![]() |
1967 G.T.D KAYSERİ MACINA 4 EYLÜL STADINA
SİVASSPORUN VEFAKAR TARAFTARI 1967 GENÇ TARAFTARLAR HAFTAYA KAYSERİ MACINA TOPLANMA. HERKES DAVETLİ BU ŞENLİĞE HADİ MACA
|
--->: 1967 G.T.D KAYSERİ MACINA 4 EYLÜL STADINA
[B]Kayserıyı Gule Oynaya gececez :D Bu senlıge sende Davetlısın...
Durma..Susma..Bakma...Katıl Aramıza :D[/B] rÜTME mESELESİ++++++ 1967 :)):)):)) |
[B]DEV BAYRAK OLSAYDI AÇARDIK !!!
kAYSERI ıYI BILIR o DEV bAYRAGI...aDAMLARIN kENDI STADLARIN dA aCTIK yAHU :))) AMA MAALESEF dEV bAYRAĞIN 67 DERNEĞİNDE OLMAMASI NEDENİ İLE aCAMIYORUZ... [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]MADEM BIZ ACAMIYORUZ DEV BAYRAGI,,, ALAN AÇSIN ŞANLI DEV BAYRAĞI [/FONT][/FONT][/COLOR]!!! :)) [/B] [CENTER][COLOR="White"],[/COLOR][/CENTER] |
Stad tıklım tıklım olsun bayraklar olsun gene inşallah süper maç olucak biz alıcaz.
|
asivaslıyım diyen herkes ama herkes toplanarak gidelim arkadaşlar derneğimizn vefakar ileri gelenleri ttoplanma kararı alalım bir akşam ne yapacaklaımızı kararlaştıralım herkes SİVASSPORLU OLAMAZ........ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE 1967 GENÇ TARAFTARLAR
|
Sivas Kayseriyi Yener kayseri kim......YA
|
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;274970][B]DEV BAYRAK OLSAYDI AÇARDIK !!!
kAYSERI ıYI BILIR o DEV bAYRAGI...aDAMLARIN kENDI STADLARIN dA aCTIK yAHU :))) AMA MAALESEF dEV bAYRAĞIN 67 DERNEĞİNDE OLMAMASI NEDENİ İLE aCAMIYORUZ... [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]MADEM BIZ ACAMIYORUZ DEV BAYRAGI,,, ALAN AÇSIN ŞANLI DEV BAYRAĞI [/FONT][/FONT][/COLOR]!!! :)) [/B] [CENTER][COLOR="White"],[/COLOR][/CENTER][/QUOTE] [B]Allah rızası için geçen sene sadece fb maçında kadıköy de gördüm dev bayrağı bu dev bayrak nerde yoksa yırtıldı mı yoksa kayboldumu ?[/B] |
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;274970][B]DEV BAYRAK OLSAYDI AÇARDIK !!!
kAYSERI ıYI BILIR o DEV bAYRAGI...aDAMLARIN kENDI STADLARIN dA aCTIK yAHU :))) AMA MAALESEF dEV bAYRAĞIN 67 DERNEĞİNDE OLMAMASI NEDENİ İLE aCAMIYORUZ... [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]MADEM BIZ ACAMIYORUZ DEV BAYRAGI,,, ALAN AÇSIN ŞANLI DEV BAYRAĞI [/FONT][/FONT][/COLOR]!!! :)) [/B] [CENTER][COLOR="White"],[/COLOR][/CENTER][/QUOTE] [B]Bayrak size ulaşacak!!![/B] |
anadolu derbisini tabi ki biz kazanacağız en büyük sivasssssss
|
-->: 1967 G.T.D KAYSERİ MACINA 4 EYLÜL STADINA
hadi bakam her zaman her yerde 1967. . .
|
[QUOTE=yigidomustafa58;275000][B]Allah rızası için geçen sene sadece fb maçında kadıköy de gördüm dev bayrağı bu dev bayrak nerde yoksa yırtıldı mı yoksa kayboldumu ?[/B][/QUOTE]
istanbulda hangi maçta açıldı dev bayrak!!!ben göremedim. hemen sivas'a gönderiliyo bu bayrak benim bildiğim kadarıyla istanbulda'ki maçlarda açılacaktı .tabi o bayrağı taşımak için 50 kişi gerekli !!! |
-->: 1967 G.T.D KAYSERİ MACINA 4 EYLÜL STADINA
kayseri maçında coşalım futbolcularımızla beraber
|
[QUOTE=berlinli1967;274961]SİVASSPORUN VEFAKAR TARAFTARI 1967 GENÇ TARAFTARLAR HAFTAYA KAYSERİ MACINA TOPLANMA. HERKES DAVETLİ BU ŞENLİĞE HADİ MACA[/QUOTE]
konu açtığına göre sende geleceksin herhalde şölene |
[B]Bilgi amaçlıdır;
İstanbul'daki maçlarda içeriye bırakın Dev Bayrağımızı sokmayı, en fazla 2-3 ebatında olan Pankart'ımızı güçlükle sokabiliyoruz. (Beşiktaş maçına onuda almadılar...) Ev sahibi olduğumuz durumlarda açılması kadar kolay değil![/B] |
eklemek gereği duydum olimpiyatta kendi sahamızdıaçılmıştı kadıkoyde sariyer macındada açılmıştı...
