![]() |
ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!
[COLOR="Green"][B]Arkadaslar sivassporla ilgili bir çok yorum haber yazı okudum halada okumaya devam ediyorum genel kanı sivassporun manisa gibi olacağını ha bu hafta ha onumuzdeki hafta kısacası ne zaman düşüşe gececeğini bekliyorlar...
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR] |
--->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!
ewet doğru sivasspor manisa gibi olmayacak. ben bunu iddaa ediyorum sivasspor manisa gibi olmaz.
|
Manisa nasıl çökmüştü zirveye oynarken hatırlayın. 3-4 futbolcusuna medya kanalıyla istanbul klübleri devamlı aldık alacagız türü haberler yaydı ve Manisasporda Gençlerbirligide zirveye oynarken birden gerilediler(üstelikte bu takımlardan adı geçen futbolcularo klüblere gitmedi daha sonra ). Aynı yöntem şu an Sivassporlu futbolculara uygulanmakta. Dikkat edelim tarih tekerrürden ibarettir.
|
şunu unutmayalım
manisa 700 bin kişilik şehir SİVAS 7 milyon kişilik şehir :) |
[QUOTE=puar;276679]şunu unutmayalım
manisa 700 bin kişilik şehir SİVAS 7 milyon kişilik şehir :)[/QUOTE] [B] artı gurbetteki taraftarımız var (İstanbul-Ankara-İzmir-Almanya) Allah'ın izniyle çıkışımız sürecek...Kim ne derse desin Gönüllerin Şampiyonuyuz...[/B] |
-->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!
[QUOTE=puar;276671][COLOR="Green"][B]Arkadaslar sivassporla ilgili bir çok yorum haber yazı okudum halada okumaya devam ediyorum genel kanı sivassporun manisa gibi olacağını ha bu hafta ha onumuzdeki hafta kısacası ne zaman düşüşe gececeğini bekliyorlar...
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR][/QUOTE] Haklısın bencede çok beklerler bende bu tür haberleri bir çok sitede görüyorum herkes ne zaman düşüşe gececekler diye bizi takibe başladı biz manisa değiliz biz anıyla şanıyla [COLOR="Red"]YİĞDOYUZ-[/COLOR][COLOR="Red"]SİVASSPORUZ[/COLOR] bu sene zirveden inmeye hiç niyetimiz yoktur |
Asıl şunu unutmamak gerekir. Manisa'nın ve G.Birliği'nin başında yanılmıyorsam o zamanlar Ersun YANAL vardı. Ama bizim takımın başında BÜLENT UYGUN var. Yani kalite ve kumaş farkı var. Bunu unutmayalım arkadaşlar. Biz onlar gibi olmayız.
Ha şampiyon olabilir miyiz? Belki olamayız ama zirvenin rengi oluruz, merak etmeyin. Aksini, bekleyenler de çok beklerler. |
evimizdeki tüm maçları kazanırsak bana göre uefayı garantileriz.ama beraberlik bile almıcaz hep kazanırsak.
zaten deplasmanda puan alırız.ha bu 3 puan olur 1 puan olur farketmez.sonuçta deplasmanda alınan puan puandır.. |
olmadğımız ortaya çıktı zaten abi bırak yazsın garibanlar :D
|
hiç belli olmaz yonetım yıne 40 puan die tutturdukca devre arasında en onemlı futbolcular da giderse halımız zor dıe dusunuom
|
[B]alayına ısyan olumune sıvas gorurler onlarr KISKANANLAR CATLASIN[/B]
|
bu haftada herkez bekliyor ama futbolcularımızm bu bekleyenlerin yüzünü kara çıkaracaktır bundan eminim.
|
[QUOTE=puar;276671][COLOR="Green"][B]Arkadaslar sivassporla ilgili bir çok yorum haber yazı okudum halada okumaya devam ediyorum genel kanı sivassporun manisa gibi olacağını ha bu hafta ha onumuzdeki hafta kısacası ne zaman düşüşe gececeğini bekliyorlar...
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR][/QUOTE] haklısın abi aynen katılıyorum daha çooooooookkkkkkk beklerlerrrrrrrrrr;) |
manisaya yapılanları herkes biliyor.daha 10.haftaya gelmeden şampiyon olurlarmı,futbolcuları büyük takımlara transfer etti medya olacağı oydu.ama biz bu oyunlara gelmezsek vede buna büyük bir tepki koyarsak hiç bişey olmaz
|
evet bence sivasspor kolay kolay düsmez. Allahin izniyle sivasimiz sampiyon olacak insallah.
yada ilk 5 kesin |
sanırım bu haftada beklediniz daha çok beklersiniz :)
|
[B][B]O SÖZLERİ DİYEN ACABA SİVASSPORUN BAŞARİSİNDAN BİR KERE ŞÜPHE EDİYORDUR İNŞ. BÖYLE İNSANLARI REZİL ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞİZ....[/B][/B]
|
[QUOTE=merkez_emre;276716]hiç belli olmaz yonetım yıne 40 puan die tutturdukca devre arasında en onemlı futbolcular da giderse halımız zor dıe dusunuom[/QUOTE]
emre abiye katılıorum . |
Daha çok beklerler çok ilk yarıyı lider bitireceğiz inşallah
|
Kayseri maçından sonra manisa benzerliği gitmektedir çünkü manisa bu kadar puan alamamıştı
|
Hala bekleyenler var...yazıları filan okuyorum ikinci manisa dediler şimdide ikinci kocaeli diyolar...3 bucuk ay sonra görüşeceğiz inş.
