SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13584)

RECEP_YÜKSEL 21.10.2007 12:12

TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!

[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/sehitler2.jpg[/img]

[B]TÜRKİYE KAN AĞLIYOR; 12 ŞEHİT

12 ŞEHİT ALAN KANLI PUSUYA MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ. 23 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ.[/B]

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca beldesinde bir askeri bölük terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürüldü. Saldırıda 12 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı, 23 terörist öldürüldü. Aynı bölgede sivil bir minibüse mayınlı saldırı düzenlendi, 17 kişi yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburu'nun emniyet unsuru olan bir bölüğe kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulduğunu belirtti.

Genelkurmay'ın internet sitesinde yer alan basın açıklaması şöyle:

"21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir. Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir. Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır."

Dağlıca beldesindeki komando taburundan sınır bölgesindeki Yeşiltaş karakoluna sevkıyat yapan 12 araçlık askeri konvoya Avaşin çayı üzerindeki Şehri köprüsü üzerinden geçişi sırasında saldırı düzenlendi.

Köprüyü havaya uçuran teröristler, askerlere uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Şehit askerler, Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'nda görev yapıyordu.

Yaralı askerler, helikopterlerle hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumununun ağır olduğu belirtiliyor. Olayının ardından bölgeye sevkedilen takviye birliklerle hava destekli operasyon başlatıldı.

Mayınlı tuzak: 17 yaralı

Öğle saatlerinde aynı bölgede düğün konvoyu geçerken teröristlerin yola döşediği mayın patladı. Patlamada 2'si ağır 17 kişi yaralandı.

Yüksekova'nın Yenimahalle semtinden Yeşiltaş köyüne hareket eden düğün konvoyunun Tokağaç köyü yakınlarında geçişi sırasında mayın patladı.

Yaralılar Yüksekova, Hakkari ve Van'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Yaralılar arasında yaşları 4 ile 12 arasında değişen 6 çocuk bulunuyor.

Grup-aleM 21.10.2007 12:15

KAHROLSUN PKK

[COLOR="SeaGreen"][B]KANI BOZUKLAR GELIP BIZI VURUYOR BIZ DURUYORUZ BIZIM BU TOPRAK KANLARLA BOYANIYOR HER ZAMAN ÖLMEYE HHAZIRIZ KANI BOZUKLAR SIZLERIN SOYUNUZ KURUSUN MEHMETCIKLER HER ZAMAN AYAKTADIR AYAKTA KALICAKTIR KAHROLSUN PKKK NE 14 E CIKTI SEHIT SAYISI KANI BOZUKLAR SIZIN GIBI INSANLARIN KAFASINI KESIP KOLTUK ALTINA KOYMAK LAZIM [/B][/COLOR]

[COLOR="Red"]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ[/COLOR]

Abdullah DuMaN 21.10.2007 12:18

-->: KAHROLSUN PKK

[COLOR="Red"][B]YETER ARTIK BAŞLASINLAR SINIR ÖTESİNE BİZ DURDUKÇA ONLAR HIZLANIYOR[/B][/COLOR]

Grup-aleM 21.10.2007 12:18

--->: 15 - ŞEHİT 13 ASKER KAYIP .....???

[B][COLOR="Red"]kanı bozuklar sızın kökünüz kurur ıns [/COLOR][/B]

Grup-aleM 21.10.2007 12:23

[B][COLOR="Red"]mezarım turk topragı olsun bızım kardeslıgımız hıc bır zaman bozulmasın hepımız turkuz IrAka gırın haydıı yaw kardeslerımız gıdıyoo[/COLOR][/B]

merkez_emre 21.10.2007 12:23

[B]yeter hukumet yeterrrrrrrrrrrrrrrr
gir artık su ıraga göz boyama ! [/B]

Arif Coşkun 21.10.2007 12:24

Duyduğumuz Son dakika haberine göre Yüksekova'da 12 şehit ve 10 askerimizin yaralı olduğunu öğrendik.Yeterrrrr artık ya bu ne? Ne yapılacaksa artık yapılsın, yazıktır günahtır, bir insan kolaymı yetişiyo büyüyo?

