![]() |
KÜÇÜK BEYİNLER...!
[url]http://www.yayinakisi.com/program/3532/stadyum.html[/url]
[COLOR="Blue"][B]"Stadyum", [/B]Pazar günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Süperlig'de mücadele eden [B]4 büyük takımın karşılaşmaları [/B]ile maç önü-maç sonu röportajlara ve maçların perde arkası olaylarına yer veren program, Cumartesi günleri de "Stadyum Özel" adıyla Cuma ve Cumartesi oynanan maçların özet ve yorumlarıyla daha kısa süreli olarak ekrana gelecek.[/COLOR] Yahu ben ne deyim şimdi ? :confused: Lafa bak lafa : [B]''4 büyük takımın karşılaşmaları'' [/B] Şeytan dürtüklüyor : :mad: Şöööle iyi bi döşen diyor, :mad: Benim şafak öyle bir atıyor ki bazen... :mad: Ama neyse, şeytana uymayayım bari. :rolleyes: Şafak da yerinde dursun şimdilik. ;) [B]TRT[/B]' ciiim, Bak kardeşim, Bak canım, bak cicim... Sen bir [B]''Devlet Kurumu''[/B] sun...! Sen bari objektif olmalısın...! Sen bari tarafsız ve ilkeli olmalısın...! [B]''Objektif, tarafsız, ilkeli'' [/B]olduğunuzu her fırsatta [B]kıçı yanmış kedi[/B] gibi ciyak ciyak bağırıyorsunuz... Hani nerdeee...? Biz neden göremiyoruuuz...? [B]Erdoğan ARIKAN[/B] kardeşim, Bak canım, bak cicim, Geçenki programınızı sinir katsayılarım gerilerek izledim. :mad: Gerdanını kıra kıra: - [B]Beşiktaş[/B] maçını az sonra yayınlayacağız, - [B]Beşiktaş[/B] yenildi, - [B]Beşiktaş' [/B]da işler iyi gitmiyor, - [B]Beşiktaş... Beşiktaş...[/B] Yahu kardeşim... Hasbinallaaaaa - Bu [B]Beşiktaş[/B], kiminle maç yaptı...? - Bu [B]Beşiktaş[/B], kendi kendine mi maç yaptı...? - Rakibi kimdi...? [B]Hayaletlerle[/B] mi oynadı...? - Hay başınıza [B]Beşiktaş[/B] kadar [B]TAŞ[/B] düşsün hemi...! [B]Erdoğancıımmm[/B], Bak kardeşim, bak ciğerim, Stüdyo konukların, [B]Ömer ÜRÜNDÜL [/B]ve [B]Mehmet DEMİRKOL,[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor' [/COLOR][/B]dan bahsederlerken, sen yangından mal kaçırır gibi konuyu değiştiriyorsun. Özellikle [B]Mehmet DEMİRKOL[/B], yorumlarının arasında [B]Mehmet YILDIZ[/B] için : [B]''Ayrı bir parantez açmamız lazım'' [/B]diyor, sen yine müdahale edip, geçiştiriyorsun ve davul tozu, zurna havasından dem vuruyorsun...! ''Eheemm, şeeey, [B]Milli takımı[/B] konuşurken [B]Mehmet YILDIZ [/B]konusunu konuşuruz'' dedin. Bunu 2-3 kez böyle geçiştirdin...? Eeeeee... [B]Milli Takımızı [/B]konuşmaya sıra geldiğinde ise yine kem küm...! 4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. [B]4 büyütülmüş[/B] var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi [B]küçük beyinliler [/B]büyüttü...! . . . |
-->: STADYUM...!
[B]Haklısınız Sönmez bey,
Aşağı yukarı her hafta e.posta gönderiyorum. Neden Sivasspor geçiştiriliyor? Anadolu takımları küçük küçük bütçelerle Büyük işler başarsada halen Büyütülmüşleri konuşuyorsun diye. Ne kadar çabalasakta nafile. Adamlar bildiklerinden şaşmıyor. Böylesi durumlarda Sivas lılarda ilgisiz kalıyor galiba[/B]. |
-->: KÜÇÜK BEYİNLER...!
bu ülkedende bu spor ahlakındanda bi b..... olmaz.....
|
Ağzına saglık, Bir gün bende bunlara haddini bildireceğim.
|
--->: KÜÇÜK BEYİNLER...!
