![]() |
Kocaelispor (Hodri Meydan)
Selam arkadaşlar Kocaeliden sevgiler Kocaelisporla ilgili görüşler burada toplansın
|
--->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
hoşgeldin kardeş sitemize bugun yenilmişsiniz olur boyle vakalar...sizin aracığılınızla hakkı abimize selamlar...çok değerlidir kendisi değerini iyi bilin...
saygılar. |
Hoşbulduk...
Hakkı bizde 1 maç oynayıp samsunspora gitti mazeret kocaelispor kulübünün verdiği evi beğenmemiş fesh edip gitmiş... |
[B][COLOR="Indigo"]H.G ARAMIZA HODRIMEYDAN SAYGILAR MEKANIMIZA H.G BASARILAR DILERIZ HER ZAMAN [/COLOR][/B]
|
Hoşbulduk yorumun için saol...
Sivasspora başarılar... |
iyi bı trıbun hodrı meydan hos geldınız
|
Hoşbulduk kardeş bizim tribün iyide bide takım iyi olsa tam süper olucak o zaman işte...
|
hakkının ailevi sağlık sorunları nedeni ile sivasspordan ayrılmıştı zaten yolu açık olsun ne diyelim.
|
KOCAELİSPOR'U TEKRAR SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZ. BAŞARILAR DİLERİM.
|
KOCAELİSPOR (HODRİ MEYDAN)
Kocaeli'den selamlar Sivasspora Süper Ligde Başarılar dilerim.
Kocaelispor hakkında görüşler burada toplansın... |
kocaeli forumunuzun lınkını verebılırmısın
|
Yorumun için saol tek isteğimiz süper lige çıkıp eski günlerdeki KOCAELİSPORu yeniden harekete geçirmek...
|
[QUOTE=nalcacidabbe;266515]kocaeli forumunuzun lınkını verebılırmısın[/QUOTE]
[url]www.korfez.org[/url] [url]www.kostad.org[/url] |
-->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=Hodri Meydan41;266484]Selam arkadaşlar Kocaeliden sevgiler Kocaelisporla ilgili görüşler burada toplansın[/QUOTE]
[B]Sen. Sivasspor sitesindesin, önce senin Sivasspor hakkında görüşlerini alsak nasıl olur?[/B] |
4 tane ankara 5 tane istanbul takımı varken kocaeli adana izmir antalya nerede???
gelin artık ligede tadı çıksın. |
Sivassporun şuan ligde bulunduğu konumu sezon sonuna kadar korumasını istiyorum neden anadoludan bi şampiyon çıkmasın Sivasspora Süper Ligde başarılar...
|
KOCAELİSPOR'U TEKRAR SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZ. BAŞARILAR DİLERİM. işalah olur ve gelir
|
[QUOTE=puar;266522]4 tane ankara 5 tane istanbul takımı varken kocaeli adana izmir antalya nerede???
gelin artık ligede tadı çıksın.[/QUOTE] Dediğin doğru kardeş İnş gelicez süper lige süper ligin tadı kalmadı bu tadı getireceğiz inş. |
-->: --->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=Hodri Meydan41;266524]Sivassporun şuan ligde bulunduğu konumu sezon sonuna kadar korumasını istiyorum neden anadoludan bi şampiyon çıkmasın Sivasspora Süper Ligde başarılar...[/QUOTE]
[B]Teşekkür ederiz:) Bende, Puar arkadaşımızın düşüncelerine katılıyorum. Aynı ilden birkaç tane takım olup boş tribünlere maç oynanmasındansa Her ilden bir tane güçlü takım çıkması,Taradtarı daha fazla cezbeder. İnşallah Sizide tekrar Süper ligde görürüz. Başarılar dilerim.[/B] |
--->: -->: --->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;266534][B]Teşekkür ederiz:)
Bende, Puar arkadaşımızın düşüncelerine katılıyorum. Aynı ilden birkaç tane takım olup boş tribünlere maç oynanmasındansa Her ilden bir tane güçlü takım çıkması,Taradtarı daha fazla cezbeder. İnşallah Sizide tekrar Süper ligde görürüz. Başarılar dilerim.[/B][/QUOTE] Evet atmosferi daha ii tribünler olması maçların keyifli geçmesini ve ligdeki kaliteyide gösteriyor şuan süper ligde 50-100 kişiye maç oynayan takımlarda var bunların yerine biz olsak daha keyifli ve çekişmeli bir lig olacağından eminim yorumunuz için teşekkürler... |
kasımpaşa boş turbünler
oftaş boş turbunler ankaraspor boş turbunler gençler boş turbunler ibb boş turbunler yurt dışında bizim mac ozetlerini izleyen yabancılar acaba ne düşünüyordur türkiyede maclar seyircsizmi oynanıyordur diye... |
Haklısın kardeşim Avrupada bütün maçlar full çekiyo saydığın takımlar süper ligde olmasına rağmen seyircisi yok bizim gibi bir kaç tane daha takımın süper ligde olması lazım...
