![]() |
MAÇIN YILDIZI MEHMET
[URL="REQ_PROTOCOL://www.sivasspor.com./goster.asp?id=19&galeriid=2088#galeriStart"][IMG]http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/10Besiktas1__Sivasspor2_(10.11.2007)/17.jpg[/IMG][/URL]
Mehmet, dün belki gol atmadı ama sahada en iyi isim olarak göze çarptı. Yiğido'nun santrforu, sadece forvette değil, zaman zaman kale önüne kadar gelerek arkadaşlarına yardım etti. Takımı adına galibiyetin gelmesine büyük katkı sağladı. [B]Beşiktaş Mehmet Yıldızı istedi [/B] Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden harekete geçen Beşiktaş’ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız... Beşiktaş Yönetimi, Sivas’ın golcüsü için Mehmet Yozgatlı + İbrahim Akın + 500 bin dolar teklif etti. Kırmızı-Beyazlılar düşünmek için süre istediler. Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti. Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi. |
-->: MAÇIN YILDIZI MEHMET
mehmet yıldız gitmemeli bu takımda çok iyi işler yapıyor..eğer istanbul takımlarından birine giderse büyük ihtimalle yedek kalacak...Sivas ta kalıp efsane olmayı tercih edecektir bence...
|
--->: MAÇIN YILDIZI MEHMET
ya mehmet abı gıtmesın ya çok süper eğer buyuk takımlara gıderse çok mf oluya
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;272703][URL="REQ_PROTOCOL://www.sivasspor.com./goster.asp?id=19&galeriid=2088#galeriStart"][IMG]http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/10Besiktas1__Sivasspor2_(10.11.2007)/17.jpg[/IMG][/URL]
Mehmet, dün belki gol atmadı ama sahada en iyi isim olarak göze çarptı. Yiğido'nun santrforu, sadece forvette değil, zaman zaman kale önüne kadar gelerek arkadaşlarına yardım etti. Takımı adına galibiyetin gelmesine büyük katkı sağladı. [B]Beşiktaş Mehmet Yıldızı istedi [/B] Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden harekete geçen Beşiktaş’ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız... Beşiktaş Yönetimi, Sivas’ın golcüsü için Mehmet Yozgatlı + İbrahim Akın + 500 bin dolar teklif etti. Kırmızı-Beyazlılar düşünmek için süre istediler. Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti. Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"] helal olsun Mehmet Yıldız a yönetim yollarsa giderim diyor ama yollamayın şu adamı ya yönetim adam mutlu mesut SİVASSPOr da... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]EVET TÜRKİYE GAZETESİ DE EN YÜKSEK PUANI MEHMET'E VERMİŞ. BENCE GİDECEKSE MUTLAKA DEĞERİNE GİTMELİ. TAKAS YANINDA İYİ PARA KAZANMALIYIZ. [/COLOR][/B]
|
mehmet sen çok büyük oyuncusun inş biyere gitmezsin..
|
[B]gerçekten bu maç ve bundan öncekiler olmak üzere vieri mehmet çok iyi futbol oynuyor
inşaALLAH BİZDEN BAŞKA BİR YERE GİTMEZ[/B] |
insallah gitmez akin gelirse bzim takimida yakar kendinide m.yozgatliyida istemiyoruz biz mehmetin gitmemesini istiyoruz
|
[B]MEHMEDE İHTİYACIMIZ WAR[/B] .
|
mehmet yıldız bu sene sivasspordadır.gerçekden şuanda en formda forvet türkiyede..
|
sivassporun değil türk futbolunun yıldızı...herşeyin en iyisini hakediyor..herşey istediğin gibi olsun sevgili Mehmet YILDIZ..
|
[B]Mehmet bulunmaz hint kuması deıl teklif cok cazip bence değerlendirilmeli özellikle mehmet yozgatlı sivasspora cok yararlı olur ıbrahım akın yerıne batuhanı verseler daha iyi olur[/B]
|
bence mehmet yıldız hiç bir yere gitmemeli... göndermemeliyiz.. taraftarlar olarak buna mani olmalıyız maddi ve manevi destyeğimizi eksik etmemeliyiz...
