SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS´TA ROTA BAŞKENT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14363)

SivasSpor.Com 28.11.2007 08:42

SİVAS´TA ROTA BAŞKENT

[IMG]http://www.kanal58.tv/haberler/idman.jpg[/IMG]

Sivasspor, Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı. Yiğidolar kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla deplasman maçının çalışmalarını yaparken, futbolcuların son derece neşeli oldukları gözlendi.

Kayserispor maçının ardından bir günlük izin yapan Sivasspor, dün Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı. Yiğidolar kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla deplasman maçının çalışmalarını yaparken, futbolcuların son derece neşeli oldukları gözlendi.

Turkcell Süper Lig’inin 14. haftasında deplasmanda Ankaraspor’a konuk olacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Kendi sahasında oynadığı Kayserispor maçıyla haftayı üç puanla kapatan Sivasspor, bu maç sonrası izine ayrılmıştı. Kırmızı-beyazlılarda futbolculara verilen bir günlük izin dün son bulurken, Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlandı.

Kendi tesislerinde öğle saatlerinde toplanan futbolcular akşam üzeri tek idman yaptı. Isınma hareketleri, fizik kondisyon ve pas çalışmaları ağırlıklı geçen antrenmanda futbolcuların Kayserispor galibiyeti nedeniyle son derece neşeli oldukları gözlendi.

Yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcular sürekli olarak birbirleriyle şakalaşırken, Teknik heyette futbolcularla birlikte şakalaşırken, idmanda son derece neşeli bir ortamda geçti.
Sivasspor dün yaptığı tek idman sonrası dinlenmeye çekilirken, bugün yine tek idman yaparak çalışmalarını devam ettirecek.

Kırmızı-beyazlılar deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçını hazırlıklarını Cuma gününe kadar ilimizde yapacağı antermanlarla sürdürerek Cuma günü ilimizden ayrılacak.

muhsin koçak 28.11.2007 08:51

--->: SİVAS´TA ROTA BASKENT

İnşallah ankarayıda devireceğiz hafta sonu!

Abdullah DuMaN 28.11.2007 09:32

-->: SİVAS´TA ROTA BAŞKENT

BU HAFTA BİZİM OLACAK 3 PUAN İNŞALLAH

yasin__0658 28.11.2007 12:31

--->: SİVAS´TA ROTA BAŞKENT

öyle 3 puan kuru kuru olmaz bütün ank sivasspor taraftarlarını stada bekliyoruz ben msela gitcem.Yenikent stadını doldurup taşıralım bütün yenikent sivasspor diye inlesin................

Yiğiter 28.11.2007 12:40

ankarasaporda emre aşık yok..iyi bir avantaj bizim için..bu moralle galibiyetten başka seçenek yok..

nuri_58 28.11.2007 13:34

sivasspordaki eksiklerin bi kısmı düzeldi heralde inşallah alnımızın akıyla galibiyetle döneriz

mesut_koçak_58 28.11.2007 13:45

malesef güreş maçlarım dolayısıyla k.marasa gıtcem maçta olamıyacam tum gelen arkadaslara tesekkurler başkentliyiğido mesut

olvidarlo 28.11.2007 13:52

bu hızla bizi kimin durduracağını gerçekten merak ediyorum bizi biri durdursun ya

HaSiVasLıM58 28.11.2007 13:59

[COLOR="DarkRed"][B]Ankara daki Sivas taraftarı gerçekten diğer deplesmanlara göre hatta hatta bile(İst)Göre bence çok daha aşkla heyecanla ateşli bir maç izliyorlar diyebilirim vede kutlarım..Bir Ankaragücü ve Ankaraspor maçı izlemiş olarak Ankarada O kanıya vardım Taraftarı gerçekten güzeldi HELAL Olsun..Sivasspor'da Ligin Zirvesini paylaşan bir takım olarak İnanıyorumki bu maç çok daha özel olacak hatta hatta yer kalmayacak statda eminim önceden izlediğim ve gördüğüm kadarıyla taraftarın ilgisi fena değildi'Bende ister istemez bu kanıya vardım..Aslında bu işin En güzel tarafıda renk katanıda Sivasspor 1967 Taraftar derneği'İstanbul 1967 Sivasspor Taraftar derneği'Cüüskb Birlikde Bu güzel Atmosferi yaşaması Birlik dayanışma birleşme kudreti doğacaktır ve Bir Yumruk Tek yürek olunacaktır..[/B][/COLOR]