|
bugun shalke macını izledim mest oldum...
almanyada her mac ful maclar canlı olsa bile ful bizde... futboldan milleti soğuttular fazla para kazanma uğruna halbuki sonunda göreceklerki futbolla ilginin azaldığını ama iş işten gececek... |
HODRİ MEYDAN BENDE GEBZE'DEN BUGÜN ELAZIĞ MAÇINDAYDIM BÖYLE TARAFTARA BÖYLE SKOR YAKIŞMIYOR DİMİ YAZIK VALLA 15 BİN TARAFTARA
|
[B][COLOR="Blue"]KOCAELI KARDES SITEMIZE HOS GELDINIZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
Kocelispor anadoluda en sevdiğim takımlar arasında her zaman yerini almıştır inşallah bu sezon iyi bir cıkış yakalayıp süper liğe cıkar liğinde tadı gelir muhteşem taraftarıyla liğmize renk katacağını düşünüyorum şimdiden başarılar dilerim
|
Hoşbulduk Sivaslı Kardeşler...
İnşallah layık olduğumuz Süper Lige en kısa zamanda döneceğiz... |
hakkı niye oynamıyor sizde degil mi kardeş bayadır takip ediyorum oynamıyor
|
--->: -->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=ademgoze;266694]hakkı niye oynamıyor sizde degil mi kardeş bayadır takip ediyorum oynamıyor[/QUOTE]
Hakkı bizde 1 maç oynayıp yönetimin verdiği evi beğenmeyerek sözleşmeyi fesh edip samsunspora gitti bizde görememen normaldir. |
-->: --->: -->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=Hodri Meydan41;266695]Hakkı bizde 1 maç oynayıp yönetimin verdiği evi beğenmeyerek sözleşmeyi fesh edip samsunspora gitti bizde görememen normaldir.[/QUOTE]
ben sizde biliyordum neyse hayırlısı |
[QUOTE=zaralım 58;266567]HODRİ MEYDAN BENDE GEBZE'DEN BUGÜN ELAZIĞ MAÇINDAYDIM BÖYLE TARAFTARA BÖYLE SKOR YAKIŞMIYOR DİMİ YAZIK VALLA 15 BİN TARAFTARA[/QUOTE]
Evet kardeşim yazık oluyor takımın napacağı belli olmuyor bi bakmışın antalya,ordu,karşıyakayı gibi rakipleri 2-0 la geçmişiz evimizde oynadığımız son iki maçta 1 puan almışız takımda düzen oturunca daha iyi olacağına eminim... |
aramıza hoşgeldin kardeşim.inşallah süper lige çıkarsınız..mükemmel taraftarınız var..
|
[B]Kocaelispora başarılar bizimle olmaz sadece siz sizin gibi takımlarında gelmesi gerek istanbul ankara takımlarına bırakmamak gerek meydanı inşallah çıkarsınız başarılar köefez :)[/B]
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]hoş geldiniz SİZİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ...[/FONT][/CENTER][/B]
|
Hoşbulduk Arkadaşlar
Yorumlarınız için teşekkürler... |
[COLOR="Red"][B]kocaelispora tff 1. ligde başarılar dileriz umarım en kısa zamanda türkcell süper lige çıkarlar [/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Blue"]BIZDE KOCAELISPORA BASARILAR DILERIZ.SAYGIALRIMLA...[/COLOR][/B]
|
Sivaslı kardeşlerimizden güzel mesajları için teşekkür ederiz.
|
[B]kocelisporu en kısa zamanda 1. ligde görmeyi temenni ederiz...[/B]
|
KOCAELISPORU TÜRKIYE BIRINCI LIGINDE GÖRMEK ISTERIZ SIMDIDEN BASARILAR DILERIZ.
SPOR DOSTLUK VE KARDESLIKTIR BIZE BU YAKISIR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:09. |