![]() |
Genç Taraftar Derneğine Destek
Dernekteki Arkadaşlardan Bir Ricam Var Banka Hesap Numaralarini Ben Ve Benim Gibi Dişarda Ikamet Eden Birçok üyemiz Bilmiyorlar Lütfen Hesap Numarasini Sitede Yayinlasinlar Herkes Karinca Kararinca Birşeyler Yapar Hem Dernek Ihtiyaçlari Hemde Deplasman Masraflarini Karşilamiş Olurlar Sivasta Ikamet Edenler Mutlaka üzerlerine Düşeni Yapiyorlardir Bizde Gurbettekiler Olarak Bir Katkimiz Olursa Ne Mutlu Bize Allah Yardimciniz Olsun
|
[b]HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİ.ÜZÜNTÜLÜYÜZ AMA ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR...[/b]
|
diger formda yazılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam... ilk maca gelememeniz gibi birsey gercekten beni cok üzer
|
Parasizliğin Gözü Kör Olsun
Parami Denkleştiremediğim Için Bende Gelemiyorum... Nasil Taraftarim Yaziklar Olsun...derneğin Gelemediğine De üzüldüm. Sivas Yalniz Kalacak Maçta Kahretsinnnnnn.
|
gercekten kabul edilelebilecek bir durum değil 1967'nin gelememesi!!!
|
[b]SEVFGİLİ [url]WWW.SİVASSOR.COM[/url] ÜYELERİ SON 2 GÜNDÜR YOĞUN BİR ÇALIŞMAMIZ VAR SAĞOLSUN BİZİ SEVEN DESTEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ TOPİC AÇIYORLAR MAÇA GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN AMA YALNIŞ ANLAŞILMASIN BİZİM KİMSEDEN BİRŞEYLER DİLEMEK GİBİ BİR SORUNUMUZ YOK SADECE NİYE GELEMEDİĞİMİZİ VE SORUNLARIMIZI DİLE GETİRDİK...BİZ BUNDAN SONRAKİ HER MAÇTA YERİMİZİ ALACAZ..KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN SADECE MALATYA MAÇINDA YOKUZ..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]SEVFGİLİ [url]WWW.SİVASSOR.COM[/url] ÜYELERİ SON 2 GÜNDÜR YOĞUN BİR ÇALIŞMAMIZ VAR SAĞOLSUN BİZİ SEVEN DESTEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ TOPİC AÇIYORLAR MAÇA GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN AMA YALNIŞ ANLAŞILMASIN BİZİM KİMSEDEN BİRŞEYLER DİLEMEK GİBİ BİR SORUNUMUZ YOK SADECE NİYE GELEMEDİĞİMİZİ VE SORUNLARIMIZI DİLE GETİRDİK...BİZ BUNDAN SONRAKİ HER MAÇTA YERİMİZİ ALACAZ..KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN SADECE MALATYA MAÇINDA YOKUZ..[/b][/QUOTE]
[b]BURDAN DERNEĞİMİZE MADDİ VE MANEVİ DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ...İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA SİVASSPORUMUZUN DEVAMLI YANINDAYIZ...[/b] |
[b]SİVASSPOR'UN ARKASINDA Kİ TEK RESMİ DERNEĞİZ..BİZ DERNEK OLARAK SİVASSPOR'A MADDİ VE MANEVİ OLARAK HER YÖNDEN DESTEK OLUYORUZ..İNŞALLAH İLK KONGREDE BİR YÖNETİCİYİ SİVASSPOR KLÜBÜ ÜYELİĞİNE OSOKMAYI BİLE DÜŞÜNÜYOZ..[/b]
|
elbette o sekilde olursa dernege faydada olabilir... yolunuz acık olsun 1967... hep destek tam destek...
