SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS ve M.YILDIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14160)

SivasSpor.Com 16.11.2007 11:43

GS ve M.YILDIZ

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transferde tek pürüz, G.Saray'ın vereceği 2 futbolcuyu Sivasspor'un seçecek olması. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş ardından da Beşiktaş, bu futbolcu için nabız yoklamıştı

Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray,
Sivasspor'un süper forveti Mehmet Yıldız'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, geçtiğimiz günlerde Sivasspor kulübü ile Mehmet Yıldız için masaya oturarak 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sivasspor'un Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray'la anlaşırken, "Vereceğiniz 2 oyuncuyu biz seçeriz" şartını koyduğu, bu şartın şu an için aradaki tek pürüz olduğu belirtiliyor.

Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Bu futbolcunun sarı-lacivertlilerle prensip anlaşması yapmasının ardından fiyat artırması üzerine Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan vazgeçtiği belirtilmişti. Beşiktaş da uzun süredir Mehmet için nabız yokluyordu. 26 yaşındaki Yozgat doğumlu Yıldız, 1.85 m boyunda, 81 kilo ağırlığında. Forvet oynayan, güçlü fiziği ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu bu sezon Sivasspor'da altın çağını yaşıyor.

Yigido_Burak 16.11.2007 11:48

--->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

[B][CENTER]Sivas İnsallah İyi Oyunculardan Secer Mesala Arda Ve Barış olabilir Sivasa KAtkıları Cok Buyuk Olur Bu ıkı Genc Futbolcunun Mehmetde Gsde 9 Numarayı Hakan Sukurden Sora Hak Edecek Tek Adam[/CENTER][/B]

puar 16.11.2007 11:56

bu haberler dedikodu haberleri aslı olduğuna inanmıyorum göz göe göre lades denilrmi

MERİÇ 16.11.2007 12:59

mehmet yıldızın satılmasını istemiyorummm!!!

mesut_koçak_58 16.11.2007 13:01

yaw gardasım herkes bıdeyler yazıyo fb anlastı bjk anlastı gs anlastı ben bılmıyom 3 tanemı mehmet yıldız var acaba şaşırıyom yaa

altuntas58 16.11.2007 13:10

-->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

Mehmet yıldızda basının transfer oyuncağı oldu her gün bir yere gönderiyorlar bizde şaştık kaldık

özgühertaş 16.11.2007 13:24

--->: -->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

KİMSE MERAK ETMESİN BUNLAR BASININ KOMPLOSU M.YILDIZ ŞU AN TAKIMDAN KESİNLİKLE GİTMEZ.GAZETELER LİG BOŞLUGUNDA TRAJINI KAYBETMEMEK İÇİN BÖYLE ASLISIZ HABERLERİ ORTAYA ATIYORLAR.BURDAN BASINA TAVSİYEM SİVASSPORUMUZLA İLGİLİ TRANSFER DEDİKODULARI ÇIKARTIP TRAJINI YÜKSELTMEK YERİNE SİVASSPORUMUZUN BAŞARISIYLA İLGİLİ HABERLERİ MANŞETE TAŞIRSANIZ TRAJ KORKUNUZ OLMAZ.

yigido_furkan 16.11.2007 15:46

basın her gün butur saçma haberler cıkarmaktan bıkmadı adam suanda hiç kimseyle görüşmedim dio hala yok fbde yok gs yok bjk takımın ve oyuncularımızın akıllarını cekıp konsantrasyonunu bozmaya calısıolar

samet yıldız 16.11.2007 15:48

mehmet yıldız gs yolunda yazıor
ama beşiktaşa yeşil ışık yaktı dio anlamadım

merkez_emre 16.11.2007 16:39

yok abi yok gercekten yok satmazsak yıldızı hayro yu balılı rahat duramayız..illa satıcaz illa vericez...

ben anlamıorum o kadar puanımız var bu tff para vermıormu puan basına vede basarıyla bırlıkte reklam gelırlerıde artmıyormu ?
tam bılmıorum ama bu digiturk puana gore para vermıormu bu iddaa para vermıor mu bu kulubumuze de ılla satalımda para gelsın diye baskan haric herkesi satmaya can atıyoruz....

