![]() |
MAÇIN ARDINDAN
[IMG]http://www.superspor.com/images/galeri/129/2176/B_044f8b7017f63cefa58a6d254d18665a.jpg[/IMG]
Maçta kaleci Petkovic'in elinin kırılması ya da çatlaması, Yasin ve Kanfory'nin sakatlanmasının bütün oyun planlarını bozduğunu anlatan Uygun, ''Buraya en az 1 puan için, liderliğimizi devam ettirebilmek için gelmiştik dedi. [B]Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun [/B] konuşmasına, Ünal Karaman ve Konyaspor'u aldıkları galibiyet nedeniyle tebrik edip, her 2 takıma karşı hassas davranış gösteren taraftarlara teşekkür ederek başladı. Maçta kaleci Petkovic'in elinin kırılması ya da çatlaması, Yasin ve Kanfory'nin sakatlanmasının bütün oyun planlarını bozduğunu anlatan Uygun, ''Buraya en az 1 puan için, liderliğimizi devam ettirebilmek için gelmiştik. Futbol adına güzel şeyler yapmaya çalıştık, son dakikalarda yediğimiz gol bizi üzdü. Zaten ben oyuncularımla da görüştüm, oynanan futboldan memnunum. Yeniden onlardan liderliği istiyorum'' diye konuştu. [B][COLOR=#990000]UYGUN, BASIN MENSUBUYLA TARTIŞTI [/COLOR] [/B]Bir basın mensubunun ''Hocam güzel oyun derken neyi kastediyorsunuz, Konyaspor 2. yarı tek kale oynadı, sizin ise bir kaç atağınız var'' şeklindeki bir sorusuna Uygun, ''Senin güzel oyun anlayışını öğrenebilir miyim? 'Sen ne demek istiyorsun' gibi soru soruyorsun, olmaz, senin gibi bir insana yakışmaz'' yanıtı verdi. Uygun, sahaya çıkan ilk 11'de 4-5 oyuncunun sakatlanması durumunda, planlanan oyunun sahaya yansıtılabilmesinin mümkün olmadığını, ''güzel oyun'' derken, bu duruma rağmen olabildiğince iyi bir oyunu kastettiğini sözlerine ekledi. [B]Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman[/B],ilerleyen haftalarda arzu edilen Konyaspor'un ortaya çıkacağını belirterek, ''Zirveye doğru yaklaşma mücadelesi vereceğiz'' dedi. Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını, oyunun başından sonuna kadar, pozisyon bulan, istekli olan tarafın kendileri olduğunu belirtti. Karşılaşmada sadece 65 ve 75. dakikalar arasında oyundan düştüklerini, buna acilen bir çözüm bulmaları gerektiğini ifade eden Karaman, ''İlerleyen haftalarda arzu ettiğimiz Konyaspor'u göreceksiniz. Biz ne yaptığımızı bileceğiz, biz iyi şeyler yaparsak elbette üst sıralara doğru hızla tırmanabiliriz. 3 puanla ligde bir anda çıkıp bir anda düşebilirsiniz. Alt sıralara doğru düşme anlamında değil de zirveye doğru yaklaşma mücadelesi vereceğiz'' dedi. Konyaspor'un son dakikada galibiyet golünü kaydeden [COLOR="Green"]Murat Hacıoğlu[/COLOR] da, son dakikaya kadar çok iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Son dakikada olsa galip gelmesini bildik. Ligin sonuncusu olmak bizi çok üzüyordu. Bu galibiyetle moral bulduk. Bu galibiyetin devamı gelecektir" diye konuştu. [COLOR="Red"]Sivassporlu futbolcu Devran Ayhan[/COLOR] ise, maça iyi başladıklarını, fakat devamını getiremediklerini belirterek, "Maça iyi başladık. İlk dakikalarda öne geçtik. Sonuç olarak mağlup olduk. Futbolda buda var. Önümüzdeki haftalarda galip gelip tekrar yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. [COLOR="Red"]Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ise,[/COLOR] "İlk dakikalarda öne geçmemize rağmen daha sonralarda ne olduysa oyundan düştük ve devreyi 1-1 bitirdik. Kendi adıma konuşmak gerekirse sahada hiçbir şey yapamadık. Son dakikada kaybetmek bizim için üzücü oldu. Önümüzdeki Kasımpaşa maçını kazanarak liderliği tekrar almak istiyoruz" dedi. |
--->: MAÇIN ARDINDAN
radyodan dinlerkende top hep konyada duruyordu gazeteci haklı gibi,ama bizim futbol anlayışımıza karşı artık takımlar önlemini alıyor,Bülent hocam devreye girip değişik taktikler geliştirmeli..