|
[QUOTE=lezgi]Dernekteki Arkadaşlardan Bir Ricam Var Banka Hesap Numaralarini Ben Ve Benim Gibi Dişarda Ikamet Eden Birçok üyemiz Bilmiyorlar Lütfen Hesap Numarasini Sitede Yayinlasinlar Herkes Karinca Kararinca Birşeyler Yapar Hem Dernek Ihtiyaçlari Hemde Deplasman Masraflarini Karşilamiş Olurlar Sivasta Ikamet Edenler Mutlaka üzerlerine Düşeni Yapiyorlardir Bizde Gurbettekiler Olarak Bir Katkimiz Olursa Ne Mutlu Bize Allah Yardimciniz Olsun[/QUOTE]
[b]KARDEŞ SANA ÇOK TŞKLER BÖLE BİR TOPİC AÇTIĞIN İÇİN..HESAP NUMARALARIMIZ: VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ TÜRK LİRASI HESAP NUMARASI:00158007282821208 VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ EURO HESAP NUMARASI :00158048000310363[/b] |
destekkkkkkk!!!!!
|
[QUOTE=gunay]destekkkkkkk!!!!![/QUOTE]
[b]GÜNAY CANIM GARDAŞIM SENİN TELEFONUNU ALDIK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEN ORALARDAN TELEFON AÇIP İLGİLENİYORSUN BİZİM SİVAS'TAKİ KOMOLAR PASİF KALIYOR..GARDAŞ İYİ Kİ VARSINIZ..[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]GÜNAY CANIM GARDAŞIM SENİN TELEFONUNU ALDIK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEN ORALARDAN TELEFON AÇIP İLGİLENİYORSUN BİZİM SİVAS'TAKİ KOMOLAR PASİF KALIYOR..GARDAŞ İYİ Kİ VARSINIZ..[/b][/QUOTE]
est gardasım görevimiz tabiki... ins onemli bir netice ile sonuclanırda herkes icin iyi olur... tabiki burada gazi turizme cok tesekkür ediyorum... kendileride fedakarlık yapmaya hazır olduklarını bildirdiler... sonuc olumsuz dahi ols bu sekilde bir yaklasım gercekestirdikleri icin gercekten mutlu oldum... malum be onur maddi konuda cok yardımım olamıyor ancak bu sekilde yardımda bulunabilirsem ne mutlu bana... :) olumlu yanıtı bekliyorum :) |
[QUOTE=gunay]est gardasım görevimiz tabiki... ins onemli bir netice ile sonuclanırda herkes icin iyi olur... tabiki burada gazi turizme cok tesekkür ediyorum... kendileride fedakarlık yapmaya hazır olduklarını bildirdiler... sonuc olumsuz dahi ols bu sekilde bir yaklasım gercekestirdikleri icin gercekten mutlu oldum...
malum be onur maddi konuda cok yardımım olamıyor ancak bu sekilde yardımda bulunabilirsem ne mutlu bana... :) olumlu yanıtı bekliyorum :)[/QUOTE] [b]GARDAŞ BİR FEDAKARLIK YAPILIYOR ÇOK İYİ..SENİN SAYENDE GÜNAY SEN DÜŞÜNÜP BURALARI ARIYORSUN BURDA KİLERDE RİN TİN TİN GİBİ SÜRTÜYOR..[/b] |
gardas benim sayemde deil aslında... benim kuzenle beraber cay icmistik hatırlarsın kendisine durumu anlattım bir sekilde onlarada faydalı olabilecek durumları anlattım iki gundurde bu isin nasıl olacagını konusuyoruz... kendiside yardımcı olmaya calısacagını soyledi ve gorusmeleri yapmıs.. murat gunay benim kuzen gidince konusursunuz... allah yardımcınız olsun...
|
[QUOTE=gunay]gardas benim sayemde deil aslında... benim kuzenle beraber cay icmistik hatırlarsın kendisine durumu anlattım bir sekilde onlarada faydalı olabilecek durumları anlattım iki gundurde bu isin nasıl olacagını konusuyoruz... kendiside yardımcı olmaya calısacagını soyledi ve gorusmeleri yapmıs.. murat gunay benim kuzen gidince konusursunuz... allah yardımcınız olsun...[/QUOTE]
[b]GARDAŞ YİNEDE SEN BİR ELÇİLİK YAPTIN YANİ GÜNAY SEN DÜŞÜNÜYON BİR YERLERE ULAŞIYON..AMA ÖBÜRLERİ NEYDİYOR...VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN İLK TOPLANTI DA GÖRÜŞECEZ...[/b] |
Elçiye Zeval Olmazmis Gardas.. Elimden Gelen Bu Kadar... Siz Kendi Aranizda Artik Bir Sekile Görev Dağilimini Yapin Herkes Sorumlulugunu Bilsin... Kolay Gelsin...