--------------------------------------------------------------------------------
öncelikle slm herkese 3 büyüklerin işi budur yıllardır türk ftbolunu sömürmüşlerdir sivasın puan ve ftbol olarak ilerlediğini görünce topcuların kafalarını karışdırıp alacaklar sonrada kulübede infaz ederler BENCE SATMAYIN 40 GÜN KAR YAGAR BİR GÜN AV OLURRR BU SİVASIN ÖNÜNÜ ACIN BUSENE GİTİĞİMİZ YERE KADAR GİDELİM BİRDE 6 MİLYON SİVASLIYIZ İYİ KANPANYA YAPIP 3 TANE BOMBA TRANSFER YAPALIM TARİH BİZİ ŞAMPIYON YAZSIN VARMISINIZ SİVASLILAR SİVASLIYIM DİYENLER |
evet bende haddilerini bıldıreceğiz
|
Evet bu taş kafalı sözde tv yorumcuları kafalarını kumdan cıkarmalıdırlar bu süper liğde sadece 4 takım olmadığını 18 takım olduğunu ne zaman kuş beyinli kafalarına sokacaklar sanki büyütülmüşlerin haricinde takımların isimlerini zikretmek günah,yada,yasak,veya anadolu takımlarının isimlerini anıldığında veba mikrobu geciyormuşcasına anadolu kulüplerinin isimlerini ağızlarına almıyorlar allah bin türlü bildiğini yapsın size ben derimki bu sözde basını protesto etmek için bir kampanya başlatalım nefret ediyorum bu tek taraflı yayınlardan
|
Arkadaşlar,
Yine aynı programda, izleyicilerden gelen bazı tepkiler üzerine : [B]''Eleştirilerinizi elektronik posta yoluyla bizlere iletin, bir sonraki Stadyum programının içeriği konusunda tekrar değerlendirelim'' [/B]denildi. Bizlere yakışan üslup ile hadi bakalım, [B]pamuk eller klavyelere...[/B] ;) [url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/iletisim.aspx?iletisim=iletisim[/url] . . . |
[QUOTE=SONMEZ;274818]
[url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/iletisim.aspx?iletisim=iletisim[/url] . . .[/QUOTE] Direk programa e-posta atalım; [email]stadyum@trt.net.tr[/email] |
dediklerine katılmamak elde değil heleki en son dediğin
4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. 4 büyütülmüş var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi küçük beyinliler büyüttü...! yazısı çok doğru bir yazı.bu takımları medya gazlıyo gazlıyo gazlıyo bunlarda kendilerini bir milanmış bir barcelonaymış gibi hissediyorlar ondan sonrada avrupaya çıkınca havası inmiş balon gibi geri geliyorlar. |
Ellerine yüregine saglik sönmez gardas hiserime tercuman olmussun
FORUMDA AYILAR DAYILAR VARDI. BANA COK DOKUNDU. |
trt de artık etik değil.paralı kanallar gibi oldular.
|
dogru yine dokturmussun her zamanki gibi sonmez gardasim
bu ulkenin medyasindan bir bok olmaz |
[QUOTE=SONMEZ;274796][url]http://www.yayinakisi.com/program/3532/stadyum.html[/url]
[COLOR="Blue"][B]"Stadyum", [/B]Pazar günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Süperlig'de mücadele eden [B]4 büyük takımın karşılaşmaları [/B]ile maç önü-maç sonu röportajlara ve maçların perde arkası olaylarına yer veren program, Cumartesi günleri de "Stadyum Özel" adıyla Cuma ve Cumartesi oynanan maçların özet ve yorumlarıyla daha kısa süreli olarak ekrana gelecek.[/COLOR] Yahu ben ne deyim şimdi ? :confused: Lafa bak lafa : [B]''4 büyük takımın karşılaşmaları'' [/B] Şeytan dürtüklüyor : :mad: Şöööle iyi bi döşen diyor, :mad: Benim şafak öyle bir atıyor ki bazen... :mad: Ama neyse, şeytana uymayayım bari. :rolleyes: Şafak da yerinde dursun şimdilik. ;) [B]TRT[/B]' ciiim, Bak kardeşim, Bak canım, bak cicim... Sen bir [B]''Devlet Kurumu''[/B] sun...! Sen bari objektif olmalısın...! Sen bari tarafsız ve ilkeli olmalısın...! [B]''Objektif, tarafsız, ilkeli'' [/B]olduğunuzu her fırsatta [B]kıçı yanmış kedi[/B] gibi ciyak ciyak bağırıyorsunuz... Hani nerdeee...? Biz neden göremiyoruuuz...? [B]Erdoğan ARIKAN[/B] kardeşim, Bak canım, bak cicim, Geçenki programınızı sinir katsayılarım gerilerek izledim. :mad: Gerdanını kıra kıra: - [B]Beşiktaş[/B] maçını az sonra yayınlayacağız, - [B]Beşiktaş[/B] yenildi, - [B]Beşiktaş' [/B]da işler iyi gitmiyor, - [B]Beşiktaş... Beşiktaş...[/B] Yahu kardeşim... Hasbinallaaaaa - Bu [B]Beşiktaş[/B], kiminle maç yaptı...? - Bu [B]Beşiktaş[/B], kendi kendine mi maç yaptı...? - Rakibi kimdi...? [B]Hayaletlerle[/B] mi oynadı...? - Hay başınıza [B]Beşiktaş[/B] kadar [B]TAŞ[/B] düşsün hemi...! [B]Erdoğancıımmm[/B], Bak kardeşim, bak ciğerim, Stüdyo konukların, [B]Ömer ÜRÜNDÜL [/B]ve [B]Mehmet DEMİRKOL,[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor' [/COLOR][/B]dan bahsederlerken, sen yangından mal kaçırır gibi konuyu değiştiriyorsun. Özellikle [B]Mehmet DEMİRKOL[/B], yorumlarının arasında [B]Mehmet YILDIZ[/B] için : [B]''Ayrı bir parantez açmamız lazım'' [/B]diyor, sen yine müdahale edip, geçiştiriyorsun ve davul tozu, zurna havasından dem vuruyorsun...! ''Eheemm, şeeey, [B]Milli takımı[/B] konuşurken [B]Mehmet YILDIZ [/B]konusunu konuşuruz'' dedin. Bunu 2-3 kez böyle geçiştirdin...? Eeeeee... [B]Milli Takımızı [/B]konuşmaya sıra geldiğinde ise yine kem küm...! 4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. [B]4 büyütülmüş[/B] var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi [B]küçük beyinliler [/B]büyüttü...! . . .[/QUOTE] ABI VALLAHI SANA HAYRANIM NERDEN BULUYORSUN BU SÖZLERI YAA :)) ALLAH OMRUNU UZUN ETSIN IYIMI AZ BUZ GULMEDIM YAA:)) SEN COK YASA SIVAS SPOR SEN COK YASA SÖNMEZ ABII |
şampiyon olalımda
isterlerse konuşmasınlar bu sefer |
kimsenin zoruna gitmesin
sivasspor geliyoorr |
[QUOTE=SONMEZ;274796][url]http://www.yayinakisi.com/program/3532/stadyum.html[/url]
[COLOR="Blue"][B]"Stadyum", [/B]Pazar günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Süperlig'de mücadele eden [B]4 büyük takımın karşılaşmaları [/B]ile maç önü-maç sonu röportajlara ve maçların perde arkası olaylarına yer veren program, Cumartesi günleri de "Stadyum Özel" adıyla Cuma ve Cumartesi oynanan maçların özet ve yorumlarıyla daha kısa süreli olarak ekrana gelecek.[/COLOR] Yahu ben ne deyim şimdi ? :confused: Lafa bak lafa : [B]''4 büyük takımın karşılaşmaları'' [/B] Şeytan dürtüklüyor : :mad: Şöööle iyi bi döşen diyor, :mad: Benim şafak öyle bir atıyor ki bazen... :mad: Ama neyse, şeytana uymayayım bari. :rolleyes: Şafak da yerinde dursun şimdilik. ;) [B]TRT[/B]' ciiim, Bak kardeşim, Bak canım, bak cicim... Sen bir [B]''Devlet Kurumu''[/B] sun...! Sen bari objektif olmalısın...! Sen bari tarafsız ve ilkeli olmalısın...! [B]''Objektif, tarafsız, ilkeli'' [/B]olduğunuzu her fırsatta [B]kıçı yanmış kedi[/B] gibi ciyak ciyak bağırıyorsunuz... Hani nerdeee...? Biz neden göremiyoruuuz...? [B]Erdoğan ARIKAN[/B] kardeşim, Bak canım, bak cicim, Geçenki programınızı sinir katsayılarım gerilerek izledim. :mad: Gerdanını kıra kıra: - [B]Beşiktaş[/B] maçını az sonra yayınlayacağız, - [B]Beşiktaş[/B] yenildi, - [B]Beşiktaş' [/B]da işler iyi gitmiyor, - [B]Beşiktaş... Beşiktaş...