|
-->: --->: 1967 G.T.D KAYSERİ MACINA 4 EYLÜL STADI
[QUOTE=GuNaY;275056][B]Bilgi amaçlıdır;
İstanbul'daki maçlarda içeriye bırakın Dev Bayrağımızı sokmayı, en fazla 2-3 ebatında olan Pankart'ımızı güçlükle sokabiliyoruz. (Beşiktaş maçına onuda almadılar...) Ev sahibi olduğumuz durumlarda açılması kadar kolay değil![/B][/QUOTE] abi o zaman çabukça gonderin derneğede açalım marotonda bayrağı maçlarımız lig tvde veriliyorken |
SİVASSPORUN VEFAKAR TARAFTARI 1967 GENÇ TARAFTARLAR HAFTAYA KAYSERİ MACINA TOPLANMA. HERKES DAVETLİ BU ŞENLİĞE HADİ MACA
|
bu maç bizim dir bizim olacak herkes maçaaaa kayseri maçları cok cekısmelı oluyor ınsallah bu seferde yeneczz
|
[QUOTE=GuNaY;275001][B]Bayrak size ulaşacak!!![/B][/QUOTE]
[B] Bi zahmet !!!!!!!!!!!! Bakın Herkes İsyanlarda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B] |
[QUOTE=GuNaY;275056][B]Bilgi amaçlıdır;
İstanbul'daki maçlarda içeriye bırakın Dev Bayrağımızı sokmayı, en fazla 2-3 ebatında olan Pankart'ımızı güçlükle sokabiliyoruz. (Beşiktaş maçına onuda almadılar...) Ev sahibi olduğumuz durumlarda açılması kadar kolay değil![/B][/QUOTE] [B] Valla Açan heryerde Açıyo:) Biz Ne cendere lerinde Actık O Bayrağı.. Neyse Beklıyoruz !!! [/B] |
--->: -->: --->: 1967 G.T.D KAYSERİ MACINA 4 EYLÜL
[QUOTE=sinan-58;275060]abi o zaman çabukça gonderin derneğede açalım marotonda bayrağı maçlarımız lig tvde veriliyorken[/QUOTE]
[B] Valla yaaa Hasret Kaldı yıgıdolar Dev Bayragımıza !!!! [COLOR="Red"]1967 [/COLOR]Dev Bayrağımızı yattıgı Yerden Kaldıracak Yıne Trıbunlerde Dalgalandıracak !!! ARTIK YETER :) [CENTER][COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]!!![/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;275000][B]Allah rızası için geçen sene sadece fb maçında kadıköy de gördüm dev bayrağı bu dev bayrak nerde yoksa yırtıldı mı yoksa kayboldumu ?[/B][/QUOTE]
[B] Inanın Bizde en az Sızın KAdar Merak edıyoruz Dev Bayrağın Son durumunu.. Beklıyoruz [COLOR="Red"]!!![/COLOR][/B] |
ŞİMDİ SİZLERE PUSAT DİZİSİNDEKİ SELAHATİN HOCANIN REPLİKLERİNİ YAZACAĞIM
S.H;De Bakam HANGİ TAKIMLISIN Z.58:SİVASSPOR S.H;De Bakam Neymiş o SİVASSPOR Z.58:ANADOLU YILDIZIDIR HOCAM S.H:Neymiş O YILDIZ Z.58:BİRLİK,DİRLİK ve BERABERLİKTİR HOCAM S.H:HADİ BAKAM GÖREM SENİ |
--->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
sms kampanyası olabılır mesela.........
|
CUM.ÜNİDE SELAMLAR.BNİM ANLAMADIĞIM İSTANBULA NİYE GÖNDERİLDİ NİYE GRİ İSTENİYO
|
BİZDE GÜHERTAŞLILAR OLARAK DEV PANKARTIMIZI YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN İNÖNÜ STADINA GÖTÜRDÜK AMA İÇERİ ALMADILAR.