Grup-aleM 21.10.2007 12:27

[B][COLOR="DarkRed"]15 şehit 12 yaralı 10 kayıp bu ne ya PKK KÖKUNUZ KURUSUN[/COLOR][/B]

enes_58_58 21.10.2007 12:27

artık sabrımız kalmadı bu şerfsizlerin köknü kazımazsak daha çok mehmertçiğimiz şehit olur.

Grup-aleM 21.10.2007 12:32

[COLOR="Red"][B]KOMANDO ANDI

korku nedir bilmeyiz
biz dağların erleri
yuva yaptık göklere
başdöndüren yerlere
engel tanımaz aşarız
yüce engin dağları
el verir uzanırız
mor siyah bulutlara
ben türk KOMANDOSUYUM
düşmanı çelik pençemle ezerim
her yerde ben varım
havada
karada
denizde
çölde
batakta
çatakta
her zaman ve her yerde
hazır? DAİMA HAZIR
hazır? DAİMA HAZIR
kim? KOMANDO
kim? KOMANDO
olamazsın? YAH
olamazsın? YAH
komandolar? ALLAH
komandolar? ALLAH
ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN
AMİNN.........

[/B][/COLOR]

sinan-58 21.10.2007 12:32

-->: 15 - ŞEHİT 13 ASKER KAYIP .....???

korkmayın abd den girin ıraka artık yapın operasyonu yoksa bu boyle gitmez bu ********lerini kokunu kazımalıyız

Grup-aleM 21.10.2007 12:34

[B][COLOR="Red"]

Asker

Deki o şimdi asker
Deki o şimdi vatani görevini yapıyor
Deki o bizleri koruyor
Askerim ana asker

Desinler ki
Gitmiş vatani görevini yapmaya
Düşmüş bir kışlaya
Çavuş demiş başladınız asker olmaya
Askerim ana asker

Derim ki
Gönderirim resimlerimi
Çekerim sıla hasreti
Açamam sevgilime derdimi
Askerim ana asker

Dediler ki
Çıktı bir göreve
Girdi bir cepheye
Yıktı bir kurşun mehmedim nerede
Askerim ana asker

Dedim ki
Ana sen gönlünü ferah tut
Sizleri kötülükten koruduk
Vatan sağ olsun şehit olmuşuk
Askerim ana asker

bın canım olsa bın kez verırım vatan ugruna[/COLOR][/B]

yigidomustafa58 21.10.2007 12:37

[B][COLOR="Red"]Allah belanı versin teröristlerin pkk lılar...
ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ...

yeter artık ya yeter bitsin artık bu savaş analar ağlamasın bizler ağlamıyalım...[/COLOR][/B]

yeniceri_can 21.10.2007 12:37

evet acımız büyük yıkıldık gtene .ama adiler bizi yıldıramazsınız.hepimiz evimizde sıcak ortamda rahatça uyurkenb onlar hakkari yüksekovanın dondurucu soğuğunda bizler için rahat uyumamız için şehit oldular.
artık sabrımız kalmadı . versinler silahları binelim tepelerine .
hükümet laf değil iş yap.

Arif Coşkun 21.10.2007 12:38

Şimdiye kadar şehit düşenlerin içinde bir bakan, bir milletvekili bir ileri gelen kişinin çocuğunun adını duydunuzmu? Bu ne vurdum duymazlık.! Olan dağlarda şehit düşen gariban vatandaşın biricik masum yavrularına oluyor.Bu rezillik yeter.Artık birşeyler yapsınlar hergeçen gün daha kötüye gidiyor.Bunların elini kolunu bağlayan şey ne,neden bu kadar yavaştan ve vurdumduymazlıktan gelir bunlar? Bu işleri halletmeye söz veripte gelmedilermi.? Gerçekten çok yazıkk yeterr artıkk.

Grup-aleM 21.10.2007 12:38

[B][COLOR="Red"]Düsmani celik pencemle ezerim
Her yerde ben varim
Havada., Karada
Denizde, derede
Catakta batakta
Her zaman ve her yerde
Hazir, daima hazir
KIM...?
KOMANDO [/COLOR][/B]

yigidomustafa58 21.10.2007 12:39

--->: 15 - ŞEHİT 14 ASKER YARALI .....???