[/B] Yahu kardeşim... Hasbinallaaaaa - Bu [B]Beşiktaş[/B], kiminle maç yaptı...? - Bu [B]Beşiktaş[/B], kendi kendine mi maç yaptı...? - Rakibi kimdi...? [B]Hayaletlerle[/B] mi oynadı...? - Hay başınıza [B]Beşiktaş[/B] kadar [B]TAŞ[/B] düşsün hemi...! [B]Erdoğancıımmm[/B], Bak kardeşim, bak ciğerim, Stüdyo konukların, [B]Ömer ÜRÜNDÜL [/B]ve [B]Mehmet DEMİRKOL,[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor' [/COLOR][/B]dan bahsederlerken, sen yangından mal kaçırır gibi konuyu değiştiriyorsun. Özellikle [B]Mehmet DEMİRKOL[/B], yorumlarının arasında [B]Mehmet YILDIZ[/B] için : [B]''Ayrı bir parantez açmamız lazım'' [/B]diyor, sen yine müdahale edip, geçiştiriyorsun ve davul tozu, zurna havasından dem vuruyorsun...! ''Eheemm, şeeey, [B]Milli takımı[/B] konuşurken [B]Mehmet YILDIZ [/B]konusunu konuşuruz'' dedin. Bunu 2-3 kez böyle geçiştirdin...? Eeeeee... [B]Milli Takımızı [/B]konuşmaya sıra geldiğinde ise yine kem küm...! 4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. [B]4 büyütülmüş[/B] var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi [B]küçük beyinliler [/B]büyüttü...! . . .[/QUOTE]LİG TV İZLİYENLER ŞANSLI VEDE ÇOK MUTLULAR BU KONUDA GÖBEĞİMİ KAŞIYARAK ÜÇÜ BİR ARADA YI SIÇAK SUYA ATIP İZLİYOM(FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ KARIŞIMI NESCAFE) |
LİG TV DE SABAHLARI SPOR HABERLERİNİ SUNAN YORUMCUDA BİZDEN BAHSEDİYOR. BASININ YANLI TUTUMUNDAN ŞİKAYETÇİ
|
[B]Sönmez Abi Cok Saol Abiya ßenım Taaa Ne Zman Dikkatimi Cekmişti Demekki Tek Farkeden ßen Deilmişim Gardaş:D:D Adamlar Fb gs bjk ts dior ßa$ka ßişey Demiyor Gardaş .Bigün Damarımı Attırakcalar ßasacam Canlı Yayında SİVAS uLan Dedirttirecem Görecekler o Zaman 4 Büyüqü..+ 4 Büyük Deildi 4 Büyütülmü$dü Pardon..[/B]
|
[QUOTE=İ_N_F_İ_A_L;274845]trt de artık etik değil.paralı kanallar gibi oldular.[/QUOTE]
ewt dediğiniz gibi etik değil.. |
[B][I]3 Büyükler 3 Büyükler !!! iyi de bu 3 Büyüklerin en Büyük destekcisi Anadolu degilmi ???? Fenerbahce 25 Milyon Taraftari oldugunu söylüyor, Galatasarayda ayni 25 Milyon Taraftari oldugunu Bildiriyor, Besiktas yine ayni 20 Milyon Taraftari oldugunu bildiriyor.. istanbulun nüfüsünu 17, milyon oldugunu kabul edelim peki bu 70 Milyon insanin istanbulda ikamet etmedigi de belli. Bu taraftarlar nerden geliyor. O zaman her kes ilk önce kendi kapisinin önünü temizlemeli ki, Diger Anadolu takimlarininda medyada degeri ve yeri olsun. ilk önce bu 3 büyük takim Formalarini Sirtimizdan ve Beynimizden cikaramazsak daha cok aglar ve sizlaniriz.. Istanbul Takimlarimi Formalarimizi giyin diyor.!!!!! halen Sivasspor.com Sitesinde bile Kendi takimlarinin Avartalari yerine Bu 3 Büyük takim Avartalari kullaniliyor. Daha bize cooook Ayilar istanbulda ne isiniz var, Sivasli Yobazlar diye bagirsalarda kullaklar kapatilir ve o takimlarin pesinde Tüm Anadolu taraftari peslerinden kosarlar .... Biz neyin hesabini yapiyoruz... ???? [/I][/B]
|
[QUOTE=musty_58;274826]Direk programa e-posta atalım;
[email]stadyum@trt.net.tr[/email][/QUOTE] [B]Musty[/B] arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ben yanlış link i vermişim. Evet arkadaşlar, [B]TRT [/B]ye elektronik posta atalım lütfen...! Ama bize yakışan şekilde olmalı...! |
haklısın mustafa abi...ben bunula ilgili konuda açmıştım geçen hafta stadyum programının mail adresini verdim mail yağmuruna tutalım felan dedim ama konumu kapattılar...