|
[QUOTE=özgühertaş;275281]BİZDE GÜHERTAŞLILAR OLARAK DEV PANKARTIMIZI YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN İNÖNÜ STADINA GÖTÜRDÜK AMA İÇERİ ALMADILAR.[/QUOTE]
Pankart deil BAYRAK :)............. |
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;275187][B]
Bi zahmet !!!!!!!!!!!! Bakın Herkes İsyanlarda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/QUOTE] [QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;275188][B] Valla Açan heryerde Açıyo:) Biz Ne cendere lerinde Actık O Bayrağı.. Neyse Beklıyoruz !!! [/B][/QUOTE] [B]Özgür konuşturma beni, göndereceğiz dedik uzatma![/B] |
[B]Sivaslıyız sıvassporluyuzz alayına ısyan ölümününe sivas[/B]
|
SELAM GENCLER NASILSINIZ BAKIYIM BEN KAYSERİSPORUN TRIBUN LIDERIYIM BI SOYLE GIRIYIM DEDIM ARKADASLARA BAKIYIM BIRINIZ KAYSERİ KIM YAZMIS BIRINIZ KAYSERİNİN STADINDA SU BAYRAGI ACTIK YAZMIS OLMUYO AMA ATARI OLAN TRIBUNDE ATARINI YAPAR AMANNNNNN DIYIM BURDA KONUSMAYLA KLAVYE MAFYALIGI YAPMAYIN SIZ BIR ADIM GELIN BIZ KOSARAK GELIRIZ YANLIZ ATAR YAPARSANIZ OLMAS OK...SIZE BASARILAR KUSURABAKMAYIN SITENIZE GIRDIM RAHATSIZ ETTIYSEM SAYGILARIMLA
PİTBULL_AHMET SIVASA SINIRSIZ OTOBUS |
[QUOTE=pitbull_ahmet;275398]SELAM GENCLER NASILSINIZ BAKIYIM BEN KAYSERİSPORUN TRIBUN LIDERIYIM BI SOYLE GIRIYIM DEDIM ARKADASLARA BAKIYIM BIRINIZ KAYSERİ KIM YAZMIS BIRINIZ KAYSERİNİN STADINDA SU BAYRAGI ACTIK YAZMIS OLMUYO AMA ATARI OLAN TRIBUNDE ATARINI YAPAR AMANNNNNN DIYIM BURDA KONUSMAYLA KLAVYE MAFYALIGI YAPMAYIN SIZ BIR ADIM GELIN BIZ KOSARAK GELIRIZ YANLIZ ATAR YAPARSANIZ OLMAS OK...SIZE BASARILAR KUSURABAKMAYIN SITENIZE GIRDIM RAHATSIZ ETTIYSEM SAYGILARIMLA
PİTBULL_AHMET SIVASA SINIRSIZ OTOBUS[/QUOTE] 2 sene öncesine kadar Sivasın yolunu bilmiyodunuz şimdi Sivasa sınırsız otobüs ha.bayağı gelişme var sizde bravo |
[B]anadolunun yükselen yıldızı sivasspor kardeş takımı yenecektir hayde sivas...[/B]
|
[QUOTE=GuNaY;275384][B]Özgür konuşturma beni,
göndereceğiz dedik uzatma![/B][/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]Ok Konusturmayalım seni [/COLOR];) :D fakat uzatma felan ayıp oluyo ( [COLOR="Red"]!!!!!!!!!![/COLOR] ) [COLOR="DarkGreen"]Zaten yeterınce uzatan sizsiniz[/COLOR]...([COLOR="Red"] !!! [/COLOR]) [COLOR="DarkGreen"]Bayrak konusunu Bu kadar Uzatacağınıza [/COLOR]( [COLOR="Red"]!!![/COLOR] ) [COLOR="Red"]Bayrağı Uzatsaydınız Şimdiye Yetişmişti SiVaS'a [/COLOR]:D ( [COLOR="Red"]!!!![/COLOR] )[/B] |
!!!