[B]Yüksekova’da çatışma: 15 şehit
Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca Piyade Taburuna Kuzey Irak’tan sınırı geçen bir grup terörist tarafından ateş açıldı.

NTV
Güncelleme: 12:31 TSİ 21 Ekim 2007 Pazar

HAKKARİ - Saldırıda ilk belirlemelere göre 15 asker şehit oldu, 14 askerin yaralı olduğu, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve bazı askerlerin kayıp olduğu belirtiliyor. Şehit sayısının artabileceği belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre olay Yüksekova’da askeri birliklerin operasyonu sırasında, Irak sınırına 4-5 km mesafede gerçekleşti. Gece 24.00’den sonra operasyon kolları PKK’lılarla çatışmaya girdi. 15 asker şehit oldu. 14 asker de yaralandı.

Yaralı askerlerin bazılarının durumu ağır. Saldırı sonrasında teröristlere taburdan ateş açıldı. Bölgede çatışmanın sürdüğü bildiriliyor.

Hakkari Dağ Komando Tugayı’na bağlı birlikler geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Genelkurmay ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda olaya ilişkin yoğun değerlendime toplantıları yapılıyor. [/B]

yigidomustafa58 21.10.2007 12:59

16 Şehit,17 Yaralı,10 Kayıp

[B][B]Yüksekova’da çatışma: 16 şehit
Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca Piyade Taburuna Kuzey Irak’tan sınırı geçen bir grup terörist tarafından ateş açıldı.

NTV
Güncelleme: 12:47 TSİ 21 Ekim 2007 Pazar

HAKKARİ - Saldırıda 16 asker şehit oldu. 17 askerin yaralı olduğu, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtiliyor. Kesin olmayan bilgilere göre 10 askerin da kayıp olduğu belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre olay Yüksekova’da askeri birliklerin operasyonu sırasında, Irak sınırına 4-5 km mesafede gerçekleşti. Gece 24.00’den sonra operasyon kolları PKK’lılarla çatışmaya girdi. 16 asker şehit oldu. 17 asker de yaralandı. Kesin olmayan bilgilere göre 10 askerin da kayıp olduğu belirtiliyor.

Yaralı askerlerin bazılarının durumu ağır. Saldırı sonrasında teröristlere taburdan ateş açıldı. Bölgede çatışmanın sürdüğü bildiriliyor.

Hakkari Dağ Komando Tugayı’na bağlı birlikler geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Genelkurmay ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda olaya ilişkin yoğun değerlendime toplantıları yapılıyor.

Hakkari’deki terör saldırısı üzerine Ankara’da güvenlik zirvesinin toplanması gündemde[/B][/B]

[B]"daha yaramız sarılmadan işte bir terör olayı daha kahrolsun terör..."[/B]

ceza_tolga_rep 21.10.2007 13:09

akp ye oy verenler neredeler?

artık bunların kökünü kazımalıyız.şehitlerimizin öcünü alacağız mutlaka..

Ss--58--Ss 21.10.2007 13:11

KAHROLSUN PKK

artık operasyona başlamamız lazım..biz durdukca onlar üzerimize geliyorlar.

Grup-aleM 21.10.2007 13:15

[B][COLOR="Red"]BU SAATTEN SONRA IRAKA GIRMEK MECBUR OLDU [/COLOR][/B]

Kalınlı 21.10.2007 13:29

allah belalarını versın askerlerımız ınsallah bulunur

BuLeNT 21.10.2007 13:33

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki "kan"dır...
toprak eğer uğruna ölen varsa "vatan" dır..."

yanlış hatırlamıyorsam böyleydi...

vatan sevgisi öyle yoğun bir duygu ki;
düşünüyorum başka hangi duygu bir genci
ölüm sevdasına düşürebilir? kendi ölümüyle
gurur duyar? Başka hangi sevgi öz be çocuğunun
sevgisine denk düşüp de, "vatan sağ olsun"
dedirtebilir?
demek istiyorum ki, gençlerimiz için içimiz yansa
da, gözlerimiz yaşla dolsa da, yaylalarda ağıtlar
yankılansa da "vatan vatandır"...
uğrunda yaşam yitirenler, hapislerde çürüyenler,
sürgüne gönderilenler, destanlar yazdıranlar hep
olacaktır.

bu, her zaman sözünü ettiğimiz aşkın, en karşılıksız
olanı galiba...

bu aşk hiç sönmesin...
şehitlerimiz hakettikleri ödülleri kat be kat alacaklardır.