sitedede oluyor böyle şeyler arada... [B]stadyum@trt.net.tr [/B] üslübuumuza bozmadan maillere devam |
[COLOR="Blue"][B]"Stadyum", [/B]Pazar günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Süperlig'de mücadele eden [B]4 büyük takımın karşılaşmaları [/B]ile maç önü-maç sonu röportajlara ve maçların perde arkası olaylarına yer veren program, Cumartesi günleri de "Stadyum Özel" adıyla Cuma ve Cumartesi oynanan maçların özet ve yorumlarıyla daha kısa süreli olarak ekrana gelecek.[/COLOR] Yahu ben ne deyim şimdi ? :confused: Lafa bak lafa : [B]''4 büyük takımın karşılaşmaları'' [/B] Şeytan dürtüklüyor : :mad: Şöööle iyi bi döşen diyor, :mad: Benim şafak öyle bir atıyor ki bazen... :mad: Ama neyse, şeytana uymayayım bari. :rolleyes: Şafak da yerinde dursun şimdilik. ;) [B]TRT[/B]' ciiim, Bak kardeşim, Bak canım, bak cicim... Sen bir [B]''Devlet Kurumu''[/B] sun...! Sen bari objektif olmalısın...! Sen bari tarafsız ve ilkeli olmalısın...! [B]''Objektif, tarafsız, ilkeli'' [/B]olduğunuzu her fırsatta [B]kıçı yanmış kedi[/B] gibi ciyak ciyak bağırıyorsunuz... Hani nerdeee...? Biz neden göremiyoruuuz...? [B]Erdoğan ARIKAN[/B] kardeşim, Bak canım, bak cicim, Geçenki programınızı sinir katsayılarım gerilerek izledim. :mad: Gerdanını kıra kıra: - [B]Beşiktaş[/B] maçını az sonra yayınlayacağız, - [B]Beşiktaş[/B] yenildi, - [B]Beşiktaş' [/B]da işler iyi gitmiyor, - [B]Beşiktaş... Beşiktaş...[/B] Yahu kardeşim... Hasbinallaaaaa - Bu [B]Beşiktaş[/B], kiminle maç yaptı...? - Bu [B]Beşiktaş[/B], kendi kendine mi maç yaptı...? - Rakibi kimdi...? [B]Hayaletlerle[/B] mi oynadı...? - Hay başınıza [B]Beşiktaş[/B] kadar [B]TAŞ[/B] düşsün hemi...! [B]Erdoğancıımmm[/B], Bak kardeşim, bak ciğerim, Stüdyo konukların, [B]Ömer ÜRÜNDÜL [/B]ve [B]Mehmet DEMİRKOL,[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor' [/COLOR][/B]dan bahsederlerken, sen yangından mal kaçırır gibi konuyu değiştiriyorsun. Özellikle [B]Mehmet DEMİRKOL[/B], yorumlarının arasında [B]Mehmet YILDIZ[/B] için : [B]''Ayrı bir parantez açmamız lazım'' [/B]diyor, sen yine müdahale edip, geçiştiriyorsun ve davul tozu, zurna havasından dem vuruyorsun...! ''Eheemm, şeeey, [B]Milli takımı[/B] konuşurken [B]Mehmet YILDIZ [/B]konusunu konuşuruz'' dedin. Bunu 2-3 kez böyle geçiştirdin...? Eeeeee... [B]Milli Takımızı [/B]konuşmaya sıra geldiğinde ise yine kem küm...! 4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. [B]4 büyütülmüş[/B] var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi [B]küçük beyinliler [/B]büyüttü...! . . .[/QUOTE] kolpa basın kolpa terim kolpa adnan kolpa azize kolpa tüpçü kolpa istanbulcular kolpa trabzon inadına ANADOLU inadına YİĞİDO ULAN |
Kanallara neden kızıyoruz kardeşim, kızılacak biri varsa oda kimliğinde Sivaslı yazan ve Sivasspor yerine üç büyükleri tercih eden yaklaşık 5.5 milyon Sivaslıya kızacağız. Toplam 6.5 milyon Sivaslı var ama sadece bunların 1 milyonu Sivasspora gönül veriyor. Bu işler reyting işi tabi 4 büyük diyecek. Sivastan 2 saat bahsetse ve sadece 10.000 kişi o proğramı izlese o adam daha Sivasspora o kadar zaman ayırır mı ? Hayır, ayırsa bile işinden olur :D Bunun için burda herşeyde olduğu gibi iş bize düşüyor. Yani Sivaslılara, Sivassporlulara düşüyor.
