SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Servet'in İlginç Dileği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14067)

talha58 12.11.2007 12:03

Servet'in İlginç Dileği

[IMG]http://image.haber3.com/haber/117882.jpg[/IMG]
[B][COLOR="Indigo"]Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin, lig liderliğinin Sivasspor ile Cim Bom arasında sürekli el değiştirmesine ilginç bir yorum getirdi.

Servet, “Umarım sezon sonunda Galatasaray şampiyon olur. Eğer biz olamazsak Sivasspor şampiyon olsun” dedi. Ligin en az gol yiyen savunması olduklarını da hatırlatan Servet, “Talihsiz goller yiyoruz. Kalemizde az pozisyon veriyoruz ama kendi hatalarımızdan goller yiyoruz. Abuk sabuk goller yiyoruz. Bunlara dikkat edersek daha az gol yiyeceğimize inanıyorum. Geçmişe dönüp baktığımızda hep talihsiz goller, bunları azaltacağız inşallah” diye konuştu.

Bu arada maçın başlamasına 15 dakika kala Ali Sami Yen Stadı’nın çimleri ıslatılınca, Sarı-Kırmızılı futbolcular bu duruma isyan etti. Özellikle Servet zemini ıslatmakla görevli yetkilileri sert bir dille azarlarken, “Kaç gündür yağmur yağıyor, saha çamur olmuş siz hâlâ zemini ıslatıyorsunuz” diyerek kızgınlığını belli etti. Servet’in haksız olmadığı maç içinde açık şekilde görüldü. Zemini zaten kötü olan Ali Sami Yen Stadı patates tarlasına döndü.
spor3.com'dan alıntıdır[/COLOR][/B]

altuntas58 12.11.2007 12:12

-->: Servet'in İlginç Dileği

Servet elbetteki takımını savunacak ama galatasarayın şampiyon olması öyle kolay değil bizde varız öyle meydanı boş zannetmeyin daha size kök söktüreceğiz haberiniz ola arkadan kayseri geliyor bu büyütülmüşleri bu sezon ablukaya alarak neye uğradıklarını şaşırtacağız öyle her sene bedavadan şampiyon olmak yok hepinizi dize getireceğiz stadyumlarda ot yolduracağız

jakobieen 12.11.2007 12:23

servet şimdi kara kara düşünüyordur bu sivas hücumlarını nasıl karşılayacağız diye ben galatasarayın bu savunmasına en az üç gol atarız diye tahmin ediyorum.. bu arada servetin galatasaraydan çok sivasın şampiyon olmasını istediğini düşünüyorum..

zaralım 58 12.11.2007 12:29

--->: Servet'in İlginç Dileği

BENCEDE SERVET KARAKTERLİ BİR OYUNCU İNŞ AVRUPAYA ELELE GİDERİZ

talha58 12.11.2007 13:24

--->: -->: Servet'in İlginç Dileği

[QUOTE=jakobieen;273307]servet şimdi kara kara düşünüyordur bu sivas hücumlarını nasıl karşılayacağız diye ben galatasarayın bu savunmasına en az üç gol atarız diye tahmin ediyorum.. bu arada servetin galatasaraydan çok sivasın şampiyon olmasını istediğini düşünüyorum..[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Servet dün biraz ağzından baklayı çıkardı aslında. Tek ön libero oynadığımızda geride kötü yakalanabiliyoruz dedi. Gs ofansif takım olduğundan Servet gibi geriye dönüşte sıkıntılı birisi için sorun olabiliyor. [/COLOR][/B]

Flavio 12.11.2007 13:37

Servet'in Sivas'a Sivas'ın Servete katkısı gerçekten oldukça fazla.Biz ona kaptanlığı verdik o bize yüreğini,hırsını.Şimdi böyle düşünmesi çok güzel demek hala onda bi yerimiz var.Bravo Servet..