|
[QUOTE=gunay]Elçiye Zeval Olmazmis Gardas.. Elimden Gelen Bu Kadar... Siz Kendi Aranizda Artik Bir Sekile Görev Dağilimini Yapin Herkes Sorumlulugunu Bilsin... Kolay Gelsin...[/QUOTE]
[b]EYWALLAH SENİN DÜŞÜNMEN YETER GÜNAY..SAOL GARDAŞ HER ŞEY İÇİN GERİSİ BİZ İLGFİLENDİRİYOR..[/b] |
[b]GÜNAY KARDEŞİME,LEZGİ KARDEŞİME,İZMİRLİ_YİĞİDO KARDEŞİME,ANTALYALI_YİĞİDO KARDEŞİME,SERHAN KARDEŞİME,ULTRA KARDEŞİME,YİĞİDO_WAR KARDEŞİME,HEMŞO58 KARDEŞİME,TWİTY KARDEŞİME SÖNMEZ ABİYE ,HACI ABİYE,GAKKO58 ABIYE VE İSMİNİ SAYAMADIĞIMIZ BÜTÜN ÜYELERE KENDİ ŞAHSIM ADINA VE DERNEK ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM...DÜŞÜNMENİZ YETERLİ...[/b]
[b]KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP DÖNER.[/b] |
mustafa abi hala sorun çözülemedimi gelmiyecekmisiniz malatya maçına
|
[QUOTE=volcano58]mustafa abi hala sorun çözülemedimi gelmiyecekmisiniz malatya maçına[/QUOTE]
[b]GARDAŞ MAALESEF GELEMİYORUZ..BAZILARI KINA YAKSIN ..[/b] |
Mustafa abim çok üzüldüm yemin ederim sende biliyosun çok tanışmak istiyodum seninle
o bi taraflarına kına yakacakların bi tarafını ........... lazım |
[QUOTE=volcano58]Mustafa abim çok üzüldüm yemin ederim sende biliyosun çok tanışmak istiyodum seninle
o bi taraflarına kına yakacakların bi tarafını ........... lazım[/QUOTE] [b]KARDEŞ BİZDE ÇOK İSTERDİK GELMEYİ AMA NASİP DEĞİLMİŞ...BAYRAĞIDA GETİREMİYOZ..[/b] |
valla ne yala diyim hevesim kırıldı maddi sorun çok mu büyük hiçmi yardım edemeyiz
neden şu sivastaki şehirler arası otobüs şirketleri felan sponsorumuz olmaz nedir bu vurdumduymazlık hayret birşey sanki bu taraftra başkası için gidiyor oraya bu arada bende genç taraftarlar derneğine üye olmak istiyorum yardımcı olurmusunuz |
[QUOTE=volcano58]valla ne yala diyim hevesim kırıldı maddi sorun çok mu büyük hiçmi yardım edemeyiz
neden şu sivastaki şehirler arası otobüs şirketleri felan sponsorumuz olmaz nedir bu vurdumduymazlık hayret birşey sanki bu taraftra başkası için gidiyor oraya bu arada bende genç taraftarlar derneğine üye olmak istiyorum yardımcı olurmusunuz[/QUOTE] [b]CANIM GARDAŞIM BU KONULARI SENİNLE ÖZEL GÖRÜŞMEK İSTERİM..DURUM BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL ...AMA İNŞALLAH KALAN MAÇLARIN HEPSİNE GİDİYOZ..[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]CANIM GARDAŞIM BU KONULARI SENİNLE ÖZEL GÖRÜŞMEK İSTERİM..DURUM BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL ...AMA İNŞALLAH KALAN MAÇLARIN HEPSİNE GİDİYOZ..[/b][/QUOTE]
abi veriym msn: [email]volkankoc58@hotmail.com[/email] |
hayırlısı olsun... diğer maçlarda yerinizi alacagınızdan süphem yok...