|
--->: -->: KÜÇÜK BEYİNLER...!
[QUOTE=yigido Atilla;274891][B][I]3 Büyükler 3 Büyükler !!! iyi de bu 3 Büyüklerin en Büyük destekcisi Anadolu degilmi ???? Fenerbahce 25 Milyon Taraftari oldugunu söylüyor, Galatasarayda ayni 25 Milyon Taraftari oldugunu Bildiriyor, Besiktas yine ayni 20 Milyon Taraftari oldugunu bildiriyor.. istanbulun nüfüsünu 17, milyon oldugunu kabul edelim peki bu 70 Milyon insanin istanbulda ikamet etmedigi de belli. Bu taraftarlar nerden geliyor. O zaman her kes ilk önce kendi kapisinin önünü temizlemeli ki, Diger Anadolu takimlarininda medyada degeri ve yeri olsun. ilk önce bu 3 büyük takim Formalarini Sirtimizdan ve Beynimizden cikaramazsak daha cok aglar ve sizlaniriz.. Istanbul Takimlarimi Formalarimizi giyin diyor.!!!!! halen Sivasspor.com Sitesinde bile Kendi takimlarinin Avartalari yerine Bu 3 Büyük takim Avartalari kullaniliyor. Daha bize cooook Ayilar istanbulda ne isiniz var, Sivasli Yobazlar diye bagirsalarda kullaklar kapatilir ve o takimlarin pesinde Tüm Anadolu taraftari peslerinden kosarlar .... Biz neyin hesabini yapiyoruz... ???? [/I][/B][/QUOTE]
Söylediklerinizin tamamına katıldığımı belirterek bir eleştiri yapmak istiyorum.Bahsettikleriniz tüm Anadolu'nun genel sorunudur.Fakat bu konuyu dile getirirken "3 Büyükler" dersek bizde onların üstünlüğünü kabul etmiş oluruz.3 büyükler yoktur "3 İstanbul Takımı" vardır. Doğma büyüme İstanbuldayım. Çok şükür Sakaryalıyım. Sakaryasporluyum. |
Hakli Katiliyorum!................
