önem arzediyor...

İkinci ders ise camiamıza.. Sivasspor etrafında kenetlenen ve dönen tekere çomak sokmaktan ziyade her şartta her kesimden destek gören Sivasspor' un durumu tüm camia ibretle takip edip kendisine .şu soruyu sormalı !!! Neden Bursaspor değilde Sivasspor ? onların yaptığı ama bizim yapamadığımız nedir ? Neden herkesim aynı düşüncede buluşamamaktadır ? Büyük hedefleri kovalamak için daha ne kadar bir birimizi yememiz gerekmektedir ?[/COLOR]
Son olarak bu maç için eski hocamız Raşit ÇETİNER' in kulaklarını çınlatıyoruz 0-2' den 3-2 gerçekten ŞAKA GİBİ ! [/B]

Army 01.10.2007 13:52

--->: Şaka Gibi!

[B]Bursaspor camiasına bile örnek olduk[/B]

sabri simsek 01.10.2007 14:19

2-0'dan maci cevirmek zordur ama sivasspor zoru sever.Teknik heyeti futbolculari ve stadi dolduran taraftari kutluyorum.

yigidomustafa58 01.10.2007 14:25

[B]süpersiniz beyler galibiyeti yaşattığınız için teşekkürler...[/B]

semihkilic_58 01.10.2007 16:58

"11 tane aslan bunu başardık"

Sivasspor'un 2-0'dan gelerek 3-2 kazandığı maçın sonrasında basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Futbol adına her iki takımı da oynanan futboldan dolayı tebrik ediyorum. Sahada çetin bir mücadele vardı. Hafta başından beri en iyi şekilde hazırlandık. İçeride kaybetme lüksümüz yok. Bursaspor güçlü bir takım. İlk dakikalarda yediğimiz şok golle sarsıldık. Oyunu dengelediğimiz anlarda Ömer'in omuza basarak faul yaptıgı pozisyonda ikinci golü yedik. Ama ikinci yarı oyuncularımız maçı çevirebileceğimizi biliyorlardı. 11 tane aslan bunu başardık. 2-0'dan 3-2 Bursaspor'u yenmek mutluluk verici. Bursaspor'u da oynadıkları futboldan dolayı kutluyorum. Hakemler genç, zamana ihtiyaçları var. Ama hakemlerin kondisyon problemi var. Hakemliğin hobiden çok profesyonelce yapılması gerekiyor" dedi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Golü erken yememiz oyun düzenimizi bozdu. İkinci golde de faul vardı. İlk yarının son bölümünde toparlandık ama golü bulamadık. İkinci yarıya kötü başlamamıza ragmen toparlayıp galibiyeti bulduk. 7 yıldır ilk kez seyirci rekoru kırdık. Bursaspor'u da iyi mücadele ettikleri için kutluyorum. Ömer gol poziysoyunda zıplama rekoru kırdı. Ya rekor kırdı ya da faul vardı. Hakemlerin o pozisyonda bir insanın o kadar zıplayamayacagını bilerek faulü vermesi gerekirdi. Maç gidebilirdi ama Allah'tan futbolcularımız maçı çevirmesini bildi" şeklinde konuştu.

Sivasspor'un üçüncü golünü atan kaptan Mehmet Yıldız ise, "Maça iyi başlayamadık. Konsantrasyon eksikliginden maçın başında gol yedik. Devreyi 2-0 yenik kapattık. İkinci yarıda devre arasında kaybetme lüksümüz kalmadıgını ve taraftarımız için kazanmamız gerektigini düşünerek iyi bir mücadele ile Bursaspor'u yenmeyi başardık" dedi.

Başarılı defans oyuncusu Sedat Bayrak ise iyi bir maç oldugunu vurgulayarak, "İlk yarıda kötü futbol izlettigimiz için taraftardan özür diliyoruz. Maça iyi konsantre olamadık. Demekki zirvenin getirdigi yükü kaldıramıyoruz. Ama ikinci yarıda sahada bambaşka bir Sivasspor vardı. Böyle bir camia oluşturdugu için başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. Sivasspor şu an olması gereken yerde" diye konuştu

Del Piero 01.10.2007 16:58

--->: Şaka Gibi!

[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;256043][B]Bursaspor camiasına bile örnek olduk[/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]eğer bunlar bursalılar tarafından söyleniyorsa gerçektende dün taraftar müthişti anlamına geliyor :)

hep destek tam destek

övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız..[/B][/COLOR]

ademgoze 01.10.2007 17:09

-->: "11 tane aslan bunu başardık"

12 yiğidoları unutmamak lazım(taraftarı)

altuntas58 01.10.2007 20:06

Muteşem bir hafta sonunda çok kıymetli 3 puanı almak ne kadar güzel oluyor işin bir başka güzelliği futbolcu kardeşlerimin galibiyeti seyirciye hediye etmeleri bizleri fazlasıyla sevindirdi bu güzel ve anlamlı günün arkasından futbolcu kardeşlerimi kucaklar gözlerinden öperim sağolun var olun bizi her zaman böyle sevince boğun size güvenimiz sonsuz her şey sivasspor için hep destek tam destek

EyüphanAydın 01.10.2007 20:12

valla HER HAFTA TARAFTARA VE YÖNETİME GİTSE KEŞKE HEP GALİBİYET HEP GALİBİYET ALLAH KAHRESİN BU KADAR DA OLMAZKİ :d ALLAH NAZARLARDAN KAZAARDAN BELARDAN KORUSUNN

buraks58 01.10.2007 20:22

[COLOR="RoyalBlue"][B]böyle bir takıma sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.maçı hiçbir zaman bırakmıyoruz.90 dakika sahada muhteşem bir mücadele ve futbol,daha ne olsun ki tebrikler yiğidom... [/B][/COLOR]

altuntas58 01.10.2007 20:29

-->: "11 tane aslan bunu başardık"

11 Tane aslanın başardığı ve bize bu hafta 3 puan hediye yiğidoları kutlarım ayrıca 12. adam seyirciyide unutmamak lazım takımımıza verdikleri desteklerinden dolayı onlarıda kutlarım

sivas_kangallı 01.10.2007 20:37

--->: "11 tane aslan bunu başardık"

ewt seyircileri tebrik etmek lazım...bu takım çok iyi işler yapar.

Ss--58--Ss 01.10.2007 20:44

takımımız sahada müthis bir performans ortaya koyarken tribündede taraftarlar mükemmel performans ortaya koydu ve galibiyetin mimarlarından oldu.

samet yıldız 01.10.2007 20:47

sivassporu kutluyorum
inş. çıkışımız devam edecek

yeni_erol_34 01.10.2007 21:42

kardeşim benim yorumda yazarmiş [QUOTE=yunuss;255824]helal olsun gündemin zirvesinden inmeyecegiz her adımımız olay ne mutlu SİVAS lı olana

yunus IŞKIN
SİVAS HAFİK
YENİKÖY'LÜ[/QUOTE]

cenk5821 01.10.2007 22:49

macctaydimmm ilk golu yedigimiz zaman uzulmustummm sonra 2-0 oldu we sonra biraz toparlandik ilk yarinin sonuna dogru tabi iknci yariii ibre bizdeydiii ve 3 gol bulduk muhtesem

nazimgulturk 01.10.2007 22:59

çok güzel bi galibiyet oldu gerçekten sağolsunlar varolsunlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:19.