rockboy52 28.11.2007 14:29

selam sıvasspor taraftarına ben fanatık bı orduspor taraftarı olarak sıvaslı arkadasımla ankaraspor macına gıtmeyı dusunuyoruz ama ankdan nerden nasıl gıdılır sıvaslıların arac kaldırma gıbı bı durumları bı yerde toplanıp gıtme durumları var mı? cvp yazarsanız sevınırım tum anadolu sıvassporun arkasında ınsallah bu sene sampıyon anadoludan

kakikli 28.11.2007 14:36

ALLAH nasip ederse ankaradayız...
haydi yiiğidolar yağmur, çamur, kar, kış demeden ankaraya...

rockboy52 28.11.2007 14:46

arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım orduspor formamla maca gelmeyı dusunuyorum

sivas_kangallı 28.11.2007 15:02

bu maçıda alıcaz inş............

HaSiVasLıM58 28.11.2007 15:17

[QUOTE=rockboy52;279193]arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım orduspor formamla maca gelmeyı dusunuyorum[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"]Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin..Bu arada gerçekten maça geleceksen Ankara'ya yani başkente bus'a:) biner gidersin..Bende 06'yı pek bilmem sanırım ordan herhangi toplutaşım aracı seni stada götürecektir..Diğer Hatlar sana yaramaz qardaş'İst Ve 58 Den taraftar geliyor..Ordu'dan Yoh yani:)Ama Dilersen Maç bitiminden sonra Sivas taraftarı ile Sivas'a kadar gider ordan Köfte etli ekmek yer sonra 52'ne kavuşursun qardaş Düşüncen içinde saol ALLAH Razı olsun gelsende gelmesende..!![/COLOR]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Kimliğin önemli değil verdiğin yiğitlik..!![/FONT][/B][/COLOR]

yigidomustafa58 28.11.2007 15:33

[B]maç kolay olacak bence Kayserispor a eksiğimiz varken çıktık ve yendik Ankara da da taraftarımız da var...[/B]

merkez-1 28.11.2007 17:57

ankarasporu kesin yeneriz.çok kolay bir maç.kasımpaşa maçından kolay geçer.

7-0 alırız

altuntas58 28.11.2007 18:46

Sivasspor-Ankarasporu kendi evinde yenip dönecektir

XXCakir58 28.11.2007 18:48

ben inaniyorum ki ankarayi yenecegiz. Insallah ordan 3 puanla döneriz

nuri_58 28.11.2007 19:17

sivasspora başarılar 2-1 benim tahminim ama 1-0 olsun bizim olsun

Ertugrul 28.11.2007 19:38

[B]Ankara deplasmanından da galibiyet döneceğimizden eminim,farklı
bir skorla liderliği de ele geçirebiliriz. [/B]

mesut_koçak_58 28.11.2007 19:41

bu maçı 3-0 alırız ama ben yokum

nuri_58 28.11.2007 19:51

--->: -->: SİVAS´TA ROTA BAŞKENT

[QUOTE=cahar;279280][B]Ankara deplasmanından da galibiyet döneceğimizden eminim,farklı
bir skorla liderliği de ele geçirebiliriz. [/B][/QUOTE]

inşallah senin dediğin gibi farklı skor elde ederiz

İ_N_F_İ_A_L 28.11.2007 19:55

bence karşımızda hem oyun olarak hemde kafa olarak küme düşmüş bir takım var.zaten seyircisi olmayan bir takım lige nasıl motive olur ki.