[QUOTE=pitbull_ahmet;275398] YAZMIS BIRINIZ KAYSERİNİN STADINDA SU BAYRAGI ACTIK YAZMIS OLMUYO AMA ATARI OLAN TRIBUNDE ATARINI YAPAR AMANNNNNN DIYIM BURDA KONUSMAYLA KLAVYE MAFYALIGI YAPMAYIN SIZ BIR ADIM GELIN BIZ KOSARAK GELIRIZ YANLIZ ATAR YAPARSANIZ OLMAS OK...OTOBUS[/QUOTE]
[B]sELAM p([COLOR="DarkGreen"]İT[/COLOR])bul Heee ben Demiştim Bayrak Açtık Felan fılan Diye :) Sizde Buyuk Bı Hayranlıkla Izledınız dev Bayrağı :)...Dimi? :) Lideeeeeeerrrrr Bir de Bizim Amanlara Göz At ; ;) Amaaaaannnn [COLOR="Blue"]Laflarına Dıkkat [/COLOR]!!! Amaaannnnnn[COLOR="Red"] Sivas [/COLOR]a [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] a Dikkat ( !! ) :)) Amaaaannnnn [COLOR="Red"]YİĞİDOLAR[/COLOR]!a Dikkat...(!!!) [COLOR="Red"]Amaannnnn Sınırsız Otobuslere Dıkkat [/COLOR]( !!! )[/B] |
[QUOTE=GuNaY;275384][B]Özgür konuşturma beni,
göndereceğiz dedik uzatma![/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]GUNAY ABI AYIP ETMİŞSİN AMA HİTAP SEKLIN HİÇDE HOŞ DEĞİL MODERATÖR BÖYLE YAPARSA UYELER NAAPAR ÖZGÜRÜN DE DEDİĞİ GİBİ:D DEV BAYRAĞI UZATSAYDINIZ SIMDI BAYRAGIN Bİ UCU BİZDEYDİ KAYBOLDUYSA BAYRAK AÇIKÇA SÖYLEYİN KAYBOLMADIYSA DA Bİ ZAHMET GÖNDERIN MADEM ALMIYORLAR STADA BIZ ALIRIZ STADA!!!!!!!!!!!!!!![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;275586][B][COLOR="Navy"]Ok Konusturmayalım seni [/COLOR];) :D
fakat uzatma felan ayıp oluyo ( [COLOR="Red"]!!!!!!!!!![/COLOR] ) [COLOR="DarkGreen"]Zaten yeterınce uzatan sizsiniz[/COLOR]...([COLOR="Red"] !!! [/COLOR]) [COLOR="DarkGreen"]Bayrak konusunu Bu kadar Uzatacağınıza [/COLOR]( [COLOR="Red"]!!![/COLOR] ) [COLOR="Red"]Bayrağı Uzatsaydınız Şimdiye Yetişmişti SiVaS'a [/COLOR]:D ( [COLOR="Red"]!!!![/COLOR] )[/B][/QUOTE] [B]Baya uzatmışız ama biz farkında değildik, iyi oldu hatırlattığın![/B] |
herhalde bayrağı çok istediğine göre her maça getirmek için kamyonet kiralıyacaksın.yada gönülü amelesin.bırak kalsın açacakları gün bekliom
|
[QUOTE=1967DERNEK_EMRE;275621][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]GUNAY ABI AYIP ETMİŞSİN AMA HİTAP SEKLIN HİÇDE HOŞ DEĞİL MODERATÖR BÖYLE YAPARSA UYELER NAAPAR ÖZGÜRÜN DE DEDİĞİ GİBİ:D DEV BAYRAĞI UZATSAYDINIZ SIMDI BAYRAGIN Bİ UCU BİZDEYDİ KAYBOLDUYSA BAYRAK AÇIKÇA SÖYLEYİN KAYBOLMADIYSA DA Bİ ZAHMET GÖNDERIN MADEM ALMIYORLAR STADA BIZ ALIRIZ STADA!!!!!!!!!!!!!!![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B]Yok Emre modlukla felan bunun alakası yok, kişisel yorumlarım :) Ama bayrağın kayboldu muhabbeti nereden çıktı onu anlamadım? Öyle birşey olsa zaten söylerdik, için rahat olsun. Bu muhabbetin geçtiği ortamlarda da yok kaybolmamış dersin ;)[/B] |
Bayrak mevzusu bu şekliyle uzaması sıktı artık.
Bu bayrak konusu uzadıkça; benim de iki çift lafım olacak..! Beni de söyletmek istemiyorsanız, kim istiyorsa, kim maçlarda açacaksa bayrak onlarda olmalı. Sivas' taki maçlarda açılacaksa gönderilmeli. Bayrak açılsın da nerde açılırsan açılsın. Ama açılsın...! |
[QUOTE=SONMEZ;275629]Bayrak mevzusu bu şekliyle uzaması sıktı artık.
Bu bayrak konusu uzadıkça; benim de iki çift lafım olacak..! Beni de söyletmek istemiyorsanız, kim istiyorsa, kim maçlarda açacaksa bayrak onlarda olmalı. Sivas' taki maçlarda açılacaksa gönderilmeli. Bayrak açılsın da nerde açılırsan açılsın. Ama açılsın...![/QUOTE] Bizimde Tek çabamız Bayrağın Açılmasıdır.. İstanbul Yada Sivas.. Yeterki açılsın.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |