SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "ASLANIM SIVASLILAR" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13698)

SivasSpor.Com 25.10.2007 08:56

"ASLANIM SIVASLILAR"

[IMG]http://www.gencturkhaber.com/rgdump/9754.jpg[/IMG]

Sivas’tan övgüyle ve gıptayla bahseden ulusal basının ortak görüşü, Sivasspor’un ligin en iyi takımlarından birisi olduğu ve oynadığı futbolla bulunduğu yeri hak ettiği belirtiliyor.

Güneş balçıkla sıvanamıyor. Lig başından bu yana oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken ancak, bir türlü basında hak ettiği yeri alamayan Sivasspor, lider olduktan sonra bütün basının gözdesi oldu.

Önceki akşam SKYTÜRK’te yayınlanan Futbol Hattı programına katılan usta gazeteciler Ogün Altıparmak ve Turgay Şeren, Sivas maçını izlerken çok duygulandıklarını ve Sivaslıları takdir ettiklerini söylediler.

Maçı izlerken gözlerinin dolduğunu ifade eden Altıparmak “Maçı televizyondan izlerken Sivaslıların teröre duyduğu tepkiyi ve Mehmetçiğe verdiği desteği gördüm ve inanın gözlerim dolu dolu izledim. Sivasspor’un liderliğinden ziyade birada Sivaslılara teşekkür etmek gerekir” derken, Turgay Şeren’de “Ne güzel görüntüler vardı, her taraf kırmızı-beyaza bezenmiş. Bütün Sivaslılar 10. yıl marşını hep birlikte söylediler, onları tebrik ediyorum” şeklinde görüşlerini belirtti.

[B]BÜYÜKA; “ASLANIM SİVASLILAR”[/B]
Lig Tv.de yayınlanan Şansal Büyüka ile dobra dobra” adlı programda konuşan gazeteci Şansal Büyüka’da maçı nasıl ve nerede izlediği anlattı.

[COLOR=#0000ff]Sütüdyoda Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki coşkulu görüntüleri izlerken [COLOR=#ff0000]“Aslanım Sivaslılar.. [/COLOR]Şuna bak Ercan! Teröre en güzel ve en anlamlı cevabı hemşehrim verdi. Biliyorsun ben de Sivaslıyım” dedi. Maçı televizyon izlediğini de anlatan Büyüka “Maçı bir cafede yemek yerken dostlarımla birlikte izledim. Sadece biz değil cafede erkekli bayanlı yemek yemeye gelen herkes pür dikkat bu maçı izleyip Sivas’a övgüler yağdırlar. Herkes Sivasspor’la ilgili güzel yorumlar yapmaya başladı” şeklinde konuştu.[/COLOR]

puar 25.10.2007 08:58

--->: "ASLANIM SIVASLILAR"

biz sivaslıların bu konularda ne kadar hassas olduğumuz herkez gördü bize yakışanda buydu.

````BoZo``LLu 25.10.2007 09:06

[B]Evet Canı Gönülden Teşekkür Ediyoruz ... Bir Sivaslı Olarak Gurur Duyuyoruz ...[/B]

Dağcı 25.10.2007 09:07

"ASLANIM SIVASLILAR"

[B]Sivasımızın önemi bir kez daha ortaya çıktı. 4 Eylül 1919 ruhu işte budur. Stadyum'da gösterilen birlik ve beraberlik tüm Türk halkına örnek oluşturmuştur. Buradan yayılan ışık tüm ülkeyi sarmıştır.[/B]

SivasLady 25.10.2007 09:34

[B]bu güzel tablo beni yine Sivas`li oldugum icin cok gururlandirdi
bizler Sivas`imizin her zaman önemliligini biliyoruz
simdi böylece tüm Türkiye`ye tekrar hatirlatmis olduk

Sehrimin böyle gururverici övgülerle anilmasi cok güzel
her zaman güzel anilarla hatirlanmasini isterim

bizler birlik ve beraberlik icinde oldukca hic bir zaman isigimiz sönmez [/B]

altuntas58 25.10.2007 09:35

-->: "ASLANIM SIVASLILAR"

4 Eylül stadyumunda bayrak şöleninde sivasspor-manisasporu yenip liderliğe yükselirken sivas halkıda türkiyenin gönlünde en üst yerlerde yerini aldı sivasımın mac akşamı gösterilen o güzel gösterilerden dolayı gurur duydum[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ[/COLOR][/FONT]

izmirliyigido 25.10.2007 10:28

GÖRÜNTÜLER GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ. SANKİ MİLLİ MAÇ OYNANIYORDU. ORADA SİVASSPOR'DAN ÇOK TÜM TÜRKİYE'NİN BİRLEŞTİĞİ, 22 FUTBOLCUNUNDA MİLLİ FORMAYI GİYDİĞİ BİR DOSTLUK MAÇI OYNANIYORDU.

ÖNCELİKLE TRİBÜNLERİ BU KADAR ŞAHANE HALE GETİREN HEMŞEHRİLERİMİZİ, SONRA DA SAHADA OYNADIKLARI FUTBOLLA İZLEYENLERE ZEVKLİ VE GÜZEL BİR MÜCADELE SERGİLEYEN SİVASSPOR'LU YİĞİDOLARI VE MANİSASPORLU FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM.

TÜM TÜRKİYE SİVAS'IN VE SİVAS'LININ NE KADAR MEDENİ, NE KADAR VATANPERVER, NE KADAR ASKER SEVER OLDUĞUNU, ASKERİNE, BAYRAĞINA VE TOPRAĞINA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞINI GÖRDÜ.

HELAL OLSUN SİVAS'LIM SANA...

.

puar 25.10.2007 10:35

[QUOTE=SivasLady;265505][B]bu güzel tablo beni yine Sivas`li oldugum icin cok gururlandirdi
bizler Sivas`imizin her zaman önemliligini biliyoruz
simdi böylece tüm Türkiye`ye tekrar hatirlatmis olduk

Sehrimin böyle gururverici övgülerle anilmasi cok güzel
her zaman güzel anilarla hatirlanmasini isterim

bizler birlik ve beraberlik icinde oldukca hic bir zaman isigimiz sönmez [/B][/QUOTE]

dediklerine katılıyorum yeterki birlik olalım çok büyük güç oluruz.

cenk5821 25.10.2007 11:14

bende mactaydimm stada soyle bi baktimmm heryer bayrakk cok guzelldiiii teroruu lanetledikk bu yeterrr

ibrahimovic7 25.10.2007 11:59

VALLA HELAL OLSUN NEDİYEK HEM MAÇA GELİP SİVASI YANLIZ BIRAKMADILAR HEM ŞEHİTLERİMİZİ ANDILAR SELAM DURDULAR HERKES SÜPERDİ ANLATILMAZ YAŞANIR.

ibrahimovic7 25.10.2007 12:09

mükemmeldiler nediyelim tek kelime yürekten mükemmeldiler

emresengul58 25.10.2007 12:19

SEFGİLİ HOCAM:D EVVALLAH ŞANSAL BABA BÜYÜKSÜN...

SİVAS IN VE SİVASLININ KİM OLDUĞUNU GÖSTERDİK CÜMLE ALEME..BU SADECE TAKIMIN DEĞİ HEPİMİZİN BAŞARISI...

Her günüm cenaze her günüm şehit,Bunların sebebi bir itoğlu it,Uyan TÜRK EVLADI uyuma uyan,30 kupona alınmadı bu VATAN

casus84 25.10.2007 13:03

[B][COLOR="Red"]acaba fazla söze gerek var mı tek kelime ile ''MUHTEŞEMDİ''[/COLOR][/B]

ofgurleyuk78 25.10.2007 13:07

Biz Cumhuriyetin temelini Sivasda attık. Vatanımıza ve Cumhuriyetimize uzanan elleri kırmasını biliriz. Biz hepimiz Askeriz, hepimiz Mehmediz, hepimiz TÜRK' üz,. Bizle kardeş olmak isteyenle GARDAŞ, dost olmak isteyenle dost, düşman olmak isteyen le düşman olmasını çok iyi bilenlerdeniz. Çünkü biz YİĞİDO'yuz.

abircan 25.10.2007 13:32

gururluyuz onurluyuz, sivaslıyız, türküz, türkü söyleriz, vatan için canımızı veririz

NUMAN 25.10.2007 13:47

biz sivaslıların bu konularda ne kadar hassas olduğumuz herkez gördü bize yakışanda buydu.

cilgin_sivaslim 25.10.2007 13:56

olmasi gereken yerdeyiz daha bu baslangic gardasim bu tesadüf degil alin teridir buna saygi göstermeyen adi bir köpektir

ibrahim58 25.10.2007 15:42

BENDE SİVAS DIŞINDA OLDUĞUM İÇİN MAÇI TV DEN İZLEDİM.O GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜPTE DUYGULANMAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİ.MAÇTAKİ TÜM TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK.BİZEDE BU YAKUŞIRI.ÇÜNKÜ NE DİYOR ATATÜRK:CUMHURİYETİN TEMELİNİ BURADA (SİVAS'TA)ATTIK.BİZ CUMHURİYETİN TA KENDİSİYİZ.BİZİM HEPİMİZ MEHMETÇİK HEPİMİZ OSMANLI.HEPİMİZDE KUVAY-I MİLLİYE RUHU VAR.

samet yıldız 25.10.2007 15:55

büyüka ya teşekkürler
her fırsatta sivası övüyor

gercek58li 25.10.2007 16:08

SIVAS´ta dogdugum,SIVAS`li oldugum icin her zaman gurur duydum ve gurur duyacagim,
Insallah SIVASlilarin ve tüm TÜRKIYEnin bu birlik ve beraberligi devam eder.

sandal5877 25.10.2007 16:09

[QUOTE=samet yıldız;265659]büyüka ya teşekkürler
her fırsatta sivası övüyor[/QUOTE]

samet kardeş sivası övmesi güzelde sevgili büyükaga gerçekten istese sivasımıza büyük katkılar yapabilir en azından sivaslı işadamlarını biraraya getirip sivasspora yardım ellerini uzatmasını saglaya bilir istese çok şeyler yapa bilir bunu tüm sivas biliyor ....

jakobieen 25.10.2007 16:12

[QUOTE=SivasSpor.Com;265486][IMG]

[B]''Bütün Sivaslılar 10. yıl marşını hep birlikte söylediler, onları tebrik ediyorum[/B]” şeklinde görüşlerini belirtti.
[/QUOTE]

o an çok güzeldi gerçekten.........

tatangahamit 25.10.2007 16:40

her yerde oldugu gıbı sıvasta sakaryalı hocaaasıyla saha kalktı allah utandırmasın sakarya senınle gurur duyuyor bulent uygun ınsallah sakaryasporumuzda ıstenılen yerıne gerı donecek

mth58 25.10.2007 17:22

biz sivaslıların bu konularda ne kadar hassas olduğumuz herkez gördü bize yakışanda buydu...

ceza_tolga_rep 25.10.2007 17:43

yeni mi aklınıza geldi böyle mükemmel oldumuz...............

babayavuz 25.10.2007 18:16

sivasli olmaktan ve sivassporlu olmaktan birkezdaha gurur duydum gerci her zaman sivasli ve sivassporlu olmak gurur vericidir.
Ben su anda isim geregi yurt disindayim sivassporun bircok macina bu yuzden gidemiyorum sadece internetten ve televizyondan takip edebiliyorum ama sunu acikca ifade edeyim gectigimiz pazartesi oynanan vestelmanisa macinda sizlerle birlikte bizlerde burada sivasli olan vede olmayan hatta ve hatta azeri ve rus arkadaslarimizla ellrimizde turk bayraklari ile televizyon karsisinda sizlerle ayni duygulari yasadik inanin o atmosfer karsisinda gozlerimiz yasardi gogsumuz kabardi ve o an sukrettim allahima hem musluman hem turk hem sivasli hemde sivassporlu olduguma ben buradan tekrar vatan ugruna hayatlarini kaybeden tum sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum ve bize bu guzel duygulari yasatan sivassporun degerli yonetici teknik heyet ve futbolcularina stadyumu hinca hinc dolduran ve ay yildizli bayragimizla stadyumu bir gelincik bahcesine ceviren tum yigidolara cani gonulden tesekkurler ve sivassporumuza ustun basarilar diliyorum.