|
Mehmet Yildiz cok iyi oynadi dün ama tüm takim cok istekli oynadi. Maci 1-0 dan sonra birakmadilar ve cevirdiler
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;272703][URL="REQ_PROTOCOL://www.sivasspor.com./goster.asp?id=19&galeriid=2088#galeriStart"][IMG]http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/10Besiktas1__Sivasspor2_(10.11.2007)/17.jpg[/IMG][/URL]
Mehmet, dün belki gol atmadı ama sahada en iyi isim olarak göze çarptı. Yiğido'nun santrforu, sadece forvette değil, zaman zaman kale önüne kadar gelerek arkadaşlarına yardım etti. Takımı adına galibiyetin gelmesine büyük katkı sağladı. [B]Beşiktaş Mehmet Yıldızı istedi [/B] Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden harekete geçen Beşiktaş’ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız... Beşiktaş Yönetimi, Sivas’ın golcüsü için Mehmet Yozgatlı + İbrahim Akın + 500 bin dolar teklif etti. Kırmızı-Beyazlılar düşünmek için süre istediler. Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti. Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi.[/QUOTE] bence mehmet yıldız daha sivasda çok durması gerekiyor balili ile çok güzel anlaşıyor |
[B]MEHMET GİDERSE ÇOK KÖTÜ OLUR AMA O FUTBOLCUNUNDA ONA GÖRE HAYALİ VARDIR BENCE. BENCE YA GİTMELİ YA DA KALMALI[/B]
|
YENİ FORVET EKOLÜ : MEHMET YILDIZ
[B][COLOR="Red"]Demirören tüm Sivas camiasının mutfak tüplerini de karşılasa satmayız... :D[/COLOR][/B]
|
ya fenere gitsin yada sivasda kalsın.
|
MEHMET YILDIZIN TAKIMDA KALMASI LAZIM BÜYÜK TAKIMDA OYNAYAMAZ HELE FENERE GİDERSE HARCARLAR EĞER YILDIZ KALMASI GEREKİYOSA EĞER YILDIZ OLACAKSA SİVASTA OLSUN SİVAS TA ŞAMPİYON OLSUN İSTERİZ İLK ÖNCE. ZATEN SİVAS ŞAMPİYON OLURSA SALARMIYIZ MEHMET YILDIZI. MİLLİ TAKIMDADA KALICI OLUR İNŞALLAH. NORVEÇ MAÇINDA İLK ON BİRDE BEKLİYORUZ MEHMETİ
|
Bu macta sivassporda her futbolcu birer yıldızdı mesela mohammed,Gurbanov,Sedat,hayro gibi pek çok yıldızımız vardı ama mehmet yıldız gercektende adı gibi yıldız bir futbolcu çok ağır saha şartlarında sahada basmadığı alan kalmadı kah defansa yardıma geldi kah orta sahayı toparladı zaten kendi mevkisinide forvette rakip defansın korkulu rüyası İbrahim toraman tutamayacağını anlayınca eiki eliyle sarılmaya başladı beşiktaşın sezon başında 2 milyon dolara pahalı diyerek almaktan vaz gectiği mehmet şimdi fiyatının 6 milyon euro olması bakalım beşiktaşa sac baş yolduracakmı ayrıca İbrahim akın ve Mehmet yozgatlı tamam kaliteli futbolcular ama bu kadar para etmezler bizim mehmetin fiyatı belli üstede verdikleri para belli bu işin olacağını hiç sanmıyorum nedeni ortada biz verecekleri bu iki futbolcu 5,5 milyon euro etmez bize üste verecekleri paranın en az 3,5 milyon euro olmalıki bu işten karlı cıkalım yoksa bizim mehmetin suyumu cıktı sezon sonuna kadar tutarız hem liği zirvede bir yerde bitiririz hemde daha yüksek bir fiyata satarız ne diyelim gün ola harman ola
|
İnşallah gitmes:( çok çok kötü olur bizim için..
|
Aman sakın ha yönetim. O ismi geçen futbolcular 5 para etmez. Mehmet Yıldız onlar gibi 10 kişiye değer. Yazık etmeyin Mehmetimize. Fenere gidecekse olabilir ama 8JK da harcanır yıldız...
|
Fenere gidince bizden ayrilmis olmuyor mu?..hic bir yere gitmesin bence...illa gidecekse, takas futbolcu almayalim, dogru duzgun para alalim bari...
|
Mehemet YILDIZ,
Takımı içinde patron, Sahada hem kaptan hem hoca, Saha dışında futbolcuların abisi, Trübünde biz seyircilerin olmazsa olmazı, Onun ayağı sakatta olsa,formu düşükde olsa, Mutlaka sahada durması gerek, Çünki; Futbolcuların arasında onun varlığı,hiçbirşey yapmasada güven,oynama azmi,cesaret veriyor. Bunu basın,tv yapımcıları dost-düşman herkes görüyorda,yaşlılardan oluşdurduğu huzur evinde kış uykusuna yatmış zati muhterem göremedi bir tek ona yandım. |
teklif güzel bence değerlendirilmeli de futbolcuların yanında parayıda biraz yükseltseler çok iyi transfer olur
|
eğer mehmet gidecekse onun oyun mantelitesine ve fiziğ'ine sahip futbolcu bulmamız çok zor olur şuan göremiyorum
|
BÖYLE TARZ FUTBOLCU AVRUPADA BİLE ENDER BULUNUR UMARIM GİTMEZ AMA GİDECEKSEDE DEĞERİNİ BULMALI
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08. |