![]() |
2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[B]Önümüzdeki hafta içinde Salı,Çarşamba,Perşembe 3 gün saat 11.00-13.00 arası, Merkezi Kafeterya içinde Stand açıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi, Öğrenci ve personellerine duyurulur.
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur. Sürpriz konuklarımızda olacak:D[/B] |
--->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
vay hayırlı olsun şimdiden acaba SÜPRİZ KONUK KİM:D
|
-->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
Başarılar dilerim yolunuz acık olsun herkes Sivasspor kaşkolü,şapkası,forması, ve bayraklarla buluşma yerine gelmeli
|
çok güzel çalışma yüreğinize sağlık ne gibi süprizler olacak :)
|
Basarilar dilerim.Hayirli ugurlu olsun. Süpriz konuklar kim acaba ?? :D
|
--->: -->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=TracyMcGrady58;275746]Basarilar dilerim.Hayirli ugurlu olsun. Süpriz konuklar kim acaba ?? :D[/QUOTE]
Sanane la kimse kim :Dsanki gidecen :D |
-->: --->: -->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=YatodaSin;275752]Sanane la kimse kim :Dsanki gidecen :D[/QUOTE]
Hadi gidemen de :D inadimi sende biliyon :D |
[B]hayirli olsun
insallah katilim cok olur :) su süpriz konuklari bende merak ettim :D :rolleyes: ansizim gelebilirim :p ben olmuyayim :D[/B] |
hayırlı olsun......................
|
-->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=FatihCan;275744]çok güzel çalışma yüreğinize sağlık ne gibi süprizler olacak :)[/QUOTE]
[B] Teşekkür ederim. sürpriz konuklarımızın ismi yarın netleşsin buradanda duyuracağım.;)[/B] |
TAMAM BALİLİ OLURSA BENDE GGELİRİM :D
|
[QUOTE=FatihCan;275777]TAMAM BALİLİ OLURSA BENDE GGELİRİM :D[/QUOTE]
:D ******************************** |
esprilerler forum güsel olmuş..
|
ama yinede güsel çalışma......
|
[B][COLOR="Indigo"]Yoksa ben miyim sürpriz konuk. Merak etmesin millet.[/COLOR][/B]
|
hayırlı uğurlu oslunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
hayirli olur insallah umarim katilim cok olur
BASARILAR |
hayırlısı olsun biz her türlü varız
|
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;275737][B]Önümüzdeki hafta içinde Salı,Çarşamba,Perşembe 3 gün saat 11.00-13.00 arası, Merkezi Kafeterya içinde Stand açıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi, Öğrenci ve personellerine duyurulur.
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur. Sürpriz konuklarımızda olacak:D[/B][/QUOTE] [B] *****************************************[/B] |
nice açılışlara nice başarılara
|
bende cumhuriyet ünide okuyorum.İnşallah bi sorun çıkmazsa bizlerde katılacağız.
|
yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum.
|
süpriz konuklarıomız olacak hepinizi standa bekliorus.... HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN............
|
KATILMAK İSTEYEN ÜNİVERSİTELİ BÜTÜN ARKADAŞLARA AÇIĞIZ.......STANDIMIZA HERKEZİ MUTLAKA BEKLİORUZ:......ŞAMPİYON SİVASSPOR....
|
CÜSSKB standının hayırlı ve verimli geçmesini diliyorum.
Üniversite de bu birimden haberi olmayan arkadaşlar için iyi bir fırsat olacaktır. |
ewet haberi olmayanlar için çok ii bir fırsat.zaten duyuruları otobüs duraklarına bile asıyorum....artık herkezin haberi olacak :) :)
|
cok gusel gecer inşallah :)......
|
kardeşim emre umarım herşey yolunda gider umarım bu snee herşey istediğimiz gibi olur.her yerde sivassporumuzun arkasında olucaz....BU SENE HERŞEY İSTEDĞİMİZ GİBİ OLACAK....
|
Üniversitedeki Çılgınlar olarak bizlerde ziyaretinize geliriz...
|
Arkadaşlar aynur hanımında belirttiği gibi lütfen kaşkol forma gibi SİVASSPORLU olduğunuzu gösteren nesnelerle gelin.
|
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;275737][B]Önümüzdeki hafta içinde Salı,Çarşamba,Perşembe 3 gün saat 11.00-13.00 arası, Merkezi Kafeterya içinde Stand açıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi, Öğrenci ve personellerine duyurulur.
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur. Sürpriz konuklarımızda olacak:D[/B][/QUOTE] hayırlı olsun inşallah katılım fazla olur... |
Ben de katılacağım inşallah ama hangi saatlerde ne yapılacağı ya da hangi sürpriz konuğun geleceği söylenirse :)) o zamanlarda dersi asıp gelebilirim...
|
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur. Sürpriz konuklarımızda olacak:D[/B][/QUOTE] [B]evet bugün ilk gün :) orda olmak vardi :) imkani olan gitsin süprizleride merak ediyorum :rolleyes: artik bizlerde resimleri bekleriz[/B] |
[QUOTE=SivasLady;276183][B]evet bugün ilk gün :)
orda olmak vardi :) imkani olan gitsin süprizleride merak ediyorum :rolleyes: artik bizlerde resimleri bekleriz[/B][/QUOTE] [B]istediğin resim olsun Kader,:D Futbolcularımızdan durumu uygun olanlar katılacak. şimdilik bu kadarını söyleyebilirim:D[/B] |
--->: -->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;276188][B]istediğin resim olsun Kader,:D
Futbolcularımızdan durumu uygun olanlar katılacak. şimdilik bu kadarını söyleyebilirim:D[/B][/QUOTE] [B]arkadaslar kacirilmaz bir firsat :) bu arada gideceklerden ricam var kesinlikle SivasSpor formali kaskollu gidin yani futbolcularimizla gurur duydugumuzu gösterin hem bu arada formanizada imzalari attirirsiniz ;)[/B] |
bu gün mükemmeldi standımız sivasta tek olduğumuzu yine gösterdik...YARINDA HERKEZİ STANDIMIZA BEKLİORUS.KONUKLARIMIZDA VAR..... :)
|
[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;276269]bu gün mükemmeldi standımız sivasta tek olduğumuzu yine gösterdik...YARINDA HERKEZİ STANDIMIZA BEKLİORUS.KONUKLARIMIZDA VAR..... :)[/QUOTE]
NELER YAPTINIZ KATILIM ÇOKMUYDU VE KİMLER KONUKTU ? |
ya keske bende sivasda olsamda katilsam...
ama nasip degil ne yapalim |
katılım çok aşırıydı hatta tezahüratlarmızla orayı da inlettik...yarın süpriz konuklar var bu gün kü konuğumuz mehmet çimen hocamızdı...ama emin olun yarın çok daha güzel olcak :D
|
yarın müsait olursan kesin geleceğim kampusude özledim zaten :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:40. |