Del Piero 12.11.2007 13:37

eyy !!! 3 BÜYÜTÜLMÜŞLER sivas-kayseri geliyor akıllı olun !! sizlere sahada ot yolduracağız !!

yusuf_yusuf 12.11.2007 13:49

saol servet abı açıklamaların için haydı yığdolar gosterın kendiniziı kayserı maçın da sivaspsor gelıyor

ceza_tolga_rep 12.11.2007 14:53

servet çetini sivasa gelmeden önce hiç sevmezdim.ama tanıyınca mükemmel karakterli olduğunu gördüm.

seni seviyoruz servet............

yigidomustafa58 12.11.2007 15:16

[B]eyvallah inşallah biz oluruz şampiyon veya başka bir anadolu takımı olur... [/B]

talha58 15.11.2007 21:57

[B][COLOR="Indigo"]Keşke Gs'de 58 numaralı formayı giyseydi. Hasan Kabze gidince Gs'de 58 giyecek birisi lazım. Aynı şekilde Sivaslı Ümit Özat'ın gitmesiyle de Fb'deki temsilcimiz Can Arat oldu. [/COLOR][/B]

samet yıldız 15.11.2007 22:17

tabikide önce kendi takımını düşünecek
sivasspordan korkusunu da anlıyorum :D

sivas_kangallı 16.11.2007 00:05

servet çok kaliteli bir futbolcu .inş galatasarayla sivas avrupaya gider.

Engin58 16.11.2007 01:14

[B][COLOR="Sienna"]TSKLER SERVET .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

yigido Atilla 16.11.2007 01:39

[QUOTE=altuntas58;273295]Servet elbetteki takımını savunacak ama galatasarayın şampiyon olması öyle kolay değil bizde varız öyle meydanı boş zannetmeyin daha size kök söktüreceğiz haberiniz ola arkadan kayseri geliyor bu büyütülmüşleri bu sezon ablukaya alarak neye uğradıklarını şaşırtacağız öyle her sene bedavadan şampiyon olmak yok hepinizi dize getireceğiz stadyumlarda ot yolduracağız[/QUOTE]

[B][I]Yasa be altuntas abi cimboma sahayi dar edecegiz, öyle bedava sampiyonluk yok 2.ci devre Büyük takimlarin hepsi sivas deplasmanina geliyor hepsini ip gibi siraya dizip sampiyon olacagiz allahin izni ile.[/I][/B]

selcuklu12 12.12.2007 09:20

Yaw servet komik goller yiyoz diyonda penalti ve offside disinda attiginiz gol yok buna ne buyuracaksin suanda fark 2 puan degil en az 9 puandi ve Sivasspor asiye ye piknige gidiyordu...

estetik fenomen 16.12.2007 02:03

Servet Sivasspor'u sevdiğinden mi söylüyor? Yoksa Fenerbahçe'ye kıllık olsun diye mi? Ne de olsa Fenerbahçe'de istenilmedi ve gönderildi.

Medusa 16.12.2007 02:08

servete her zaman ayrı bir sempati duyuyordum.çok karakterli bir kişi...ama umarım gs şampiyon olmaz inş.

talha58 16.12.2007 17:42

[B][COLOR="Indigo"]Valla Servet'in dileği gerçekleşmeyecek gibi. [/COLOR][/B]

alem_halil 16.12.2007 17:53

servet seni zor durumda bırakırdı bizim balilide sakatlandı da rahat bi nefes aldın...yine pozisyon verdin bizim oyuncuların beceriksizliğiydi neyse saylık olsun...eğer şanpiyonluk son haftaya kalırsa galatanın bizim sivas maçında kaybeder umududa gider sölemedi demeyin..iyi akşamlar saygılarımlar..

GLoBe-Y-Gençlik 16.12.2007 17:54

hım servet ıı futbolcu parmakla gosterılıcek bır futbolcu bız olmassak barı sıvass olsun dedın sagol yın,ede

Çarşı58 23.12.2007 18:26

[B]İnaşallah Sivas Olur şampiyon Servet[/B]

cimbomlu ahmet 23.12.2007 18:54

saolsun bizde cok emeği vardır servetcimin
basarılar dileriz kendisine

Buraq58 02.01.2008 15:21

servet şimdi kara kara düşünüyordur bu sivas hücumlarını nasıl karşılayacağız diye ben galatasarayın bu savunmasına en az üç gol atarız diye tahmin ediyorum.. bu arada servetin galatasaraydan çok sivasın şampiyon olmasını istediğini düşünüyorum..