|
[b]Burdan derneğimize maddi ve manevi destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz...Siz herşeyin en iyisine layıksınız...[/b]
|
[b]BABALAR GİBİ ASLANLAR GİBİ DİĞER MAÇLARA GİDİYOZ..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]BABALAR GİBİ ASLANLAR GİBİ DİĞER MAÇLARA GİDİYOZ..[/b][/QUOTE]
YOLUNUZ ACIK OLSUN GARDASLARIM... |
[QUOTE=gunay]YOLUNUZ ACIK OLSUN GARDASLARIM...[/QUOTE]
[b]EYWALLAH GÜNAYIM SENİDE BEKLİYOZ...BİR KAÇAMAK YAP ..[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]EYWALLAH GÜNAYIM SENİDE BEKLİYOZ...BİR KAÇAMAK YAP ..[/b][/QUOTE]
AKLIMDA ONURUM İNS BENDE BİR DEPLASMANA GİDECEGİM... İLK YARI OLAMASADA İKİNCİ YARI OLUR İNS... UYGUN BİR ANDA ORDAYIM :D |
[QUOTE=gunay]AKLIMDA ONURUM İNS BENDE BİR DEPLASMANA GİDECEGİM... İLK YARI OLAMASADA İKİNCİ YARI OLUR İNS... UYGUN BİR ANDA ORDAYIM :D[/QUOTE]
[b]GÜNAY YİNEDE BİR AÇIK KAPI BIRAK CEMATİ ÇOĞALTALIM .. :D [/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]GÜNAY YİNEDE BİR AÇIK KAPI BIRAK CEMATİ ÇOĞALTALIM .. :D [/b][/QUOTE]
:D :D YASAR NURİDEN CEMAAT TAKVİYESİ ALALIM :D |
[QUOTE=gunay]:D :D YASAR NURİDEN CEMAAT TAKVİYESİ ALALIM :D[/QUOTE]
[b]ALAK GARDAŞ AMA BİZİM CEMATTE İYİ ÖNDE SERHAN ABI ARKADA BEN ,ARİF.ÖZGÜR.TURUL,MURAT SAF TUTUYOK...[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ALAK GARDAŞ AMA BİZİM CEMATTE İYİ ÖNDE SERHAN ABI ARKADA BEN ,ARİF.ÖZGÜR.TURUL,MURAT SAF TUTUYOK...[/b][/QUOTE]
[b]Lan Onur dernek muhabbetini neye çevirmişsiniz... YİĞİDOLAR HEPİNİZİ OLİMPİYATA DAVET EDİYORUZ...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Lan Onur dernek muhabbetini neye çevirmişsiniz...
YİĞİDOLAR HEPİNİZİ OLİMPİYATA DAVET EDİYORUZ...[/b][/QUOTE] [b]ABI NEYDEK MORALİMİZ BOZUK..MAÇA GİDEMİYOK ..KONU DAĞILDI HAKLISIN REİS...[/b] |
hele abi siz gelin istanbula malatyalıları GASP edip dönüş parasını öyle buluruz...
|
[QUOTE=KEREM_58_34]hele abi siz gelin istanbula malatyalıları GASP edip dönüş parasını öyle buluruz...[/QUOTE]
[b]D: D: Zuhahahahaha....[/b] |
Ya Valla Maça Gitme şevkim Kirildi.arkadaşlar Bundan Sonra Bu Kulube Yardim Etmeyenler Yiğidoyum Diye Dolaşmasin.sivasli Para Babalari Ona Buna Para Dağitirken Sivas A ,derneklere Niye Yardim Etmiyorlar
Zoruma Gidiyor..................................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:39. |