Bizler Var Oldukça ALLAH'ın izniyle bu vatan hep ayakta olacaktır

Bizler var oldukca bu bayrak inmeyecek EZAN dinmeyecektir

Şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları rahat olsun...

BuLeNT 21.10.2007 13:34

bende askerim Korkmuyorum bir oglum var gerekirse ikimizinde canı bu vatan için feda olsun yeterki daha fazla kan akmasın yeter artık be

yigidomustafa58 21.10.2007 13:35

Bayrak

[B][I][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][COLOR="Red"]BAYRAK

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın,
Mezarını kazacağım
Seni selamlamadan uçan kuşun,
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder,
Gölgende bana da bana da yer ver.
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar,
Yurda ay-yıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün,
Kızıllığında ısındık;
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün,
Gölgene sığındık...

Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı,
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim,
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim...

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim;
Yeryüzünde yer beğen:
Nereye dikilmek istersen,
Söyle seni oraya dikeyim...

ARİF NİHAT ASYA[/COLOR][/CENTER][/FONT][/I][/B]

tanju_58 21.10.2007 13:43

BU KANI BOZUKLARA DİYECEK DAHA HİÇ BİR KELİME KALMAMIŞTIR.HÜKÜMET İNŞALLAH BÜTÜN YETKİYİ BIRAKIR ASKERE.

BuLeNT 21.10.2007 13:52

Bu arada arkadaslar şehit sayısı 16 ve yaralı 16 oldu kayıp askerlerden ise hala hiç bir haber alınamyor

tuzlugollu 21.10.2007 13:54

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
YINE ONBES ONALTI SEHIT VAR ALLAH RAHMET EYLESIN SABAH UYANDIM HABAERI DUYUNCA PKK YA KURTLERE KINIM BIN KAT DAHA ARTTI ARTIK PKK YA EN UFAN SEMPATI DUYAN HERKIMSE ALLAHA YEMIN EDERIMKI DUSMANIM GUCUM YETERSE NALLARIM YETMEZSE GIZLI YAPARIM AMA BUNDAN SONRA KENDIM ADINA BISEYLER YAPACAM DOVECEM KIRACAM CIVI CIVIYI SOKER YETER ULAN GIRIN GIRECEKSENIZ DAGITIN DAGITACAKSANIZ VARSIN BINLERCE DAHA SEHIDIMIZ OLSUN SEHADET BIZIM ICIN KORKU DEGIL ODULDUR MADALYADIR EN AZINDAN PISI PISINE KAHBECE PUSULARDA DEGIL KENDI KONTROLUMUZDE OLAN BIR SAVASTA SEHIT OLALIM YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

cenk5821 21.10.2007 13:59

ya ALllahimmm ne oluo PKK SENN kokunu kazimaya gelioruzz yazikk deilmiii masum insalariii oldurmek aileleriii bas sagiligi diliorummmm ALLAH beLANİZİ vERSİN

tuzlugollu 21.10.2007 14:01

ULAN YUREGIM YANIYO BE FRANSADAYIM ********IMKI AHA BUGUN ALSINLAR ASKERE EN ONDE GITMEZSEM NAMERDIM UCBES KANI BOZUK CIKMIS AHKAM KESIYO YERIMDE DURAMIYOM YAV DAGA CIKIP SAVASASIM GELIYO BU ********LERE ONLARIN YONTEMIYLE KARSILIK VERECEKSIN ONLAR GIBI KUCUK GURUPLAR KURUP DAGLARI MESKEN TUTACAN NE KARAKOLU KURUYON NE KONTROL NOKTALARI KURUYON AHA KURDUKDA NE OLDU YINE SEHIR YINE SEHIT HICMI ISTIHBARATIMIZ YOK BIZIMYA 25 PIC GELIP ONALTI CANIMIZI DAHA BIZDEN AYIRIYO BUNASIL DUNYANIN EN GUCLU ORDUSU OLMAK YA VALLA ARTIK SUPHLENEIYOM BIRYERDE BASIBOZUKLUK VARSA BUDA ORDA EMNIYETI SAGLAMAKTA OLANLARIN ICINDE HAINLERIN OLDUGUNU GOSTERIR HICBIR TERORIZM YADA SUC ORGANIZASYONU YARDIMSIZ HAREKET EDEMEZ ANLATMAK ISTEDIGIMI ANLAYAN ANLAMISTIR