|
[B][B]çok gzl yazmışın..bu söylediklerin benimde dikkatimi çekti bende aynı programda mail attım ama okunmadı...![/B][/B]
|
geçen hafta rıdavan dilemn bu konudan bahsetti..dedi ki[B] anadolu insanı kendi takımlarını tutsun.....[/B]
|
[COLOR="Blue"][B]"Stadyum", [/B]Pazar günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Süperlig'de mücadele eden [B]4 büyük takımın karşılaşmaları [/B]ile maç önü-maç sonu röportajlara ve maçların perde arkası olaylarına yer veren program, Cumartesi günleri de "Stadyum Özel" adıyla Cuma ve Cumartesi oynanan maçların özet ve yorumlarıyla daha kısa süreli olarak ekrana gelecek.[/COLOR] Yahu ben ne deyim şimdi ? :confused: Lafa bak lafa : [B]''4 büyük takımın karşılaşmaları'' [/B] Şeytan dürtüklüyor : :mad: Şöööle iyi bi döşen diyor, :mad: Benim şafak öyle bir atıyor ki bazen... :mad: Ama neyse, şeytana uymayayım bari. :rolleyes: Şafak da yerinde dursun şimdilik. ;) [B]TRT[/B]' ciiim, Bak kardeşim, Bak canım, bak cicim... Sen bir [B]''Devlet Kurumu''[/B] sun...! Sen bari objektif olmalısın...! Sen bari tarafsız ve ilkeli olmalısın...! [B]''Objektif, tarafsız, ilkeli'' [/B]olduğunuzu her fırsatta [B]kıçı yanmış kedi[/B] gibi ciyak ciyak bağırıyorsunuz... Hani nerdeee...? Biz neden göremiyoruuuz...? [B]Erdoğan ARIKAN[/B] kardeşim, Bak canım, bak cicim, Geçenki programınızı sinir katsayılarım gerilerek izledim. :mad: Gerdanını kıra kıra: - [B]Beşiktaş[/B] maçını az sonra yayınlayacağız, - [B]Beşiktaş[/B] yenildi, - [B]Beşiktaş' [/B]da işler iyi gitmiyor, - [B]Beşiktaş... Beşiktaş...[/B] Yahu kardeşim... Hasbinallaaaaa - Bu [B]Beşiktaş[/B], kiminle maç yaptı...? - Bu [B]Beşiktaş[/B], kendi kendine mi maç yaptı...? - Rakibi kimdi...? [B]Hayaletlerle[/B] mi oynadı...? - Hay başınıza [B]Beşiktaş[/B] kadar [B]TAŞ[/B] düşsün hemi...! [B]Erdoğancıımmm[/B], Bak kardeşim, bak ciğerim, Stüdyo konukların, [B]Ömer ÜRÜNDÜL [/B]ve [B]Mehmet DEMİRKOL,[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor' [/COLOR][/B]dan bahsederlerken, sen yangından mal kaçırır gibi konuyu değiştiriyorsun. Özellikle [B]Mehmet DEMİRKOL[/B], yorumlarının arasında [B]Mehmet YILDIZ[/B] için : [B]''Ayrı bir parantez açmamız lazım'' [/B]diyor, sen yine müdahale edip, geçiştiriyorsun ve davul tozu, zurna havasından dem vuruyorsun...! ''Eheemm, şeeey, [B]Milli takımı[/B] konuşurken [B]Mehmet YILDIZ [/B]konusunu konuşuruz'' dedin. Bunu 2-3 kez böyle geçiştirdin...? Eeeeee... [B]Milli Takımızı [/B]konuşmaya sıra geldiğinde ise yine kem küm...! 4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. [B]4 büyütülmüş[/B] var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi [B]küçük beyinliler [/B]büyüttü...! . . .[/QUOTE] AYNEN KATILIYORUM BENCEDE HAKLISIN |
[B]VALLA ELİNE,KOLUNA,DİLİNE SAĞLİK KARDEŞİM ÇOK YERİNDE BİR HAMLE YAPARAK BÖYLELERİNİN HADDİNİ BİLDİRMEK LAZIM...[/B]
|
[B]Arkadaşlar,[/B]
[B]TRT ye kaç kişi mail attı...?[/B] [B][EMAIL="stadyum@trt.net.tr"][COLOR=#cc0000]stadyum@trt.net.tr[/COLOR][/EMAIL][/B] [B].[/B] [B].[/B] [B].[/B] |
ben yolladım şimdi elim yoruldu yahu tam bi sayfa şikayet yazdım....
|
sonuna kadar haklısın abi Erdoğan Arıkan ve bir çok spor kanalı bunu yapıyor!Hele Serdar bali denilen adam Sivassporun lehine olan herşeye karşı çıkıyo(ilk haftanın acısı var!!)serdar bali Mehmet Yıldızın pozisyonuna yaptığı yorumu izledim Mehmet Yıldız o hareket de düşmez kendini yere attı diyo hangi ülkede futbolcunun fiziksel gücüne göre kural konuluyo!BEnim siz hemşehrilerimden istediğim lütfen bu programları e-mail yagmuruna tutalım!Belki 1 kaç tanesini okurlar!Derdimizi anlarlar!
|
Taraftar maçı doldursun o zaman kimse birşey diyemez.
|
-->: --->: KÜÇÜK BEYİNLER...!