nuri_58 28.11.2007 19:59

[QUOTE=İ_N_F_İ_A_L;279291]bence karşımızda hem oyun olarak hemde kafa olarak küme düşmüş bir takım var.zaten seyircisi olmayan bir takım lige nasıl motive olur ki.[/QUOTE]

her ihtimali düşünmek gerekiyor benim düşünceme göre yinede yorumun için saol

rockboy52 28.11.2007 23:02

[QUOTE=HaSiVasLıM58;279196][COLOR="DarkRed"]Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin..Bu arada gerçekten maça geleceksen Ankara'ya yani başkente bus'a:) biner gidersin..Bende 06'yı pek bilmem sanırım ordan herhangi toplutaşım aracı seni stada götürecektir..Diğer Hatlar sana yaramaz qardaş'İst Ve 58 Den taraftar geliyor..Ordu'dan Yoh yani:)Ama Dilersen Maç bitiminden sonra Sivas taraftarı ile Sivas'a kadar gider ordan Köfte etli ekmek yer sonra 52'ne kavuşursun qardaş Düşüncen içinde saol ALLAH Razı olsun gelsende gelmesende..!![/COLOR]

kardes ıyı dıyosun hos dıyosun da ankarada stad sehrın dısında ole dolmus otobusun gıttıgı bı yer degıl ben bı kere gıtmıstım tanıdıkların arabasıyla sımdı araba olmadıgı ıcın soruyorum zaten ankarada olupta sıvasın macına gıtcekler nasıl gıdecek bızde gıderdık beraber

zaralım 58 28.11.2007 23:19

bence'de 3 puan bizim olur inş

omercoskun 28.11.2007 23:26

[QUOTE=rockboy52;279371][QUOTE=HaSiVasLıM58;279196][COLOR="DarkRed"]Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin..Bu arada gerçekten maça geleceksen Ankara'ya yani başkente bus'a:) biner gidersin..Bende 06'yı pek bilmem sanırım ordan herhangi toplutaşım aracı seni stada götürecektir..Diğer Hatlar sana yaramaz qardaş'İst Ve 58 Den taraftar geliyor..Ordu'dan Yoh yani:)Ama Dilersen Maç bitiminden sonra Sivas taraftarı ile Sivas'a kadar gider ordan Köfte etli ekmek yer sonra 52'ne kavuşursun qardaş Düşüncen içinde saol ALLAH Razı olsun gelsende gelmesende..!![/COLOR]

kardes ıyı dıyosun hos dıyosun da ankarada stad sehrın dısında ole dolmus otobusun gıttıgı bı yer degıl ben bı kere gıtmıstım tanıdıkların arabasıyla sımdı araba olmadıgı ıcın soruyorum zaten ankarada olupta sıvasın macına gıtcekler nasıl gıdecek bızde gıderdık beraber[/QUOTE]

hoşgeldin arkadaşım aramıza biz istanbuldan gelicez ama bildiğim kadarıyla melih gökçek ulus tan ve kızılay meydan larından belediye otobüsleri gönderio maça ama tabiki ankaraspor taraftarına araya kaynayıp stada o şekilde gelebilirsin diye düşünüyorum...:)

Ss--58--Ss 28.11.2007 23:59

inşallah ankara macından galip ayrılırız....

rockboy52 29.11.2007 22:56

saolun kardesler umarım sıvas bu macı kazanacak esas cumbusu lıgın son macında gorun sız genclerbırlıgı sıvasspor lıgın son macı umarım sıvasın sampıyonluk macı olurda o zaman gorun anadolunun destegını tum anadolu sıvasın arkasında basarılar sıvasspora

KaZuYix 30.11.2007 12:14

allahın izniyle ligin ilk yarısını 1.sırada bitirecegiz.. ankaraspor varını yogun koyacak macta ama tabi yigidolarımız affetmeyecek:!!!!

yıgıdokonya 30.11.2007 12:49

EN buyuK sıvasspoR bızdE ankaraya gıTmeyı dusunuyoruZ hayıRlısı 3 puAN bızıM kımse mERaK etMeSIN yıGıdo_konya58

yıgıdokonya 30.11.2007 12:58

ölüMüne siVASSPOR bu sene şampıyonuz yok oyle uefa sampıyonuZ

zaralım 58 30.11.2007 13:44

inş 3 puanla dönersin sivas'ım haydi başarılar

yerliturkuaz 01.12.2007 11:03

ÇOK ZOR BİR DEPLASMANA GİDİYORUZ AMA MAÇ ÇOK ZEVKLİ GEÇECEK İKİ TAKIMDA KAPANMIYOR OFANSİF OYNUYOR BOL GOLLÜ GEÇECEK BU MAÇ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46.