cenk5821 21.10.2007 14:01

bundan sonra devlet bekliyosaaa dicekk biseyyy yokkk artik girmemnin zamanii geldii coktan gelmisttii suan geciooo artikkk dinlemeyin kiseyi girinnn

sivaslı-elif 21.10.2007 14:06

yeter artık 15 dünde verilen şehit sayısına bakın yazık günah başımıza seçtikleriniz adam gibi bişiler yapar inş hiç sanmıyorum ama inş yaparlar amerikadan korkuları geçerse tabiii........ neyse onlar çocuklarını amerikalarda okutmayı bilirler bizim içimiz yanarken onlar keyif sürerler....ama şunu söylüyorum yeter artık bu vatanın evlatlarının can vermesi o kadar basit değil bu vatanın evlatları o ******** pkk kadar önemsiz değersiz değilllllllll..........

[COLOR="Red"][B][I][U]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...[/U][/I][/B][/COLOR]

Grup-aleM 21.10.2007 14:14

[B][COLOR="Red"]şehtler ölmez hepımız turkuz ölümsüz kahramanlar [/COLOR][/B]

KeruLLu_17 21.10.2007 14:15

[B]Basımız Saolsun Arkadaslar...

Sivaslılar olarak birleşip tavrımızı koymanın zamanı geldi die düşünüorum...klübümüz bu yönde aktivitelerini artırırsa güzel olur...

Bu ülkede türk doğar insanlar
Canı pahasına vatanı savunurlar
Dinle askerden kacan kanı bozuklar
Bayrak ugruna topraga hazır YİĞİDOLAR ![/B]

Medusa 21.10.2007 14:17

yeter artık ne bu ya lanet olsun neyi bekliyoruz böle girilsin artık şu ıraka önce bu ******** pkk nın başlarını gebertsinler ayrıca ben kızlarında askere alınmasını istiyorum çünkü bu pkk yı hazmedemiyorum böle hiç bişey yapamamak beni kahrediyooo ):

KeruLLu_17 21.10.2007 14:20

[B]Merak Etme MeduSa Gardesim Öcü Alınacakdır Yerde Kalmaz Kanımız Bunu Tarihde Dünyada İyi bilir....[/B]

tanju_58 21.10.2007 14:22

Genelkurmay Başkanlığı: Dağlıca'daki operasyonda 12 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı. 23 terörist öldürüldü. 63 muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alındı

KeruLLu_17 21.10.2007 14:28

[B]16 askerimiz şehit 17 yaralı 13 askerimiz kayıp sessiz kalma Eger ki kanında bir damla TÜRK kanı varsa bu iletiyi Kahrolası PKK ile Mecliste DTP'lileri Kınamak için cevrim içi olan tüm arkadaslarına yolla şєнιtℓєя öℓмєz ναtαη вöℓ ηмєz [/B]

HALIL 21.10.2007 14:37

yeter artik once 13 sonra 15 sehit artik su pislere,kani bozuklara,su ********lere dur demeliyiz biz kocaman turkiyeyiz ulkenin basindakilerine sesleniyorum lutfen artik bisey yapin sabah televizyonumu actim bu haberi gorunce icim karardi

ADNANDEMIRISIK 21.10.2007 15:14

bu ********lere bir ders vermek lazım onlar haddini aştılar .gel vur git gitmiyorlar onlar gündüz vatandaş gece terörist ********ler komple temizleyeceksin .heryeri. yoksa bitmez kafirler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:30.