|
gercekten super dedin kardesim
sivasspor oyle kolay duser mi??? v.manisa ilk yarinin sonlarinda kotu oynamaya baslamisti ... sivassporumuzda artik bu olamaz |
Turkcell Süper Ligi 10. Hafta Maçları
20.10.2006 20:30 Sivasspor 3 - 2 V. Manisaspor Manisa 10. Haftada Hemde Sivas mağlubiyetiyle düşüşe geçmişti O DURUMU BEKLEYENLER ANLAMIYORLARKİ 20. Haftadayız ve hale lideriz ve hale Sivasspor süper oynuyor.Ve Şunu Anlamalılarki Sivasspor un taraftarıda süper. Pun falan kaybedebilirz ama Allahın izniyle Öyle büyük bir düşüşe geçmeyiz. ÇOK BEKLERLER ÇOOOOOOOOOOOK |
11. Hafta Puan Durumu GENEL İÇ SAHA DIŞ SAHA
S O G B M A Y Av P 1 Fenerbahçe 11 7 2 2 26 12 14 23 2 Vestel Manisaspor 11 7 2 2 25 12 13 23 3 Beşiktaş 11 6 2 3 14 9 5 20 4 Galatasaray 11 4 6 1 19 14 5 18 |
yani herkes bizim düşmemizi bekliyoodu ama yanıldılar tabiki biz manisa değiliz biz sivassporuz bunu bilin.
|
Evet katiliyorum herkes oyle diyor...millet diyor gecen sezon manisa gibi olacak diyorlar..ama ben hep aksine soyliyorum hatta ve hatta manisa 10 haftaya kadar dayanabildi..19. haftaya geldik..ve sivassporumuz dim dik ayakta..
|
ahhh garibanlar bu haftada bekleyecekler :)
|
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR][/QUOTE] söyle onlara fazla beklemesinler sonra hava alırlar havalarını çıkaranda olmaz sonra:D:D:D:D |
az söylemişin ama öz konuşmuşun gardaş...zaman seni dahada haklı çıkaracak..
|
öyle düşünenler bizi şampiyon olunca görürler
|
spor yazarları medya felan halen daha beklio sivas düşüşe geçse diye adamlar bekleye bekleye bağsur oldular...
|
haklisin kardes herkes dusecek diye bekliyor ama lig bitene kadarda ole soylemeye devam edecekler sivas sampiyon olunca ne diyecekler acaba bu seferde baska seyleri bahane ederler
|
[QUOTE=Bahattin;303283]haklisin kardes herkes dusecek diye bekliyor ama lig bitene kadarda ole soylemeye devam edecekler sivas sampiyon olunca ne diyecekler acaba bu seferde baska seyleri bahane ederler[/QUOTE]
hazırr söyleyecekleri... seneye göreceğiz...Allahın günleri bitmez...bunlarında beklemeleri...:) |
maçtan dönerken lig radyoyu dinlodum t-s nin maçı bitti spor yazarı diye serdar baliye t-s nin durumunu soruyolar o içindeki sivas acısından bahsedio sivas bizim sayemizde buralara geldi diyor ne komik adam bu yahu
|
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]:)))) daha coooook beklerler her hafta bekliyorlar amma olmuyor her hafta dagitiyoruz :)))[/B] |
[COLOR=darkorchid][B]BU HAFTADA LİDER BİZİZ VE HAFTAYADA LİDER OLACAĞIZ SONRAKİ HAFTADA LİDERİZ 5 HAFTA ZATEN OTAMATİK LİDERİZ [/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorchid]BEN YİNEYAZIYORUM BU HAFTA FENERİ YENERSEK ŞAMPİYONUZ [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]NE DEN DİYECEKSİNİZ ÇÜNKÜ FENER DERBİ KAYBETMİYOR VE BİZİM İÇİN DİĞER TAKIMLARI YENECEK YETERKİ BİZE ANADOLU TAKIMLARI HIRÇIN OLMASIN ÇIKIP OYUNLARINI OYNASIN[/COLOR][/B] |
Vestel yanılmıyorsam ilk 8 hafta yenilgisi yoktu ondan sonra bir düştü pir düştü. Biz ise şuanda 19 haftayı kapattık. Sivas, Vestele benzetenlerin matematikle araları yok herhalde :D:D Dedik ya çokkk beklersiniz çokkkkk
|
haklılar kesin manisa olacaz :D
sivas manisa olur mu ha? :) türkiye malezya olur mu tartışması kadar absürd bir konu ve soru |
[B]Puan tablosu onlara kapak olsun... Daha ne denilebilir ki????[/B]
|
[QUOTE=Agcalli;303312]Vestel yanılmıyorsam ilk 8 hafta yenilgisi yoktu ondan sonra bir düştü pir düştü. Biz ise şuanda 19 haftayı kapattık. Sivas, Vestele benzetenlerin matematikle araları yok herhalde :D:D Dedik ya çokkk beklersiniz çokkkkk[/QUOTE]
evet kadeş doğrusun.vestele ilk mağlubiyeti tatırmıştık ve bir daha düzelemedi.ve 8 haftaydı.ama aramızdaki farkı anlamak istemeyenler var. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06. |