[B]AH ULAN PARA GÖZÜN KÖR OLSUN !!..[/B]

ero 16.11.2007 16:52

yalan hbr alırsa fener alır bnce

sivas_kangallı 16.11.2007 16:56

bi gün fener bi gün beşitaş bi gün gs diyolar sallama haber bunlar.

yigidomustafa58 16.11.2007 17:00

[B]olmayacak dua ya amin diyorlar ne diyim..[/B]

puar 16.11.2007 17:21

hem ben gs nin 3 milyon euro verecek gücü olduğunu düşünmüyorum 3 milyon euroları olsa kendi ıyuncularına dağıtır...
mehmetin anca formasını alabilirler :D

İ_N_F_İ_A_L 16.11.2007 17:43

basın harbiden 3 büyüklerin tetikçisi alıyorlar veriyorlar.gazeteleri satılsında.

özsivasli1903 16.11.2007 17:47

ben inanmiyorum buz habere...
galatasaray hayatda vermez 3 mio arti futbolcu...

sinan-58 16.11.2007 17:50

site yoneticilerine sesleniyorum artık sitede kesin olmayan haberleri yayınlamayın bizim yonetim daha yeni mehmet yıldızı satmıyoruz diye açıklama yaptı hala bu haberler sivasspor sitesinde yayınlanıyor artık gerçekliğinden emin olduğunuz haberleri yayınlayın gazatede her yazanı yayınlamayın

musty_58 16.11.2007 18:07

Ya iyi gelir olur ama bence Mehmet satılmasın. Kulübede oturturlar köreltirler Vieri'yi. Kimse satılmasın. Bir gelir kaynağı bulunup ara transferde de takviye yapılsın. Sivas şampiyon olsun. 1-0 olsun bizim olsun :) (ne alakaysa)

blacksky 16.11.2007 18:25

Ulusal basina malzeme lazim,hergun bi yere gonderiyorlar Mehmeti,insallah kimseye satmayiz..

TracyMcGrady58 16.11.2007 18:30

Sivasspor'dan yalanlama
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya ile ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yönetim Kurulu olarak Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya'yı hiçbir kulübe vermeyi düşünmediklerini, buna karşılık devre arasında en az 3 futbolcu daha transfer etmek istediklerini kaydeden Fikret Ünsal, en gözde futbolcularıyla ilgili transfer dedikodularını maksatlı bulduklarını söyledi.

Satılık futbolcuları bulunmadığını ifade eden Ünsal, ''Bu iki futbolcumuzla sözleşmemiz 2009 yılına kadar devam ediyor. Şu ana kadar bize bu futbolcularla ilgili gelen resmi bir teklif yok'' diye konuştu.

Fikret Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sivasspor'un başarısını engellemek için, geçen sezon Vestel Manisaspor'a yapılanların aynısı bize yapılmak isteniyor. Yani futbolcularımızın kafası karıştırılıyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Nihai kararı da Sivasspor yönetim kurulu verecektir. Nihai kararı Sivasspor yönetim kurulu vereceği için bizim böyle bir düşüncemiz olmadığını resmen açıklıyorum.''

Futbolcularının ve teknik heyetinin ligdeki arayı en iyi şekilde değerlendireceklerine, Kayserispor maçını da kazanarak başarılarını devam ettireceklerine inandığını ifade eden Ünsal, ''Kimse bizi engellemeye kalkışmasın'' dedi.