|
konya basın mensuplarıda öyle ...........
|
[B]sanirim hocamizin demek istedigi
zorunlu degisiklikler yüzünden takim oyununu oturtturamadi ve bu nedenle daha fark gol yiyebilirdik buna ragmen bir gol farkla yenildigimiz icin iyi bir oyun oldu malesef alternatif fubtolcularimiz yok saglik olsun takim yinede iyi yenmekte var yenilmekte, hocamiz gibi konyasporu tebrik ederiz insallah haftaya kendi sahamizda galip geliriz[/B] |
YA GARSAŞLAR VALLA TEK KELİMEİLE KAHROLDUM ARKADAS SEN GETİR GETİR 90DA GOLÜ YE OLMAZKİ AMA NE YAZIKKI KONYAYA SANSIMIZ BİR TÜRLÜ TUTMUYOR PETKODA SAKATLANMIŞ DURUMLAR DAHA KÖTÜ OLDU ŞİMDİ YENİLDİGİMİZEMİ YANALIM YOKSA SAKATLARIMIZAMI KAFAM İNANIN ALLAK BULLAK OLDU PAZAR GÜNÜ BANA ZEHİR OLDU MORALİ SIFIRIN ALTINDA MAÇ BİTELİ 3 SAAT OLDU AMA HALA ŞOKUNDAYIM KABULLENEMİYORUM ARKADASLAR BEN BU TAKIMA ÖMRÜMÜ VARDİM 3.LİGDEDE VARDIM ŞİMDİDE VARIM AH KESKE TABLACI FUAT,GÖKMEN İHSAN BABA POSTACI OLSADA BENİM SİVASSPORLUGUMU SİZE ANLATSA ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİRTEK SİVASSPORU SEVDİM GERİSİ YALAN
|
SPORDAN ANLAMAYANLARIN ELINE VERMISLER MIKROFONU YADA KALEMI KAGIDI CIKMIS BASIN MENSUBU.ÖYLE BASIN MENSUBU OLUNMAZ HADDINI BIL SENIN KARSINDA KIMIN OLDUGUNU UNUTMA.TERBIYESIZLIK YAPMA.BILMIYOSAN BU ISI GIT EVDE BULASIK YIKA.SIVASSPOR ELINDEN GELENI YAPMIS GÜZEL FUTBOL OYNAMIS FAKAT SON DAKIKALARDA TALIHSIZ GOL YEMISTIR VE MACTAN YENIK AYRILMISTIR.SIVASSPORUMA BUNDAN SONRAKI MACLARDA BASARILAR DILIYORUM.avusturyadan yigido
|
[COLOR="Blue"][B]her karşılaşmada nedense gol attığımızda defans yapıyoruz geçenlerdede yorumumda aynı şeyden bahsettim defans yapan bir takım her zaman gol yemeye mahkumdur ankara gücü maçı vestel maçı vede konya maçı ankara maçında ilk dakkalarda gol atıyoruz ankara karşılaşmasında 15 VE 30 dakka içerisinde 2 gol attık sonra devans yap sonuç 2 2 vestel karşılaşması dakka 15 1 0 öndesin sonra adamlar bizle dalga geçer gibi top oynadılar galip olduğumuz halde buda neyden kaynaklandı defans yapmaktan gelelim konya karşılaşmasına aynı şeyler 1 0 öndesin sonra defans e bu durumda kalene fazla top gelirse böyle futbolculara sakatlanır inşallah önlem alınır kasın paşa karşısında gerçi kaleci yok yasir yok ne diyem hayırlısı neyse o olur[/B][/COLOR]
|
BENDE NEFRET EDIYORUM KONYADAN HERKESEE GELENE GEC GIDENE GEC DERLER BIZE GELINCE ASLAN KESILIRLER;NEYSE CANLARI SAGOLSUNNN SIVASADA GELECEKLER;GORECEZ INSALLAHH ONLARIDA;KONYALI BASIN MENSUBU OLACAK GAZETECI DEGIL AMATÖRR RUHLU OLDUKLARINI HERKESE GOSTERDILER,CANIN SAGOLSUN SIVASIM YOLUN ACIK OLSUNN;
|
konyasporu oldum olası sevmem
ama tebrik etmek gerekir oyuncularımızın sakatlanması maçı alt üst etti yoksa kazanabileceğimiz bir maçtı konya kim ki yani inş. küme düşerler |
SORSANIZA ACABA O ADAMA NE OKUMUŞ MEKTEPMİ YOKSA BASINMI YOKSA HALKLA İLİŞKİLERMİ YOKSA GAZETECİLKMİ CEVABINI BEN VEREYİM BİŞEY OKUMAMIŞ ADAM BULAMAYINCA O SİPİKEROLMUŞ AMA TERBİYELİ OL BE MUHABİR BOZUNTUSU SİVASI YENDİNDE NEOLDU BEN GÖRECEM SİZİ 3 4 HAFTA SONRA TEKRAR LİGİN DİBİNE DEMİR ATINCA SİVASSPORU AGZINA BİDAHA SAKIN ALMA BÜLENT HOCADANDA ÖZÜR DİLE SEN KİMSİN......
|
[COLOR="Red"][B]artık şu basın mensupları terbiyesini takınmalılar.... bu aralar şansızlıklar peşimizi bırakmıyor maalesef :( umarım en kısa zamanda toparlanırız ve haftaya tekrar liderliği alırız
herzaman her yerde en büyük sivaSSpor...[/B][/COLOR] |
[B]Konya çok sert oynadı ve çok hataları vardı...[/B]
|
ya yenlınce konaydan nefret edıyosunuz yazık ya vallaha bu kadar olmaz mac oncesı akrdesce gecsın dıonuz sonrasında nefret edıyoruz dıosunuz
|
-->: MAÇIN ARDINDAN
[B]Maçın hakkı 2-1 değildi ama kötü oldu... Kötü oynadık ama Konya'nın sertliğinin cezasız kalması ise düşündürücü...[/B]
|
ne sertii 45 dk boyuncu tek kale konya oynadiii
|
kabul edilir bi yenilği degil...
|
[QUOTE=SEMİH-58;267055]kabul edilir bi yenilği degil...[/QUOTE]
yapma bunuu tebrık etsenız nolcakkı |
[B]ne güzel bjk berabere kalmışken birde gs yenilseydi bide biz yenseydik çok iyi olur[/B]
|
konyaspor maçı hak eden taraf sivas ise hiç bir şey yapamadı kabul edin bunu
|
yenilgiyi hak etmedik ama sağlık olsun sonucta konyasporuda tebrik ediyoruz zor mactan 3 puan çıkardılar.
|
kardeş bizim hiç bir zaman sivas maçları zor geçmez
çünkü sonucu baştan belli maçlarımızdandır |
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN
[B][QUOTE=gocagonyali;267079]kardeş bizim hiç bir zaman sivas maçları zor geçmez
çünkü sonucu baştan belli maçlarımızdandır[/QUOTE] Yavaş gel o kadarda uzun boylu değil tamam yenmiş olabilirsiniz ama puan cetveline bir bak bakalım nerdesiniz nerdeyiz...[/B] |
Yiğidoları 'sakatlık' mağlup etti
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/210918.jpg[/IMG]Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç içinde yaşanan sakatlıkların oyun planlarını bozduğunu belirtti.
Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'un ligde bulunduğu durumun gurur verici olduğunu beliterek, "Bugünkü oyunda hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın başından sonuna kadar istekli olan taraf bizdik. Maçın belli bölümlerinde oyundan düşüyoruz. Gücümüz azalıyor. Bunu biraz daha üst seviyeye çekerek güçleneceğiz. Biz iyi şeyler yapıp sonuca gidersek ligde yükseliriz. Biz bundan sonra ligde zirveye doğru yaklaşma mücadelesi vereceğiz" dedi. Kadroda yapılan değişklileri değerlendiren Karaman, "Bizim 25 kişilik bir kadromuz var. Bu kadroyu lig içerisinde kullanacağız. Dolayısıyla Özden'in veya Ömer'in oynamaması sürpriz olmamalı. Genciyle tecrübelisiyle biz bir takımız" diye konuştu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, maç içinde yaşanan sakatlıkların oyun planlarını bozduğunu belirterek, "Açıkçası buraya 1 puan için gelmiştik. Liderliğimizi devam ettirmek istiyorduk. Futbol adına iyi şeyler yapmaya çalıştık. Son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü. Futbolcularımdan liderliği tekrar istiyorum" diye konuştu. Bir basın mensubunun "Güzel oyun derken neyi kastediyorsunuz" sorusuna sinirlenen Bülent Uygun, "Bundan sonra teknik direktör olarak sen geçersin ve istediğin güzel oyunu sergilersin. Biz futbol adına sahada birşeyler yapmaya çalıştık. Ben yaşadığım sakatlıkları sayıyorum. 4-5 tane oyuncum sakatlanıyorsa futbol adına fazla birşeyler sergileyemezsin" dedi. Yeşil-beyazlı futbolcu Burak Özsaraç, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını söyleyerek, "1-0 geri düşmemize rağmen maçı çevirmeyi bildik. Konyaspor'un böyle bir galibiyete çok ihtiyacı vardı. İyi oyun oynuyorduk, fakat bunu sonuca yansıtamıyoruduk. Bu galibiyet kendimize olan güvenimizi getirdi" ifadelerini kullandı. Konyaspor'un son dakikada galibiyet golünü kaydeden Murat Hacıoğlu da, son dakikaya kadar çok iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Son dakikada olsa galip gelmesini bildik. Ligin sonuncusu olmak bizi çok üzüyordu. Bu galibiyetle moral bulduk. Bu galibiyetin devamı gelecektir" diye konuştu. Sivassporlu futbolcu Devran Ayhan ise, maça iyi başladıklarını, fakat devamını getiremediklerini belirterek, "Maça iyi başladık. İlk dakikalarda öne geçtik. Sonuç olarak mağlup olduk. Futbolda buda var. Önümüzdeki haftalarda galip gelip tekrar yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ise, "İlk dakikalarda öne geçmemize rağmen daha sonralarda ne olduysa oyundan düştük ve devreyi 1-1 bitirdik. Kendi adıma konuşmak gerekirse sahada hiçbir şey yapamadık. Son dakikada kaybetmek bizim için üzücü oldu. Önümüzdeki Kasımpaşa maçını kazanarak liderliği tekrar almak istiyoruz" dedi. |
arkadaslar provaksyonlara gelmeyelim derim...
|
bu provokasyon deil
ben diyorum ki biz bu ligten düşsek bile gene de sivas maçlarını alırız yavvv ben bunu diyorum |
[B]Futboldan Anlamayan İnsanları Yada Gazetecileri Diim Maclaara yollayıp böle seyler konusmalara nasıl ızın verıolar anlamıorum.Maç Konusunda DA Konyayı Hiç mi Hiç Sewmeyenlerdenim snde Son 89. dakika kurbanı oLduk ama sampiyonluga Doru Yavas Yavas Gidioruz..Allahın İzniyle Lider oLamasakta SİVAS TEK BUYUK[/B]
|
bu maçı unutup önümüzde ki maça en iyi şekilde hazırlanmamız lazım konya küme düşersiniz inşşşşşşşş....
|
beyler ayıptır sızın bu yaptıgınız maça gelen sıvassporlulara sorun bakalım nasıl davranmışlar sivaslılara konyalılar tamamen kardeslık vardı bugun konyada ayıptır yaptıgınız.Kümeye falan demek yakışmıyor size. inanın bugun konyalılar sampıyon olacaksanız sonunda yenın feda olsun dıyorlardı sıvasspora ama sızın bu yazdıklarınız okuyunca ıykı yenmısız dıyorum.lıgde basarılar dılıyorum sıvasspora
|
[QUOTE=puar;267078]yenilgiyi hak etmedik ama sağlık olsun sonucta konyasporuda tebrik ediyoruz zor mactan 3 puan çıkardılar.[/QUOTE]
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KONYA Maç zormuydu? walla biz sıvas maçlarına gelmeye bile tenezzul etmıcez aslında sonuc bellı yani ama rezıllıklerını bı gorelım dedık sıvaslıların. Kümeye düsecek dedıgınız takıma yenıldınız bee nereye sampıyon olacaksınız orayada gelecez bekleyın |
[QUOTE=NALÇACI GENÇLİK;267102]HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KONYA Maç zormuydu? walla biz sıvas maçlarına gelmeye bile tenezzul etmıcez aslında sonuc bellı yani ama rezıllıklerını bı gorelım dedık sıvaslıların. Kümeye düsecek dedıgınız takıma yenıldınız bee nereye sampıyon olacaksınız orayada gelecez bekleyın[/QUOTE]
herkes görüyo sivasın kaçıncı olduğunu konyanın kaçıncı olduğunu...HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS OKADAR?? |
[QUOTE=NALÇACI GENÇLİK;267102]HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KONYA Maç zormuydu? walla biz sıvas maçlarına gelmeye bile tenezzul etmıcez aslında sonuc bellı yani ama rezıllıklerını bı gorelım dedık sıvaslıların. Kümeye düsecek dedıgınız takıma yenıldınız bee nereye sampıyon olacaksınız orayada gelecez bekleyın[/QUOTE]
[B][I]Konyali Dikkatli ol ve Konyasporu antipati yapma ve yazilarina dikkat et !!!!!!!!!!!!!![/I][/B] |
[COLOR="Blue"][B]o zaman bende konyalı kardeşlerime şu cevabı vereyim diyorsunuzya biz ikinci lige bile düşsek sivası yine yeneriz desene yine sizi kurtaran sivassopr oluyo diğer takımlara yenilin gelin bizi yenin neden dersen sizi kurtaran biz oluyoruz demekki neyse galibiyet hayırlı olsun konya[/B][/COLOR]
|
ayıptır filan senin dediğine bak liderle oynuyorsunuz çokmu kolaydı polimiğe gerek yok yolunuz açık olsun. |
-->: MAÇIN ARDINDAN
arkadaşlar bülent hoca maça yanlış kadroyla başlamıştır.chetkov yada gurbanov 18 kişilik kadroda olması gerekirdi.
ayrıca bu konyalı iblislerden nefret ediyorum.gazetecileri bile zırdeli,bjk trübünlerine yapılan kol hareketleri unutulmadı..inşallah kümeye düşerler. |
walla hiç uğraşılmaya bile yok bunlarla bizim kapasitemizin altındalar..
|
:D[QUOTE=sivas_kangallı;267126]walla hiç uğraşılmaya bile yok bunlarla bizim kapasitemizin altındalar..[/QUOTE]
[B][I]Öyle kangalli kardes Türkiyenin Real Madridini yendiler birak biraz sevinsinler Türkiyenin Real Madridini yenmek her takima nasib olmaz adamlar dokuz dogurdu 90 dakika öldü öldü dirildiler. iste Büyük takim adami böyle konusturur............................................ [COLOR="Red"] [COLOR="Blue"]***[/COLOR] SÜPERLIGIN KRALI SIVASSPOR[/COLOR] [COLOR="Navy"]***[/COLOR] ....[/I][/B] |
:D:D
;);) .........EN BÜYÜK SİVASSPORRRRRRRRRRR |
ulen yenen biziz sevinen siz.....................
|
[QUOTE=gocagonyali;267133]ulen yenen biziz sevinen siz.....................[/QUOTE]
kardeşim sitemize gelmişin kabul etmişiz yazıyorsan edebi terbiyene uygun yaz yoksa yama kardeşim olmuyor yoksa yazma |
sewinen kim ki??????????????????????????????????????????
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:13. |