![]() |
Sivasspor Yozgatlı'ya talip
Yozgatlı'ya talip
SEZON başından bu yana şans bulamayan Mehmet Yozgatlı'ya, Sivasspor'un talip olduğu öğrenildi. Sivas'ın hocası Bülent Uygun, "Özellikle Yozgatlı ve İbrahim Akın'ı takımımda görmek isterim. İmkanlarımız kısıtlı, bedava verirlerse Diatta'yı da alırız" diye konuştu. Kayanak: Fotomac |
-->: Sivasspor Yozgatlı'ya talip
[B]Fotomaç Fanatik ne yazarsa kesinlikle itibar etmiyorum . Yarın yalanlanır bu haber de yöneticiler tarafından.
Gazeteler traj için alıp satarlar işte alıştık! Ama öte yandan mehmet yozgatlı sivasa gelse çok ii olur:)[/B] |
mehmet yozgatlı sivasa faydalı olur
|
[QUOTE=myway;274314][B]Fotomaç Fanatik ne yazarsa kesinlikle itibar etmiyorum . Yarın yalanlanır bu haber de yöneticiler tarafından.
Gazeteler traj için alıp satarlar işte alıştık! Ama öte yandan mehmet yozgatlı sivasa gelse çok ii olur:)[/B][/QUOTE] [B][I] Tabiki gazete satmak icin bir seyler yazilip cizilecek, ama su da bir gercekki ara transferde Mehmet yildiz olayini unutmayalim. Sivasspor cikarlarini düsünüp takima yararli olabilecek !!!! Mehmete karsilik para veya takas yoluyla bir kac futbolcu birden alinacagina eminim,kim daha cok veriyorsa Sivassporun cikarlarini düsünüp karar verilmeli..... [/I][/B] |
--->: Sivasspor Yozgatlı'ya talip
kesinlikle karşıyım.takım içerisinde huzursuzluk çıkarabilecek futbolcu.
|
mehmet yozgatlı gelirse güzel olur.ama gazetenin transfer haberlerine fazla inanmıyorum.
|
bence bu haberlerde yalandır bu gazeteler başka haber yapmıyor zaten habire sılsız iddalar..
|
bugünden sonra sivassporumuzun başarısını çekemeyenler takımın performansını düşürmek için ellerinden geleni yapacaklardır.bu ve bunun gibi haberler herzaman çıkacaktır.beşiktaşta yer bulamayan futbolcunun bizim takımda ne işi var.
|
3 de gelirse grcekten cok iyi olur ozellik mehmet yozgatli takima cok yarar saglar die dusunuorum
|
GELMESİ HİÇ İYİ OLMAZ ÇÜNKÜ TAKIM İÇERSİNDE HUZURSUZLUK OLABİLİR.BİZE CANINI DİŞE TAKIP MÜCADELE EDECEK OYUNCU LAZIM BUDA AKIM İÇERSİNDE FAZLASIYLA MEVCUT.KASIMPAŞA/ BJK MAÇLARINA 5 EKSİKLE ÇIKTIK AMA SONUÇ ORTADA.TAKIMA TAKVİYE YAPILACAKSA MUTLAKA ANADOLU TAKIMLARINDAN DOYUMSUZ OYUNCULAR ALMALIYIZ.
|
[COLOR="Red"]Mehmet yozgarlı,ve İbrahim akın ikiside kaliteli futbolcular sivasspora faydalı olacağına inanıyorum yeterki alalım basının bu tür haberleri cıkarmaları bence doğru değil ama galiba ac kaldılar çok inandırıcı değil ama bence gercekleşirse sivasspor için iyi olur [/COLOR]
|
[B]İNŞ GELSİN YA ÇOK İYİ TOPÇU DİRİPLİNKLERİ İYİ TAM BİR SAĞ AÇİK OYUNCUSU BENCE ÇOK YARARLI OLUR.GELMESİNİ BEKLİYORUZ..[/B]
|
MUSA VARKEN SAĞ KANATTA BAŞKA FUTBOLCU DÜŞÜNMEK DOĞRU DEĞİL..
AMA MEHMET YOZGATLI VE İBRAHİM AKIN BU TAKIMDA BANKO OYNAYABİLECEK FUTBOLCULAR. ANCAK MEHMET YILDIZDA TAKIMDA TUTULACAKSA BU TRANSFERLER DÜŞÜNÜLEBİLİR... DÜŞÜNEMİYORUM:SOLDA İBRAHİM AKIN,SAĞDA MEHMET YOZGATLI, FORVETTE YILDIZ-BALİLİ, ÖN LİBERODA MUSA-MUHAMMED... BENCE SÜPER OLUR... HAYIRLISI OLSUN. ZATEN ARA TRANSFER DÖNEMİ BİZİM 2. YARI DURUŞUMUZU BELİRTECEK. EĞER İYİ TRANSFER YAPIP FUTBOLCU SATMAZSAK KESİNLİKLE CİDDİ HEDEFLERE ULAŞABİLİRİZ, ANCAK FUTBOLCU SATARSAK KESİNLİKLE İSTENİLEN HEDEFE ULAŞAMAYIZ... |
bence de bu haber yalandırr gelse ii olur tabıkı
|
bencede gerçek dışı haberler imaza atılana kadar gazetelerde çıkan transfer haberlerine kesinlikle inanmıyorum inanmayacağımda
|
BU GAZETEYE GÖRE GEÇEN SENE RONALDİNHO FENERDEYDİ :D:D
|
Bence kessinlikle yalan haberlerdir! Zaten Fotomac hep yalan haberler veriyor..