16.11.2007

Kaynak : AA

ceza_tolga_rep 16.11.2007 18:30

bi karar verin bjk mı gs mı????????

kadirakin58 16.11.2007 18:32

başkanımıza güvenimiz sonsuz, desin ki başka yolu yok, paraya ihtiyacımız var satıcaz bu oyuncuyu, o zaman boynumuzu bükeriz büyüksün başkan deriz. ancak tek yol mehmet yıldızı elden çıkartmak olmamalı. büyük başkan olmak büyük alternatif çözümler sunabilmeyi de gerektirir. mehmet yıldız bu takımın olmazsa olmazı değil, fakat sağlam bir duvarın zemini gibi. ben sivassporumuzu gençlerbirliğinin bulunduğu durumda görmek istemiyorum. sadece oyuncu satmak için varolan bir klüp değil, tuttuğum takımı kendine büyük hedefler koyan bir klüp olarak görmek istemiyorum. bu noktaya geldiysek, bu başarıları elde ettiysek başkanımızın büyük fedakarlıkları sayesinde; ancak mehmet yıldız satıldıktan sonra temel taşını kaybeden sağlam duvar zarar görürse bunun açıklamasını yapmak da çok kolay olmaz. takımımız için en hayırlısını diliyorum

İ_N_F_İ_A_L 16.11.2007 18:41

haber niteliği taşıyor ama gerçeklik payı kocaman bir SIFIR

zaralım 58 16.11.2007 18:58

EĞER SATILIRSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM AMA TAKIMIMIZA FAYDALI OLACAKSA ARDA VE VOLKAN YAMAN'I İSTİYELİM

submarıneyıgıdo 16.11.2007 19:17

VALLA DENECEK PEK BİŞEY YOK ŞAŞKINLIKLA OLAN BİTENİ SEGREDİYORUM.MEHMET YILDIZ KARDEŞİMİZDE BI İŞTEN SONUÇ İTABIRI İLE EKMEK YİYOR İNANIN GİTMESİNİ HERKES GİBİ BENDE İSTEMİYORUM AMA DEDİMYA MEHMET YILDIZINDA İLERİSİNİ DÜŞÜNMESİ GEREKİYOR. AMA KEŞKE BU POZİSYONDA BU DURUMA GELMİŞKEN GİTMESE EN AZINDAN SEZON SONUNU BEKLESE AMA ONUNDA FİKİRLERİNE SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK GİDERSE SİVASSPOR İÇİN BENCE BÜYÜK KAYIP OLUR YERİ DOLDURULMASI GERCEKTEN ÇOK AMA ÇOK ZOR OLUR.İNŞALLAH HERŞEY MEHMET KARDEŞİMİZİN VE SİVASSPORUMUZUN FAYDASINA OLUR SAYGILARIMLA.....

yigidolar06 16.11.2007 19:29

-->: --->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!

[QUOTE=puar;274969]bu haberler dedikodu haberleri aslı olduğuna inanmıyorum göz göe göre lades denilrmi[/QUOTE]AYNEN KATILIYORUM MEHMET YILDIZIN DEĞERİ 10 MİLYON DOLAR PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALARRRRR

yusuf_yusuf 16.11.2007 19:54

gider inşlah gs yede orda oynar sivas ta oynak istemıyorsa tabbıııı şampıyon sivasspor

FurkaN 16.11.2007 20:01

[B]Bugün başka bir gazetede de Beşiktaş'la anlaşıldığı yazıyordu... Bir futbolcu nasıl iki takıma birden gidiyor anlamak zor iş :)... Ama bizim basın 4 takımda birden oynatır Avrupa'ya da yollar...[/B]

omercoskun 16.11.2007 20:07

bizim basın her türlü komployu kuruyor işte şişirmekten başka bir iş deil bu haberler vede mehmet yıldız ın kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz

yigido_bekir 16.11.2007 22:56

ne ısı var ya o takımda kendını bıtıtır

Abdullah DuMaN 17.11.2007 08:03

DÜN 2 GAZETE ALDIM BİRİNDE M.YILDIZ BJK DE BİRİNDEDE GS YILDIZI BİTİRDİ YAZIYOR ANLAYAMADIMKİ

puar 17.11.2007 08:09

Herkez istediğini yazsın maksatları mehmetin kafasını çelmek ama büyük sivassporla baş edemezler mehmet bir yere gidemez arkadaslar içiniz rahat olsun.

