SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   en çok taraftar malatyadaymışşşşşş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1370)

ozfidanci 04.08.2005 09:11

en çok taraftar malatyadaymışşşşşş

malatyaspor web sitesinde öyle bir yarış varki bütün malatyalıları olimpiyata çağırıyolar.Sanki şampiyonluk maçına çıkarcasına yayın yapıyolar.en çok taraftar malatyadaymışşşşşşşşş.
2 gün sonra heres görmeli en çok tarafın sivas,en centilmen taraftarın yiğido olduğunu

GuNaY 04.08.2005 09:14

herkes görecek iki gün sonra SİVASSPOR'u...

sefademir_58 04.08.2005 09:16

malatyayi yenerek en iyi cevapi vermis olurus onlara

Yigido_War 04.08.2005 09:19

Hem Taraftarla Hem De Skorla Yenelim Malatya Yi

sinan-58 04.08.2005 09:27

malatyanın internet sitesinde en çok taraftar malatyanınmış cumhuriyet kupasında ne kadar taraftarı olduğunu gördük neden onlara yiğido diyorlar ne yiğitlik yapmışlarki yiğido diyorlar asıl bize yiğido demeleri lağzım elazığ maçında 100 sivaslı 900 malatyalı vardı gibi sivassımızı küçümsüyecek sözler söyleniyor.

malatyayı biz o çimlere seyircimiz sayesinde gömeceğiz

volcano58 04.08.2005 09:45

[QUOTE=ozfidanci]malatyaspor web sitesinde öyle bir yarış varki bütün malatyalıları olimpiyata çağırıyolar.Sanki şampiyonluk maçına çıkarcasına yayın yapıyolar.en çok taraftar malatyadaymışşşşşşşşş.
2 gün sonra heres görmeli en çok tarafın sivas,en centilmen taraftarın yiğido olduğunu[/QUOTE]

sabah sabah hiç güleceğim yoktu şu malatyalılar fıkra gibiler yahuu

abircan 04.08.2005 09:58

Sivasimin Yil Sonunda 4. Büyük Olarak Süperligi Bitirecek, Taraftar Sayisi Olarak, Hel Bu Trabzonun Hezimetinden Sonra 4. Büyük Olarak Adimizi Hertarafta Bütün Forumlarda Yazalim Lütfen

siyahbeyaz 04.08.2005 11:24

Malatyalıdan İnciler...

Bakın arkadaşlar kimin ne kadar seyirci toplayacağı okadar önemli değil. Önemli olan kimin galip geleceği. Bir maçlık galibiyette o kadar önemli değil. Önemli olan sezon sonundaki yeriniz. Umarım iyi bir yerde bitirirsiniz. Hak eden kazansın. Sivasın kümede kalmasını canı gönülden temenni ediyorum. Hatta ilk beşe girer inşaallah. Ama biraz gerçekçi ve de sabırlı olmanız lazım. Malatyasporu ve taraftarınıda o kadar hafife almayın. Bakarsınız iyi oynar kazanırlar. Bakarsınız sizden fazla taraftar toplarlar. Galatasaray maçlarını olimpiyat ta oynarken biz onlardan fazla seyirci topluyorduk. Bakarsınız sizi de geçeriz. Neyse ya hayırlısı olsun...

seroc58 04.08.2005 11:32

en büyük biziz

ne derlerse desinler bizim verecegimiz bilet kadar malatya taraftarının girecegini unutuyorlar bugun bir yerde 16000 bilet istediklerini yazmıslar :) bu rakam herkes bilirki sivasspor icin mac istanbulda ise cok komik bir rakam ..

haydi bakalim istanbullu yiğidolar sizleri stadda gormek istiyoruz.. Simdi mazaretsiz Destak Zamanı

GuNaY 04.08.2005 12:11

burada ne kadar yazılırsa yazılsın sonuc c.tesi aksam belli olacak taraftar konusunda... int.de yazılanlarad cok fazla önemli değil malum herkes giremiyor ama herkes macın tarih ve yerin biliyor... yiğidolar yalnız bırakmayacaktır takımı...

serhankaburcuk 04.08.2005 13:13

[i]Valla Sivasspor taraftarı maça ilgi gösterir ise bize İstanbulda hiçbir taraftar topluluğu yetişemez...Ama İlgi göstermez ise durum ne olur bilmiyorum...İnşallah İstanbuldaki Yiğidolar beni utandırlar...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA.....[/i]

GeCeVeMaVi58pRf 04.08.2005 13:17

olimpiyattaki malatya macı bizim için gercekten çok önemli tarihimizdeki ilk süper lig macına çıkacagız ve bu macı mutlaka almalıyız istanbulda taraftarımızın sivassporu yalnız bırakmayacagına inanıyorum en azından 40bin taraftar bekliyorum umarımhayal kurmuyorumdur inşallah pazar günütakımımız sivasa 3 puan alarakdöner...eywallah..

serhankaburcuk 04.08.2005 13:31

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]olimpiyattaki malatya macı bizim için gercekten çok önemli tarihimizdeki ilk süper lig macına çıkacagız ve bu macı mutlaka almalıyız istanbulda taraftarımızın sivassporu yalnız bırakmayacagına inanıyorum en azından 40bin taraftar bekliyorum umarımhayal kurmuyorumdur inşallah pazar günütakımımız sivasa 3 puan alarakdöner...eywallah..[/QUOTE]

Söylediklerine katılmamak elde değil...İnşallah Sivasspor taraftarı maça gerekli ilgiyi gösterir...

ApoCaLyPsE 04.08.2005 13:45

taraftar ?

malatyanın ıstanbuldakı taraftarı ancak bızım sıvasımızı yenı yapılan kale arkası trıbununu sayısını gecmez bıle malatya baskanı galıba ruyasında stadda 2 mılyon malatyalı gormus olmalı :D:D herkes bılıyor en cok taraftar bızde oyle degılmı arkadaslar pekı bu cok olan taraftar cumhurıyet kupasında nerdeydı sorarım sıze bumu taraftarlık bumu cokluk boyle cok taraftar ıstemıyorm bılınclı 10 bın taraftar bıle sıvassporumaza yeter
saygılarımla arkadaslar

GuNaY 04.08.2005 13:46

normal sekilde taraftar gelse bırakın 30 bini 50 bin rahat olur... yeterki normal sekilde maca gitme olayını gercekleselim!!!

serhankaburcuk 04.08.2005 13:58

[QUOTE=gunay]normal sekilde taraftar gelse bırakın 30 bini 50 bin rahat olur... yeterki normal sekilde maca gitme olayını gercekleselim!!![/QUOTE]

EVET NORMAL ŞEKİLDE GELSEK 50 BİNDEN AŞAĞI TARAFTARIMIZ OLMAZ...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...

GuNaY 04.08.2005 22:12

gidecegiz ins abi.... ben simdiden isyerime beni c.tesi günü için off görün dedim :) :) :)

cocitos58 04.08.2005 22:19

Onu bunu bilmem buyuk lokma ye buyuk konusma

Insallah bekledigimiz gibi olur ve biz taraftarlar o muhtesem stadi tiklim tiklim doldururuz ve bazilarin ettikleri laflari agizina tikariz. Aksi taktirde oyuncularimiz moralman cokucek. Tabi ki biz muhtesem bi takimin muhtesem bi seyircisi olarak orada olucaz ve :d onlara kimin en buyuk oldugunu gostericez. Ben avrupadan ozel o maca bakmak icin gelicem

GuNaY 04.08.2005 23:06

[QUOTE=cocitos58]Insallah bekledigimiz gibi olur ve biz taraftarlar o muhtesem stadi tiklim tiklim doldururuz ve bazilarin ettikleri laflari agizina tikariz. Aksi taktirde oyuncularimiz moralman cokucek. Tabi ki biz muhtesem bi takimin muhtesem bi seyircisi olarak orada olucaz ve :d onlara kimin en buyuk oldugunu gostericez. Ben avrupadan ozel o maca bakmak icin gelicem[/QUOTE]
gokhan gelecekmisin maca??? gelde tanısalım yahuu :)

58_TARIK_58 04.08.2005 23:38

Yahu Onlar Taraftar görmemis!!

Onlar SIVAS 'in taraftarini görmediler onun icin öyle diyorlar, yoksa imkanimi var

lezgi 04.08.2005 23:44

valla benim bazı endişelerim var ama sıralamak istemiyorum inşallah sizlerin bahsettiği gibi olur sivastan genç taraftar derneği gelemiyorsa gerisini siz düşünün

serhankaburcuk 05.08.2005 13:13

[b]Biz gelemiyoruz ama gönlümüz sizlerle...Oradaki yiğidolar İnşallah bizleri aratmayacaktır...[/b]

capriceman 07.08.2005 14:18

Malatya'nın Sivas umrumda olduğu için yapmadı maça daveti.

Malatyasporun 40. YILINDA ki ilk maçı olduğu için pankartlar falan asıldı. Daha Süper Ligde maç oynamadan bazı arkadaşların sizi fanatik boyutuna getirmesi için yaptıgı oyunlara uymayın.

Bahsedildiği gibi sitelerde de öyle bir yazı yok. ARKADAŞ TAMAMEN SALLAMIŞ.

1967_DERNEK_10UR 07.08.2005 14:31

[QUOTE=capriceman]Malatya'nın Sivas umrumda olduğu için yapmadı maça daveti.

Malatyasporun 40. YILINDA ki ilk maçı olduğu için pankartlar falan asıldı. Daha Süper Ligde maç oynamadan bazı arkadaşların sizi fanatik boyutuna getirmesi için yaptıgı oyunlara uymayın.

Bahsedildiği gibi sitelerde de öyle bir yazı yok. ARKADAŞ TAMAMEN SALLAMIŞ.[/QUOTE]
[b][url]http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/zincir.asp[/url] BU LİNK HERŞEYİ AÇIKLIYOR[/b]

serhankaburcuk 08.08.2005 13:20

[b]Malatyasporlularda kabul etmişler Sivasın büyüklüğünü...

HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.....[/b]

1967_DERNEK_10UR 08.08.2005 13:34

[b]FAZLA SÖZE GEREK YOK KİM BÜYÜK MAÇTA GÖRÜLDÜ..DİKKAT:ESAS DURUŞ YÜZBAŞI GELİYOR...[/b]

serhankaburcuk 08.08.2005 13:38

[QUOTE=ultraSivas_58][b]FAZLA SÖZE GEREK YOK KİM BÜYÜK MAÇTA GÖRÜLDÜ..DİKKAT:ESAS DURUŞ YÜZBAŞI GELİYOR...[/b][/QUOTE]

[b]Kd.Yüzbaşı Sivasspor...Gerçek Yüzbaşı...[/b]

1967_DERNEK_10UR 08.08.2005 13:44

[b]HERKES GÖRDÜ KİMİN TARAFTARINI DAHA BÜYÜK OLDUĞUNU FAZLA SÖZE GEREK YOK HİŞTTTT O BİR İMPARATOR..[/b]

serhankaburcuk 08.08.2005 15:09

[b]Kd.Yüzbaşı Sivasspor...Gerçek Yüzbaşı...[/b]

mustibjk 08.08.2005 15:14

en buyuk taraftar

en buyuk taraftarın kımde oldugunu rakıp takım bıle kabul ettı ..malatya macını 25 bın kısının ızleyıp bunun 7-8 bınının malatyalı gerısının sıvaslı oldugunu kendı sıtelerınde acıkladılar..tesekkurler yıgıdolar.

lınk : [url]http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/news.asp?nid=831[/url]

ilteriş58 08.08.2005 15:33

dünkü fanatik veya fotomaç gazetelerinin ikisinden birinde tam hatırlamıyorum maçı 30 bin kişinin izlediği bu rakamın yaklaşık 22 bininin sivaslı olduğu yazdı.

serhankaburcuk 08.08.2005 18:20

[QUOTE=ilteriş58]dünkü fanatik veya fotomaç gazetelerinin ikisinden birinde tam hatırlamıyorum maçı 30 bin kişinin izlediği bu rakamın yaklaşık 22 bininin sivaslı olduğu yazdı.[/QUOTE]

[b]Fanatik gazetesinde 37 bin taraftar olduğu yazıyordu...25 bin Sivaslı 12 Malatyalı yazıyordu...[/b]

ilteriş58 09.08.2005 13:02

sayımız 25 bin de olsa 22 bin de olsa malatyalıları sayı bakımından ezdiğimiz bir gerçek...

kucukdiablo 09.08.2005 13:46

Malatyaspor Kendi Sitesinde 25bin Taraftar Oldugunu Bunun 9000 Inin Malatya Gerisinin Sivassporlu Oldugunu Yazdi..daha Neyi Tartisiyor Bu Malatyalilar

ilteriş58 09.08.2005 13:51

[QUOTE=kucukdiablo]Malatyaspor Kendi Sitesinde 25bin Taraftar Oldugunu Bunun 9000 Inin Malatya Gerisinin Sivassporlu Oldugunu Yazdi..daha Neyi Tartisiyor Bu Malatyalilar[/QUOTE]

çok doğru...

Dağcı 09.08.2005 14:01

[COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][B]Maçtaki seyircinin 3/2'si Sivasspor taraftarıydı. Bu kadar basit . . . :D [/B] [/FONT] [/SIZE] [/COLOR]

serhankaburcuk 10.08.2005 10:35

[QUOTE=kucukdiablo]Malatyaspor Kendi Sitesinde 25bin Taraftar Oldugunu Bunun 9000 Inin Malatya Gerisinin Sivassporlu Oldugunu Yazdi..daha Neyi Tartisiyor Bu Malatyalilar[/QUOTE]

[b]Evet bu herşeyi anlatmaya yetiyor....[/b]

1967_DERNEK_10UR 10.08.2005 10:51

[b]FAZLA SÖZE GEREK YOK HERKES YÜZBAŞIYI VE TARAFTARINI GÖRDÜ..[/b]

twity_58 10.08.2005 11:42

Evet Evet Malatyada Ben Gördum Sahsen Simdi Arkadaslar Gercekci Olalaim Dermisimmmmmmm Nerde En Cok Taraftarmis Be Onlarin Dili Surcmusturrr Heheh :d :):):)

Bilmiyorum 10.08.2005 12:40

şu anda forumlarda 10 larca malatyasporla ilgili şey var arkadaşlar geçin ARTIK malatyayı LİGDE 34 17 TANE RAKİP VAR BİRİDE MALATYA MALATYA İLE OYNADIK VE BERABERE KALDIK OLSUN LİGİN BAŞLANGICI YENEBİLRDİKTE AMA ARTIK MALATYA MAÇI GERİDE KALDI ZAMANI GERİ ALMA ŞANSIMIZ YOK ARTIK BOŞUNA MALATYA İLE İLGİL ŞEYLER YAZIP SÖYLEMEYELİM 2 HAFTAYA GEÇTİK BİZ HALA MALATYADA KALMIŞIZ OLMAZ HER AÇTIGIMDA MALATYA İLE İLGİLİ BİR ŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:42.