Del Piero 25.10.2007 18:19

[COLOR="Red"][B]evet çok güzel bunları duymak izmelemek.. bazı istenmeyen olaylardan dolayı sivasımın adı hep kötü anılıyordu artık bütün bir dünya gördü sivasın ve sivaslının ne olduğunu..[/B][/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 25.10.2007 19:13

--->: -->: "ASLANIM SIVASLILAR"

[QUOTE=ceza_tolga_rep;265717]yeni mi aklınıza geldi böyle mükemmel oldumuz...............[/QUOTE]

[COLOR="blue"][B]güzel bir cevap olmuş tolga bizim böyle duyarlı olduğumuz yenimi anlaşıldı[/B][/COLOR]

ademgoze 25.10.2007 19:30

tepkimizi gösterdik herkez bizim gösterdigimiz tepkiyi söylüyor helal olsun sivaslı yiğidolara

yusuf_yusuf 25.10.2007 19:50

burovo sivaslılara teroru muthış bır atmosferde lanet yağdırdık

ahmetcelik 25.10.2007 20:06

HÜKÜMET ISI YINE SIYASETE DÖKTÜ BIZI ALDATMASINLAR.

SIVASTOPOL ÖNÜNDE YATAR GEMILER
ATAR DA NIZAM TOPUNU YER GÖK INILER
AMANDA PADISAHIM IZIN VER BIZE IZINDE VERMEZ ISEN DÖK BIZI DENIZE

BIZ 30 SENE SIYASET SAHNESINDE;
ASALAYI,TIKOYU,HALKIN KURTULUSUNU,DHKPC,PKK,vs.vs. SOYSUZ SCHEREFSIZLERI ITIN DÖLLERINI SIYASET MEYDANINA TASIDIK.

DEGERMI BU SCHEREFSIZ ERMENI DÖLLERINE.

BENI ECDADIMA MAHCUP DÜSÜRMEYE SAYIN T.ERDOGANIN HAKKI YOK.

ACIN ÖNÜMÜZÜ, BIZ SIZI ANKARAYA ONUN ICIN GÖNDERDIK.

BIR ÖLÜRÜZ BIN DIRILIRIZ.

HEPIMIZ MEHMETIZ.

YA ISTIKLAL YA ÖLÜM.

BIR AN EVEL GENEL KURMAYIMIZDAN EMIRI BEKLIYORUZ.

SEFERBERLIK ISTIYORUZ.

YETER ARTIK YETER DURDURALIM BU KANI :mad::mad::mad::mad::mad:

YASASIN TÜRK ULUSU

HALIL 25.10.2007 21:38

arkadaslar sansal buyuka sivaslimi

sivaslı-elif 25.10.2007 23:30

YA TÜM SİVASSPORU YANLIZ BIRAKMAYAN O GÜZEL TARAFTARA ÇOK TEŞK ŞEHİTLERİN ACISINI BİR NEBZE AZALTTINIZ VALLA HELAL OLSUN 1 HAFTA SİVAS'I KONUŞTURDUNUZ YA EKRANLARDA DAHA NE OLSUN BELKİ BU BİRİNCİLİK BAKİ DEĞİL AMA BİZ ZATEN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ.[B][I]HEPİMİZ TÜRK' ÜZ HEPİMİZ KARDEŞİZ HEPİMİZ SİVAS LIYIZ SİVASSPOR LUYUZ.......[/I][/B]

[COLOR="Purple"][U][I][B]"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR......."[/B][/I][/U][/COLOR]

FurkaN 25.10.2007 23:43

[B]Tüm Türkiye Sivaslıları gördü... Neye nasıl tepki verileceğini ve birlik içinde nasıl yaşanacağını herkese gösterdik.. Bizim için gurur gecesiydi...[/B]

musa18 26.10.2007 07:06

orda bulunan ve izleyen sivas halkima helal olsun!
gercekten cok gurur verici!!!
sivasspor´a ayrca tesekküer etmek lazim
sansimiz bol olsun sivasim,
Sehitimiz hic olmasin türkiyem

musa18 26.10.2007 07:09

--->: -->: "ASLANIM SIVASLILAR"

[QUOTE=yigido_halil_58;265780]arkadaslar sansal buyuka sivaslimi[/QUOTE]

EVET gardas sansal buyuka SIVASLI.........

puar 26.10.2007 07:21

aslında değil ama babasının görevi itibari ile sivasta yaşamış orda büyümüş biri hali ilede sivasıda çok seviyor.

Abdullah DuMaN 26.10.2007 07:30

[COLOR="Blue"][B]BİZE YAKIŞANDA BUYDU BİZ İSMİMİZDEN HERYERDE BAHSETTİRİRİZ[/B][/COLOR]

Abdullah DuMaN 26.10.2007 07:32

[QUOTE=yigido_halil_58;265780]arkadaslar sansal buyuka sivaslimi[/QUOTE]

[COLOR="Red"]SİVASDA DOĞMUŞ BABASI ............................[/COLOR]

Abdullah DuMaN 26.10.2007 07:33

[COLOR="Magenta"][B]SİVASTA DOĞMUŞ BABASI BURADA ÇALIŞIYORKEN SONRA GÖÇMŞLER[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48.