UTKUM_58 17.11.2007 08:17

ocakta memet cimbomda :)) cimbomdanda soyle ikitanee oyuncu aldikmii sampiyonuz insallahhh.mehmet yildiz cimbom elele,SIVAS SPOR SAMPIYONLARR LIGINEEEEEEEEEE

puar 17.11.2007 08:43

[QUOTE=UTKUM_58;275233]ocakta memet cimbomda :)) cimbomdanda soyle ikitanee oyuncu aldikmii sampiyonuz insallahhh.mehmet yildiz cimbom elele,SIVAS SPOR SAMPIYONLARR LIGINEEEEEEEEEE[/QUOTE]

o bahsettin cimbom once aç karnını doyusun 5bin kişiye mac oynasın mehmet 15 kişiyemi...
6s mehmeti alamaz.

UTKUM_58 17.11.2007 11:03

[QUOTE=puar;275239]o bahsettin cimbom once aç karnını doyusun 5bin kişiye mac oynasın mehmet 15 kişiyemi...
6s mehmeti alamaz.[/QUOTE]

sen kafani yorma hocam alir alirr yumusak yumusak seyret sadecee :)) adi yeterr tipki sivasimiz gibii bize ikitane oyuncu verdilermi sanpiyonuzzzzzzzz :)) MEMET CIMBOMDA

_bling_lady- 17.11.2007 14:11

[B] ne olursa olsun kim gelirse gelsim [I][U]yildizimiz[/U][/I] gitmessssin!![/B]

altuntas58 17.11.2007 14:29

[QUOTE=UTKUM_58;275233]ocakta memet cimbomda :)) cimbomdanda soyle ikitanee oyuncu aldikmii sampiyonuz insallahhh.mehmet yildiz cimbom elele,SIVAS SPOR SAMPIYONLARR LIGINEEEEEEEEEE[/QUOTE]

[QUOTE=puar;275239]o bahsettin cimbom once aç karnını doyusun 5bin kişiye mac oynasın mehmet 15 kişiyemi...
6s mehmeti alamaz.[/QUOTE]

[QUOTE=UTKUM_58;275291]sen kafani yorma hocam alir alirr yumusak yumusak seyret sadecee :)) adi yeterr tipki sivasimiz gibii bize ikitane oyuncu verdilermi sanpiyonuzzzzzzzz :)) MEMET CIMBOMDA[/QUOTE]

PUAR kardeşime katılıyorum Galatasaray önce ac karnını doyursun Galatasaraydan bize gelecek iki futbolcu mademki sivassporu şampiyon yapacasa galatasarayı neden şampiyon yapmıyorlarda koşa koşa bize geliyorlar şunu diye biliriz mehmet yıldızı bu büyütülmüşler rahat bırakmazlar birinden birisi alır bizim yapacağımız çok iyi bir pazarlıkla futbolcumuzu iyi şartlarda transfer yapmamız karşılığında rakip takımda bize yararlı futbolcuları almaya calışmalıyız üstede ne kadar para alırız onun mücadelesini yapmalıyız yoksa onlardan gelecek futbolcular o kadar iyide neden gönderiliyorlar?? öyle onların futbolcularını çok abartmayalım gönül isterki mehmet yıldızımız bizde kalsın ama ne yazıkki maddi imkansızlıklar bizi bu işe zorluyor hakkımızdan hayırlısı diyelim gün ola harman ola

cenk5821 17.11.2007 14:53

bunlarrr bizi havaya sokma derdinde maisa gibi yapcaklarrr bizi bu medya waryaa ulannn uzak durun bizden

EyüphanAydın 17.11.2007 16:20

[B]BEN HİÇ BİŞEY ANLAMİŞ DEĞİLİM VALLAHİ Bİ FENERBAHÇEDE BİR GALATASARAYDA BİR BEŞİKTAŞTA VALLA BEN İNANMIYORUM ARTIK GİDİNCE GÖRÜRÜZ AMA GİTME BE M.YILDIZ[/B]

ilker_8787 18.11.2007 23:26

yallan YALLLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Ölene dek beraberiz yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:57.