Birazda Mantikli Düsünürsek 32 yasindaki diatta'yi niye alsin? Mehmet yozgatli'' iyi futbolcu ama Sivas icin herseyini Ortaya koymaz! Ibrahim Akin icinde aynisi gecerli ve problem yaratir takim icinde! |
Mehmet Yozgatlı Sıvassporda gormek ıstedıgım fotbolculardan bırı, kesınlıkle sıvassporumuza yararı olur. bırde yanlıs hatırlamıorsam eger yıllar once sıvasporumuz 3.lıgden 2.lige cıktıgı zaman yukselme grublarına kaldıgında devre arası gene mehmet yozgatlıyı ıstemıstık ama yanılmıorsam 50.000 dolar fark nedenıyle transfer gerceklesmemıs ve ıstanbulsporda kalmıstı. umarım bu sefer gelır
|
yozgatlı bize gelirse daha güçleniriz bi de üstüne ibrahım akın ve bidaha üstüne diatta süper olur vallaha karşılığında bizde mehemt yıldızı veririz :D 3üne karşı tabiki
|
Valla karsılıgında futbolcu vermesek olmazmıyaa. bence bır kalecı bırde cok ıı orta saha oyuncusu. gercı bulent hoca anlastım bır hırvatla dedı ama insallah o futbolcuda luca modrıc tırde bu sene sampıon oluruz
|
Mehmet yozgatlı neysede Diatta alınırmı bu takıma ya:(
|
Üstüne para verseler yindede diattayı almayız inşallah
|
gelse uefayı garantileriz.ancak yalan haber ..........
|
-->: --->: Sivasspor Yozgatlı'ya talip
[QUOTE=zarali_sansar;274372]BU GAZETEYE GÖRE GEÇEN SENE RONALDİNHO FENERDEYDİ :D:D[/QUOTE]
gardas yaninda adriano ve isi bitmis carewi unutun:D |
faydalı olacağı konusuna kesinlikle katılmıyorum.tabi formayı giyip oynamadan ne desek havada kalır ama...
m.yozgatlı devamlılığı olan bir oyuncu değil.ikili mücadelelerde ayakta pek kalamıyor.bence kesinlikle düşünülmemeli.i.akın ise oda güçsüz bir futbolcu ama yozgatlıya göre oynadığı zaman daha faydalı olabilcek bir futbolcu.ocak gelsin ne olup bittiğini görürüz.hayırlısı olsun |
dogru luca modric cok super oyuncukendi ulkesinde gelecegin yildizi olarak bakiliyor google luka modric yazin ilk resime tiklayin sitedekileri okuyun bana inanmiyosaniz youtubede videosu var super oyuncu ama ben ivan leko olarak duydum
|
[B]Valla Yozgatlı Gelirse Eminim Buyuk Katkısı Olucaktır Sivas Gelmesini de Sahsi Olarak Cok İstiyorum Vallaha..Haydi Yozgatlı Sivas[/B]
|
[COLOR="black"][COLOR="Red"]fenerbahcede oynuyorsa sivasa ugurzuzluk getirir:)) [/COLOR][/COLOR]mehmet yozgatli gibi 50 tane topcu bulur sivas,
|
gazeteler haber bulamayınca şimdi palavraları sıralarlar
|
Mehmet Yozgatlı sorun çıkartan bir futbolcu değil ki. Bence da sağ kanat için süper olur. Musa da orta sahada daha verimli oynar o zaman. Gelsin gelsin.
|
[B]Kaynak Fotomaç ise yalan olma ihtimali çok fazladır... Ayrıca Sivasspor'da bir Servet olmaz Yozgatlı...[/B]
|
[B][COLOR="Red"]mehmet yozgatlı ve ibrahim akın süper oyuncular inşallah sivas'a gelirler.[/COLOR][/B]
|
yozgatlı ve i.akın harika olur bizim için
|
AMA DİATTA İÇİN AYNINI SÖYLEYEMEM.........
|
--------------------------------------------------------------------------------
bugünden sonra sivassporumuzun başarısını çekemeyenler takımın performansını düşürmek için ellerinden geleni yapacaklardır.bu ve bunun gibi haberler herzaman çıkacaktır.beşiktaşta yer bulamayan futbolcunun bizim takımda ne işi var |
evet arkadaşlar kesin gençlere yönelmek lazım bizim lider oyuncularımız var ama bülent uygun en iyisini biliyordur.
Suşehri'li yiğido Cengiz ŞAHİN |
[COLOR="Red"][IMG][I]ARkadaşlar yozgatlı iyi paraya bülent uygun almalı[/I][/I][/IMG][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:18. |