sivas_kangallı 02.01.2008 15:47

bizde çok emeği wardı servetin...konuşma için tşkler..

talha58 04.01.2008 21:34

[B][COLOR="Indigo"]Neyse Servet şu anda iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder. [/COLOR][/B]

EyüphanAydın 04.01.2008 21:38

[B]Servet Çetin'in Bize Yapmış OLduğu emeklerden Dolayı Kendisine Minnettarız.[/B]

Agcalli 04.01.2008 21:47

Aferim Servete. Kendisine tekrar hayat veren takım olan Sivasspor için çok güzel bir dilekte bulunmuş inşAllah ligin sonunda dileği gerçek olacak ve Sivasspor şampiyon olacak

Buraq58 05.01.2008 12:37

Servet Çetin'in Bize Yapmış OLduğu emeklerden Dolayı Kendisine Minnettarız.

Buraq58 05.01.2008 12:38

--------------------------------------------------------------------------------

[B]Servet Çetin'in Bize Yapmış OLduğu emeklerden Dolayı Kendisine Minnettarız.[/B]

talha58 21.01.2008 11:34

[B][COLOR="Indigo"]Geçen televizyonda bir röportajında bu dileğini tekrar ifade etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. [/COLOR][/B]

Yigido_Burak 21.01.2008 12:23

[B][I][U]helal oLsun Galatasaraylı ama Sivasında Sampiyon oLmasını İstio Eski Sivaslı Ne De oLsa helal Serwet Sana Ama Siz Daha Cok ßeklersiniz Şampiyonlugu:D xD[/U][/I][/B]

Buraq58 21.01.2008 12:34

[B]
eyvallah inşallah biz oluruz şampiyon veya başka bir anadolu takımı olur... [/B]

talha58 22.02.2008 22:54

[B][COLOR="Indigo"]Galatasaray Avrupa'dan elendi. Artık mecburen lige asılacaklar. Servet bu sene başarılı performans sergiliyor ama dünkü maçta takım olarak kötülerdi. [/COLOR][/B]

biyolog4 22.02.2008 23:01

biz şampiyon olamazsak sivasspor şampiyon olsun..
sadece servetin değil üç büyüklerde futbol oynayan bir çok futbolcunun dileği bu.

Bahattin 22.02.2008 23:37

servet sevdigimiz bir abimiz saygi duyyorum ins galatasarayda rahattir rahat degilse gelsin sivasspora bir onu sisirip tekrar satariz ve kulube faydali olur

talha58 18.03.2008 11:52

[B][COLOR="Indigo"]Belki de Sivas-Galatasaray maçı düğümü çözecek. Bekleyelim görelim ne olacak. [/COLOR][/B]

serhatcan 18.03.2008 12:41

--->: -->: Servet'in İlginç Dileği

[QUOTE=leblebi82;273350][B][COLOR="Indigo"]Servet dün biraz ağzından baklayı çıkardı aslında. Tek ön libero oynadığımızda geride kötü yakalanabiliyoruz dedi. Gs ofansif takım olduğundan Servet gibi geriye dönüşte sıkıntılı birisi için sorun olabiliyor. [/COLOR][/B][/QUOTE]

TAMAM tek önlibero oynayınca defansta açıklar veriyorlarda.biz o ön libero açıklarını değerlendirebilecekmiyiz. sotrun burada. çünkü bizxim ortasaha çalışkan değil. dikkat ederseniz mehmete uzun top atılıyor mehmette kuvvetiyle bişeyler yapıyor. yanii ortasahada organize pas yaparak hücum edemiyoruz.. ortasahamız çok tembell çok.

akifeker 18.03.2008 12:54

servet güzel bi açıklama apmış unutmasınkı onu bugunlere getiren sivasspor takımı ve camiasıdır

DarkLady58 18.03.2008 14:11

trübünlere böle oynanır işte.. gs olamazsa sivas olsunmuş pehh

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22.