![]() |
BAŞKENT´E YİĞİDO AKINI
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/ss.jpg[/img]
Pazar günü Ankara’da oynanacak olan Ankaraspor Sivasspor maçına, Sivaslılar akın etmeye hazırlanıyor. Sivaslıların en yoğun olduğu şehir olan İstanbul başta olmak üzerne çevre illerden de maça Yiğido akını yaşanacak. İstanbul’da bulunan Sivaslılar Dernekleri aralarında Sivasspor’un Ankaraspor ile yapacağı maç için organize yaparken, maç günü Sivasspor’a destek için Ankara’ya gelecekler. Şimdiden organizeye Sivaslılar tarafından büyük ilgi olduğu öğrenilirken, maç gününe kadar bireysel katılımlarla beraber en az 200 kişinin İstanbul’dan Ankara’ya Sivasspor’a destek vermek için gideceği tahmin ediliyor. [B]NOT:[/B] İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Avrupa ve Anadolu yakasından Sivasspor’a destek olmak için Otobüs kaldırılacak. İstanbul'dan bu organizasyona katılmak isteyenler derneğin sitemizdeki topicine bakabilirler. |
--->: BAŞKENT´E YİĞİDO AKINI
dernekle olmasada bireyse olarakta istanbula maca gidilecek bence bu macta ankara rekoru kırılacağını düşünüyrum buarada havada açık olacak buda güzel bir haber :D
|
-->: BAŞKENT´E YİĞİDO AKINI
stadı dolduracak yiğidoların hayatlarında unutamayacakları bi gün olması dileği ile, rabbim mahçup etmesin...
|
maça gidenlere iyi yolculuklar kazasız belasız gidip gelesiniz birde zaferle dönersiniz inş
|
Maç hangi statta bilen var mı?
|
heralde yenikent asaşta yinede iyi bilenlere sormak lazım
|
yeni öğrendim maçın oynanacağı stadı...
|
Yenikent Asaş Stadyumu
STAD PLANI |
[IMG]http://www.ankaraspor.com.tr/as/detay.asp?dilID=1&islemID=stad[/IMG]
|
bizde sivasdan geleceğiz.
1967 merkez elele ankara deplasmanınaaaaaaaaaaa........ |
yazdığım mesajlar ve resimler gözükmüyor
|
bizde sivastan gideceğiz.takımımıza destek olmak için
ANKARADA Kİ SİVASLILAR BU MAÇA EĞER GELMEZSENİZ YUNANLI OLASINIZ. |
inşALLAH bu maçı taraftar rekoruyla beraber kazanacağız...
bu akşam yola çıkıyoruz, pazar günü stadda yerimizi alacağız. umarımstadda birlik,beraberlik sağlarız. başarılar yiğidom, şimdiden tebtik ederim..... |
hayirlisi insallah taraftar taraftarlik yapar goruntu ile degil sesle tezahuratlarla destek verir ;) 90 dakka susan yunanlar gibi olsun :) holigan yigido dedigi gibi
|
evet hep destek tam destek formasız ve atkısız kimse gelmesin bence
|
[B]valla tüm taraftarlarımıza çok teşekkürler diyorum deplasmanda bile çok taraftarlarımız oluyor teşekkürler[/B]
|
ankaraya akın ediyoruz istanbuldan kaldı 1 gün...
|
maç pazar günü saat 14:00 da yeniket asaş stadında oynanacak. ankara 19 mayıs dan 1 saat daha yol gidecegiz..
|
ankara ya gelen bütün sivaslıların başımıın üzerlerinde terleri var.
süper maç olacak inşallah |
hadi yiğodolar inletin başkenti sivas diye
|
[B]aaaa belki bende katılırım ama çok zor gelmeye çalışacağım...[/B]
|
hep beraber ankaraya haydi inletelim baskenti sivasspor diye...
|
ankarada ki sivaslıların ilgi göstermesini bekliyoruz bu maçtan en az 1 puan almalıyız ve alacak gücümüzde var basarılar
|
[B]Bu maça sadece İstanbul^dan değil, Sivas'tan, Balıkesir'den, Eskişehirden tüm yiğidolar Ankara'ya akın edecek...[/B]
|
inşallah bu haftayıda kayıpsız geçeriz....basarılar yiğidolara
|
merak etmeyin 3 puan bizimdir inş...
|
stad ankara merkeze biraz uzak (1 saat filan) bunu dikkate alın. gec kalmayın maça. ayrıca belediye otobüsü gelecek arkadaşlar yenikent otobüsleri sıhhıyeden adliye binası önünden kalkıyor. 503 515 nolu otobüsler galiba.
|
başkentli yiğidolar grubu olarak bizde orda bulunacağız.Aslında gruplar o kadar önemli değil bütün sivaslılar orda olsun takımı desteklesin yeter....................................
|
[B]Türkiye`min her bir yanindan akin edecek YIGIDOlar
insallah hepsi ugurlu gelecek ve 3 puan bizim olacak simdi birlik ve beraberlik zamani hersey SivasSpor icin, sesimizi duyuralim TSLig takminin taraftarini göstereleim herkese basarilar dilerim[/B] |
ankarada yigidoların ayak sesleri var
|
TABİ EDERLER 2.SİVAS İSTANBUL 3. SİVAS ANKARA NEDE OLSA
|
ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPILIYODA LÜTFEN STADDA TAKIMA DESTEK OLALIM TİYATRO İZLER GİBİ MAÇ İZLEMEYELİM
|
maça gidecek yiğidolara iyi yolculuklar inşallah üç puanla dönerler ve yine inşallah stadı bulabilirler,adamlar öyle bir yere stad yapmışlarki bulabilene aşkolsun,neredenmi biliyorum derseniz geçen sene aynı sıkıntıları bende yaşadım.
|
Bu macta Sivassporumuzu yanlız bırakmayalım her bulunduğu şehirden bu maca gelmeli bu çok önemli bir mac engelide aşarsak şampiyonluktan artık söz etmeye başlaya biliriz
|
yolunuz acık olsun gardaşlarım sivaslılar akın eder inşallah
|
Ben ankarada öğrenciyim maça gelmek istiyorum ama stada nasıl ve nerden gidildiğini bilmiyorum.Eğer organize olarak gidilecekse haber verebilir misiniz
|
ewet bende bu konuda yardım bekliyorum merkez de toplanılıppmı hareket edilecek?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44. |