[QUOTE=SONMEZ;274818]Arkadaşlar,
Yine aynı programda, izleyicilerden gelen bazı tepkiler üzerine : [B]''Eleştirilerinizi elektronik posta yoluyla bizlere iletin, bir sonraki Stadyum programının içeriği konusunda tekrar değerlendirelim'' [/B]denildi. Bizlere yakışan üslup ile hadi bakalım, [B]pamuk eller klavyelere...[/B] ;) [url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/iletisim.aspx?iletisim=iletisim[/url] . . .[/QUOTE] ****************************************** |
[COLOR="Blue"][B]"Stadyum", [/B]Pazar günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Süperlig'de mücadele eden [B]4 büyük takımın karşılaşmaları [/B]ile maç önü-maç sonu röportajlara ve maçların perde arkası olaylarına yer veren program, Cumartesi günleri de "Stadyum Özel" adıyla Cuma ve Cumartesi oynanan maçların özet ve yorumlarıyla daha kısa süreli olarak ekrana gelecek.[/COLOR] Yahu ben ne deyim şimdi ? :confused: Lafa bak lafa : [B]''4 büyük takımın karşılaşmaları'' [/B] Şeytan dürtüklüyor : :mad: Şöööle iyi bi döşen diyor, :mad: Benim şafak öyle bir atıyor ki bazen... :mad: Ama neyse, şeytana uymayayım bari. :rolleyes: Şafak da yerinde dursun şimdilik. ;) [B]TRT[/B]' ciiim, Bak kardeşim, Bak canım, bak cicim... Sen bir [B]''Devlet Kurumu''[/B] sun...! Sen bari objektif olmalısın...! Sen bari tarafsız ve ilkeli olmalısın...! [B]''Objektif, tarafsız, ilkeli'' [/B]olduğunuzu her fırsatta [B]kıçı yanmış kedi[/B] gibi ciyak ciyak bağırıyorsunuz... Hani nerdeee...? Biz neden göremiyoruuuz...? [B]Erdoğan ARIKAN[/B] kardeşim, Bak canım, bak cicim, Geçenki programınızı sinir katsayılarım gerilerek izledim. :mad: Gerdanını kıra kıra: - [B]Beşiktaş[/B] maçını az sonra yayınlayacağız, - [B]Beşiktaş[/B] yenildi, - [B]Beşiktaş' [/B]da işler iyi gitmiyor, - [B]Beşiktaş... Beşiktaş...[/B] Yahu kardeşim... Hasbinallaaaaa - Bu [B]Beşiktaş[/B], kiminle maç yaptı...? - Bu [B]Beşiktaş[/B], kendi kendine mi maç yaptı...? - Rakibi kimdi...? [B]Hayaletlerle[/B] mi oynadı...? - Hay başınıza [B]Beşiktaş[/B] kadar [B]TAŞ[/B] düşsün hemi...! [B]Erdoğancıımmm[/B], Bak kardeşim, bak ciğerim, Stüdyo konukların, [B]Ömer ÜRÜNDÜL [/B]ve [B]Mehmet DEMİRKOL,[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor' [/COLOR][/B]dan bahsederlerken, sen yangından mal kaçırır gibi konuyu değiştiriyorsun. Özellikle [B]Mehmet DEMİRKOL[/B], yorumlarının arasında [B]Mehmet YILDIZ[/B] için : [B]''Ayrı bir parantez açmamız lazım'' [/B]diyor, sen yine müdahale edip, geçiştiriyorsun ve davul tozu, zurna havasından dem vuruyorsun...! ''Eheemm, şeeey, [B]Milli takımı[/B] konuşurken [B]Mehmet YILDIZ [/B]konusunu konuşuruz'' dedin. Bunu 2-3 kez böyle geçiştirdin...? Eeeeee... [B]Milli Takımızı [/B]konuşmaya sıra geldiğinde ise yine kem küm...! 4 büyükmüşşş... müş... müş... 4 büyük müyük yok kardeşim. [B]4 büyütülmüş[/B] var, ve onları da siz büyüttünüz. Sizin gibi [B]küçük beyinliler [/B]büyüttü...! . . .[/QUOTE] [CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"][I]Sönmez abi Walla hiç güleceğim yoktu... Sen çok yaşa abi....Bu yazı dizisini harbidende yayınlanması lazım diyer spor sitelerinde....[/I][/FONT][/B][/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06. |